Jump to content

Καθαρισμός προσώπου

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνεις και εσύ θεραπεία με χάπια κατά της ακμής, και έχεις τα συμπτώματα ή γενικά ανέφερες όταν σου σκάνε τα χείλη?

α Εγω μιλαω γενικα, :O Αλλα αν εσενα ειναι 10 μερες σκασμενα λογο θεραπειας καλα ειναι, σε μια γνωστη μου 2 βδομαδες+ ηταν σκασμενα λογο θεραπειας με χαπια,τι χαπια ομως δεν ξερω, και το δερμα της ηταν σαν ξεφλουδισμενο και ξηραμενο. Απο 1 μηνα και μετα υποχωρησαν ολα αυτα. Πανω κατω και σενα τοσο θα κανει.. αναλογος τον οργανισμο παει.Ο/Η δερματολογος σου τι λεει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ετσι ειναι παιδια... διαρκει λιγο το σκασιμο χειλιων δερματος αλα αξιζει...

εγω ειχα ξεικινησει.. για 15 μερες ολακαλα... μετα κατι ετυχε.. σταματησα για 2 βδομαδες..

και τωρα ξαναρχισα κανονικα εδω και 2 βδομαδες σχεδον... το πρωτο διαστημα ειχα εντονο σκασιμο χειλιων... και ξηροδερμια.... υπομονη....

και αντιηλιακο οταν εχει ηλιο για να αποφυγεις εγκαυματα!!!

παντως παρατηρω οτι κανει τρομερη δουλεια...τωρα βεβαια βρισκομαι στο σταδιο που υγρα πυον κτλ "φευγουν" και εχει φουντωσει λιγο η ακμη.. αλλα σε κανα 2 βδομαδες θα ναι πολυ καλυτερα....:cool::cool::cool:

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

ο δερματολόγος μου έχει δώσει ενυδατικές, αντηλιακά, και για τα χείλη..απλά επειδή τουλάχιστον τώρα, είναι έντονη η κατάσταση και αρχίζω να μην την παλεύω γιαυτό ρώτησα πόσο ακόμα μένει (τουλάχιστον για τη φάση της ξηρότητας) :cry::cry::cry::cry:

δηλαδή taz σου κράτησε χοντρικά κανά 10ήμερο η φάση με τα σκασίματα? μετά υποχώρησε εντελώς ή απλά ήταν λιγότερο ενοχλητική...?

με το αντηλιακό έχω θέμα, γιατί έχω γένια, και δεν απορροφάται καλά στην περιοχή με τα γένια.. :cry: αλλά ξέρω ότι είναι σημαντικό..

ο δερματολόγος μου έχει δώσει ενυδατικές, αντηλιακά, και για τα χείλη..απλά επειδή τουλάχιστον τώρα, είναι έντονη η κατάσταση και αρχίζω να μην την παλεύω γιαυτό ρώτησα πόσο ακόμα μένει (τουλάχιστον για τη φάση της ξηρότητας) :cry::cry::cry::cry:

δηλαδή taz σου κράτησε χοντρικά κανά 10ήμερο η φάση με τα σκασίματα? μετά υποχώρησε εντελώς ή απλά ήταν λιγότερο ενοχλητική...?

με το αντηλιακό έχω θέμα, γιατί έχω γένια, και δεν απορροφάται καλά στην περιοχή με τα γένια.. :cry: αλλά ξέρω ότι είναι σημαντικό..

κρατησε 10 μερες γιατι χρειαστηκε να σταματησω... τωρα π ξαναρχισα παλι τα ιδια... ναι ειναι λιγο σπαστικο....

μ πε οτι θα συμβαινει αυτο τον πρωτο μηνα.... νταξει μην τρελαινεσαι.. μετα τελος για παντα.... οποτε αν εχεις ξεκινησει εδω και κανα δυο βδομαδες.. να υπολογιζεις σε αλλο τοσο διαστημα να ηρεμησει η ακμη σου.. αλλα η ξηροτητα λογικα θα μεινει....:O

ελπίζω να είναι σε μικρότερο επίπεδο όσο περνάει ο καιρός...τώρα άρχισε να μου ματώνει και η μύτη.. :wacko: κάθε μέρα και μια νέα παρενέργεια..!!!

και εγω το παθαινω αυτο.. προσπαθησε να μη τη πειραζεις καθολου!!!

για να επουλωθει η πληγη....

κοιτα ειναι βαρια η θεραπεια αλλα ειναι οτι αποτελεσματικοτερο!!! σπυρακια τελος!!!!

και αν τυχον ξανα βγουν ... κανεις αλλη μια θεραπεια και τελειωνεις οριστικα....αλλα μ ειπε οτι συνηθως με την μια εισαι καλυμενος... ΄;);)

αντε υπομονη να κανουμε!!!

σε μικροτερο επιπεδο θα ειναι ομως σιγουρα η ακμη σ.. μετα τον πρωτο μηνα δν θα εχεις εξογκωματα απο σπυρακια μ ειπε ο γιατρος... η επιδερμιδα θα ειναι πιο λεια.. αλλα θα υπαρχουν κοκκινιλες..... επισης μ ειπε οτι ενα δυο σημαδακια μικρα π εχω ισως καλυφτουνε.....

α και για την περιοχη π εχεις γενια... επδ εχω κ εγω.. κοιτα δν νομιζω οτι εκει χρειαζεται αντιηλιακο....περα απο το τι δν μπορεις να βαλεις.... δν εχεις και προβλημα απο τον ηλιο...ειδικα αν εχεις 2 ποντους γενικα κ πανω...

ελπίζω να είναι σε μικρότερο επίπεδο όσο περνάει ο καιρός...τώρα άρχισε να μου ματώνει και η μύτη.. :wacko: κάθε μέρα και μια νέα παρενέργεια..!!!
νομιζω οτι ειναι καλυτερο να το κουβεντιασεις με τον δερματολογο σου,ωστε να σου προτεινει αλλη θεραπεια,με λιγοτερες ή καθολου παρενεργειες.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

για τα σημαδάκια κάνεις και ένα peeling και είσαι κομπλέ..!!! ;)

θέλω να βουτήξω σε μια πισίνα με ενυδατική!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

freak μάλλον για να φτάσουμε σ'αυτό το σημείο (εννοώ τη θεραπεία), οι εναλλακτικές δε θα ήταν εξίσου αποτελεσματικές..!!!

• 3 weeks later...

Διαβαζα τις εμπειριες σας με την ισοτρετινοίνη κ θυμήθηκα τα νιάτα μου...

Από 10 ετών εως 17 ταλαιπωρήθηκα απίστευτα με την ακμη... Κ δεν εννοώ απλα σπυράκια ακμής.. Εννοώ σπυριά βαθιά,πολλά, ακουμπούσα το προσωπό μου κ μάτωναν...... Είχα επισκεφθεί αρκετούς δερματολόγους κ μου έδιναν διαφορες κρέμες ή αντιβιώσεις αλλά μετά απο 3 , 4 μήνες θεραπεία κάθε φορά δεν έβλεπα αποτέλεσμα κ σταματούσα τη θεραπεία.. Συγκεκριμένα θυμάμαι μία κρέμα που μου την έδιναν όλοι (Benzak) που μου την συνταγογραφούσαν όλοι οι δερματολόγοι αλλά το μόνο που έκανε σε μένα είναι να μου κοκκινίζει το πρόσωπο, να με κάνει να νιώθω άσχημα χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα.. Δε λέω ότι δεν είναι καλή σε κάποιες περιπτώσεις , αλλά στη δική μου την περίπτωση απλά δεν ήταν κατάλληλη.(To παράπονό μου είναι ότι είναι κρίμα να θεωρούνται κάποια φάρμακα ως πανάκεια από μερικούς γιατρούς που δεν εξατομικεύουν τη συνταγογράφηση ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα ούτε κ ενημερώνονται για τις εξελίξεις....:worry:)

Μέχρι που πήγα σε έναν αλλό δερματολόγο μεγαλύτερης πόλης , άγιο ανθρωπο, που μελέτησε το πρόβλημα μου , μου διέγνωσε κυστική ακμη κ μου πρότεινε το Roaccutan. Τότε πρεπει να είχε αρχίσει να κυκλοφορεί.. Παιδιά απίστευτο αποτέλεσμα!!! 6 μήνες θεραπεία, μετά λίγες κοκκινίλες που έμειναν κ μετα απολύτως τπτ!!! Μέχρι τώρα.., εδώ κ 7 χρόνια (εξαίρεση κανενα σπυράκι που εμφανιζόταν μία φορά το χρόνο για ορμονικούς λόγους κυρίως). Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να πιστέψει ότι είχα κάποτε τέτοια απιστευτη ακμη που πιθανόν να μου είχε καταστρέψει το πρόσωπο. Κ όταν είσαι γυναίκα είναι ακόμη χειρότερο.

Όσον αφορά τις παρενέργειες, ο δερματολόγος, πολύ ενημερωμένος, μου είχε γράψει από την αρχη ενύδατική, αντηλιακή κρέμα , στικ για τα χείλη.Ακόμη έκανα εξετάσεις αίματος κάθε μήνα στην αρχη. Τον πρώτο καίρο δεν αντεχα , αλλά μετά συνήθισα, τίποτα δεν είναι. Για τα χείλη πολύ καλό το στικ της Avene http://www.docsimon.com/article/avene-cold-cream-40ml-avene-stick-levres-au-cold-cream-lipstick-4-5g. Κυκλοφορούσα παντού με 2 διαφορετικά στικ κ έβαζα πάρα πολύ συχνα, με είχαν μάθει όλοι πλέον..:) Προς το τέλος της θεραπείας αρχισε να ματώνει ελάχιστα η μύτη μου αλλα δε χρειάστηκε να κάνω τπτ γι αυτό. Επίσης, άρχισαν να δακρύζουν τα μάτια μου κ να έχω φωτοευαισθησία, κ ο γιατρός μου έδωσε σταγόνες.

Γενικά θέλει υπομόνη τον πρώτο καιρό κ πολύ καλή συνεργασία με έναν καλό κ ενημερωμένο δερματολόγο.. Όσο το σκέφτομαι πραγματικά άξιζε τον κόπο κ την υπομόνη γιατί δε θυμάμαι τπτ από τις παρενέργειες, δε μου έμεινε τπτ άσχημο παρά ένα καθαρό πρόσωπο..;)

Προσοχή στις υποδείξεις του γιατρού κ υπευθυνότητα στο θέμα της τερατογένεσης.:!::!::!:

Το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα μετράει, απλά γκρινιάζουμε τώρα, επειδή τραβάμε την ταλαιπωρία και περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα!! Όταν περάσει θα λεμε.."ε, εντάξει δεν ήταν και τόσο τραγικά.." Και εγώ έχω γεμίσει εγώ ενυδατικές, αντηλιακά, και στικάκια για τα χείλη...!! Ειδικά τα στικάκια τα έχω πάντα μαζί..!!

ελα..καλα φαινεται οτι παει.. εγω να σ πω την αληθεια αντιηλιακο εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα.. γενικα προσεχω κ δν βγαινω στον ηλιο για πανω απο 10 λεπτα..και αυτα αααν.....

εχω αρκετα μικρα μικρα σπυρακια σε καποια σημεια..αλλα πιστευω οτι θα φυγουν συντομα...

ανυπομονω για τ τελικο αποτελεσμα!!:D

• 2 weeks later...

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με το θεμα...

Θελω να αγορασω κονσιλερ.

Εχετε να προτεινετε καποια καλη μαρκα με την οποια να ειστε ευχαριστημενοι?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

taz17 με τι δοσολογία παίζεις? πόσα mg/kg σωματικού βάρους?

εγώ αντηλιακό κάθε μέρα, αλλα ακόμα περιμένω να δω κάποια σημάδια..!!!

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με το θεμα...

Θελω να αγορασω κονσιλερ.

Εχετε να προτεινετε καποια καλη μαρκα με την οποια να ειστε ευχαριστημενοι?

Radiant για 'μένα, κάνει πολύ καλή δουλειά, με φοβερή λάμψη και ποικιλία ως προς τον τύπο δέρματος. ;)

για κονσιλερ προτεινω τη παλετα απο τη Makeup Forever.θα τη βρεις στο sephora καλυπτει τα παντα νομιζω πως κανει γυρω στα 20 κατι ευρω(δεν εχω και την τελεια μνημη....)

ασχετο εχετε να μου προτείνεται κανενα καλο καθαριστικο ή μασκα για μαυρους πόρους?

για κονσιλερ προτεινω τη παλετα απο τη Makeup Forever.θα τη βρεις στο sephora καλυπτει τα παντα νομιζω πως κανει γυρω στα 20 κατι ευρω(δεν εχω και την τελεια μνημη....)

ασχετο εχετε να μου προτείνεται κανενα καλο καθαριστικο ή μασκα για μαυρους πόρους?

lotion καθαρισμου clean n clear χρησιμοποιω και καθαριζει πολυ καλα

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

• 3 weeks later...
γεια σας εχω μια απορια μηπως ξερετε πως φευγουν τα μαυρα στιγματα απο το προσωπο? χρησιμοποιω clearasil αλλα τιποτα. αν τα βγαλω με τα χερια αφηνουνε σημαδι στο προσωπο. τι προτινεται να κανω?

• 1 month later...
γεια σας εχω μια απορια μηπως ξερετε πως φευγουν τα μαυρα στιγματα απο το προσωπο? χρησιμοποιω clearasil αλλα τιποτα. αν τα βγαλω με τα χερια αφηνουνε σημαδι στο προσωπο. τι προτινεται να κανω?

geo_1983petra, καθαρισμό προσώπου!!!!!!!

αυτο θα ηταν το καλυτερο,

αλλα μπορεις να δοκιμασεις και κατι κρεμες για πιλινγκ,,,αυτες που εχουν κατι σαν κοκκους αμμου μεσα που αφαιρουν τα στριγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• 1 month later...

γεια σας,διαβασα ολα οσα λετε κ θα ηθελα να πω κ εγω το προβληματακι μ..

ειμαι 17 κ γενικα ποτε δν ειχα πλ σπυρακια αλλα φετος εγινε χαμος :D γεμισα κ σιγκεκριμενα στην μυτη(pff)δοκιμασα διαφορες κρεμες αλλα τπτ.Τωρα χρησιμοποιω μια τις vichy η οποια βοηθησε αρκετα.Επισης σχετικα με τν διατροφη που λεγατε παραπανω,ημουν 76 κιλα κ ειπα να τ χασω κ τρ ειμαι 63,εκοψα σοκολατες γλυκα fast food αναψυκτικα κ τρ δν βγαζω σπυρακια..ξαφνικα σταματησαν,λετε να αρχισουνε ξανα απο σεπτεμβριο??δν θελω ν γεμισω ξανα:S

εχω κατι κοκκινιλες λιγες,θα φυγουνε μονες τους?

ειμαι 17 κ γενικα ποτε δν ειχα πλ σπυρακια αλλα φετος εγινε χαμος :D γεμισα κ σιγκεκριμενα στην μυτη(pff)δοκιμασα διαφορες κρεμες αλλα τπτ.Τωρα χρησιμοποιω μια τις vichy η οποια βοηθησε αρκετα.Επισης σχετικα με τν διατροφη που λεγατε παραπανω,ημουν 76 κιλα κ ειπα να τ χασω κ τρ ειμαι 63,εκοψα σοκολατες γλυκα fast food αναψυκτικα κ τρ δν βγαζω σπυρακια..ξαφνικα σταματησαν,λετε να αρχισουνε ξανα απο σεπτεμβριο??δν θελω ν γεμισω ξανα:S

Σε δερματολόγο πήγες? εγώ με την συγκεκριμμένη θεραπεία που μου έδωσε δεν έχω πια, αλλά πρέπει να ακολουθείς πιστά το πρόγραμμα που θα σου δώσει αλλιώς ξαναβγαίνουν τα σπυράκια σε μικρό χρονικό διάστημα... Επίσης αν σου γράψει χάπια θα δεις μεγάλη διαφορά... Πρέπει να το συζητήσεις με γιατρό όμως... Επιδερμίδα με επιδερμίδα διαφέρει...

• 2 weeks later...

Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο, αν συνεχίσεις την καλή διατροφή θα μείνεις καθαρός.

• 5 months later...
Το clearasel το είχα δοκιμάσει παλιά και όχι μόνο δεν έκανε δουλειά, αλλά έβγαζα περισσότερα σπυράκια. Και έχω ακούσει και από άλλα άτομα οτι δεν είναι καλό.

Βασικά και εγώ ενδιαφέρομαι αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό για καθαρισμό προσώπου!

ενα πολυ καλο προοιον για τα σπυρακια ειναι το microsilver μια μπαρα σπουνιου και μια κρεμα προσωπου με αντηβακτηριδιακη δραση πλενεις το προσωπο σου με την μπαρα σπουνιου και μετα απλωνης την κρεμα συνισταται πρωι και βραδυ