zafevolution Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έχει δοκιμάσει να δει κανείς αγώνα superleague στο novago με 3g? Δουλεύει καλά; Πόσα mb data καταναλώνει ένας αγώνας περίπου για να το δεις σε laptop; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 δεν μπορεις να δεις με συνδεση 3g. μονο μεσω wifi. εναλλακτικα μπορεις να χησιμοποιησεις το κινητο σου σαν wifi hotspot και να δεις σε συσκευη συνδεδεμενη μεσω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 καλησπέρα έχω διακόψει την νοβα και μου έμεινε το πιάτο και ο αποκωδικοποιητης μπορώ να κάνω κάτι για να τα δουλέψω δωρεάν σε νόμιμα πλαίσια??? Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Μπορείς να δεις τα ελεύθερα κανάλια που κατεβάζει ο δέκτης. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 ναι αυτό το κατάλαβα, γίνεται να τον βάλω σε άλλον δορυφόρο και να πιάνω άλλα κανάλια?ευχαριστώ. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Δυστυχώς όχι. Μόνο hotbird μπορεί να δει ο συγκεκριμένος δέκτης. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Καλησπερα συμφορουμιτες, ηθελα να ρωτησω το εξης...Μενω στο εξωτερικο εδω και 1 χρονο και λογαριαζω να παρω ote tv για να βλεπω εδω στην ξενιτια.Το προβλημα ειναι οτι θελω να βλεπω και τους αγωνες του Οσφπ και για αυτο το λογο σκεφτομουν να παρω κ ενα Nova Go απο καποιον που το εχει κ δεν το χρησιμοποιει εναντι αμοιβης φυσικα.Ηθελα ομως να ρωτησω στο εξης.Θα λειτουργει κανονικα στο laptop μου εδω στην Αγγλια??Πρεπει να προσεξω κατι?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Συνεγκατάτασταση ΟΤΕTV και NOVA ξέει κάνεις αν μπορώ να κάνω με πιάτο 80cm που δίνει η Forthnet? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Νομιζω πως ''βλεπουν'' διαφορετικες μοιρες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Συνεγκατάσταση ΟΤΕTV και NOVA ξέρει κάνεις αν μπορώ να κάνω με πιάτο 80cm που δίνει η Forthnet? Ναι, με χρήση slim lnb (κέντρο 9°E). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Σήμερα μου είπαν από το forthnet-shop ότι η forthnet δοκιμάζει πιλοτικά για την nova, multiview εφαρμογή για 4 τηλεοράσεις και στο ΟΤΕ-shop ότι ο ΟΤΕ δοκιμάζει πιλοτικά για τον OTETV multiview/hybrid εφαρμογή για 2 τηλεοράσεις, γράφεται τίποτα για αυτό στον τύπο έχει διαβάσει κάνεις? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλημέρα σε όλους . Γίνεται να κάνω δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι μου για να βλέπω τα ελληνικά κανάλια χωρίς όμως συνδρομές και αν ναι με τι κόστος και τι θα χρειαστώ απο εξοπλισμο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή Κυριακή σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλημέρα σε όλους . Γίνεται να κάνω δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι μου για να βλέπω τα ελληνικά κανάλια χωρίς όμως συνδρομές και αν ναι με τι κόστος και τι θα χρειαστώ απο εξοπλισμο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή Κυριακή σε όλους Δεν παίζει με τίποτα και δεν ο κόπος για να έχεις τα ελεύθερα βάλε τα Novacinema και θα βλέπεις τα ελεύθερα τώρα το κόστος θα στο η Forthnet καλύτερα. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους . Γίνεται να κάνω δορυφορική εγκατάσταση στο σπίτι μου για να βλέπω τα ελληνικά κανάλια χωρίς όμως συνδρομές και αν ναι με τι κόστος και τι θα χρειαστώ απο εξοπλισμο ? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή Κυριακή σε όλους Γίνεται. Θα βλέπεις τα ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (digea) και τα κρατικά. Edited September 13, 2015 by Muck Smith Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Γίνεται. Θα βλέπεις τα ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (digea) και τα κρατικά. . Ευχαριστώ για την απάντηση . Μήπως γνωρίζεις το κόστος για την εγκατάσταση περίπου ? Καλό βράδυ Edited September 15, 2015 by Muck Smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Γίνεται. Θα βλέπεις τα ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (digea) και τα κρατικά.Γίνεται σε δέκτη της Nova να βλέπεις τα ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (digea) χωρίς συνδρομή πως? Μιλάει για δέκτη της Nova. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δε μιλάει για nova. Γράφεις που γράφεις ακατανόητα, διάβαζε τουλάχιστον. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δε μιλάει για nova. Γράφεις που γράφεις ακατανόητα, διάβαζε τουλάχιστον.Συγνώμη λάθος νόμιζα ότι έλεγε για nova:cry: Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεν πειράζει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εδω και κάτι μήνες δεν μπορώ να βλέπω τα κανάλια του νόβα. Στις ρυθμίσεις μου δείχνει η στάθμη σήματος 0%. Τι θα πρέπει να κανω ωςτε να το φτιάξω;Στην αναζήτησή σήματος σταματάει στο 15% και δείχνει το μήνυμα οτι πρέπει να ελέγξετε τη κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Χρειάζεται συντονισμό το κάτοπτρό σου. Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών ή απευθύνσου εδώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 μου ειχαν πει οτι χρειαζεται να ερθει τεχνικος δηλαδη 30 με 40ε θα χρειαστει να τα δωσω. Υπαρχει τροπος μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ο τεχνικος της νοβα τοσα θελει. Μπορεις παντως να δοκιμασεις και μονος σου με τον κλασσικο τροπο ένας πανω στην κεραια και ενας κατω στην ΤΒ και λιγο λιγο κατι θα κανεις, εγω τουλάχιστον σε αναλογη περιπτωση αυτό εκανα. Η άλλη περιπτωση είναι να ψαξεις καποιον τεχνικο εκτος Νοβα που μαλλον θα ζητησει λιγοτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εδω και κάτι μήνες δεν μπορώ να βλέπω τα κανάλια του νόβα. Στις ρυθμίσεις μου δείχνει η στάθμη σήματος 0%. Τι θα πρέπει να κανω ωςτε να το φτιάξω;Στην αναζήτησή σήματος σταματάει στο 15% και δείχνει το μήνυμα οτι πρέπει να ελέγξετε τη κεραία. Για δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο της κανονικης TV,γιατι προκαλει παρεμβολες.Οταν αλλαξαν οι γονεις μου τηλεοραση ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα(απο LG σε Samsung Smart TV). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Ο τεχνικός της nova για βλάβη στο εξοχικό χρεώνεται? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts