doganos Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Μπορει να μου πει καποιος που εχει multi, τί ακριβως του γραφει στο απαντητικο μηνυμα απο το 1256; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Μάλλον τα multi Δεν προχωρησαν οσο θα πρεπε... :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 μα αν σκεφτεις την αναλογια τιμης-δωρεαν χρησης δεν συμφερουν! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 μα αν σκεφτεις την αναλογια τιμης-δωρεαν χρησης δεν συμφερουν! Κι όμως, αποτελούν δελεαστικό πακέτο αν σκεφτείς ότι τον χρόνο ομιλίας μπορείς να τον καταναλώσεις και σαν videoκλήση και τα μηνύματα και σαν mms, καθώς και το ότι μπορείς να βάλεις message booster. Εγώ σαν αρνητικό βλέπω το ότι δεν μεταφέρεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας στον επόμενο μήνα, αλλά αν γινόταν αυτό, τότε θα μιλούσαμε για το τέλειο πρόγραμμα και θα έπρεπε να καταργήσει όλα τα υπόλοιπα που έχει η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Κι όμως, αποτελούν δελεαστικό πακέτο αν σκεφτείς ότι τον χρόνο ομιλίας μπορείς να τον καταναλώσεις και σαν videoκλήση και τα μηνύματα και σαν mms, καθώς και το ότι μπορείς να βάλεις message booster. Εγώ σαν αρνητικό βλέπω το ότι δεν μεταφέρεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας στον επόμενο μήνα, αλλά αν γινόταν αυτό, τότε θα μιλούσαμε για το τέλειο πρόγραμμα και θα έπρεπε να καταργήσει όλα τα υπόλοιπα που έχει η cosmote. Από 01/01/2009 σε όλα τα προγράμματα τα δωρεάν λεπτά σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου θα είναι για απλές φωνητικές κλήσεις αλλά και για videoκλήσεις. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/Anak_26_11promotion.xml&_nfpb=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Από 01/01/2009 σε όλα τα προγράμματα τα δωρεάν λεπτά σε όλα τα προγράμματα συμβολαίου θα είναι για απλές φωνητικές κλήσεις αλλά και για videoκλήσεις. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/Anak_26_11promotion.xml&_nfpb=true Έλα!!! Αυτά είναι νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οκ, τότε η διαφορά με τα multi είναι μόνο τα πακέτα μηνυμάτων. Cool!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Τώρα το ειδα...... φτου γμτ! Μετά από 3 μήνες μπορεις να αλλάξεις πρόγραμμα; Απο μουλτι 50 σε 300'; Βεβαια τωρα στο προγραμμα 300' μετα τον δωρεαν χρονο, το δευτερολεπτο κοστιζει 0,0038 ενω απο τις 1/1/09 εαν δουμε τον πινακα τον καινουργιο θα ειναι 0,0042...... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ναι ρε παιδια το ειχε νομιζω σαν νεο και το myphone τωρα το ανακαλυψατε. δινουν videoκλησεις και αυξανουν τις τιμες ωραια προσφορα.παντως τα multi δεν συμφερουν οπως to flexy και τα ευελικτα της vodafone. και το mms που να το στειλω αν ακομα οι μισοι δεν εχουν τις ρυθμισεις;(οχι ομως οτι θα επρεπε να μην τα προσφερει απλως δεν ειναι δελεαστικη προταση αυτη την στιγμη) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 στελνεις mms στη τυχη; ειναι τοσο δυσκολο να πεις στον συνομιλητη σου να ενεργοποιησει το mms?? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Τώρα το ειδα...... φτου γμτ! Μετά από 3 μήνες μπορεις να αλλάξεις πρόγραμμα; Απο μουλτι 50 σε 300'; Βεβαια τωρα στο προγραμμα 300' μετα τον δωρεαν χρονο, το δευτερολεπτο κοστιζει 0,0038 ενω απο τις 1/1/09 εαν δουμε τον πινακα τον καινουργιο θα ειναι 0,0042...... Το αλλάζεις αμέσως σε cosmote 360 με 52 ευρώ πάγιο. Αν και από ότι αναφέρεις παραπάνω από 15/01/2009 θα μπεις στην cosmote (ξανά) που σημαίνει ότι μπορεί να προλαβαίνεις να μην πας σε multi πρόγραμμα αλλά σε απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 στελνεις mms στη τυχη; ειναι τοσο δυσκολο να πεις στον συνομιλητη σου να ενεργοποιησει το mms?? δεν μπορω να πω και στις 100 επαφες που εχω να ενεργοποιησουν τα mms. :) και εξαλλου mms συμφερει να στειλεις μονο αν θες να στειλεις εικονα/ηχο κλπ. η κανενα μεγαλο μηνυμα αλλιως δεν ειναι χρησιμα. και πες μου εσυ τωρα που εχουμε τα bluetooth mms στελνεις σε κανενα μακρινο γνωστο! τρεχα γυρευε! :happy: μονο οι βιντεοκλησεις πιστευω ειναι ισχυρο χαρτι. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 σε nokia λειτουργει με αγγλικούς χαρακτηρες προσπαθω να μπω σε προηγουμενα τιμολογια στη υπηρεσια e-bill αλλα δεν ειναι εφικτο ενω αλλες φορες με αφηνε γνωριζετε αν υπαρχει προβλημα; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 δεν μπορω να πω και στις 100 επαφες που εχω να ενεργοποιησουν τα mms. :) και εξαλλου mms συμφερει να στειλεις μονο αν θες να στειλεις εικονα/ηχο κλπ. η κανενα μεγαλο μηνυμα αλλιως δεν ειναι χρησιμα. και πες μου εσυ τωρα που εχουμε τα bluetooth mms στελνεις σε κανενα μακρινο γνωστο! τρεχα γυρευε! :happy: μονο οι βιντεοκλησεις πιστευω ειναι ισχυρο χαρτι. Το καλό είναι ότι μπορείς να στείλεις μεγάλο κείμενο καθώς επίσης ότι μπορείς να στείλεις το μήνυμα και σε διεύθυνση email αλλά δεν μπορείς να λάβεις mms από email. Κάτι που έκανε μόνο το imode. Περαστικά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ασε τι ευκολια ηταν αυτο το i-mode! κριμα. αλλα επειδη βγαινουμε εκτος στοπ εδω! vasoula δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο δικο μου e-bill.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ασε τι ευκολια ηταν αυτο το i-mode! κριμα. αλλα επειδη βγαινουμε εκτος στοπ εδω! vasoula δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο δικο μου e-bill.... εμενα παλι μου εμφανιζει τα παρακατω http://www.geocities.com/vipantazi/ScreenHunter_2.jpg http://www.geocities.com/vipantazi/ScreenHunter_1.jpg Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Γιατί βιάζεσαι; Περίμενε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία πρώτα και μετά όλα θα δουλεύουν. Περίμενε δηλαδή να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός μετά την αίτηση που έκανες για το ebill και όλα θα είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Γιατί βιάζεσαι; Περίμενε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία πρώτα και μετά όλα θα δουλεύουν. Περίμενε δηλαδή να εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός μετά την αίτηση που έκανες για το ebill και όλα θα είναι εντάξει. το e-bill το εχω ενεργοποιησει απο απο 7/2/2007 και εμπαινα κανονικα νομιζω στους τελευταιους 3-4 λογαριασμους μου εμφανιζει αυτο το μηνημα Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 καλεσε γρηγορα το 1212 να σου πουν απο εκει τι προβλημα υπαρχει... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Τελικά υπάρχει "online" ενημερωση υπολοιπου; Σημερα το πρωι εστειλα μηνυμα απο το κινητο της αδερφης μου και ειχε ενημερωση χθεσινη.... και αλλες φορες το κανει αυτο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Σημερα εγινε η φορητοτητα. Απο το 1212 μου ειπαν οτι θα ενημερωνομαι απο το 1256 για τον δωρεαν χρονο ομιλιας κ τα μηνυματα μετα την πρωτη εκδοση λογαριασμου. (με 2 διαφορετικα μηνυματα) Εγω στελνω ΕΥ στο 1256 και με ενημερωνει για την ομιλια μονο και οχι για τα μηνυματα. Να περιμενω η δε θα λαβω ποτε ενημερωση και για τα μηνυματα; (multi). Αφου δουλευει για την ομιλια δεν θα πρεπε να δουλευει και για τα μηνυματα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Σημερα εγινε η φορητοτητα. Απο το 1212 μου ειπαν οτι θα ενημερωνομαι απο το 1256 για τον δωρεαν χρονο ομιλιας κ τα μηνυματα μετα την πρωτη εκδοση λογαριασμου. (με 2 διαφορετικα μηνυματα) Εγω στελνω ΕΥ στο 1256 και με ενημερωνει για την ομιλια μονο και οχι για τα μηνυματα. Να περιμενω η δε θα λαβω ποτε ενημερωση και για τα μηνυματα; (multi). Αφου δουλευει για την ομιλια δεν θα πρεπε να δουλευει και για τα μηνυματα; Για στείλε στο 1256 SMS ΥΠ και πες μας τι σου λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Δεν μπορω. Δεν μπορω να στειλω ελληνικα με το κινητο αυτο. Μονο λατινικα. Δοκιμασα Yp και λεει οτι δεν βρεθηκε η υπηρεσια (απο 125 ομως χωρις το 6) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Δεν μπορω. Δεν μπορω να στειλω ελληνικα με το κινητο αυτο. Μονο λατινικα. Δοκιμασα Yp και λεει οτι δεν βρεθηκε η υπηρεσια (απο 125 ομως χωρις το 6) Ωραία για στείλε ΠΑΚΕΤΟ ΥΠ ή PAKETO YP στο 1256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ωραία για στείλε ΠΑΚΕΤΟ ΥΠ ή PAKETO YP στο 1256. mou leei gia energopoihsh h allagh paketou... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 mou leei gia energopoihsh h allagh paketou... Στείλε τότε ΠΑΚΕΤΟ SMS ΥΠ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts