drmdtsap Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 παιδια μιας κ το π990ι εχει λειτουργικο 9,1 συμβιαν μπορει να παρει εφαρμογες απο αλλα 9,1 συμβιαν οπως νοκια ν 73?μη βαρατε αν οχι...απλα ειδα την ομοιοτητα και ρωταω να μαθω Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Δυστυχώς όχι, είναι διαφορετικό το περιβάλλον εργασίας (Uiq το P990i και Series60 το Ν73) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Εδω και μερικες μερες εχω προβλημα με το ακουστικο του κινητου! Τριζει τοσο εκνευριστηκα που δεν ακουω καθαρα αυτον που μιλαω! Τι μπορει να εχει; υπαρχει τροπος να το φτιαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 den μπορω με τιποτα να συνδετηω με το wifi modem router που εχω σπιτνι.το laptop συνδεεται κανονικα αλλα το p990i με την καμια.αφου βρει το δικτυο μου και εννοειται αφου το εχω περασει σε λογαριασμο συδεσης οπως ζηταει,οταν το βρει μετα την ανιχνευση και οταν πατησω ''συνδεση'' μου βγαινει το μηνυμα ''αδυνατη η συνδεση''.μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 den μπορω με τιποτα να συνδετηω με το wifi modem router που εχω σπιτνι.το laptop συνδεεται κανονικα αλλα το p990i με την καμια.αφου βρει το δικτυο μου και εννοειται αφου το εχω περασει σε λογαριασμο συδεσης οπως ζηταει,οταν το βρει μετα την ανιχνευση και οταν πατησω ''συνδεση'' μου βγαινει το μηνυμα ''αδυνατη η συνδεση''.μπορει καποιος να βοηθησει? Σε ομάδα συνδεσης (internet) τον έχεις περασει σαν πρώτο λογαριασμό;Οι προτεραιότητα που δινουμε είναι πρώτα οι λογαριασμοί wifi και κατόπιν οι λογαριασμοί του τηλεφωνικού μας δικτύου,σε μένα πχ.είναι 1)router εργασίας 2)router σπιτιού 3)GPRS wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 ναι το κανα αλλα και παλι δεν μπορω να συνδεθω Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 ενταξει τα καταφερα.επρεπε να αλλαξω καποιες ρυθμισεις τις συνδεσης. ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα σου Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Εδω και μερικες μερες εχω προβλημα με το ακουστικο του κινητου! Τριζει τοσο εκνευριστηκα που δεν ακουω καθαρα αυτον που μιλαω! Τι μπορει να εχει; υπαρχει τροπος να το φτιαξω; μου το ειχε κανει στο P910 και το αλλαξα(δεν ειναι ακριβο) αλλα φανταζομαι θα εισαι μεσα στην εγγύηση Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Αν το κάνω αυτό(debrand) μετά μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση του vodafone live που είναι τώρα με κάποιο backup ή update; δουλεύει και ο free τρόπος, σίγουρα, γιατί πήρα άλλο ένα p990 branded σε vodafone live και τώρα τελειώνει το debranding :P Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesi_4_ Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 EXW WIND KAI THELW MOBILE TV GIA TO P990 MOY TI KANW KANEIS DEN KSEREI UTE KAI H IDIA H ETAIRIA GIA THN SIMBATO THTA TOY :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Σε αυτό το άρθρο λέει για το P990i: "Υποστήριξη Memory Stick PRO Duo με χωρητικότητα ως 8GB" Σίγουρα δεν την δέχεται...;;; :worry: Υπάρχει κάποιο άλλο site ή ξένο forum που να μπορώ να μπω να ρωτήσω αν έχει επιχειρήσει κανείς να την βάλει...;;; Όλο και κάποιος θα το έχει κάνει... :worry: Sorry που σας τα πρήζω, αλλά η SanDisk 4GB που του έχω, "τελειώνει" σιγά - σιγά (50ΜΒ left...) και θέλω κάτι με 8 γκίγκα... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Υπάρχουν αρκετά: πχ http://www.esato.com, http://www.my-symbian.com , ακόμα και το ipmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Υπάρχουν αρκετά: πχ http://www.esato.com, http://www.my-symbian.com , ακόμα και το ipmart ok, σε ευχαριστώ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias1984 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 καλησερα ξερει κανεισ πωσ μπορω να βγαλω το vodafon λογισμικο απο το p990i???? εχω σπαστει υπερβολικα με τα vodafo :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Eπισεισ ξερει κανεισ μιποσ μπορω να κανο το κινιτο να φενετε πως εχει windows Παράθεση P990i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 καλησερα ξερει κανεισ πωσ μπορω να βγαλω το vodafon λογισμικο απο το p990i???? εχω σπαστει υπερβολικα με τα vodafo :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Eπισεισ ξερει κανεισ μιποσ μπορω να κανο το κινιτο να φενετε πως εχει windows Debrand your p990-m600 for free ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmingos Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 The best configuration for Greek Language Keyboards in p990i Problem with greek keyboard in p990i Ήμουν έτοιμος να ξεφορτωθώ το p990i λόγω προβλημάτων στην εύρεση επαφών και στα πληκτρολόγια του μέχρι που το έπιασε η γυναίκα μου :-) Ενώ το είχα ξεσκίσει το τηλέφωνο μου ρυθμισε τις επιλογές ώς εξής : Γλώσσα Τηλεφώνου (Control Panel -> Other -> Select Language) : Βάζουμε Αγγλικά ούτως ώστε η συσκευή να έχει Αγγλικά ώς βασική γλώσσα απεικόνισης των πάντων. Predictive Text (Control Panel -> Text Input -> Predictive Text) : Βάζουμε πρώτη γλώσσα Ελληνικά και Δεύτερη Αγγλικά. Εδώ τσεκάρουμε και τα κουτάκια [x] on in flip open και [x] on in flip closed Word suggestions : Display as a list Virtual Keyboard (Control Panel -> Text Input -> Virtual Keyboard) : Virtual Keyboard Standard (πατάμε και το Setup και επιλέγουμε Greek) Flip Closed Keypad (Control Panel -> Text Input -> Flip Closed Keypad) βάζουμε το multi tap/prediction. Έτσι λοιπόν έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα : Στις Επαφές : Γράφουμε κατευθείαν με Ελληνικά που σημαίνει οτι πατώντας μία φορα το 5 (JKL) μας εμφανίζει το κ το ελληνικό :-) και μπορούμε να αναζητήσουμε επαφές μας στα Ελληνικά. Στο web : Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλήρες qwerty πληκτρολόγιο για να δουλέψουμε με αγγλικούς χαρακτήρες απευθείας και να πληκτρολογούμε διευθύνσεις. Εναλλακτικά αν θέλουμε Ελληνικά, χρησιμοποιούμε το Virtual Keyboard του p990i που έχει ώς προεπιλογή τα Ελληνικά. Παράθεση Συνεργάτης των : texnikoi.com / aktoweb.com / adsnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 παιδια πηρα ενα p990 και δεν μου το αναγνωριζει με τιποτα το pc suite στην λειτουργια τηλεφωνου...ενω σαν μεταφορα αρχειων το αναγνωριζει...τι να κανω? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik13s Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 παιδια πηρα ενα p990 και δεν μου το αναγνωριζει με τιποτα το pc suite στην λειτουργια τηλεφωνου...ενω σαν μεταφορα αρχειων το αναγνωριζει...τι να κανω? Καταρχήν κατέβασε την τελευταία σουίτα από εδώ. http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/software/p990i/sonyericssonpcsuiteforsmartphones1333?cc=gr&lc=el Αφού την εγκαταστήσεις σύνδεσαι το τηλ. κατευθείαν στο καλώδιο και όχι στην βάση.... Αφού στο αναγνωρίσει και εγκαταστήσει τους drivers κανονικά αποσύνδεσαι το και συνδεσαι το στην βάση.. Πρέπει να είσαι ΟΚ....:happy: Παράθεση Live and let live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michele Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Παιδια μολις απεκτησα κατα τυχη το p990i. Δεν εχω ξανα παρει τετοιου ειδος κινητο και θα ηθελα να μαθω τι αξιζει να βαλω μεσα σε αυτο το κινητο για να μην πιασω να βαζω οτι μου ερθει και το μπλοκαρω στο τελος. Αν υπαρχει καποιο link ας μου το πειτε αλλιως ασ με ενημερωσει κανεις αν εχει την ορεξη. Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosake Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 μηπως μπορεί κανείς απο τους φίλους εδώ που έχουν ασχοληθεί να με βοηθήσει? θέλω να τρέξω χάρτες ελληνικούς στο P990, δεν θέλω GPS, θέλω να εγκαταστήσω πρόγραμμα και να τρέξω χάρτες ελλάδας. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daintybubble Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 παιδια θελω το flash player για το p990i οποιος ξερει που να το βρω ας απαντησει!!!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Τουλάχιστον προς το παρόν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Παιδιά καλησπέρα.Εδώ και 3 μέρες διαλύθηκε το ροδελάκι της συσκευής (γυρίζει στον αέρα χωρίς ανταπόκριση), το πήγα στο SE και μου ζητήσαν να κρατήσω πλήρες backup της συσκευής..Τα κατάφερα σε όλα εκτός απο τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή (όχι στην κάρτα) τις οποίες δνε μπορώ να τις δω με τίποτα όταν συνδέω το τηλέφωνο..Έχει κανείς καμμιά ιδέα; Έκανα ένα πρόχειρο search στο forum αλλά δνε βρήκα κάτι σχετικό.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να τρέξει το mobile tv μέσω τιμ σε αυτό το κινητό μέσω κάποιου προγράμματος π.χ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Οταν κανω απεγκατασταση μια εφαρμογη στο κινητο, καθε φορα που το ενεργοποιω με ρωταει αν θελω να το εγκαταστησω ξανα! ειναι πολυ ενοχλητικο μιας και εχω διαγραψει πολλα προγραματακια! τι μπορω να κανω στην προκειμενη περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts