skatzoxoiros Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ο δέκτης σου δέχεται ανεπίσημο λογισμικό και με την βοήθεια SoftCam αρχείου που κυκλοφορεί καθημερινά προσφέρει θέαση στο Γαλλικό ESP 1 & ESP 2. To Ελληνικό ESP ανοίγει μόνο με την νόμιμη οδό (συνδρομή στην Νόβα) Ψάξου λίγο για τον δέκτη σου, αξίζει, θα βρείς πολλά κανάλια που θα σου ανοίξουν κυρίως στον astra 19.2 (Ισπανοι - Γερμανοί) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ο δέκτης σου δέχεται ανεπίσημο λογισμικό και με την βοήθεια SoftCam αρχείου που κυκλοφορεί καθημερινά προσφέρει θέαση στο Γαλλικό ESP 1 & ESP 2. Mπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής φιλε?:confused: Εννοείς να το πάω πίσω εκέι που το πήρα και να του κάνουν update?Θα πιάσει?:happy: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wraithgr Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το filmnet. Συγκεκριμένα, μια μέρα ξεσύνδεσα και ξανασύνδεσα τον αποκωδικοποιητή για να τον βάλω σε άλλη θέση, και όταν τον ξανασυνέδεσα έβλεπα μόνο τα μισά κανάλια. Πήρα στην τεχνική υποστήριξη, όπου μου είπαν ένα κάρο βλακείες, με έβαλαν να κάνω reset τα πάντα (έχασα όλα τα κανάλια) και μετά μου έλεγαν για αντικατάσταση. Ψαχούλεψα λίγο τις ρυθμίσεις μόνος μου και βρήκα οτι βάζοντας τη Hi συχνότητα του LNB ψηλότερα, μπορούσα να πιάσω κάποια (όχι όλα) από τα κανάλια του filmnet. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω ετ1,νετ,filmnet 2, supersport 2, history channel, national geographic και νομίζω και κάποια άλλα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει ή να ποστάρει τις ρυθμίσεις, για να δω τι λείπει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.... Παράθεση Shall I say I was wrong, if I'm right? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ψαχούλεψα λίγο τις ρυθμίσεις μόνος μου και βρήκα οτι βάζοντας τη Hi συχνότητα του LNB ψηλότερα,.... Στην ρύθμιση του LNB πρέπει να επιλέξεις Universal για να σου βρεί τα κανάλια απο όλο το εύρος... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wraithgr Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Universal έχω επιλέξει. Πιο κάτω έχει να επιλέξω Lo και Hi συχνότητα LNB. Ίσως έπρεπε επίσης να είχα αναφέρει οτι έχω τον panasat IRD 990... Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση πάντως! Παράθεση Shall I say I was wrong, if I'm right? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 καπου πηρε το αυτι μου οτι η NETMED ξεπουλαει.αληθευει??? λετε να εχει ευεργετικη επιπτωση αυτο σε εμας τους συνδρομητες της??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Αυτο που θα πούλαγε τώρα στην Ελλάδα με τα χάλια οικονομικά μας θα ταν μια εταιρεία που θα δινε "πακέτο" p.x (τηλεφωνία, ιντερνετ, δορυφορική ΤV, NOVA κ.λ.π) και όλα αυτά σε ένα πακέτο με π.χ 50 ευρώπουλα τον μήνα.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucky13 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 gia sas. thelo na kano mia erotisi. exo nova kai moy xalase o apokodikopiitis kai agorasa ena apo to plaisio ton Digital Box 1C ola kala alla merikes fores troei kolimata kai otan allazo kanali kolaei kai prepei i na ton kliso kai na ton anoikso pali i na bgalo tin karta kai na tin ksanavalo mipos kapoios kserei ti mporo na kano gia na min troei tetoia kolimata. Eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Ερωτησούλα : Έχω αποκωδικοποιητή KAON και εδω και κανα 4 μηνο (ίσως και παραπάνω) δεν πιάνω το Eurosport (που ο βασικός λόγος που έβαλα το module ήταν αυτος). Τι παίζει με το Εurosport?Παίζει μόνο μεσω Νοva? Διοτι πιάνω το γερμανικο eurosport αλλά χωρις ήχο Επίσης η κάρτα που εχω ειναι αφορτιστη εδω και καιρο (δεν βρισκω μαγαζί που να "φορτιζει" πλέον τετοιες καρτες) .Yπαρχει κανα τετοιο μαγαζι στην Αθηνα? Θα θελα να ακουσω τις αποψεις σας σχετικα με το Eurosport που με καιει.. Υ.Γ. Επίσης κανα update στο μηχανημα παίζει? Thanks.. μπορεις να δεις free Εurosport στον Αstra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 pedia kapios as boithisi an xerei.............. exo sto saloni nova kai tha ithela se allo domatio poy yparxi tv na blepo pali nova ginete...kapios mou eipe na paro 2 syskeves yu-ma-tu kai na balo diplo lnb sto piato kai otan apantisa pos tha blepo me tin mia karta pou exo tis nova mou eipe oti i yu-ma-tu epikinonoon metaxi tous asyrmata eiani efikto ayto pedia yparxi kapios allos tropos; eyxarisro θα χρειαστεις ενα διακλαδωτη και ενα μια ασυρματη μεταφορα για το κοντρολ. πρεπει να αλλαζεις καναλια απο το κρεβατι σου. Μπορεις να ρωτησεις και ασυρματη μεταφορα ηχου και εικονας Το μειων ειναι οτι θα χασεις ποιοτητα σηματος ικανει να αρχισεις να τα σπας ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 μπορεις να δεις free Εurosport στον Αstra Moνο γερμανικό και αυτο χωρίς ήχο..:(ξερει κανείς γιατι? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Moνο γερμανικό και αυτο χωρίς ήχο..:(ξερει κανείς γιατι? δοκιμασε να αλλαξεις τον ηχο μηπως παιζει σε αλλη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 akousa oti i nova tha pianei kai apo ton elliniko doriforo helas sat.einai alitheia an nai skeytomai na kano tin alagi. o doroforos pou einai tora einai megali *******. gia klamata einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 akousa oti i nova tha pianei kai apo ton elliniko doriforo helas sat.einai alitheia an nai skeytomai na kano tin alagi. o doroforos pou einai tora einai megali *******. gia klamata einai Κατα αρχάς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Υπάρχουν συμβόλαια που την δεσμευουν να εκπέμπει απο τον Hotbird και την δε συμφέρει να τα σπάσει. Επίσης, ποιος θα αναλάβει το κόστος της μετακίνησης όλων των δορυφορικών κατόπτρων? Επίσης στον δορυφορο μας οι τιμές των αναμεταδοτών είναι πολύ πιο ακριβές απο του Hotbird... Τέλος σου προτεινω να αναθεωρήσεις την άποψή σου για το σύμπλεγμα των δορυφόρων Hotbird γιατι είναι ένα απο τα καλύτερα όλης της ευρώπης, με εκατοντάδες ελέυθερα κανάλια, πολλά απο τα οποία είναι αξιόλογα. Στον Hellasat τι νομίζεις οτι θα βρείς? Σε πληροφορώ οτι τα μόνα ελέυθερα κανάλια που μπορείς να παρακολουθήσεις είναι το πακέτο του ΟΤΕ (ΕΡΤ sat, Extra 3, Τηλεαστυ, ΤV magic, Σκαι, 902, Κανάλι 10, ΡΙΚ, κανάλι βουλής και κανάλι εκκλησίας) καθώς και το Βουλγάρικο μουσικό MAD και δεν υπάρχει τίποτα αλλο ελέυθερο... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CmP Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Prokeite na taxidepsw gai megalo xroniko diastima stin afriki Cameroon...Tha ithela na kserw an ginetai na parw ton apokodikopoiiti tis nova mazi mou gia na vlepw ellinika kanalia ekei...ginetai...??An nai ti tha prepei na parw mazi mou... Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panty99 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καλημέρα παιδιά Αν και παρακολουθώ το forum καιρό, σήμερα αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά, μάλλον γιατί παράγινε το κακό με την "εξυπηρέτηση" της super-netmed. Είμαι Πάτρα και εδώ και μερικές μέρες συμβαίνουν κωμικοτραγικά πράγματα. Πριν 4 μέρες χάθηκε η κεντρική συχνότητα (11823). Την επόμενη τηλεφώνησα στην "υπέρ-πλήρη" τεχνική υπηρεσία και μια κοπελίτσα μου απάντησε πως δεν γνωρίζουν τι συνέβη και πως πρέπει να απευθυνθώ σε τεχνικό. Χθες πήγα στον τεχνικό αντιπρόσωπο και μου είπε πως στην μισή Πάτρα τις τελευταίες μέρες υπάρχει πρόβλημα λόγω μιας κεραίας της Vodafone που κάνει παρεμβολές. Μου είπε πως πρέπει να ξαναγίνει πεδιομέτρηση, εντοπισμός ξανά κτλ (25euro) και δεν ήξερε αν θα προλάβει να γίνει Δευτέρα. Έξω φρενών και για την καθυστέρηση (θα έκλεινε βδομάδα χωρίς σήμα) και το κόστος που έπρεπε να πληρώσω αλλά κυρίως γιατί είμαστε απροστάτευτοι σε οποιαδήποτε "παρεμβολή" ξαναπαίρνω τηλέφωνο στην τεχνική υπηρεσία. Εκεί με πληροφόρησαν πως το θέμα με την παρεμβολή είναι εν μέρη υπεύθυνο. Μου είπαν πως τις τελευταίες μέρες έγινε μια μετατόπιση του δορυφόρου κατά κάποια εκατοστά και μάλλον ανήκω στους "τυχερούς" που επηρεάστηκα από την αλλαγή αυτή. Εκεί άρχισε το πανηγύρι. Αυτή η μετατόπιση του δορυφόρου ήταν γνωστή? Είχε κοινοποιηθεί? Έβγαλαν καμία ανακοίνωση που να ειδοποιούν για πιθανά προβλήματα ώστε να είμαστε ενήμεροι? Με ποια κριτήρια κατατάσσουν τους συνδρομητές σε κατηγορίες - τυχεροί και άτυχοι? Σαν εταιρία δεν πρέπει να αναλαμβάνει το κόστος για τον εκ νέου εντοπισμό του σήματος? Όλα αυτά τα είπα στην κοπέλα και όταν μάλιστα ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο (ο οποίος φυσικά ακόμα περιμένω να με καλέσει) μου έκλεισε το τηλέφωνο. Guys sorry αν σας κούρασα με όλα αυτά. Θέλω να ξέρω αν κανείς άλλος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και αν η μετακίνηση του δορυφόρου ήταν γνωστή κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καλημέρα παιδιά Αν και παρακολουθώ το forum καιρό, σήμερα αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά, μάλλον γιατί παράγινε το κακό με την "εξυπηρέτηση" της super-netmed. Είμαι Πάτρα και εδώ και μερικές μέρες συμβαίνουν κωμικοτραγικά πράγματα. Πριν 4 μέρες χάθηκε η κεντρική συχνότητα (11823). Την επόμενη τηλεφώνησα στην "υπέρ-πλήρη" τεχνική υπηρεσία και μια κοπελίτσα μου απάντησε πως δεν γνωρίζουν τι συνέβη και πως πρέπει να απευθυνθώ σε τεχνικό. Χθες πήγα στον τεχνικό αντιπρόσωπο και μου είπε πως στην μισή Πάτρα τις τελευταίες μέρες υπάρχει πρόβλημα λόγω μιας κεραίας της Vodafone που κάνει παρεμβολές. Μου είπε πως πρέπει να ξαναγίνει πεδιομέτρηση, εντοπισμός ξανά κτλ (25euro) και δεν ήξερε αν θα προλάβει να γίνει Δευτέρα. Έξω φρενών και για την καθυστέρηση (θα έκλεινε βδομάδα χωρίς σήμα) και το κόστος που έπρεπε να πληρώσω αλλά κυρίως γιατί είμαστε απροστάτευτοι σε οποιαδήποτε "παρεμβολή" ξαναπαίρνω τηλέφωνο στην τεχνική υπηρεσία. Εκεί με πληροφόρησαν πως το θέμα με την παρεμβολή είναι εν μέρη υπεύθυνο. Μου είπαν πως τις τελευταίες μέρες έγινε μια μετατόπιση του δορυφόρου κατά κάποια εκατοστά και μάλλον ανήκω στους "τυχερούς" που επηρεάστηκα από την αλλαγή αυτή. Εκεί άρχισε το πανηγύρι. Αυτή η μετατόπιση του δορυφόρου ήταν γνωστή? Είχε κοινοποιηθεί? Έβγαλαν καμία ανακοίνωση που να ειδοποιούν για πιθανά προβλήματα ώστε να είμαστε ενήμεροι? Με ποια κριτήρια κατατάσσουν τους συνδρομητές σε κατηγορίες - τυχεροί και άτυχοι? Σαν εταιρία δεν πρέπει να αναλαμβάνει το κόστος για τον εκ νέου εντοπισμό του σήματος? Όλα αυτά τα είπα στην κοπέλα και όταν μάλιστα ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο (ο οποίος φυσικά ακόμα περιμένω να με καλέσει) μου έκλεισε το τηλέφωνο. Guys sorry αν σας κούρασα με όλα αυτά. Θέλω να ξέρω αν κανείς άλλος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και αν η μετακίνηση του δορυφόρου ήταν γνωστή κτλ... xaxaxaxa Να ΄σαι καλα φίλε μου, με έκανες και γέλασα! Να εξηγούμαστε, όχι με εσένα, αλλα με τις βλακώδεις δικαιολογίες που εφευρίσκουν οι "υπευθυνοι" εις βάρος των ατόμως που δε γνωρίζουν κάποια πράγματα. Αν όντως σου έχουν πει τέτοια πράγματα... τους λυπάμαι πραγματικά γιατι παίζουν μαζί σου... Και κάτι μου λεει πως θα μείνεις πολλά χρόνια στην αναμονή για εκείνο το τηλέφωνο!:lol: Λοιπόν! Μετατόπιση δορυφόρου δε γίνεται φίλε μου! Ο δορυφόρος είναι εκεί που ήταν εδώ και 10 χρονια περίπου και θα μείνει εκεί για πάντα! :lol::lol: Το θέμα της παρεμβολής παίζει, αλλα μόνο αν έχεις κάποια κεραία πολύ κοντά σου. Και φυσικά όχι για την μισή Πάτρα! μην τρελαθούμε κιολας!!! Βρες εναν γείτονά σου να τον ρωτήσεις αν έχει πρόβλημα και αυτός. Πιστευω πως θα σου πει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα... Επι του προβλήματος τωρα... Πιστευω πως έχει κουνηθεί το κάτοπτρό σου, ή το LNB (το μάτι). Τσεκαρε μόνος σου την σταθερότητα του συστήματός σου και του LNB. Aν δε κουνιόνται, πολύ πιθανό να χρειαστεί αντικατάσταση το LNB, (το μάτι) ή ακόμη και ο δέκτης σου. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τεχνικό της εταιρίας, υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι εγκαταστάτες τεχνικοί που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά σου, χωρίς να περιμένεις με τις ώρες στο τηλέφωνο και να ακούς τις ηλίθιες δικαιολογίες που σου λένε... (Ακούς εκεί μετατοπίστηκε ο δορυφόρος!!! χαχαχαχαχα κάτσε, να το βάλουμε αποκλειστική είδηση στο πόρταλ των satfreaks.net ) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panty99 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Φυσικά και κανένα τηλέφωνο δεν έγινε... Πήρα εγώ, επέμεινα (ω του θαύματος ήταν διαθέσιμος) και τελικά μίλησα με κάποιον τεχνικό προϊστάμενο. Μου είπε νέα εκδοχή. Η EutelSat σήκωσε νέο δορυφόρο στις 9 μοίρες (κοντά στις 13 που εκπέμπει ο HotBird) που εκπέμπει στην ίδια συχνότητα 11823 και όσοι είχαν χαμηλό σήμα βρέθηκαν εκτός λόγω παρεμβολής των συχνοτήτων. Με ενημέρωσαν ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν πολλοί συνδρομητές σε όλη την Ελλάδα με κάπως χαμηλή ακρίβεια σήματος. Από την όλη ιστορία υπάρχει περίπτωση να επηρεάστηκε η ακρίβεια σε πολλούς (οπότε ρίξτε μια ματιά τι συμβαίνει σε σας). Τελικά, πειραματίστηκα με τη θέση του LNB και του κατόπτρου και μάλιστα βρήκα μεγαλύτερη ακρίβεια από τους τεχνικάρες της εταιρίας. Πάντως το ερώτημα παραμένει: κατά πόσο είμαστε ασφαλισμένοι έναντι της εταιρίας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 kalispera-mera!!!tha ithela tin boitheia sas. exw sto spiti enan apokwdikopoiiti apton opio blepw mono ta eleuthera doriforika kanalia.akribws apopanw mou menei enas siggenis mou o opios einai sindromitis nova.iparxei tropos na parw kai egw sima xwris omws na xriazetai na plirwsw?stin anazitisi pou kanw ston apokwdikopiiti briskw kanonika ton netmed kai ola ta kanalia.exw dei se polikatoikies pou apo ena apokodikopiiti blepoune ola ta diamerismata.opote pisteuw einai poli pithanw na mporw na to kanw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Θέλω να βάλω NOVA. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά. Μου είπαν στο c.c. ότι είναι 99.00 ο αποκωδικοποιητής + 50.00 το κάτοπτρο. Θέλω σε πρώτη φάση να βάλω το value pack και ταυτόχρονα να αρχίσω να "ψάχνομαι" για περισσότερα. Δεν έχω καθόλου γνώσεις linux. Με τα 150.00 που απαιτούνται για τον εξοπλισμό της NOVA τι μπορώ να αγοράσω από μόνος μου; Αν μπορείτε δώστε μου συγκεκριμένες πληροφορίες (μοντέλο αποκωδικοποιητή κτλ). Ευχαριστώ! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Θέλω να βάλω NOVA. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά. Μου είπαν στο c.c. ότι είναι 99.00 ο αποκωδικοποιητής + 50.00 το κάτοπτρο. Θέλω σε πρώτη φάση να βάλω το value pack και ταυτόχρονα να αρχίσω να "ψάχνομαι" για περισσότερα. Δεν έχω καθόλου γνώσεις linux. Με τα 150.00 που απαιτούνται για τον εξοπλισμό της NOVA τι μπορώ να αγοράσω από μόνος μου; Αν μπορείτε δώστε μου συγκεκριμένες πληροφορίες (μοντέλο αποκωδικοποιητή κτλ). Ευχαριστώ! Με λιγο περισσοτερα χρηματα (κατω απο 200) μπορεις να παρεις ενα πολυ καλυτερο δεκτη με "εξτρα δυνατοτητες" οπως για παραδειγμα τον commander 5000 που ειναι απολυτα συμβατος με την καρτα της νοβα καθως και ενα μεγαλυτερο πιατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Μετά από διάβασμα από τα λεγόμενα καταλήγω ότι 2 αξιόλογες επιλογές είναι ο Commander 5000 και ο Dreambox 500. Ποιόν προτείνετε; Αν επιλέξω κλώνο τι ρίσκο παίρνω; Επίσης, αν τελικά αγοράσω εγώ εξοπλισμό και θελήσω να αγοράσω μόνο κάρτα πρόσβασης-συνδρομή από τη nova, πληρώνω κάτι επιπλέον από τη μηνιαία συνδρομή επειδή δεν αγόρασα τον εξοπλισμό της; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Μετά από διάβασμα από τα λεγόμενα καταλήγω ότι 2 αξιόλογες επιλογές είναι ο Commander 5000 και ο Dreambox 500. Ποιόν προτείνετε; Αν επιλέξω κλώνο τι ρίσκο παίρνω; Επίσης, αν τελικά αγοράσω εγώ εξοπλισμό και θελήσω να αγοράσω μόνο κάρτα πρόσβασης-συνδρομή από τη nova, πληρώνω κάτι επιπλέον από τη μηνιαία συνδρομή επειδή δεν αγόρασα τον εξοπλισμό της; Αν γνωριζεις linux ο dreambox ειναι η καλυτερη επιλογη, σε αντιθετη περιπτωση θα σου προτεινα να παρεις ενα δεκτη οπως ο commander. http://www.nova.gr/gr/part21.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Aλλαγή του τηλεπικοινωνιακού σκηνικού έχουμε από χθες, καθώς η εξαγορά του συνδρομητικού καναλιού Nova της Forthnet θεωρείται γεγονός, καθώς συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν μόνο οι υπογραφές με τους Νοτιοαφρικανούς της Netmed. Υστερα από διαπραγματεύσεις και υπαναχωρήσεις που κράτησαν επί εβδομάδες έγινε γνωστό ότι αποχώρησε το τηλεπικοινωνιακό fund ΑPAX, καθώς οι εκπρόσωποί του δεν θεώρησαν σωστό να εξαγοράσουν με υπερτίμημα μια εταιρεία την οποία εκτιμούσαν ως αξία περί τα 400 εκατ. ευρώ. Tελικώς, η Forthnet αποκτά το NOVA με στόχο να το εντάξει στην πλατφόρμα υπηρεσιών που παρέχει μέσω της τεχνολογίας Triple play. Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του Nova θα συνδυαστούν με την τηλεφωνία, το Ιnternet και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση της Forthnet βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση χρηματοδότησης, καθώς το τίμημα της εξαγοράς σύμφωνα με ορισμένες πηγές ενδέχεται να φθάσει περί τα 450 - 500 εκατ. ευρώ. Πηγές της εισηγμένης εταιρείας αναφέρουν ότι το τίμημα θα ανέλθει στα 430 εκατ. ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, καθώς η αποχώρηση του Private Equity Fund της Apax δεν ήταν η πρώτη. Ενα ακόμη γνωστό στην Ελλάδα βρετανικό fund είχε βολιδοσκοπήσει τη Νetmed αλλά οι απαιτήσεις των Νοτιοαφρικάνων δεν συμβάδιζαν με τη στρατηγική του fund, που ήθελε να αγοράσει φθηνά για να μπορέσει να πωλήσει αργότερα. Πηγή: protothema.gr Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΤΟ PVR ΤΗΝ ΝΟΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΕΚΤΗ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΕΒΑΛΕ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΟΒΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΒΑ ΣΤΟΝ HOTBIRD ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 3ΠΛΑΣΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts