Jump to content

Ενημέρωση υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας

Mendrinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στέλνω το μήνυμα ΕΥ στα ελληνικά αλλά δεν λειτουργεί!

Ναι, στειλτο στα ΑΓΓΛΙΚΑ! :lol:

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στείλε στα Αγγλικά ( έχοντας γυρίσει τη γλώσσα γραφής στα Αγγλικά ) ή πήγαινε στα μηνύματα->ρυθμίσεις μηνυμάτων και στην υποστήριξη γραμματοσειράς επέλεξε περιορισμένη. Ετσι θα μπορείς να το στέλνεις και στα Ελληνικά.

εχω MY WAY συμβολαιο.. Μπορω να μαθω ποσο χρονο εχω μνμτα και mb???

H το υπολοιπο της καρτας τελος παντων με καποιον τροπο χωρις χρεωση??

N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

εχω MY WAY συμβολαιο.. Μπορω να μαθω ποσο χρονο εχω μνμτα και mb???

H το υπολοιπο της καρτας τελος παντων με καποιον τροπο χωρις χρεωση??

Θα μάθεις ποσό για το myway. Και δεν υπάρχει χρέωση γι'αυτή την υπηρεσία.

ΕΥ στο 1256 θ μου πει?

Παιιδια στο οτεσοπ δν ηξεραν.. μου παν οτι χρεωνεται αλλα δε θυμοταν τον αριθμο.

πειτε μου!

N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

Έφτιαξα ένα excelάκι που βοηθάει στον υπολογισμό της χρήσης που έχει διαθέσιμη κάθε συνδρομητής για τα προγράμματα MyWay 35 και 40

(κάνει και για τα υπόλοιπα προγράμματα MyWay, μόνο που οι χρεώσεις ομιλίας διαφέρουν κατά +-0,0002/δευτερόλεπτο, δηλαδή πολύ μικρή απόκλιση)

Απλά βάζετε στο πρώτο κελί (εκεί που λέει Υπόλοιπο) το ποσό που σας λέει στο μήνυμα ότι έχετε ως υπόλοιπο, πατάτε Enter και βλέπετε τα λεπτά του χρόνου ομιλίας, τον αριθμό των SMS/MMS και MB που σας απομένουν.

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Έφτιαξα ένα excelάκι που βοηθάει στον υπολογισμό της χρήσης που έχει διαθέσιμη κάθε συνδρομητής για τα προγράμματα MyWay 35 και 40

(κάνει και για τα υπόλοιπα προγράμματα MyWay, μόνο που οι χρεώσεις ομιλίας διαφέρουν κατά +-0,0002/δευτερόλεπτο, δηλαδή πολύ μικρή απόκλιση)

Απλά βάζετε στο πρώτο κελί (εκεί που λέει Υπόλοιπο) το ποσό που σας λέει στο μήνυμα ότι έχετε ως υπόλοιπο, πατάτε Enter και βλέπετε τα λεπτά του χρόνου ομιλίας, τον αριθμό των SMS/MMS και MB που σας απομένουν.

:)

πολυ καλο.μπραβο σου!

Εαν στειλεις ΕΥ στο 1256 δεν σου λεει;
Στο 1256 λεει το χρηματικο υπολοιπο...τροπος να μαθουμε υπολοιπο χρονου ομιλιας/sms δεν υπαρχει?

τι πρόγραμμα έχεις? Αν έχεις myway κοίτα 3 post παραπάνω την πολύ καλή "εφαρμογή" που έφτιαξε η συμφορουμίτισσα

τι πρόγραμμα έχεις? Αν έχεις myway κοίτα 3 post παραπάνω την πολύ καλή "εφαρμογή" που έφτιαξε η συμφορουμίτισσα
Σε εταιρικο ειμαι.

• 4 weeks later...
ΕΥ στο 1256 θ μου πει?

Παιιδια στο οτεσοπ δν ηξεραν.. μου παν οτι χρεωνεται αλλα δε θυμοταν τον αριθμο.

πειτε μου!

Δεν χρεωνεται τιποτα, η υπηρεσια ειναι δωρεαν και αν δεν κανω λαθος δουλευει για ολες τις συνδεσεις (εκτος καρτοκινητων).

Εγω παντως οταν στελνω λαμβανω 3 μηνυματα, 1 για το πακετο που εχω (Προνομιακο 240), 1 για τα extra δωρεαν λεπτα που εχω (600 λεπτα και 600 μηνυματα προς Cosmote) και 1 για τα δωρεαν MB που μου εχουν μεινει (Internet On the Phone Basic). Αρκετα αναλυτικο και βοηθαει.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Δεν χρεωνεται τιποτα, η υπηρεσια ειναι δωρεαν και αν δεν κανω λαθος δουλευει για ολες τις συνδεσεις (εκτος καρτοκινητων).

Εγω παντως οταν στελνω λαμβανω 3 μηνυματα, 1 για το πακετο που εχω (Προνομιακο 240), 1 για τα extra δωρεαν λεπτα που εχω (600 λεπτα και 600 μηνυματα προς Cosmote) και 1 για τα δωρεαν MB που μου εχουν μεινει (Internet On the Phone Basic). Αρκετα αναλυτικο και βοηθαει.

στα καρτοκινητα στελνεις ΥΠΟΛ στο 1313 η 1314(δεν θυμαμαι)ειναι και κει δωρεαν...

Παιδιά, ερώτηση.

Πριν 5 μέρες μπήκα στο i35 και χτες εκδόθηκε και ο τελευταίος λογαριασμός μου απο το προηγούμενο πρόγραμμα, δηλαδή έχω 'επίσημα' πλεον τα δωρεάν λεπτά/sms/mb του i35.

Στέλνοντας σήμερα ΕΥ μου έρχεται απάντηση οτι η υπηρεσία ελέγχου υπολοίπου θα είναι διαθέσιμη μετά την έκδοση του λογαριασμού μου στις 16/3/2010 λόγω τροποποίησης/απενεργοποίησης υπηρεσίας. Καμιά ιδέα????

Να σημειώσω οτι μέχρι να γίνει η αλλαγή του προγράμματός μου, δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μου έρχονταν 2 ενημερωτικά sms, για χρόνο ομιλίας και πακέτο sms...

• 4 weeks later...
παιδια ξερουμε αν θα αλλαξει κατι μετα την αναβαθμιση που ολοκληρνεται 25 Μαρτιου στην υπηρεσια ενημερωσης υπολοιπου?
υπογραφή εκτός ορίων

Τι αναβαθμιση γινεται;

Και σαν τι να αλλαξει;

Σε εμενα παιζει κανονικα η ενημερωση. Δεν σταματησε ποτε..

Samsung S21 Ultra

Στα απεριοριστα εχει μονο το θεμα και δεν ενημερωνει και το κανει αυτο απο τοτε που προστεθηκαν στο προγραμμα τα εξτρα λεπτα και μηνυματα

Απο 1 Απριλιου λεω να παω στα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. Δηλαδη δεν θα χω ενημερωση;
θα εχεις αφου η αναβαθμιση της υπηρεσια ολοκληρωνεται 25 Μαρτιου:)
υπογραφή εκτός ορίων

Στο 1256 λεει το χρηματικο υπολοιπο...τροπος να μαθουμε υπολοιπο χρονου ομιλιας/sms δεν υπαρχει?

Το υπόλοιπο χρόνου είναι σε πραγματικό χρόνο ή με καθυστέρηση κάποιων ωρών ή μέρας

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

σε πραγματικο χρονο ειναι με πολυ λιγη καθυστερηση.

Καθυστέρηση?Δηλαδή 10 λεπτών,30 λεπτών ή μιας ώρας απο την τελευταία κλήση ή sms?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!