Jump to content

Ό,τι αφορά την δορυφορική, ψηφιακή πλατφόρμα της Νova

tsarm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αρα απλα κλειδωσαν τα desktop? απο την αρχη ελεγε οτι ηταν για λαπτοπ και ταμπλετες αλλα επαιζε και σε πισι.. τωρα συνδεεται και στο δευτερολεπτο βγαζει μηνυμα δεν υποστηριζεται η συσκευη σας..

(δωστε τους ιδεες για νεες χρεωσεις, οχι πως δεν θα το εχουν σκεφθει ηδη, και θα αρχισουν να χρεωνουν και τους 2 πρωτους κωδικους.. Γενικοτερα το ολο σχεδιο μοιαζει σαν Beta..)

Κατι αλλο..εχω το sports pack και απλα εβλεπα στο go 3 αθλητικα καναλια και νομιζω 1 με ντοκυμανταιρ.. Εσεις που εχετε πληρη 'η αλλα πακετα ποια καναλια ειχατε?

edit

εκανα ρισετ, κατεβασα το προγραμμα για android ουτε στην ταμπλετα μου παιζει..

Edited by durutti

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αναγκαστικά θέλεις πιάτο και δεν γλυτωνεις την εγκατάσταση αν θες να δεις όλα τα αθλητικά.

το γλυτώνεις αν θες μόνο το novasport 1 που παίζει στην επίγεια.

Το πακετο που θελω ειναι το 3play με extra novacinema 1 k novasports 1.

Μα αφου βλεπω τα καναλια, απλα βγαζει μηνυμα οτι ειναι κλειδωμενα.

Πως αιτιολογεις την απαντηση σου; σε ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό και το ίδιο καλώδιο, θα συνεχίσεις να βλέπεις Νοβα. Ξεχνάς τα υπόλοιπα.

Η αναβάθμιση δεν έχει σχέση με κεραία.

Εννοεις πως με νεα καρτουλα θα παιζει κανονικα? Απλα, θα ειναι σαν να ξεκλειδωνουν τα καναλια με την νεα καρτα?

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό και το ίδιο καλώδιο, θα συνεχίσεις να βλέπεις Νοβα. Ξεχνάς τα υπόλοιπα.

Η αναβάθμιση δεν έχει σχέση με κεραία.

Και τι εννοεις " ξεχνας τα υπολοιπα"; ευχαριστω.

Ακριβώς. Ούτε κάρτα θα αλλάξεις θεωρητικά. Απλώς θα επιτρέψουν στον κωδικό σου να βλέπεις κι άλλα.

Ξεχνάς τα υπόλοιπα εννοώ ότι δεν λειτουργεί με άλλα πιάτα κλπ.

Επειδη σκεφτομαι να αναβαθμισω σε nova sports pack

Το πακετο που θελω ειναι το 3play με extra novacinema 1 k novasports 1.

Τελικά θέλεις όλα τα novasports ή όχι; Με τη nova επίγεια που ήδη έχεις, δε βλέπεις και novacinema1 και novasports1;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ακριβώς. Ούτε κάρτα θα αλλάξεις θεωρητικά. Απλώς θα επιτρέψουν στον κωδικό σου να βλέπεις κι άλλα.

Ξεχνάς τα υπόλοιπα εννοώ ότι δεν λειτουργεί με άλλα πιάτα κλπ.

Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη κ βοηθεια.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά θέλεις όλα τα novasports ή όχι; Με τη nova επίγεια που ήδη έχεις, δε βλέπεις και novacinema1 και novasports1;

Οχι ολα τα νοβασπορτς. Ειπαμε, το 3play με εξτρα τα νοβα σινεμα 1 και νοβα σπορτς 1. Τωρα βλεπω μονο τα 2 επιγεια. Μηπως δεν εγινα κατανοητος?

Μας υποχρέωσε πάλι η Nova με το NovaGo...Σε υπολογιστή δεν λειτουργεί, σε ρουταρισμενη ταμπλέτα δεν λειτουργεί, σαν το δημόσιο έγινε λίγο που πάει να δώσει μια παροχή και τελικά είναι για ελάχιστους δικαιούχους..

Σε δικιά μου ρουταρισμενη ταμπλέτα, παίζει μια χαρά και παίζει με hdmi στην τηλεόραση επίσης. Εχω πλέον 2 νοβες στο σπίτι και μια στον γείτονα.

Σοβαρά? Θεώρησα φταίει το ρουταρισμα γιατί το λέει κάπου ότι δεν το υποστηρίζει. Ανοίγει το πρόγραμμα κάνω login και μόλις πατάω play σε κανάλι λέει δεν υποστηρίζει. Ταμπλετα cube 2πυρηνη που παίζει xbmc μια χαρά λίγο που δοκίμασα.

Τύχη είναι αυτό.

Λέει ότι δεν παίζει σε ρουταρισμενα όπως και ότι δεν παίζει σε τν.

Εγώ στάθηκα τυχερός και το μαντα, πέρασε το τεστ.

Σε αιπαντ φίλου δεν παίζει στην τηλεόραση.

ξέρει κάποιος πότε θα είναι πλήρος λειτουργική η υπηρεσία????

φίλος έβαλε hdmi καλώδιο...και δεν του έπαιζε.... το έβγαλε και όλα μια χαρά..

τι κάνουν οι άνθρωποι......???? πως το κάνουν...

τελικά πολύ security....

αν δεν έχεις novacinema novasport....δεν μπορείς να δεις????

Ποτέ δεν θα είναι "πλήρως λειτουργική", όπως το εννοείς. Βλέπω σύντομα να το σταματάνε κι αυτό.

Αλλιώς θα αγοράζουν μια σύνδεση και θα την μοιράζονται.

Αν δε έχεις νοβασπορ και νόβασινεμα τι να δεις? Τα ντοκιμαντέρ? :D

Μού την "έσπασε" που πλέον είναι συμβατό μόνο με windows 7 και πάνω, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα με windows vista. Θα τους στείλω mail και θα τους κράξω, στην Ελλάδα της κρίσης θα πάμε να δώσουμε χρήματα για να αναβαθμισουμε τα laptop μας? Ντροπή τους

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Που θα δώσεις χρήματα για να βάλεις τα 7αρια? Αντί να πούμε πάλι καλά..... αφου το πρόγραμμα χρειάζεται άλλο λειτουργικό για να δουλέψει σωστά. Εδώ επιτρέπει να διαμοιραστει σύνδεση σε 3 χρήστες. Με 10€ ο καθένας έχουμε νοβασπορ όλα τα κανάλια. Δε λες που θα το κόψει.

Αν ήταν σοβαρή εταιρία /υπηρεσία θα άξιζε ακόμα και να πάρει κάποιος λαπτοπ για να βλέπει πχ τα ΣΚ ή κάποιες ωρες που λείπει. Αλλά δεν είναι αξιοπιστοι. Ποιος λέει ότι όπως και με τις ταμπλέτες θα πάρει κάποιος λαπτοπ και δεν θα δουλεύει?

Εντάξει είμαστε και ελληναρες και όλοι αμέσως σκεφτηκαμε πώς θα το μοιραστούμε αλλά αυτό μπορεί να κλειδώσει νομίζω πχ να μην αφήνει ταυτόχρονα 2 IP ανά λογαριασμό.

Με 20€ ακόμα έπαιρνες την ταμπλέτα. Καλώδιο 50€? Από τι ήταν φτιαγμένο? 5€ κάνει αυτό που περιμένω.

Αστα φίλε! 50€ έκανε το καλώδιο απο τη θύρα του iphone 5 , σε Ηdmi.. Ποια ταμπλέτα προτείνεις να πάρω ωστε να παιζει με hdm στην tv?

Εγώ έχω το manta mid 706s από το e-shop. Rooted και παίζει νοβα στο hdmi κανονικά. Βέβαια δεν έχω δει τι γίνεται σε διάρκεια. Σποραδικά βλέπω σε τηλεόραση.

Εγώ έχω το manta mid 706s από το e-shop. Rooted και παίζει νοβα στο hdmi κανονικά. Βέβαια δεν έχω δει τι γίνεται σε διάρκεια. Σποραδικά βλέπω σε τηλεόραση.

Mια χαρά τότε! Thanks! Nα ρωτήσω κάτι τελευταίο...τι εννοείς λέγοντας ρουταρισμένο; (Φάνηκε η ασχετοσύνη μου ε;) :O

Guest margarita12
εχω το christmas pack 2012,αλλα δεν μπορω να εγγραφω στο nova go,επικοινωνησα και μου απαντησαν οτι ειναι διαθεσιμο για τα full pack,cinema pack & sports pack,παρολο που πληρωνω και extra για HD και εχω supersport 1 HD,supersport highlights,history channel,boomerang που προσφερει ετσι και αλλιως το nova go με εξαιρουν! δηλαδη ενας που εχει full pack βλεπει ελαχιστα καναλια απο υπολογιστη και εμενα με εξαιρουν,να χαιρονται τετοιες υπηρεσιες που διαθετουν,ειναι απαραδεκτοι!

• 2 weeks later...
Mας ηρθε μηνυμα απο NOVA οτι λογω αυξημενης ζητησης κοβουν τον ενα λογαριασμο απο τους 2. Μικρο το κακο... Ας ελπισουμε η επομενη κινηση να μην ειναι να το κανουν επι πληρωμη π.χ. ή σκεφτουν τπτ αλλους περιορισμους.

• 2 weeks later...
Και ότι έλεγα να το δοκιμάσω ρε παιδιά, αλλά ακούω πολλά παράπονα. Προσπαθώ εδώ και μέρες να το ενεργοποιήσω στον Η/Υ αλλά βγάζει κάτι προβλήματα με το plugin που θέλει να εγκαταστήσει.

Cry of the Nazgul!

Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina

• 3 weeks later...

Καλησπερα,

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες του θεματος,αλλα εχω το εξης προβλημα.Μπαινοντας στο Portal του novago,κανω login κανονικα,επιλέγω να δω Live tv,φορτώνει,παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου πεταει το μηνυμα που φαινετε στο συννημενο.

Ο υπολογιστης ειναι intel core duo στα 2,2 Ghz,x86 , 3G RAM και καρτα οθονης ΑΤΙ RADEON HD 4300/4500.Δεν νομιζω οτι δεν εχω τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος λοιπον.Που μπορει να ειναι το προβλημα λοιπον?

ΥΓ.Μονο στον ΙΕ μπορω να κανω log iin. Σε chrome & firefox,μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το plugin,το κατεβαζω το εγκαθιστω,κανω επαννεκινηση και μου πεταει παλι μηνυμα οτι πρεπει να το εγκαταστησω,κ.ο.κ. !!!

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Καλησπερα,

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες του θεματος,αλλα εχω το εξης προβλημα.Μπαινοντας στο Portal του novago,κανω login κανονικα,επιλέγω να δω Live tv,φορτώνει,παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου πεταει το μηνυμα που φαινετε στο συννημενο.

Ο υπολογιστης ειναι intel core duo στα 2,2 Ghz,x86 , 3G RAM και καρτα οθονης ΑΤΙ RADEON HD 4300/4500.Δεν νομιζω οτι δεν εχω τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος λοιπον.Που μπορει να ειναι το προβλημα λοιπον?

ΥΓ.Μονο στον ΙΕ μπορω να κανω log iin. Σε chrome & firefox,μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το plugin,το κατεβαζω το εγκαθιστω,κανω επαννεκινηση και μου πεταει παλι μηνυμα οτι πρεπει να το εγκαταστησω,κ.ο.κ. !!!

To FAQ το διαβασες;

Εχεις desktop;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

αν λες για τις απαιτησεις συστηματος στις faq,τις διαβασα,ναι.desktop εχω,ναι.

edit:πες μου οτι υποστηριζει μονο laptop και οχι desktop να τρελαθω...

Edited by steliosamos
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

αν λες για τις απαιτησεις συστηματος στις faq,τις διαβασα,ναι.desktop εχω,ναι.

Αν ειχες διαβασει ολο το FAQ θα εβλεπες οτι δεν υποστηριζονται τα desktop.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]