Jump to content

mmingos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mmingos

  • Ημ. Γέννησης 15/05/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

mmingos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξέρω οτι είναι παλαιό post αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι πολύ με την ανάκτηση δεδομένων απο μηχανικά χαλασμένους δίσκους θα ήθελα να προσθέσω τα εξής: ΛΥΣΗ 1: ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε μερικά παλαιότερα μοντέλα η κατάψυξη δούλευε σε μερικές περιπτώσεις. Τώρα όμως παρατηρείται το φαινόμενο, με το που βγάζουμε το δίσκο απο την κατάψυξη να μαζεύει υγρασία στο εσωτερικό του. Όχι απο την κατάψυξη αλλά απο το περιβάλλον που θα λειτουργήσει. Αν οι κεφαλές του δίσκου πάνε πάνω στην υγρασία τότε δημιουργούν γρατζουνιές! Μην το δοκιμάζετε πλέον γιατι δεν μπορούν να σας σώσουν ούτε επαγγελματίες μετά. ΛΥΣΗ 2: Η συγκεκριμένη λύση μπορεί να προκαλέσει χειρότερη ζημιά στο δίσκο. Αν δεν έχετε τίποτα σημαντικό μέσα, τότε δοκιμάστε τα πάντα. Αν όμως τα δεδομένα σας είναι σημαντικά μην κάνετε ότι διαβάζετε στο internet! Εκτος απο εξειδικευμένα forum ο καθένας μοιράζεται την εμπειρία του για ένα μοντέλο, που αν εφαρμοστεί σε άλλον μοντέλο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάμε οτι ο φίλος μας εδώ έδωσε συμβουλή για ενα δίσκο 80GB. Απο τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα και οι δίσκοι έχουν γίνει πολύ ευαίσθητοι σε εξωτερικές παρεμβάσεις. Καλύτερα να εμπιστευθείτε κάποιον ειδικό στην ανάκτηση ή κάποια εταιρία. Η TicTac Data Recovery είναι αρκετά χρόνια στο χώρο και τη θυμάμαι απο τα φοιτητικά μου χρόνια. Πραγματικά κάνει θαύματα... Αν έχετε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
  2. The best configuration for Greek Language Keyboards in p990i Problem with greek keyboard in p990i Ήμουν έτοιμος να ξεφορτωθώ το p990i λόγω προβλημάτων στην εύρεση επαφών και στα πληκτρολόγια του μέχρι που το έπιασε η γυναίκα μου :-) Ενώ το είχα ξεσκίσει το τηλέφωνο μου ρυθμισε τις επιλογές ώς εξής : Γλώσσα Τηλεφώνου (Control Panel -> Other -> Select Language) : Βάζουμε Αγγλικά ούτως ώστε η συσκευή να έχει Αγγλικά ώς βασική γλώσσα απεικόνισης των πάντων. Predictive Text (Control Panel -> Text Input -> Predictive Text) : Βάζουμε πρώτη γλώσσα Ελληνικά και Δεύτερη Αγγλικά. Εδώ τσεκάρουμε και τα κουτάκια [x] on in flip open και [x] on in flip closed Word suggestions : Display as a list Virtual Keyboard (Control Panel -> Text Input -> Virtual Keyboard) : Virtual Keyboard Standard (πατάμε και το Setup και επιλέγουμε Greek) Flip Closed Keypad (Control Panel -> Text Input -> Flip Closed Keypad) βάζουμε το multi tap/prediction. Έτσι λοιπόν έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα : Στις Επαφές : Γράφουμε κατευθείαν με Ελληνικά που σημαίνει οτι πατώντας μία φορα το 5 (JKL) μας εμφανίζει το κ το ελληνικό :-) και μπορούμε να αναζητήσουμε επαφές μας στα Ελληνικά. Στο web : Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πλήρες qwerty πληκτρολόγιο για να δουλέψουμε με αγγλικούς χαρακτήρες απευθείας και να πληκτρολογούμε διευθύνσεις. Εναλλακτικά αν θέλουμε Ελληνικά, χρησιμοποιούμε το Virtual Keyboard του p990i που έχει ώς προεπιλογή τα Ελληνικά.
  3. Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα χρειάστηκε να εγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο μας στέλνει κάποιες ειδοποιήσεις ώς alarm. Μέσα λοιπόν στο πρόγραμμα αυτό υπάρχει και ένα πεδίο για να σου στέλνει ειδοποίηση σε κάποιο e-mail απο pager. Υπάρχει κάποια σχετικά φθηνή υπηρεσία η οποία να μου παρέχει ένα e-mail της μορφής myname@company.com και να προωθεί τα e-mail που δέχεται στο κινητό μου τηλέφωνο ; Θέλω δηλαδή όταν στέλνει κάποιος mail εκεί, να μου έρχεται SMS. Υπάρχει κάπου αυτό ;
  4. Καλησπέρα σε όλους, ήθελα απλά να κάνω μια αναφορά στο καρναβάλι της Κοζάνης. Όποιος θέλει να δεί κάτι διαφορετικό απο τα τετριμμένα την περίοδο της Αποκριάς, μπορεί να επισκεφτεί την Κοζάνη. Στην Κοζάνη που λέτε, υπάρχει ένα δέσιμο του παλαιού εθίμου το οποίο κρατάει απο το 1600 με το σημερινό μοντέρνο καρναβάλι. Η Κοζάνη την περίοδο της Αποκριάς αποτελεί προορισμό για αρκετούς ανθρώπους απο όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στα εξής Web Sites : 1. http://apokries.giapraki.com 2. http://www.apokries-kozanis.gr Φέτος η προσέλευση του κόσμου έχει ήδη αρχίσει και το τι γίνεται στο κέντρο της πόλης τα βράδια δεν περιγράφεται :-) Σας περιμένουμε όλους ;-)
×
×
  • Create New...