teras13 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ΟΚ την ηξερα αλλα οχι σαν ΣΕΜΦΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 μεταγραφη για ψυχολογικους λογους μπορω να παρω? ξερετε γιατι ρωταω, σε περιπτωση που δεν πιασω σχολη σε πολη με θαλασσα ισως να παω σε κανενα "τουρκοβουνι"... το προβλημα ειναι αν θα αντεξω ψυχολογικα... αν δεν βλεπω θαλασσα, δεν με χτυπαει το αερακι "τρελενομαι", δεν αντεχω...:geek: αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 to site sto net giaq ton upologismo twn mwriwn poio einai?? thx edit: to brhka One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παιδια ειναι κανενας φοιτητης στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων εδω; Γιατι μαλλον παιρναω στο τμημα πληροφορικης κ θελω να του κανω καποιες ερωτησεις. Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Re pedia na rotiso kati? Boro na diloso sxoli astifilakon tora meta ta apotelesmata? Eprepe na ixa dosei idi athlimata? Den dilosa kati gi afto rotao? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Για μια σχολή με 9652 μόρια με 10490 είσαι καλά ή στο όριο; Oι ημερομηνίες για τα μηχανογραφικά πότε βγαίνουν; Όταν κάνεις μεταγραφή απο ΤΕΙ σε ΤΕΙ γίνεται στο 1ο εξάμηνο ή πάς στο 2ο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Για μια σχολή με 9652 μόρια με 10490 είσαι καλά ή στο όριο; Oι ημερομηνίες για τα μηχανογραφικά πότε βγαίνουν; Όταν κάνεις μεταγραφή απο ΤΕΙ σε ΤΕΙ γίνεται στο 1ο εξάμηνο ή πάς στο 2ο; Μεχρι να γινει η μεταγραφη θα το χασεις το πρωτο εξαμηνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παιδεια αυτην την εκθεση πρεπει να την καταργησουν απο τις παννεληνιες η να αλλαξουν τον τροπο διορθωσεις!!!! Δεν μπορει το 25% των γραπτων να πηγαινουν σε 3ο βαθμολογητη. Στο σχολειο μου στην εκθεση ενας ειχε 89 και ο αλλος 62 δηλαδη ο ενας θεωρεισε την περιληψη σωστη και ο αλλος χαλια!!!!! ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Αφηστε παιδια. Αυτη η εκθεση με καταστραψε. Φυσικη κατευθυνσης εγραψα 18,4 κ εκθεση 8,5 :cry: :cry: Πως εγινε αυτο δεν μπορω να καταλαβω :mad: Τωρα θα κοιτουσα σε σχολες που ουτε στο ονειρο μου δεν εβλεπα... Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Η κλιμάκωση των βαθμολογιών. http://www.mixanografiko.gr/6.Klimakosi_Vathmologias.pdf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Εγω εκθεση 12.5.Αν και στην αρχη μου φανηκε υπερβολικα παραξενο και τρελαθηκα στην συνεχεια καταλαβα οτι μαλλον πηρα καλο βαθμο σε σχεση με πολλους αφου τελικα το θεμα της εκθεσης ηταν πολυ ασαφες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankoutr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 εγω στην αρχη τα εβγαλα 15997 γιατι η προσαρτηση του προφορικου προσθετει 0.6(αν ο γραπτος απεχει 2 μοναδες απο τον προφορικο που στη δικη μου περιπτωση δεν ισχυε μιας κ γω ηξερα οτι ολοι οι προφορικοι μου ηταν υψηλοτεροι)....σαν πρωτη επιλογη θα βαλω νηπιαγωγων που εχει 15336 κ δευτερη φιλοσοφικη που εχει 14703 πιστευεις οτι θα πιασω καποια΄΄??/ Κοίτα,είναι αρκετή καλή απόσταση από τις περσινές βάσεις,ειδικά για τη φιλοσοφική... Κι εγώ απ αυτή που θέλω έχω 550 μόρια παραπάνω,αλλά με τις σημερινές εφημερίδες νιώθω λες κι έχω 5! Όλες είχαν πηχαίους τίτλους "ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ","ΕΚΡΗΞΗ ΒΑΣΕΩΝ","ΒΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΑΣΕ",κτλ. και κατατρόμαξα! Εδώ από την τελευταία επιλογή μου έχω 2500 μόρια παραπάνω και φοβάμαι! Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι...πώς ξέρει ο κάθε ένας που βγαίνει και σχολιάζει τις βάσεις τι θα γίνει τελικά,από τη στιγμή ειδικά που ΔΕΝ έχουμε καταθέσει καν μηχανογραφικά και δεν γνωρίζουν τη ζήτηση των σχολών??? Οι βάσεις δεν εξαρτώνται απ τη ζήτηση δηλαδή? Έχω εκνευριστεί μ αυτό το θέμα γιατί τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας τρομοκρατήσουν και να μας αγχώσουν χωρίς λόγο! Είδαμε και τις περσινές εκτιμήσεις που ούτε ένας δεν προέβλεψε την τεράστια άνοδο στις θεωρητικές κυριως... Προσωπικά μου φαίνεται ότι πρέπει να σταματήσω να ενημέρώνομαι γιατί δεν βγαίνει τίποτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_papadim Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 kalhspera paidia! ki egw fetos edwsa eksetaseis kai sumfwna me tous upologismous mou mporw na perasw se ena tei stin SaLoNiKa(plhroforikh) :D I8ela na kanw mia erwthsh....sto tei 8a exw foititikh karta h den 8ewroumai foithths? euxaristw ek twn protairwn :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 εκθεση πήρα 14 και στεναχωρήθηκα... Εντάξει υπήρχαν χειρότεροι βαθμοί αλλα υπήρχαν και καλύτεροι απο άτομα που δε νομίζω να είχαν παραπάνω δυνατότητες απο εμένα. Δε το λέω εγωιστικα!Προσ θεού... Απλα όλοι ξέρουμε ποιοι ειναι οι καλόι οι άριστοι κι οι κακοί σε γενικές γραμμές... όλα λοιπον είναι θέμα εξεταστή και τύχης? Η ειρωνεία είναι οτι και οι δύο εξεταστές μου είχαν βάλει 70 ακριβώς!Τέτοια ακρίβεια πια?? Ο δευτερος το κόβω ούτε καν να τη διάβασε:( :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Οι εφημεριδες λενε οτι θελουνε.Ελεος πια.Οπως ειπες και εσυ ακομα οι επιλογες των υποψηφιων δεν εχουν καν καθοριστει αφου τα μηχανογραφικα δεν εχουν συμπληρωθει.Εγω και παλι απορω για το οτι τα παιδια πηγανε καλυτερα..Λιγοι πηγανε καλυτερα.Αυτο που βλεπω απλα ειναι οτι καποια ατομα που δεν περιμεναν να βγαλουν 10 εβγαλαν 10 η αντε και 11.Απο εκει και περα σε βαθμολογιες 14.5+ βλεπω τα ιδια με περισυ! ΥΓ : εγω θελω αστυνομια πρωτη επιλογη εχω 15.225 μορια ενω η βαση περισυ ηταν 14.450 δηλαδη εχω 775 μορια παραπανω και επισης φετος θα παρουν παραπανω ατομα απο περισυ.Πιστευετε οτι θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 geia sas paidia na mai kai gw...pragmatika exw meinei me tous vathmous pou lete...egw evgala 14.271(prwto pedio)..sta latinika enw perimena kanena 17+ egrapsa 16,7..opws kai sthn istoria perimena 13+ alla egrapsa 11,7(xaliaaaa)..genika omws apo to vathmo eimai eyxaristhmenh(doksa sto theo)..weskers ti 19 htan ayto sthn istoria?ouaou..mpravo sou pantws kai sygxarhthria...exw omws megalo provlhma gt den kserw pou thelw na paw..vasika m'aresei mia sxolh sthn patra(plhroforiks kai mme) alla de thelw na paw gt einai makria(kai dystyxws ayth h sxolh einai mono sthn patra)..meta skeftomai kai gia dhmosiografia an exw grapsei kala kai sta agglika...mporeite na mou peite kamia allh sxolh??dimitra ti kaneis??den se ksexasa....a!kai sorry an sas kourasa:ninja: :O Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Κοίτα,είναι αρκετή καλή απόσταση από τις περσινές βάσεις,ειδικά για τη φιλοσοφική... Κι εγώ απ αυτή που θέλω έχω 550 μόρια παραπάνω,αλλά με τις σημερινές εφημερίδες νιώθω λες κι έχω 5! Όλες είχαν πηχαίους τίτλους "ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ","ΕΚΡΗΞΗ ΒΑΣΕΩΝ","ΒΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΑΣΕ",κτλ. και κατατρόμαξα! Εδώ από την τελευταία επιλογή μου έχω 2500 μόρια παραπάνω και φοβάμαι! Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι...πώς ξέρει ο κάθε ένας που βγαίνει και σχολιάζει τις βάσεις τι θα γίνει τελικά,από τη στιγμή ειδικά που ΔΕΝ έχουμε καταθέσει καν μηχανογραφικά και δεν γνωρίζουν τη ζήτηση των σχολών??? Οι βάσεις δεν εξαρτώνται απ τη ζήτηση δηλαδή? Έχω εκνευριστεί μ αυτό το θέμα γιατί τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας τρομοκρατήσουν και να μας αγχώσουν χωρίς λόγο! Είδαμε και τις περσινές εκτιμήσεις που ούτε ένας δεν προέβλεψε την τεράστια άνοδο στις θεωρητικές κυριως... Προσωπικά μου φαίνεται ότι πρέπει να σταματήσω να ενημέρώνομαι γιατί δεν βγαίνει τίποτα! Καλα αυτο που κανουν ειναι τρομερο....πραγματικα σε τρομοκρατουν χωρις λογο! Και γω εχω ακριβως 550 μορια διαφορα απο τη σχολη που θελω και φοβαμαι ενω κανονικα θα επρεπε να θεωρειται μια πολυ καλη αποσταση,ετσι δεν ειναι?Τι να πω....:wacko: THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankoutr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Καλα αυτο που κανουν ειναι τρομερο....πραγματικα σε τρομοκρατουν χωρις λογο! Και γω εχω ακριβως 550 μορια διαφορα απο τη σχολη που θελω και φοβαμαι ενω κανονικα θα επρεπε να θεωρειται μια πολυ καλη αποσταση,ετσι δεν ειναι?Τι να πω....:wacko: Ασε ρε ****τό,τι κακό είναι αυτό με τις βρωμοβάσεις? Εγώ όταν είδα ότι έχω 550 μόρια διαφορά έκανα και τον σταυρό μου αλλά τώρα αισθάνομαι χάλια!:blink: Αι σιχτίρ δηλαδή,μη δούμε άσπρη μέρα!:chair: Εντωμεταξύ με τους φροντιστές που συζητάω όλοι μου λένε ότι δύσκολα οι μεσαίες σχολές ανεβαίνουν πάνω από 500 μόρια,αλλά μ' αυτά που διαβάζω είναι δυνατόν να μην ανησυχώ? Δηλαδή σκέφτομαι αν θα πρέπει τελικά ν' αρχίσω να συμφιλιώνομαι με την ιδέα ότι θα περάσω κάπου που δεν τρελαίνομαι κι όλας...:scared: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 εγω την περναω για 78 μορια... ... ... ... :cry: ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Ωχ τι έγινε ρε παιδιά ξαφνικά δεν γράψατε όλοι 18500.Όταν λέγαμε κάποιοι να κρατάτε μικρό καλάθι είμασταν μαλ*κες και δεν σας αφήναμε να λέτε την αλήθεια .Δεν είμαι χαιρέκακος και πραγματικά θέλω να μπουν όλοι εκεί που επιθυμούν αλλά το δίκαιο πρέπει να λέγεται!!!!!!! Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ηρεμισε... παντως εγω τα περασα τα 18.500 :ρ ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 kalhspera paidia! ki egw fetos edwsa eksetaseis kai sumfwna me tous upologismous mou mporw na perasw se ena tei stin SaLoNiKa(plhroforikh) :D I8ela na kanw mia erwthsh....sto tei 8a exw foititikh karta h den 8ewroumai foithths? euxaristw ek twn protairwn :) Για φοιτητική κάρτα πρώτη φορά ακούω, μάλλον εννοείς το βιβλιάριο σπουδών που στην ουσία παίζει το ρόλο της ταυτότητας σε ΑΕΙ/ΤΕΙ. Εννοείτε οτι θα έχεις ρε συ. Όλα τα φοιτητόνια έχουν.:happy: Τι δηλαδή όσοι είναι στα ΤΕΙ δεν θεωρούνται φοιτητές?:blink: :wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ηρεμισε... παντως εγω τα περασα τα 18.500 :ρ Σωστός συγχαρητήρια και μαγκιά σου που προέβλεπες και δεν λέω λογικό να γράψουν μερικοί καλούς βαθμούς αλλά μέχρι ένα όριο οχι το 90% των παιδιών να περιμένει πανω από 18.Ήρεμος είμαι και σε ευχαριστώ που με προτρέπεις να παραμείνω έτσι.Δεν ήθελα να θίξω άμεσα κανέναν ούτε να παίξω με το πόνο του απλά έκνα μία παρατήρηση! Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magda_k Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 re paidia h filosogikh posa moria exei??? Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 υπαρχει κανεις που θελει να περασει μηχανικος Η/Υ και πληροφορικης στην πατρα ή Μηχανικος Η/Υ τηλεπικοινωνιων και δικτυων στο βολο? Αν υπαρχει ας στειλει κανα μηνυμα. ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts