costastsak Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Το flash plugin για τον browser σου το έχεις να υποθέσω ε; μμμ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: για να δω..... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Το vixy.net έχει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 tube hunter.... kanei ta panta katevazei video apo youtube,xtube,google,metacafe ktl... sta metatrepei se mpeg,avi,3gp,mp4 ktl.... alla einai k converter.einai to kalytero programm poy exw vrei mexri twra Δοκίμασε και το vdownloader ...Δε χρειάζεται να βρεις πρώτα το link και να το κανεις κοπι-πειστ...κάνεις search μέσα από το πρόγραμμα και μετα κατευθείαν download :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Ακομα υπαρχει και το http://www.keepvid.com για να κατεβασεις τα βοντεακια σου.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Θέλω να ανεβάσω από ένα s-vcd ένα βίντεο στο youtube. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα: μου βγάζει 2 φακέλους όπου ο καθένας του έχει κάποια άγνωστης μορφής αρχεία: 1. VIDEO_RM: video_mn video_mn.ifo video_rm video_rm.bup video_rm.ifo 2. VIDEO_TS: video_ts video_ts.bup video_ts.ifo vts_01_0.bup vts_01_0.ifo vts_01_1 vts_01_2 vts_01_3 vts_01_4 vts_01_5 Δεν ξέρω ποιας μορφής αρχείο να επιλέξω για να είναι ορατό στο uploading. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Logika tha prepei na to metatrepseis p.x. se .avi gia na einai orato sto uploading! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Mhpws exei kaneis allos problhma sto na katebasei binteakia apo to youtube (eite mesw tou keepvid eite apo analoga programmata)??? Mpas kai arxisane na mplokaroun to katebasma? Sto GetRight pou kanw paste to download link apo to keepvid mou to bgazei forbidden, enw sta diafora alla programmata bgazei error. Kai dokimasa arketa binteos, allaksa IP klp, kai to problhma paramenei... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Εγω πριν λιγο που κατεβασα με το media pirate δεν ειχε κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevezos2_1 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 thanx man.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 χαιρετω την παρεα. ξερει κανεις πως μπορω να κατεβαζω τα βιντεο απο youtube.com.εχω internet explorer 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αν είχες κοιτάξει ελάχιστα τις προηγούμενες σελίδες, που δεν είναι και πολλές, θα είχες βρει πολλούς τρόπους. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 χαιρετω την παρεα. ξερει κανεις πως μπορω να κατεβαζω τα βιντεο απο youtube.com.εχω internet explorer 6. downthisvideo.com;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αν είχες κοιτάξει ελάχιστα τις προηγούμενες σελίδες, που δεν είναι και πολλές, θα είχες βρει πολλούς τρόπους. eyxaristo, den to proseksa.:D downthisvideo.com;) τι κανω ακριβως;;; ευχαριστω πολυ ολους σας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 τι κανω ακριβως;;; Παίρνεις το λινκ του βιντεο από youtube πχ και το κάνεις copy-paste στο downthisvideo.com και ακολουθείς οδηγίες. Πρέπει να κατεβάσεις και το flv player από εδώ http://applian.com/flvplayer/index2b.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παίρνεις το λινκ του βιντεο από youtube πχ και το κάνεις copy-paste στο downthisvideo.com και ακολουθείς οδηγίες. Πρέπει να κατεβάσεις και το flv player από εδώ http://applian.com/flvplayer/index2b.php δεν χρειαζεται γιατι εχω το vlc media player και τα παιζει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος για αποθηκευση των videos που υπαρχουν στο καινουριο site με το ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ. Το site ειναι http://www.ert-archives.gr/wpasV2/public/index.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Γεια σας! Μια ερωτηση σχετικα με το video uploading στο youtube..Ενω κανω κανονικα το upload του βιντεο που θελω και στο my acount μου το βγαζει κανονικα αργει αρκετες ωρες ωστε να εναι διαθεσιμο και στο κοινο..Ενοω δηλαδη οτι οταν γραφω στο search τη λεξη κλειδι μου βγαζει ολα τα αλλα video εκτος απο το δικο μου το οποιο οπως ειπα εμφνιζεται μετα απο καποιες ωρες..Και ρωταω υπαρχει κανενα κολπακι ωστε να γινεται διαθεσιμο το βιντεο μου αμεσως?Επισης υπαρχει κανενα κολπακι ωστε το βιντεο που ανεβαζεις να εμφανιζεται στην πρωτη σελιδα οταν ο αλλος κανει search σχετικο με αυτο?thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ρε παιδια οταν κατεβαζω ένα αρχειο flv, ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει τον τυπο του (αγνωστο).μπορω να τα αναπαραγω με το flv player και με το vlc media player αλλα δεν μπορω να τα μετατρεψω με το free flv converter γιατι δεν τα βλεπει ο υπολογιστης σαν flv .τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Σε μερικα βιντεο του youtube μου βγαζει οτι αυτα δεν ειναι διαθεσιμα για τη χωρα μου, και μου φαινεται περιεργο γιατι παλια δεν γινοταν. π.χ. σε αυτο . σε εσας βγαινει σχετικο μηνυμα ή μονο σε εμενα λογω λαθους ip???:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 This video is not available in your country. KAI σε μενα! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Τι μ:mad:λ:Xκι:confused: ειναι αυτο, πως τους ηρθε??? λες και ειναι αμερικανικη σειρα και δεν εχει προβληθει ακομα στην Ελλαδα:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορείς να βάλεις κάποιο πρόγραμμα όπως το hotspotshield ή κάποιο παρόμοιο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Σε μερικα βιντεο του youtube μου βγαζει οτι αυτα δεν ειναι διαθεσιμα για τη χωρα μου, και μου φαινεται περιεργο γιατι παλια δεν γινοταν. π.χ. σε αυτο . σε εσας βγαινει σχετικο μηνυμα ή μονο σε εμενα λογω λαθους ip???:(:(:( Τι είναι το περιεχόμενο του video αυτού; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 τσ0ντα...:X:shifty::p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 τσ0ντα...:X:shifty::p Αν ηταν τετοιου περιεχομενου , θα ειχες αλλαξει χωρα , ωστε να ειναι διαθεσιμα:p:lol::lol::lol: Περα απο την πλακα , ειναι βιντεο κλιπς που ανεβαζουν οι δισκογραφικες εταιρειες , και απότι ειδα εχουν μεσα διαφημισεις , και αυτο τους βαζει πνευματικα δικαωματα;) Αν αρχισε και το youtube να εχει ενοχλητικες διαδημισεις καηκαμε:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts