ecep Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Παιδιά το θέμα είναι πως η κάμερα μερικές φορές βγάζει θολές και άλλες φορές πεντακάθαρες στο ίδιο σημείο με το ίδιο θέμα και ίδιες συνθήκες με ίδιες ρυθμίσεις!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Κάποια επίσημη αντίδραση της SE για τα πάμπολα προβλήματα και bugs (ελπίζω μόνο του software....) υπάρχει? Γιατί απ' ότι βλέπω ένα στα δύο post έχουν να κάνουν με αναφορά προβλημάτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluezx12r Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 σημερα μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων της sony ericsson και τους ελεγα για τα προβληματα του π990 και μου απαντησαν πως ολοι οι πελατες ειναι πολυ ευχαριστημενοι δεν υπαρχουν παραπονα και το μονο που εχουν σημειωσει ειναι με τη γραμματοσειρα με κλειστο καπακι και οτι εχουν ενημερωσει την μαμα εταιρια και περιμενουν την αναβαθμιση αυτη για τους ελληνες χρηστες ολα τα αλλα ειναι τελεια!!! εγω λοιπον τους ειπα πως καλο ειναι να ανοιγουν και κανα site οπως αυτο μπας και καταλαβουν τι ακριβως γινετε γιατι εχουν μαυρα μεσανυχτα. Παράθεση deepbluezx12r Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Παιδια ξερει καποιος τι παιζει με το Worldmate????Βαζω το email,password και activation code και μου βγαζει invalid code κλπ.Το εχει αντιμετωπισει καποιος φιλτατος??/:worry: apl;a μηην βάλεις τον κωδικό. Μόνο μέιλ και παςς. Αν δεν μπορείς να συνδεθείς στο ίντερνετ, τότε βάλε ΜΟΝΟ τον κωδικό. Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 σημερα μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων της sony ericsson και τους ελεγα για τα προβληματα του π990 και μου απαντησαν πως ολοι οι πελατες ειναι πολυ ευχαριστημενοι δεν υπαρχουν παραπονα και το μονο που εχουν σημειωσει ειναι με τη γραμματοσειρα με κλειστο καπακι και οτι εχουν ενημερωσει την μαμα εταιρια και περιμενουν την αναβαθμιση αυτη για τους ελληνες χρηστες ολα τα αλλα ειναι τελεια!!! εγω λοιπον τους ειπα πως καλο ειναι να ανοιγουν και κανα site οπως αυτο μπας και καταλαβουν τι ακριβως γινετε γιατι εχουν μαυρα μεσανυχτα. Ίσως αν στέλναμε ΟΛΟΙ ένα mail με την περιγραφή των προβλημάτων μας, διότι τα γραπτά μένουν, να αντιλαμβάνονταν επιτέλους κάτι.... Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Εγω πιστευω οτι το θεμα καμερας ειναι θεμα ρυθμισεων οπως ενας φιλος μου ηρθε και με ρωταγε τι δε παει καλα με το P990i του και βγαζει θολες φωτογραφιες. Τελικα το ειχε συνεχως στο macro... :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Εγώ όμως δεν το είχα, έπαιξα με όλες τις ρυθμίσεις. Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι - αν και μπορεί ιδέα μου - μάλλον έβγαζε καλλίτερες φωτό στην κανονική παρά στην υψηλή ποιότητα.... Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavales25 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Γεια σας !!! Μολις πήρα το P990i και του έκανα αναβάθμιση ! Ενω ολα στην αναβάθμιση πήγαν καλά το κινητό μου δεν ανάβει! Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Σίγουρα τελείωσε?? Αν συνεχίζει να μην ανάβει ξαναβάλτο και κάντου και άλλη μία!! Η μπαταρία πρέπει να είναι φορτισμένη πάντα έτσι?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavales25 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Σίγουρα τελείωσε?? Αν συνεχίζει να μην ανάβει ξαναβάλτο και κάντου και άλλη μία!! Η μπαταρία πρέπει να είναι φορτισμένη πάντα έτσι?? Το ξανάβαλα και μου λέει οτι το κινητό έχει την τελευταία έκδοση αναβάθμισης. Και δεν μου δίνει την δυνατότητα να ξανα κάνω update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavales25 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Το ξανάβαλα και μου λέει οτι το κινητό έχει την τελευταία έκδοση αναβάθμισης. Και δεν μου δίνει την δυνατότητα να ξανα κάνω update Οταν πάω να το ανοίξω ανάβει για λίγα δευτερολεπτα η οθόνη και μετα κλέινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Οταν πάω να το ανοίξω ανάβει για λίγα δευτερολεπτα η οθόνη και μετα κλέινει διευκρινηση....σιγουρα δεν ειχε φορτωμενη την τελευταια εκδοση πριν το αναβαθμισεις?!Το λεω γιατι ενας φιλος που αγορασε...ειχε ειδη πανω την τελευταια σε συγκριση με νε απου το εχω 2μιση μηνες και το αναβαθμισα.....:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kane_ra2 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Θα ήθελα να μου πείτε τι ρυθμίσεις χρησιμοποιώ για να μπώ στο ίντερνετ απο το p990i μέσω της βάσης συχρονισμού.Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavales25 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 διευκρινηση....σιγουρα δεν ειχε φορτωμενη την τελευταια εκδοση πριν το αναβαθμισεις?!Το λεω γιατι ενας φιλος που αγορασε...ειχε ειδη πανω την τελευταια σε συγκριση με νε απου το εχω 2μιση μηνες και το αναβαθμισα.....:!: Ναι είχε την τελευταία έκδοση αλλα επειδή είχα κάποια κολλήματα σκέφτηκα να του κάνω update τωρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει παραμόνο για κάποια δευτερόλεπτα ανάβει η οθόνη και σβήνει και το κακό ειναι οτι τώρα δεν γίνεται να του ξανακάνω αναβάθμιση γιατί το πρόγραμμα βλέπει οτι έχω την τελευτάια εκδοση !Όποιος μπορέι ας με βοηθήσει να ξαναλειτουργήσω το τηλεφωνό μου ευχαριστώ!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Ναι είχε την τελευταία έκδοση αλλα επειδή είχα κάποια κολλήματα σκέφτηκα να του κάνω update τωρα το τηλέφωνο δεν ανοίγει παραμόνο για κάποια δευτερόλεπτα ανάβει η οθόνη και σβήνει και το κακό ειναι οτι τώρα δεν γίνεται να του ξανακάνω αναβάθμιση γιατί το πρόγραμμα βλέπει οτι έχω την τελευτάια εκδοση !Όποιος μπορέι ας με βοηθήσει να ξαναλειτουργήσω το τηλεφωνό μου ευχαριστώ!:cry: οταν σου πει ότι έχεις την τελευταία έκδοση,απο κάτω ρωτάει αν θες να συνεχίσεις και να την ξαναπεράσεις. πάτα "ναι" εκει Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavales25 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 οταν σου πει ότι έχεις την τελευταία έκδοση,απο κάτω ρωτάει αν θες να συνεχίσεις και να την ξαναπεράσεις. πάτα "ναι" εκει Ναι φίλε μου την πρώτη φορά που του έκανα αναβάθμιση είχε αυτή την επιλογή. Μετά την αναβάθμιση ξαναπροσπάθησα να του ξανακάνω γιατί κόλλησε και δεν αναβε και δεν την είχε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 στο Μ600 έχω περάσει το ίδιο firmware 3 φορές:!: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uoc Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 exw mia aporia : skeftome an parw to p990i ala exw ena problimataki an iparxoune arketes efarmoges giayto to tilefono :$ kai an nai pou 8a mporousa na tis brw :$ eyxaristo Παράθεση tosa lefta gia kagkela tosa kagkela gia ta lefta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 exw mia aporia : skeftome an parw to p990i ala exw ena problimataki an iparxoune arketes efarmoges giayto to tilefono :$ kai an nai pou 8a mporousa na tis brw :$ eyxaristoefaRMoges??? apeires:) poles:) kales:) ENTYPOSIAKES:) apla perimene kana 5amhno gia na bgoun:lol: :lol: mexrei tote mpene se auto to site http://www.my-symbian.com gia na enhmeronesai:D Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ναι αλλα μαλλον ο φιλος μας οπως και οι περισσοτεροι θελουν δωρεαν εφαρμογες σε συγκεκριμενες ιστοσελιδες, αν τις εχει καποιος ας δωσει καποιους συνδεσμους. Στο mysymbian οι περισσοτερες εφαρμογες ειναι εμπορικες και πρεπει να βλαεις πιστωτικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 καλημερα, μια ερωτηση και απο εμενα ! γενικως αξιζει τον κοπο να αγορασει κανεις το P990 ?? ρωτω για ειμαι ετοιμος προς αγορα , αλλα μερικα σχολια που υπαρχουν εδω..(οπως αποστολη αρχειων με bt & αδυνατη μεταφορα σε MSD) ειναι απονθαρυντικα ! ποια η γνωμη σας λοιπον ? ναι η οχι ?? ευχαριστω εκ των προτερον ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kane_ra2 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 καλημερα, μια ερωτηση και απο εμενα ! γενικως αξιζει τον κοπο να αγορασει κανεις το P990 ?? ρωτω για ειμαι ετοιμος προς αγορα , αλλα μερικα σχολια που υπαρχουν εδω..(οπως αποστολη αρχειων με bt & αδυνατη μεταφορα σε MSD) ειναι απονθαρυντικα ! ποια η γνωμη σας λοιπον ? ναι η οχι ?? ευχαριστω εκ των προτερον ! Θα απαντούσα, ότι η η ερώτηση σου είναι μάλλον ρητορική...(πιστεύω ότι είσαι αποφασισμένος να το αγοράσεις).Εγώ παρόλα τα προβλήματα που γνώριζα μέσω του φόρουμ αυτού,για την συσκευή αυτή, ήμουν βέβαιος οτι θα το αγοράσω.Όχι,γιατί έχει αρκετά προβλήματα άλλα σημαντικά και άλλα όχι.Όχι,γιατί δεν υπαρχουν εφαρμογές και παιχνίδια.Όχι γιατί όπως μαθαίνουμε υπάρχουν ελαττωματικές παρτίδες και το service ωχριά.Εν ολίγοις αυτά είναι τα οχι.Τώρα για τα ναι τι να σου...Προσωπικά το αγόρασα διότι καταστράφηκε το P800.Είναι μια πλήρης,κατ'εμέ,συσκευή σε λογική τιμή.O χρόνος θα δείξει εάν άξιζε τα χρήματα μας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeus Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Θα απαντούσα, ότι η η ερώτηση σου είναι μάλλον ρητορική...(πιστεύω ότι είσαι αποφασισμένος να το αγοράσεις).Εγώ παρόλα τα προβλήματα που γνώριζα μέσω του φόρουμ αυτού,για την συσκευή αυτή, ήμουν βέβαιος οτι θα το αγοράσω.Όχι,γιατί έχει αρκετά προβλήματα άλλα σημαντικά και άλλα όχι.Όχι,γιατί δεν υπαρχουν εφαρμογές και παιχνίδια.Όχι γιατί όπως μαθαίνουμε υπάρχουν ελαττωματικές παρτίδες και το service ωχριά.Εν ολίγοις αυτά είναι τα οχι.Τώρα για τα ναι τι να σου...Προσωπικά το αγόρασα διότι καταστράφηκε το P800.Είναι μια πλήρης,κατ'εμέ,συσκευή σε λογική τιμή.O χρόνος θα δείξει εάν άξιζε τα χρήματα μας... Συμφωνώ απολύτως πως είσαι ήδη αποφασισμένος να το αποκτήσεις απλά χρειάζεσαι εκείνο το μικρό σκούντημα για να πας στο κατάστημα και να το αγοράσεις :D Τολμώ να πω πως τα "προβλήματα" που υπάρχουν στο P990 δεν με απέτρεψαν στο να το αποκτήσω. Με τον καιρό ένα ένα θα εξαλειφθούν όλα με αποτέλεσμα το τέλειο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 καλημερα, μια ερωτηση και απο εμενα ! γενικως αξιζει τον κοπο να αγορασει κανεις το P990 ?? ρωτω για ειμαι ετοιμος προς αγορα , αλλα μερικα σχολια που υπαρχουν εδω..(οπως αποστολη αρχειων με bt & αδυνατη μεταφορα σε MSD) ειναι απονθαρυντικα ! ποια η γνωμη σας λοιπον ? ναι η οχι ?? ευχαριστω εκ των προτερον ! ΜΗΝ το αγοράσεις!!! Υ.Γ....καλορίζικο!!!;) :lol: :D :superman: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Αμα ειναι ομως να περιμενουμε 6 μηνες για να διορθωθουν τα προβληματα που υπαρχουν στο λογισμικο του τοτε θα εχει κυκλοφορησει το P1000 οπως παμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts