gbaladi Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εαν κατάλαβα καλά θες να βλέπεις τα δορυφορικά μέσω δικτύου με videolan ή όποιον άλλο client θες ... Το wifi δεν επαρκεί σε αποστάσεις μεγαλύτερες απο 8-9 μέτρα .... Εαν έχεις dreambox και κάρτα , δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το δίκτυο , οπότε το ξεχνάς , δεν ξέρω για άλλους δέκτες ... Η λύση που προτείνω εγώ είναι homeplug και μάλιστα είναι η λύση που χρησιμοποιώ εγώ ( pc + skystar + mytheatre μέσω homeplug πάει στο xbox στο σαλόνι ) Για σας.Μεσα απο το my phone κατεφερα να παρω μια lcd οθονη.Ακουσα αρκετες ενδιαφερουσες προτασεις.Τωρα θελω να βαλω νοβα.Θα παρω ενα πιατο 1μετρο που εχει επανω 2lmb,lnb (καπως ετσι τα λενε) 140 ευρω.θα ηθελα να μοθ προτεινετε ενα καλο δεκτη που να περνει 2 καρτες.Στη μια τη νοβα και η αλλη ελευθερη για αλλη καρτα.ΑΚομη αν λεω πατατες γιατι δεν ξερω απο νοβα βαλτε φρενο και πειτε μου μια ολοκληρωμενη λυση με την προυποθεση οτι θελω να εχω πολυ καλη ποιοτητα ληψης σε λογικα λεφτα.ευχαριστω πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadegtman Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδιά να υποθέσω ότι δεν ξέρεται για το Nova το PVR να μου πείτε ή δεν γίνετε αυτό που ρώτησα πριν ή επειδή είμαι new ? δεν με βοηθάτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Έχω το PVR της NOVA πως μπορώ αν μπορώ να γράψω ότι έχω στο PVR σε εξωτερικό σκληρό ή στο Laptop, Desktop μου ? Δεν γίνεται μέσο θύρας USB ή έστω να συνδέσω ένα DVD recorder και να το γράψω εκεί σε DVD. Οι απαντήσεις έχουν δωθεί λίγες σελίδες πρίν φίλε μου, αν έκανες τον κόπο να ψάξεις λίγο, αναφέρονται όλα. Να σε βγάλω απο τον κόπο και να σου πώ οτι: Η USB θυρα και η RS232 στον panasat είναι ανενεργές και ΔΕΝ μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για μεταφορά δεδομένων (εγγραφών) όπως σε άλλα σοβαρά PVR στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου. Το μόνο που μάλλον μπορείς να κάνεις, είναι να συνδέσεις ενα DVD recorder μέσω καλωδίου scart και να γράψεις την αποθηκευμένη ταινία σε πραγματικό χρόνο αφού βάλεις το PVR (ένας θεός να το κάνει PVR) να παίξει... Φιλικά Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Για σας.Μεσα απο το my phone κατεφερα να παρω μια lcd οθονη.Ακουσα αρκετες ενδιαφερουσες προτασεις.Τωρα θελω να βαλω νοβα.Θα παρω ενα πιατο 1μετρο που εχει επανω 2lmb,lnb (καπως ετσι τα λενε) 140 ευρω.θα ηθελα να μοθ προτεινετε ενα καλο δεκτη που να περνει 2 καρτες.Στη μια τη νοβα και η αλλη ελευθερη για αλλη καρτα.ΑΚομη αν λεω πατατες γιατι δεν ξερω απο νοβα βαλτε φρενο και πειτε μου μια ολοκληρωμενη λυση με την προυποθεση οτι θελω να εχω πολυ καλη ποιοτητα ληψης σε λογικα λεφτα.ευχαριστω πολυ. Στο χωρίο μου λένε το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά φίλε μου... Με τα χρήματα που αναφέρεις δεν αγοράζεις - τοποθετείς ούτε τα μισά... Για μια εγκατάσταση όπως την θές με ενα κάτοπτρο 1,20 (με το 1μ θα έχεις οριακή λήψη ιδίως αν βρίσκεσαι δυτικά της χώρας) με 2 LNB για λήψη απο δύο δορυφόρους με βάσεις, διακόπτες diseqc, καλωδίωση, δέκτη με δυο υποδοχές για κάρτες και τοποθετηση θα πρέπει να διαθέσεις τουλάχιστον 350 ευρώ... (ίσως λέω και λίγα) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Για σας.Μεσα απο το my phone κατεφερα να παρω μια lcd οθονη.Ακουσα αρκετες ενδιαφερουσες προτασεις.Τωρα θελω να βαλω νοβα.Θα παρω ενα πιατο 1μετρο που εχει επανω 2lmb,lnb (καπως ετσι τα λενε) 140 ευρω.θα ηθελα να μοθ προτεινετε ενα καλο δεκτη που να περνει 2 καρτες.Στη μια τη νοβα και η αλλη ελευθερη για αλλη καρτα.ΑΚομη αν λεω πατατες γιατι δεν ξερω απο νοβα βαλτε φρενο και πειτε μου μια ολοκληρωμενη λυση με την προυποθεση οτι θελω να εχω πολυ καλη ποιοτητα ληψης σε λογικα λεφτα.ευχαριστω πολυ. Φίλε μου καταρχήν πρέπει να σου πώ οτι είναι δύσκολο να βρείς δέκτη με 2 θέσεις για κάρτα,μπορείς όμως να βρείς πολλούς δέκτες με θέσεις για modules που θα σου κάνουν την ιδια δουλειά καθώς και με κατάλληλο λογισμικό μπορεί να ανοίγεις και άλλα κωδικοποιημένα κανάλια...ανάλογα με την αναβάθμιση που θα κυκλοφορεί. Επίσης σύμφωνα με την περιγραφή του πιάτου σου λογικά θα πιάνεις 2 δορυφόρους τον Hotbird(που είναι και η nova)και τον astra19.2 ο οποίος εχει πολλά και ενδιαφέροντα κανάλια. Τελος θα ήθελα να πώ οτι αν κάποιος ψάχνει κατι παραπάνω απο το να βλέπει τα κανάλια της nova σε μια δορυφορική εγκατάσταση τότε σίγουρα δεν κάνει ο επίσημος δέκτης της.Υπάρχουν στο εμπόριο αρκετοί αξιόλογοι με πολυ χαμηλές τιμές και <<απεριόριστες>> δυνατότητες..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στους φίλους κατόχους Dreambox πως η ομάδα μας (GSF team) δημιούργησε μια τεράστια βάση δεδομένων απο Ελληνικούς υπότιτλους για όλες τις ταινίες που είναι διαθέσιμη για download απο το μενού του PLI αυτόματα με τρία - τεσσερα κλίκ απο χειριστήριο του δέκτη με την βοήθεια του Greek sub plugin! Ετσι, οποιαδήποτε ταινία σε ξένο κανάλι, έχει πια, τους Ελληνικούς υπότιτλούς της! http://img49.imageshack.us/img49/5139/ppanel1ce8.jpg http://img442.imageshack.us/img442/7312/ppanel2ql4.jpg Το panel ενημερώνεται συχνά από το GSF Team και εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερα αρχεία Ελληνικών υποτίτλων. Μέσα από την επιλογή Panel Update θα κατεβάζετε την τελευταία έκδοση του panel. Καλά κατεβάσματα !!!! Μια προσφορά του GSF Team σε όλους τους Έλληνες!!! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στους φίλους κατόχους Dreambox πως η ομάδα μας (GSF team) δημιούργησε μια τεράστια βάση δεδομένων απο Ελληνικούς υπότιτλους για όλες τις ταινίες που είναι διαθέσιμη για download απο το μενού του PLI αυτόματα με τρία - τεσσερα κλίκ απο χειριστήριο του δέκτη με την βοήθεια του Greek sub plugin! Ετσι, οποιαδήποτε ταινία σε ξένο κανάλι, έχει πια, τους Ελληνικούς υπότιτλούς της! Αυτα ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Νεο plugin για DM απο το GSF team! Με το "Weekly Νοva Schedule Panel by GSF Team®" έχουμε πλέον την δυνατότητα να δούμε το πρόγραμμα όλων των καναλιών της Νοva, για όλη την ερχόμενη εβδομάδα!!! http://img455.imageshack.us/img455/3416/nvwp1rl1.png http://img402.imageshack.us/img402/7500/nvwp4an5.png Χρειάζεται σύνδεση του Dreambox με το internet για να λειτουργήσει, αφού το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που εμφανίζεται, είναι αυτό που αναφέρεται στο site της Νοva. Έχουν φτιαχτεί δύο εκδόσεις για PLi® και Gemini. Φιλικά Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 gia sas endiaferomaste na baloume nova!:) to paketo ton 149e se ayti tin timi perilambanete kai i egatastasi????(sorry an exi xanarotithi:cry: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 se ayti tin timi perilambanete kai i egatastasi???? Οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 gia sas endiaferomaste na baloume nova!:) to paketo ton 149e se ayti tin timi perilambanete kai i egatastasi????(sorry an exi xanarotithi:cry: ) Οχι... Όχι, όπως λέει και ο φίλος μας, αλλα και υπάρχει όρος να παραμείνεις 12 μήνες συνδρομητής στο πακέτο Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. February 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Προφανώς μη περιμένεις να σου δωθεί η απάντηση με post :X . Τέτοια θέματα δεν κάνει να τα συζητάμε δημόσια. Αν υπάρχει φίλος που έχει πληροφορίες ίσως θα μπορούσε να σου απαντήσει με pm. ;) Mην ειστε παντα ... πονηροι. Μπορει ο φιλος να εννοει το νομιμο τροπο αναμεταδωσης με adsl μεσω της 0n telecoms, που φιαφημιζει οτι διαθετει το πακετο στην ιδια τιμη με τη δορυφορικη ! Περισσοτερες πληροφοριες στο http://www.ontelecoms.com/on/ Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Mην ειστε παντα ... πονηροι. Μπορει ο φιλος να εννοει το νομιμο τροπο αναμεταδωσης με adsl μεσω της 0n telecoms, που φιαφημιζει οτι διαθετει το πακετο στην ιδια τιμη με τη δορυφορικη ! Περισσοτερες πληροφοριες στο http://www.ontelecoms.com/on/ Δεν είμαστε πάντα πονηροί, απλά υποψιασμένοι :p όσο για τη NOVA μέσω ADSL ? Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Τουλάχιστον όχι πριν το bandwidth φτάσει το αξιοπρεπές 30Mps. Εδώ η εικόνα που λαμβάνουμε μέσω δορυφόρου είναι με συμπίεση ..... zip, όχι που θα χωρέσει στα "θεωρητικά" 10Mps της ADSL θύρας. Κάτι μου λέει πως η εικόνα θα έχει πίξελ μεγέθους ...αυγού!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 καλημέρα σας θέλω να μου πείτε πως 1) που πάω για να δω της εβδομάδας το πρόγραμμα??? 2)εκεί που γράφει από πίσω ANT OUT ,μπορώ να το βάλω ένα καλώδιο στην υποδοχή της κεραίας στην τηλεόραση??? (dreambox 500s) 3)τι το κάνω το plugin για το πρόγραμμα της εβδομάδος ??? πως το περνάω μέσα στον 500??? (και με πιο πρόγραμμα, δώστε μου ένα link, α και θα ήθελα να το περάσω μέσω ethernet, διότι έχω laptop και δεν έχει θύρα rs232) πχ το image το πέρασα με το FLASHWIZARD_6_3 αυτά και θα είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Γειά σου φίλε... Εκεί που ρώτησες τώρα είσαι μια χαρά... :D Θα βρείς λύσεις σε όλες σου τις απορίες! Φιλικά Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadegtman Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Οι απαντήσεις έχουν δωθεί λίγες σελίδες πρίν φίλε μου, αν έκανες τον κόπο να ψάξεις λίγο, αναφέρονται όλα. Να σε βγάλω απο τον κόπο και να σου πώ οτι: Η USB θυρα και η RS232 στον panasat είναι ανενεργές και ΔΕΝ μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για μεταφορά δεδομένων (εγγραφών) όπως σε άλλα σοβαρά PVR στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου. Το μόνο που μάλλον μπορείς να κάνεις, είναι να συνδέσεις ενα DVD recorder μέσω καλωδίου scart και να γράψεις την αποθηκευμένη ταινία σε πραγματικό χρόνο αφού βάλεις το PVR (ένας θεός να το κάνει PVR) να παίξει... Φιλικά Κώστας Φίλε Κώστα συγγνώμη ξέρω ότι ο χρόνος του καθενός είναι πολύτιμος και πολύ περισσότερο ο δικός σου που απαντάς και στον κάθε άσχετο όπως εμένα αλλά δεν είχα χρόνο πίστεψε με να μπορέσω να τσεκάρω ένα τοπικ 30 σελίδων ζητώ και πάλι συγνώμη. Και θα σε ρωτήσω εσένα η οποίον άλλων θέλει να βοηθήσει? 1) μπορούσα να είχα πάρει άλλο PVR εκτός από Panasat που δίνει η NOVA? Θα λειτουργούσε κανονικά? (Να μεταφέρω τις εγγραφές μου εννοώ)Γιατί από ότι κατάλαβα για την υπηρεσία τους πληρώνω εχτρα 6 ευρώ άρα υπέθεσα ότι δεν μπορούσα να πάρω κάτι άλλο δεν ξέρω μάλλον έκανα λάθος ε? 2) Θα μπορούσα να είχα πάρει ένα DVD recordable με σκληρό δίσκο και απλά να το συνέδεα με τον παλιό μου Panasat και να το χρησιμοποιούσα κανονικά σαν PVR και χωρις να πληρώνω παραπάνω συνδρομή? Θα μπορούσα να το είχα κάνει? Αν ναι είμαι πολύ μ…. Γιατί είχα ακούσει ότι είναι κοδικοποημενο το σήμα και δεν μπορείς να το κάνεις ισχύει ? 3) Τώρα πως το διορθώνω? Να πάρω άλλο PVR θα λειτουργεί κανονικά με την ΝΟVA? (αλλά είναι ακριβά ε? ) 4) Η να Πάρω ένα φτύνω DVD recordable Να το συνδέσω και να τα γραφώ εκεί φτηνά αλλά αργά? Ξερώ ότι κάπου έχουν απάντηση αυτά αλλά αν θέλετε βοηθάτε ένα θύμα του καταναλωτισμού και της διαφιμησης ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 1) μπορούσα να είχα πάρει άλλο PVR εκτός από Panasat που δίνει η NOVA? Θα λειτουργούσε κανονικά? (Να μεταφέρω τις εγγραφές μου εννοώ)Γιατί από ότι κατάλαβα για την υπηρεσία τους πληρώνω εχτρα 6 ευρώ άρα υπέθεσα ότι δεν μπορούσα να πάρω κάτι άλλο δεν ξέρω μάλλον έκανα λάθος ε? Θα μπορούσες, αρκεί να είχες επιβεβαιώσει ότι θα είναι συμβατός με την κάρτα Irdeto της Nova. ...2) Θα μπορούσα να είχα πάρει ένα DVD recordable με σκληρό δίσκο και απλά να το συνέδεα με τον παλιό μου Panasat και να το χρησιμοποιούσα κανονικά σαν PVR και χωρις να πληρώνω παραπάνω συνδρομή? Θα μπορούσα να το είχα κάνει? Αν ναι είμαι πολύ μ…. Θα μπορούσες. Γιατί θες να το αλλάξεις, αφού έδωσες 400-500€ να πάρεις το Nova PVR? Για να αποφύγεις την επιπλέον μηνιαία επιβάρυνση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadegtman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Γιατι θελω να μπορω να μεταφερω τα αρχεια του PVR σε DVD ή σε σκληρο δισκο του Η/Υ Για την ερωτηση μου νουμερο 2 μου ειχαν πει απο ΝΟVA οτι ειναι κοδικοποιημενο το συστημα και δεν μπορω νατ ο γραψω σε DVD με Σκληρο Δισκο HDD Αρα η λυση στο προβλημα μου ειναι να αγορασω ενα φτηνω DVDRW και να το συβδεσο με το PVR? και ετσι να τα γραφω σε DVD? ή παλι βλακια Θα κανω? please help Ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Για την ερωτηση μου νουμερο 2 μου ειχαν πει απο ΝΟVA οτι ειναι κοδικοποιημενο το συστημα και δεν μπορω νατ ο γραψω σε DVD με Σκληρο Δισκο HDD Υπαρχει ενα ειδικο scart που επιτρεπει την εγγραφη σε dvd αλλα ειναι λιγο ακριβο, κανει περιπου 70€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadegtman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Συγνωμη παιδια εχω μπερδευτει.... πρεπει να παρω ειδικο scart για να γραψω απο το PVR στο DVD recorder? ή οχι ? Νομιζα αφου αχω το PVR τις NOVA δεν χριαζεται Α ναι πιο Scart ειναι αυτο και απο που μορω να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Υπαρχει ενα ειδικο scart που επιτρεπει την εγγραφη σε dvd αλλα ειναι λιγο ακριβο, κανει περιπου 70€. Δε χρειάζεται κανένα "ειδικό scart" για να συνδέσεις τον δορυφορικό δέκτη με DVD recorder. :wacko: Ένα οποιοδήποτε scart χρειάζεται. :!: Συγνωμη παιδια εχω μπερδευτει.... πρεπει να παρω ειδικο scart για να γραψω απο το PVR στο DVD recorder? ή οχι ? Νομιζα αφου αχω το PVR τις NOVA δεν χριαζεται Α ναι πιο Scart ειναι αυτο και απο που μορω να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Συγνωμη παιδια εχω μπερδευτει.... πρεπει να παρω ειδικο scart για να γραψω απο το PVR στο DVD recorder? ή οχι ? Νομιζα αφου αχω το PVR τις NOVA δεν χριαζεται Α ναι πιο Scart ειναι αυτο και απο που μορω να το παρω? Δοκιμασε πρωτα να κανεις την εγγραφη χρησιμοποιωντας ενα κανονικο scart.Aν εισαι τυχερος ολα θα πανε καλα, αν οχι ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ _http://www.teleshop.pwp.blueyonder.co.uk/macrem.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δοκιμασε πρωτα να κανεις την εγγραφη χρησιμοποιωντας ενα κανονικο scart.Aν εισαι τυχερος ολα θα πανε καλα, αν οχι ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ http://www.teleshop.pwp.blueyonder.co.uk/macrem.htm To καλώδιο που αναφέρεις αφαιρεί το Macrovision. Το σήμα της Nova δεν έχει Macrovision. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 To καλώδιο που αναφέρεις αφαιρεί το Macrovision. Το σήμα της Nova δεν έχει Macrovision. :!: Εχεις συνδεσει τον pvr της νοβα σε dvd recorder μεσω απλου scart και εχεις δει οτι γινεται η εγγραφη χωρις προβλημα;Αν ειναι ετσι τοσο το καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εχεις συνδεσει τον pvr της νοβα σε dvd recorder μεσω απλου scart και εχεις δει οτι γινεται η εγγραφη χωρις προβλημα;Αν ειναι ετσι τοσο το καλυτερο... Το έχω δοκιμάσει με απλό scart και γίνεται η εγγραφή χωρίς κανένα πρόβλημα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts