FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 τι πινω ειναι το θεμα η το τι εχω στο ψυγειο μου?? γιατι αν ειναι το πρωτο,υπαρχει αντιστοιχο θεμα...αν ειναι το δευτερο ειναι ενα απο τα πιο ανουσια 8εματα (αποψη μου) καθως κανεναν δεν αφορα το περιεχομενο του ψυγειου μου...αν ειναι ενδιαφερον να ανοιξουμε ενα 8εμα με το αν προτιμω το λευκο η το κιτρινο τυρι,ζαμπον vs σαλαμι μπυρας κτλ κτλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. August 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Τι πινεις.Αλλα προφανως για να το πινεις το βαζεις και στο ψυγειο σου...Τεσπα Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Από όλα, αλλά ψιλοσπάνια(κυριώς κοκα κόλα όμως) Πάντως σαν την κρητική σουμάδα δεν είναι τίποτα!!!!!:D (όποιος έχει δοκιμάσει,ξέρει ;) ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Για καθημερινά Dia Cola Light που είναι κ πάμφθηνη... Πιο ποιοτικά Pepsi... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Από όλα, αλλά ψιλοσπάνια(κυριώς κοκα κόλα όμως) Πάντως σαν την κρητική σουμάδα δεν είναι τίποτα!!!!!:D (όποιος έχει δοκιμάσει,ξέρει ;) ) Όντως η σουμάδα είναι πολύ καλή. Και αν την έχεις αγοράσει από την Κρήτη κιόλας είναι σούπερ. Πέρσι είχα πάει Κρήτη (και λόγω 5ήμερης, αλλά και για διακοπές) και τις 2 φορές εκτός από ρακί και ρακόμελο είχα πάρει σουμάδα. Η μυρωδιά είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Τι πινεις.Αλλα προφανως για να το πινεις το βαζεις και στο ψυγειο σου...Τεσπαε τοτε δες την δευτερη φραση μου στο παραπανω ποστ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) τι πινω ειναι το θεμα η το τι εχω στο ψυγειο μου?? γιατι αν ειναι το πρωτο,υπαρχει αντιστοιχο θεμα...αν ειναι το δευτερο ειναι ενα απο τα πιο ανουσια 8εματα (αποψη μου) καθως κανεναν δεν αφορα το περιεχομενο του ψυγειου μου...αν ειναι ενδιαφερον να ανοιξουμε ενα 8εμα με το αν προτιμω το λευκο η το κιτρινο τυρι,ζαμπον vs σαλαμι μπυρας κτλ κτλ Έχει να κάνει με τα αναψυκτικά που πίνουμε. Αντίστοιχα υπάρχει θέμα και για τις προτιμήσεις μας για καφέ. Δε καταλαβαίνω τι βρίσκεις παράλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 apo ola..me regoula :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Xρόνια εθισμένη στην coca cola light, απέκτησα δύο πανέμορφες πετρούλες, εκ των οποίων η μια μεγέθους κοτρωνας. Δεν πτοήθηκα όμως. Μετά απο αποχή έξι μηνών, και αφου άρχισα πάλι την coca cola, φυσικό ήταν την επόμενη διετία να αποκτήσω άλλες δυο πετρούλες (αυτή τη φορά η μια ήταν ενάμισυ εκατοστό! Νταμάρι κατάντησα :p ). Ετσι τώρα, πινω κατ' αποκλειστικότητα τσάι παγωμενο γεύση ροδάκινο, που το βρισκω εξισου καλό και χωρίς τις γνωστές (για μένα) παρενέργειες. Το ανθρακικό μου την έκανε εμένα τη ζημιά, δυστυχώς. Οταν με πιανει η τρέλα που και που για ανθρακικό, ένα περιέ, την κανει τη δουλειά του. Λέμε τώρα..:rolleyes: Παρεμπιπτόντως, πολυ καλο το θεματάκι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εγώ πίνω coca cola τουλάχιστον 1.5 λίτρα τη βδομάδα και μέχρι τώρα δεν έχω πάθει τίποτα... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 φαναντικος αυστηρα της κοκα(πινω παααρα πολυ)..βεβαια σε κατασταση απελπισιας πινω και την twist-pepsi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 pepsi twist kai byral-gerani!!1(koryfaio an kai nomizw oti aresei mono se mena):p :p :p Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 pepsi twist kai byral-gerani!!1(koryfaio an kai nomizw oti aresei mono se mena):p :p :p Οχι μονο σε σενα Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Xρόνια εθισμένη στην coca cola light, απέκτησα δύο πανέμορφες πετρούλες, εκ των οποίων η μια μεγέθους κοτρωνας. Δεν πτοήθηκα όμως. Μετά απο αποχή έξι μηνών, και αφου άρχισα πάλι την coca cola, φυσικό ήταν την επόμενη διετία να αποκτήσω άλλες δυο πετρούλες (αυτή τη φορά η μια ήταν ενάμισυ εκατοστό! Νταμάρι κατάντησα :p ). Ετσι τώρα, πινω κατ' αποκλειστικότητα τσάι παγωμενο γεύση ροδάκινο, που το βρισκω εξισου καλό και χωρίς τις γνωστές (για μένα) παρενέργειες. Το ανθρακικό μου την έκανε εμένα τη ζημιά, δυστυχώς. Οταν με πιανει η τρέλα που και που για ανθρακικό, ένα περιέ, την κανει τη δουλειά του. Λέμε τώρα..:rolleyes: Παρεμπιπτόντως, πολυ καλο το θεματάκι. :) Να το προσεχεις και το τσαι. Εχει πολλες καρκινογονες ουσιες. Με ρεγουλα ολλα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εγώ πίνω coca cola τουλάχιστον 1.5 λίτρα τη βδομάδα και μέχρι τώρα δεν έχω πάθει τίποτα... Φυσιολογική ποσότητα είναι το 1,5 λίτρο. Άλλοι πίνουν 1 λίτρο Coca-Cola την ημέρα.Είναι κατά κάποιον τρόπο εθισμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Να το προσεχεις και το τσαι. Εχει πολλες καρκινογονες ουσιες. Με ρεγουλα ολλα.΄ Το τσάι??:blink: :wacko: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. August 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ναι το ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ τσαι λογικα κατανταει κακο. Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ΄ Το τσάι??:blink: :wacko: Ναι το τσαι. Εχει πολλα χρωστικα,αρωματικα,γενικα προσθετα καρκινογονα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Me ενάμισυ λίτρο τη βδομαδα που αναφέρθηκε, σαφώς κανείς δεν παθαίνει τίποτα. Μιλάμε για ενάμισυ λιτρο τη μέρα!Και φυσικά δεν παθαίνεις κάτι απο τη μια μέρα στην άλλη. Εμένα μου χρειάστηκαν δυο χρονάκια. Το τσαι (Lipton ice tea) που παίρνω εγώ, γραφει "χωρις συντηρητικά και χρωστικές ουσιες" Κι εδώ πάλι για ενάμισυ λίτρο τη μερα μιλαμε. Δυστυχώς δεν μπορώ λιγότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ναι το τσαι. Εχει πολλα χρωστικα,αρωματικα,γενικα προσθετα καρκινογονα. Προφανώς εννοείς το τσάι του εμπορίου. Αυτο, σαν βιομηχανικό προιόν είναι λογικό να περιέχει διάφορες "πονηρές" ουσίες. Αλλά κανονικά το αγνό τσαι βοηθά στην προστασία από τον καρκίνο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Me ενάμισυ λίτρο τη βδομαδα που αναφέρθηκε, σαφώς κανείς δεν παθαίνει τίποτα. Μιλάμε για ενάμισυ λιτρο τη μέρα!Και φυσικά δεν παθαίνεις κάτι απο τη μια μέρα στην άλλη. Εμένα μου χρειάστηκαν δυο χρονάκια. Το τσαι (Lipton ice tea) που παίρνω εγώ, γραφει "χωρις συντηρητικά και χρωστικές ουσιες" Κι εδώ πάλι για ενάμισυ λίτρο τη μερα μιλαμε. Δυστυχώς δεν μπορώ λιγότερο.. Παρα πολυ για μια ημερα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ddr το πράσινο τσάι εχει ευεργετικές ιδιότητες και ειναι ασπίδα και κατά της Αλτσχάιμερ. Το κοινο έχει την τανίνη η οποία ειναι σαν την καφείνη και δεν ειναι ιδιαιτέρως υγιεινό. Για μένα ειναι υποκαταστατο, ευελπιστώ ότι καποια στιγμη θα το ελλατώσω κι αυτο και θα καταλήξω στο αγνό νεράκι (που με το φίλτρο που εχουμε βάλει, είναι όντως αγνό :) ). Ναι achileas όντως είναι παρα πολύ, αλλα μεταβατικο στάδιο είναι (ελπιζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 1,5 λίτρο τη μέρα;;;;;;;;;;;; Wow (και όχι World of Warcraft:p ) πίστευα ότι όσο πίνω εγώ είναι υπερβολικό... Φαντάσου! Βασικά το περιορίζω και πίνω μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά επειδή καμιά φορά όταν βγαίνω έξω δεν έχω όρεξη για καφέ, το ρίχνω στην sprite με γρεναδίνη:D Ποιος καλός χριστιανός θα φροντίσει να εντάξει την sprite με γραναδίνη στα προϊόντα του; (EΨΑ κλπ) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ποιος καλός χριστιανός θα φροντίσει να εντάξει την sprite με γραναδίνη στα προϊόντα του; (EΨΑ κλπ) super idea :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 1,5 λίτρο τη μέρα;;;;;;;;;;;; Wow (και όχι World of Warcraft:p ) πίστευα ότι όσο πίνω εγώ είναι υπερβολικό... Φαντάσου! Βασικά το περιορίζω και πίνω μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά επειδή καμιά φορά όταν βγαίνω έξω δεν έχω όρεξη για καφέ, το ρίχνω στην sprite με γρεναδίνη:D Ποιος καλός χριστιανός θα φροντίσει να εντάξει την sprite με γραναδίνη στα προϊόντα του; (EΨΑ κλπ) sprite grenadine...χμμ ωραια γευση αλλα πολυ γλυκια ρε παιδια. ειναι πουειναι το σπραιτ παχυντικο πρεπει και αυτη η γρεναδινη ναειναι μες στη ζαχαρη οποτε μιλαμε για πολλες θερμιδες.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts