vladim Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλημερα και καλως σας βρηκα,θελω να κανω μια ερωτηση εχω τον panasat ird 990 και θελω να του βαλω καποια καρτα που να βλεπω αθλητικα καναλια.Θα δουλεψει η θα αναγκαστω να αγορασω και αποκωδικοποιητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Κάλεσε τη nova και πες τους ότι θες να αγοράσεις μια κάρτα (συμβόλαιο θα κάνεις ουσιαστικά) για να ενεργοποιήσεις τον δέκτη σου. Κατά μεγάλο ποσοστό θα σου πουν να αγοράσεις τον νέο τους δέκτη για να βλέπεις τα hd κανάλια. Επέμεινε όμως ότι θες μόνο τη κάρτα. Καλύτερα θα ήταν, αν μπορείς φυσικά, να πας από την εταιρεία με το δέκτη σου υπό μάλης και να κάνεις το συμβόλαιο επί τόπου. Δε γνωρίζω αν τέτοιου είδους ενεργοποιήσεις μπορούν να γίνουν και σε καταστήματα της Forthnet ώστε να βρεις κάποιο κοντά σου και να εξυπηρετηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladim Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Κάλεσε τη nova και πες τους ότι θες να αγοράσεις μια κάρτα (συμβόλαιο θα κάνεις ουσιαστικά) για να ενεργοποιήσεις τον δέκτη σου. Κατά μεγάλο ποσοστό θα σου πουν να αγοράσεις τον νέο τους δέκτη για να βλέπεις τα hd κανάλια. Επέμεινε όμως ότι θες μόνο τη κάρτα. Καλύτερα θα ήταν, αν μπορείς φυσικά, να πας από την εταιρεία με το δέκτη σου υπό μάλης και να κάνεις το συμβόλαιο επί τόπου. Δε γνωρίζω αν τέτοιου είδους ενεργοποιήσεις μπορούν να γίνουν και σε καταστήματα της Forthnet ώστε να βρεις κάποιο κοντά σου και να εξυπηρετηθείς. Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση,εχω ηδη μια συνδεση με nova στο απλο πακετο με τον καινουργιο pvr δεκτη.Απλα εχω και τον panasat και θα ηθελα να τον αξιοποιησω καπως.Σκεφτομουν για μια τετοια καρτα http://www.europesat.gr/index.php?act=viewProd&productId=315.θα δουλεψει η θα αναγκαστω να παρω και τριτο δεκτη:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Αν δε θυμάμαι τόσο λάθος οι δέκτες της nova (τουλάχιστον οι νέοι που παρέχει) δε παίρνουν άλλες κάρτες :mad: . Ίσως ο 990 να αποτελεί εξαίρεση μια και είναι σχετικά παλιός. Η πιο απλή και φτηνή, λύση είναι μια βόλτα σε καταστήματα που παρέχουν δορυφορικές υπηρεσίες σε αλλοδαπούς. Εκεί θα δεις αν ο δέκτης σου μπορεί να βάλει άλλη κάρτα πλην της nova. Αλλά ακόμα και αν δεν γίνεται αυτό σε αυτά τα καταστήματα υπάρχουν απλοί και φθηνοί δέκτες (πολύ καλύτεροι από τον panasat) ώστε να κάνεις τη δουλειά σου. Καλώς όρισες στο φόρουμ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladim Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 :up::up:H πρωτη μου σκεψη ηταν οι φιλοι μας οι πακιστανοι:ninja:σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 καλησπερα χτες μετα απο κεραυνο που επεσε κοντα στο σπιτι μου καηκε ο αποκωδικοποιητης της nova εχεται καποια προταση για καποιον να παρω και απο πουευχαριστω. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 καλησπερα χτες μετα απο κεραυνο που επεσε κοντα στο σπιτι μου καηκε ο αποκωδικοποιητης της nova εχεται καποια προταση για καποιον να παρω και απο πουευχαριστω. Μόνο η ίδια η nova μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Ειδικά αν είναι από τους νέους αποκωδικοποιητές στους οποίους η κάρτα είναι "παντρεμένη" με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 eευχαριστώ Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Η πιο "ασφαλής" λύση είναι να τον πάρεις και να τον πας σε ένα κατάστημα της forthnet, αν έχεις κοντά σου κάποιο ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να σου πουν τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής στο start pack και θα ήθελα να διακόψω την συνδρομή μου. Στο site της νοβα δεν βρήκα κάποια άιτηση διακοπής που να μπορώ να συμπληρώσω και να αποστείλω. Υπάρχει κάποια έγγραφη-κατά προτίμηση διαδικασία για την διακοπή της νοβα, εκτός από το να την κάνω τηλεφωνικά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Απλά το αφήνεις απλήρωτο και το κόβουν (φαντάζομαι πως δε δεσμεύεσαι από συμβόλαιο πλέον). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Απλά το αφήνεις απλήρωτο και το κόβουν (φαντάζομαι πως δε δεσμεύεσαι από συμβόλαιο πλέον). Οκ, έλεγα μηπως υπήρχε κάποιος γραπτώς-επίσημος τροπος, σαν αίτηση διακοπής που να μπορώ να την στείλω αλλά και να έχω ένα αντίγραφο στα χέρια μου για κάθε ενδεχόμενο. Όχι, δεν δεσμεύομαι πλέον με συμβόλαιο. Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Νομίζω πως δεν υπάρχει γραπτός τρόπος. Μπορείς όμως να τους τηλεφωνήσεις και να αιτηθείς τη διακοπή. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisadam Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Γεια σας. Έχω τον καινούριο hd αποκωδικοποιητή της nova και θέλω να τον συνδέσω με την τηλεόραση, αλλά θέλω να πιάνω παράλληλα και τα τοπικά κανάλια μέσω της κεραίας. Επειδή θέλω να αποφύγω να κατεβάσω καλώδιο εξωτερικά του σπιτιού, μου πρότειναν να πάρω κάποιο διακλαδωτή (ή αλλιώς μείκτη), με τον οποίο θα περνούν και τα δύο σήματα (κεραια+nova) από το υπάρχον καλώδιο που είναι εγκατεστημένο στο σπίτι και λίγο πριν καταλήξουν στην tv θα αποπλέκονται και θα μπορώ να παρακολουθώ όποιο πρόγραμμα θέλω. Είναι εφικτό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Γεια σας. Έχω τον καινούριο hd αποκωδικοποιητή της nova και θέλω να τον συνδέσω με την τηλεόραση, αλλά θέλω να πιάνω παράλληλα και τα τοπικά κανάλια μέσω της κεραίας. Επειδή θέλω να αποφύγω να κατεβάσω καλώδιο εξωτερικά του σπιτιού, μου πρότειναν να πάρω κάποιο διακλαδωτή (ή αλλιώς μείκτη), με τον οποίο θα περνούν και τα δύο σήματα (κεραια+nova) από το υπάρχον καλώδιο που είναι εγκατεστημένο στο σπίτι και λίγο πριν καταλήξουν στην tv θα αποπλέκονται και θα μπορώ να παρακολουθώ όποιο πρόγραμμα θέλω. Είναι εφικτό αυτό; Είναι εφικτό αλλά το καλώδιο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις (και ήδη έχεις) πρέπει να είναι δορυφορικό για περάσουν οι συχνότητες γιατί αλλιώς θα έχεις απώλειες.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisadam Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Είναι εφικτό αλλά το καλώδιο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις (και ήδη έχεις) πρέπει να είναι δορυφορικό για περάσουν οι συχνότητες γιατί αλλιώς θα έχεις απώλειες.. Ναι, το έχω υπόψη μου αυτό. Λέω να το προσπαθήσω, αν και η nova στο φυλλάδιό της γράφει να συνδέουμε το καλώδιο απευθείας στην έξοδο sat και να αποφεύγουμε τη χρήση τέτοιας μεθόδου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ναι, το έχω υπόψη μου αυτό. Λέω να το προσπαθήσω, αν και η nova στο φυλλάδιό της γράφει να συνδέουμε το καλώδιο απευθείας στην έξοδο sat και να αποφεύγουμε τη χρήση τέτοιας μεθόδου. Επίσης να τονίσω ότι σε αυτή τη περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ενισχυτής κεραίας για τα αναλογικά κανάλια!! Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Έχω τον Panasat ird 910. Χάλασε το τηλεχειριστήριο. Που να ψάξω για μαϊμού που να δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Κοίταξε σε καταστήματα εξουσιοδοτημένων τεχνικών nova. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixtlilton Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Καλησπερα 8α ηθελα να ρωτησω αν γινεται στο νεο αποκωδικοποιητη που εχω της nova αν μπορω να προσθεσω καναλια εχει καποια βασικα δορυφορικα αλλα δεν ειναι πολλα. και θελω να μαθω αν γινεται αυτο και με ποιο τροπο χωρις να αγορασω νεο δεκτη ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Δε γίνεται αυτή τη στιγμή. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος απο δω αν ο αποκωδικοποιητης της ο nova o hd pvr μπορει να δουλεψει με ενα καλωδιο να κατεβαινει απο το πιατο?απλα ρωτω γιατι θελω μονο ενα καναλι να βλεπω και μονο αυτο αν θελω να το γραψω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerico Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ GREEKLISH. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΙΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ... ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟVA ΜΕ ΤΟ TV TUNER STO LAPTOP, ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΤΛ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ TV TUNER ΤΗΣ CRYPTO, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΩ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited August 13, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ενας φίλος μου κάνει κανονικά εγγραφή των ταινιών στο laptop. Δυστυχώς λόγω των ημερών ότι λείπουν όλοι σε άδεια δεν μπορώ να σου απαντήσω άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerico Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Έυχαριστώ, ναι το καλαλαβαίνω ότι όλοι είναι σε Διακοπές τώρα. Πιστεύω να έχουμε κάποια βοήθεια σύντομα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts