xagiaka Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 re paidia ta mhxanografika ta sumplhrwnoyme sta fronthsthria ?prepei na ta pame kai apo to sxoleio h kateu8eian sthn deyteroba8mia? paidia den kanete ena mikro dialeimmataki apo tis problepseis gia tis baseis gia na moy apanthsete an kserete... please :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 paidia den kanete ena mikro dialeimmataki apo tis problepseis gia tis baseis gia na moy apanthsete an kserete... please :) Όταν θα πας σχολείο να πάρεις τη βεβαίωση , ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 EYXARISTW! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Μηχανογραφικά στη 2βάθμια απευθείας. Μόνο πρόσεχε, αν στο μέρος σου μπορείς να πας μόνο συγκεκριμένες μέρες, λόγω σχολείου. Τώρα με ποιον τα συμπληρώνεις κανονικά είναι μόνη σου. Από εκεί και πέρα ρώτα όποιον πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει (σοβαρά)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiaka Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Μηχανογραφικά στη 2βάθμια απευθείας. Μόνο πρόσεχε, αν στο μέρος σου μπορείς να πας μόνο συγκεκριμένες μέρες, λόγω σχολείου. Τώρα με ποιον τα συμπληρώνεις κανονικά είναι μόνη σου. Από εκεί και πέρα ρώτα όποιον πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει (σοβαρά)... thanx:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Παιδιά έχει μάθει κανείς τίποτα για το πως μπορούμενα δούμε τα γραπτά μας;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Πέρσι δε γινόταν αυτό, ούτε αναβαθμολόγηση... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Kαι φέτος απλά έγινε σύσταση στο υπουργείο απο το παιδαγωγικό ινστιτούτο για να τα βλέπουμε...Μην περιμένετε να τα δείτε...φέτος,δύσκολο... Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 ξερει κανεις τα ορια σε ολα τα αθληματα των αστυνομικων σχολων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 ξερει κανεις τα ορια σε ολα τα αθληματα των αστυνομικων σχολων? 4 λεπτα και 20 δευτερα τα 1000 μέτρα 16 δευτερόλετα τα 100 μέτρα 3,60 μέτρα το μήκος 1,05 ύψος 4,5 κιλά σφαίρα με μέσο όρο και απο τα 2 χέρια Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 4 λεπτα και 20 δευτερα τα 1000 μέτρα 16 δευτερόλετα τα 100 μέτρα 3,60 μέτρα το μήκος 1,05 ύψος 4,5 κιλά σφαίρα με μέσο όρο και απο τα 2 χέρια thanks. μονο για το 1000αρι δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ξερω πως να το τρεξω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Μηχανογραφικά πότε δηλώνουμαι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisg Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 9-20 Ιουλίου. Απλά η κατάθεση των μηχανογραφικών γίνεται χωριστά για κάθε σχολείο, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα γραφεία της δευτεροβάθμιας. Του Θεού να γίνεται :!: e-Κιμωλία...εργαλείο εκπαίδευσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 teras13 αυτο μαλλον σημαινει οτι δεν εκανες ουτε μια προπονηση..Τι να σου πω..το 1000αρι δεν ειναι αστειο ειναι ζορικο.Δεν βγαινει ευκολα.Ο χρονος μην σου φαινετε πολυς.Ξερεις τι ειναι στην ουσια να βγαλεις 2 γυρους σε 1.40 το πολυ ωστε να πας στο 3:20'' και οπως θα εισαι ψοφιος να βγαλεις αλλα 200μετρα μεσα σε 1 λεπτο ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 teras13 αυτο μαλλον σημαινει οτι δεν εκανες ουτε μια προπονηση..Τι να σου πω..το 1000αρι δεν ειναι αστειο ειναι ζορικο.Δεν βγαινει ευκολα.Ο χρονος μην σου φαινετε πολυς.Ξερεις τι ειναι στην ουσια να βγαλεις 2 γυρους σε 1.40 το πολυ ωστε να πας στο 3:20'' και οπως θα εισαι ψοφιος να βγαλεις αλλα 200μετρα μεσα σε 1 λεπτο ?? Ρε συ Weskers μην τον φοβίζεις τον άνθρωπο.Εντάξει θα ζοριστεί λίγο αλλά θα το βγάλει αλλά μέχρι να δώσει πρέπει να μην κάνει τίποτα άλλο εκτός από προπόνηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 4 λεπτα και 20 δευτερα τα 1000 μέτρα 16 δευτερόλετα τα 100 μέτρα 3,60 μέτρα το μήκος 1,05 ύψος 4,5 κιλά σφαίρα με μέσο όρο και απο τα 2 χέρια Τα ίδια με τις στρατιωτικές και η σφαίρα είναι των 7.250 χιλ. τα περνάω όλα τα αθλήματα αλλά τελικά δεν θα πάω να δώσω γιατί τελικά δεν τις πιάνω... :( Καλή επιτυχία σε όλους όσους δίνουν αθλήματα... :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Γιατι ποσο βγαζεις ρε φιλε ? ΥΓ : τι θα ζοριστει λιγο ρε blakomon...Τι λιγο ?ΠΟΛΥ ζορι ειναι δεν βγαινει να πουμε..τι να λεμε τωρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Είπαμε μην τους τρομάζεις!!!! LOL τέσπα έχεις δίκιο ρε weskers αλλά η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία @manos the greek Καλό είναι να πάς και ας μήν τις πιάνεις γιατί στις στρατιωτικές μπαίνουν επιλαχόντε πολλοί.Γνωστός μου με 13100 πέρασε επιλαχών πέρισυ ΣΜΥ που ειχε βάση 14800 οπότε μπορείς να φανταστείς!!!!!!! Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εδω πηρανε επιλαχωντες με 14 στην Ευελπιδων..Στις στρατιωτικες σχολες εχει πολυ τρεξιμο και ζορι.Δεν ειναι κολεγια εκει.Σε εχουν στην πριζα! Blakomon ε ναι ετσι ειναι ρε φιλε...Τωρα με 1 εβδομαδα τι να βγαλεις..χρειαζονται τουλαχιστον 2 εβδομαδες σκληρη προπονηση να πουμε.. Ειναι ζορικο..Εσυ τωρα απο οσο μου εχεις πει 5 Ιουλιου θα πας για προκαταρκτικες.Περιμενω νεα ετσι ?Να πεις για το κλιμα που επικρατει κτλ κτλ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εγώ δεν θέλω υπαξιωματικών μόνο αξιωματικών και ήθελα ΣΝΔ και Ευελπίδων αλλά με 14 δεν νομίζω να πάρουν... Τέλος πάντων, εμείς να είμαστε καλά! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ρε φιλε ελεος..πριν λιγο σου ειπα οτι ευελπιδων πηρανε επιλαχοντες με 14.. Εκει καθε χρονο οι μισοι περιπου φευγουνε γιατι τα βρισκουν σκουρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Μα έτυχε πέρσι δεν σημαίνει πως κάθε χρόνο θα φεύγουν τόσοι δεν ξέρω θα το σκεφτώ ίσως πάω στις 26 δίνω στην ΣΝΔ. Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Αφου σου λεω σχεδον καθε χρονο παιρνουν πολλους επιλαχοντες...Φευγουν πολλοι απο εκει γιατι ειναι δυσκολα.Εσυ να πας στα αθληματα δεν εχεις να χασεις ΤΙΠΟΤΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 teras13 αυτο μαλλον σημαινει οτι δεν εκανες ουτε μια προπονηση..Τι να σου πω..το 1000αρι δεν ειναι αστειο ειναι ζορικο.Δεν βγαινει ευκολα.Ο χρονος μην σου φαινετε πολυς.Ξερεις τι ειναι στην ουσια να βγαλεις 2 γυρους σε 1.40 το πολυ ωστε να πας στο 3:20'' και οπως θα εισαι ψοφιος να βγαλεις αλλα 200μετρα μεσα σε 1 λεπτο ?? εγω παντως μεχρι το Μαιο εκανα προπονησεις και επαιζα αγωνες ποσοσφαιρου με την ομαδα μου και ημουν σε φορμα:D .....τωρα εχω ξεκινησει τρεξιμο μονος μου.δεν νομιζω να εχω προβλημα αντοχης.απλα πρεπει να δω πως θα κατανεμω τις δυναμεις μου καπως ετσι το σκεφτομαι...περυσι στο 400αρι για τα ΤΕΦΑΑ εκανα 55'' ποτε αν κανω τον καθε γυρο πχ στα 1,5 λεπτα(δηλαδη 35 δυτερολεπτα περισοττερο) θα μου μεινει 1 λεπτο ++ για 200 μετρα. τοτε θα τα δωσω ολα... και κατι αλλο.ξερετε τη σειρα των αγωνισματων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Eνας καλος συνδυασμος θα ηταν να κανεις σε καθε γυρο χρονο 1:40" δηλαδη συνολο 3:20 και εχεις 1 ολοκληρο λεπτο για τα τελευταια 200 μετρα.Οπως ειπες και εσυ εκει δωστα ολα φτασε σε κατασταση λιποθυμιας χεχ.Εγω καπως ετσι θα το κανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts