Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ασχετο...

Σπιτια βρηκατε αυτοι που φευγετε?

Εγω παντως επεσα σε περιπτωση και μου βγαινει σχεδον τζαμπα.Νοικιασα γκαρσονιερα 50 τ.μ επιπλωμενη καινουρια οικοδομη 230€ κοντα στο πανεπιστημιο.Μονο πιατα ποτηρια και ρουχα θα παρω μαζι μου , ολα τα αλλα τα εχει.Ο ιδιοκτητης ο καημενος πολυ τον λυπηθηκα ολη η οικογενεια του ειχε μια κληρονομικη ασθενεια και ειδε τα τρια του παιδια και την γυναικα του να πεθαινουν.

Hakuna matatA

παιδια μηπως εχει κανεις καποιο λινκ με τις λυσεις των θεματων των εισαγωγικων εξετασεων για ομογενεις απο το 2001 εως 2006?συγκεκριμενα για τα αγγλικα ενδιαφερομαι.

ευχαριστω

Δεν χρειάζεται να πας στην εξεταστική, ούτε στα μαθήματα.

Χρειάζεται μόνο να γραφτείς στη σχολή που πέρασες.

Συγνώμη αν η προηγούμενη απάντηση μου ήταν σε λίγο περίεργο τόνο αλλά αυτό εννοούσα:O

Δεν πειράζει βρε!:happy:

Έτσι κι αλλιώς θα γραφτώ..Για να έχω προνόμια φοιτήτριας(πάσο,κλπ..)!:p

εγω φετος πηρα λαπτοπ επειδη ημουν στους πρωτους απο τα ΤΕΦΦΑ που περασα περυσι.απλα απο περιεργεια ηθελα να μαθω

Πότε το πήρες;Ποιο μήνα;:confused:

Για να δείτε αν είστε δικαιούχοι για τα λάπτοπ των 500 ευρώ, κοιτάξτε εδώ, αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές. Λογικά, φέτος θα δοθούν νωρίτερα από ότι πέρυσι και πρέπει να προλάβετε την προθεσμία που θα ανακοινωθεί.
:help: Ισοβίτης 7 ζωές...

Το laptop το δικαιούνται και αυτοί που πέρασαν με το 10% (με καλή σειρά) ?

Δεν βλεπω λογο να μενουν αυτοι απο εξω.

Hakuna matatA

Ασχετο...

Σπιτια βρηκατε αυτοι που φευγετε?

Εγω παντως επεσα σε περιπτωση και μου βγαινει σχεδον τζαμπα.Νοικιασα γκαρσονιερα 50 τ.μ επιπλωμενη καινουρια οικοδομη 230€ κοντα στο πανεπιστημιο.Μονο πιατα ποτηρια και ρουχα θα παρω μαζι μου , ολα τα αλλα τα εχει.

εγώ αυτό που περιγράφεις το βρήκα στη Φλώρινα με 250Ε, αλλά μιλάμε Η ΧΛΙΔΑ!!! ακριβά μάρμαρα παντού, το μπάνιο να δεις, ακόμη και το τραπέζι της κουζίνας είναι γυάλινο! και είμαι ο πρώτος που θα μείνει στο σπίτι, ολοκαίνουριο. και ατομικό λέβιτα το κάθε διαμέρισμα χωριστά, όχι ρολόγια που κλέβει ο καθένας τον γείτονά του!

Το λαπτοπ ( το 2ο δηλαδή γιατί πολλοί έχουν ήδη ) θα το πάρεις αν είναι το μάρτιο οπότε μέχρι τότε ζήσε Μαη μου να φας ποπ-κορν.

Μην το λες καθόλου, οι περισσότεροι περιμένουν να πανε στο πανεπιστήμιο για να πάρουν laptop... άσε που μπορεί να τα μοιράσουν νωρίτερα τώρα...

Σκέφτομαι να πάρω με 17" οθόνη, με 15 έχω ήδη

Ξέρετε αν οι 17αρες είναι widescreen? γιατί οι 15άρες δεν είναι, είναι οι 15,4...

εγώ αυτό που περιγράφεις το βρήκα στη Φλώρινα με 250Ε, αλλά μιλάμε Η ΧΛΙΔΑ!!! ακριβά μάρμαρα παντού, το μπάνιο να δεις, ακόμη και το τραπέζι της κουζίνας είναι γυάλινο! και είμαι ο πρώτος που θα μείνει στο σπίτι, ολοκαίνουριο. και ατομικό λέβιτα το κάθε διαμέρισμα χωριστά, όχι ρολόγια που κλέβει ο καθένας τον γείτονά του!

Ζηλεύω! :)

Σε όσο πιο μικρή πόλη ψάχνεις τόσο καλύτερος είναι ο λόγος ποιότητας τιμής στα σπίτια. Με 250€ σε Θεσ/νίκη ή Αθήνα θα βρεις μια τρύπα σε μια αρκετά παλιά οικοδομή εκτός αν πέσεις σε περίπτωση όπως το παιδί παραπάνω.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ζηλεύω! :)

Σε όσο πιο μικρή πόλη ψάχνεις τόσο καλύτερος είναι ο λόγος ποιότητας τιμής στα σπίτια. Με 250€ σε Θεσ/νίκη ή Αθήνα θα βρεις μια τρύπα σε μια αρκετά παλιά οικοδομή εκτός αν πέσεις σε περίπτωση όπως το παιδί παραπάνω.

Βασικά στη Φλώρινα έχει 3 τμήματα ΑΕΙ και 3 ΤΕΙ

τα ΑΕΙ είναι ΟΚ αλλά τα ΤΕΙ είναι και τα 3 με τις άδειες θέσεις από τη βάση του 10, και προκειμένου να μην τους μείνουν ξενοίκιαστα τα σπίτια τα δίνουν όσο όσο...

Για θεσσαλονίκη μια γνωστή μου νοικιάζει ένα δυάρι στη Ναυαρίνου 450 το μήνα και δεν είναι και καινούριο...

Tυχερε αντε καλορίζικο. Έχει και μπαλκόνι;

Η φλώρινα σαν μέρος πως την είδες;

Έλα μωρε με τα ψωρολαπτοπ.

Εγώ δε θέλω λαπτοπ.

Το δικό μου το χαρίζω.Αν είμαι δικαιούχος.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΑΠΤΟΠ. Θέλω κουλουράκια βουτήρου.:baby::D:D:ninja:

Θέλω από το υπουργείο παιδείας κουλουράκια βουτήρου με 10 κομματάκια σοκολάτα

διαμέτρου 5 εκ. σε χάρτινη συσκευασία χωρίς σελοτειπ διπλωμένο-τσαλακωμένο με το χέρι.:baby::D:D:ninja:

Έφτασεεεεεϊ......

Μην το λες καθόλου, οι περισσότεροι περιμένουν να πανε στο πανεπιστήμιο για να πάρουν laptop... άσε που μπορεί να τα μοιράσουν νωρίτερα τώρα...

Σκέφτομαι να πάρω με 17" οθόνη, με 15 έχω ήδη

Ξέρετε αν οι 17αρες είναι widescreen? γιατί οι 15άρες δεν είναι, είναι οι 15,4...

Κοίτα, υπάρχουν και widescreen αλλά και κανονικές

Κάνουν μπαμ, οι wide θα σου φανουν τραβηγμένες ενώ οι κανονικές σε λαπτοπ θα το κάνουν πολύ μεγάλο

Σε λάπτοπ προτείνω όμως κανονική, είναι πιο εύκολες για τις εργασίες σου

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καλό είναι να συνενοηθούμε ώστε όσοι πέρασαν σε άλλη πόλη να συναντηθούν με αυτούς που πέρασαν στην ίδια πόλη αλλά ζουν εκεί

Θεωρώ πολύ καλό να πας σε μια πόλη και να ξέρεις ήδη ένα άτομο.

Ειδικά αν είναι συμφοιτητής.

Ερώτηση: υπάρχει κανένας άλλος Σαλονικιός εδώ που πέρασε εδώ εκτός από εμένα ή πρέπει να κάνω τον ξεναγό? :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Tυχερε αντε καλορίζικο. Έχει και μπαλκόνι;

Η φλώρινα σαν μέρος πως την είδες;

ευχαριστώ! ναι έχει ένα ευρύχωρο μπαλκόνι... η φλώρινα είναι λίγο μικρή βέβαια, φοβάμαι μην πλήξω. σκόπευα να ξεκινήσω με το πανεπιστήμιο και τέννις αλλά έψαξα στο ίντερνετ και δεν υπάρχει κάποιος όμιλος για τέννις εκέι... ξέρεις από φλώρινα?

ευχαριστώ! ναι έχει ένα ευρύχωρο μπαλκόνι... η φλώρινα είναι λίγο μικρή βέβαια, φοβάμαι μην πλήξω. σκόπευα να ξεκινήσω με το πανεπιστήμιο και τέννις αλλά έψαξα στο ίντερνετ και δεν υπάρχει κάποιος όμιλος για τέννις εκέι... ξέρεις από φλώρινα?

Mεγάλε όχι από περιέργεια ρωτάω.Πάντως όλους όσους πάνε σε άλλα μέρη για σπουδές τους ψιλοζηελύω:cool:.

Εγώ εδώ στα ίδια και τα ίδια...

μόλις είδα τον Tom Hanks , μου έφτιαξε τη διάθεση

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...