Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re de kserw..me twra pou kanw tis protaseis apo monh mou xwris na exw mathei thn thewria mporw kai ta lew alla otan diavazw th thewria me dyskoleuei..kala gia analysh metoxwn den to syzhtw
Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ela pou den eftasa kai sta dyskola..twra pou ekana kai alles me mperdepse akoma pio polu..oufffffffff

pws ktlvnoume ti xrono tha valoume stis plagies?px stis protaseis epithymias..(ase pou kai ayto me mperdeyei)

-Ευθυς λογος -πλάγιος λογος

1.προτασεις κρίσεως μετατρέπονται σε ειδικό απαρέμφατο

οριστ εν/πρτ -> απαρ ενεστ

οριστ πρκ/υπερσ -> απαρ πρκ

οριστ μελλ/συντ μελλ -> απαρ μελλ

δυνητικη υποτακτ -> "

2.προτασεις επιθυμιας -> α) βουλητική πρόταση

(κύρια με προστακτικη εν) β)τελ απαρ

(ή με βουλητικη υποτακτική)

στις ευθείες ισχύει η κανονική ακολουθία εξαρτ κύριας συγχρ προτ

απο Α.Χ ενεστ πρκ

απο Ι.Χ πρτ υπερσ

ενώ οι δευτερεύουσες από οριστική γίνονται υποτακτική σ΄μφωνα με την ακολουθια των χρόνων και η υποτακτική παραμένει υποτακτική!!

ελπίζω να βοήθησα!!

ax eyxarisw poluuu....ax akari na valoun eykola..a oi deytereuouses me ti eisagontai?

re sy fovamai mhn koimamai orthia ayrio kai den tha mporw na kanw tpt..gt polloi mou exoun pei oti prepei n akoimasai kai ligo..alla den prolavainw

Απόλυτη καταστροφή σήμερα (για προγραμματισμό μιλάω). :knife:

Για να ακούσω αυτούς που λεγανε οτι θα γράψουν 19++ :mad:

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Η εξεταστική επιτροπή στον προγραμματισμό πάλι έκανε το θάυμα της.δεν ξέρω πίνουν όταν βάζουν τα θέματα.Πολλαπλή επιλογή κατα διαόλου...

Πάντως το 4 ήταν το άκυρο ειδικά το β καληνύχτα

Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Απόλυτη καταστροφή σήμερα (για προγραμματισμό μιλάω). :knife:

Για να ακούσω αυτούς που λεγανε οτι θα γράψουν 19++ :mad:

Εγώ δεν έλεγα ότι θα γράψω 19++, αλλά δε μου φάνηκαν δύσκολα. Είχαμε κάνει άσκηση στο Φροντιστήριο Σαν το 3ο θέμα και το 4ο έβγαινε π.εύκολα.Δεν έχω δει ακόμα απαντήσεις αλλά πιστεύω τα πήγα καλά.Επίσης , μη δίνεις πολύ σημασία στο τι λέγεται. Εδώ λένε οτι γράψανε όλα 19++στα μαθηματικά κατεύθυνσης!

Χημεία τίποτα άλλο δεν είχαν να βάλουν???? Για όνομα του θεού πια! έγραφα,έγραφα,έγραφα...Σα κοτόπουλο βγήκα!!:dizzy:

Προσωπικά μου φάνηκαν πολλά(!) και απαιτητικά! είχε και παγίδες! Δεν το περίμενα! Γω πήγαινα για περίπατό σήμερα και μου ρθε κατακέφαλα!:X

Απ ότι είδα έχω γράψει τουλάχιστον 18,γιατί έκανα ένα λάθος στο 3.2 και κατί ψιλά στα υπόλοιπα... Πάντως σημασιά έχει οτί ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!!!

Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!!!:) :yahoo: :up:

poy eides lysh? egw ksexasa ena stoixeio sto 2.1 gamoto (ksexasa oti 3 moniri boroun na yparxoun se dyo periptoseis sthn ypostivada d) alla tespa... pou einai oi lyseis?

Kαλά θέματα λίγος χρόνος....

Κι εμενα δεν μου έφτασε ο χρονος για αυτο και τα πήγα χαλια...

Το 4ο θεμα έγραψα μιάμιση σελίδες αλγόριθμο αλλα μαλλον δεν ειναι σωστά.... ξέρετε αν θα μου κόψουν ολόκληρη την άσκηση(έπιανε 20/100) ή 5-10/100?

Χαλαρα 19+-0.5 στον προγραμματισμο.Ευκολα τα θεματακια.Εγω τελειωσα απο τις 10:30 και περιμενα να βγει και η διορθωση.
Hakuna matatA

Με τις διευκρίνησεις και το χρόνο που μας φάγαν για να τις συρράψουν αποσυντονίστικα!! Ούτε 5 λεπτά παράταση δεν έδωσαν...! Στην Φυσική βρήκαν να δώσουν... Η/Υ γιατί?? Απαράδεκτοι.... Εντάξει τα έγραψα όλα αλλα δν πρόλαβα να τα τσεκάρω,το 4ο κυρίως...:( :mad:
Life Is Good

Χαλαρα 19+-0.5 στον προγραμματισμο.Ευκολα τα θεματακια.Εγω τελειωσα απο τις 10:30 και περιμενα να βγει και η διορθωση.

Ρε pasxal πλάκα κάνεις? Δεν γίνεται σε καμιά περίπτωση να τελείωσες 10:30 και να έγραψες 95/100 όπως λες. Μην παίζεις με τον πόνο μας ρε φίλε. Έλεος...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...