Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχω ιδεα..Τι ειναι το μιθε ?

Mιθε εστι φιλοσοφία της επιστήμης.

( μεθοδολογίας ιστορίας και θεωρίας της επιστήμης ) .ΟΚ?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eγω παντως πηρα και ειναι πολυ εξυπηρετικ-η- γιατι το σηκωνουν γυναικες μονο..Σε αντρα δεν επεσα.

Οκ παραξενο τμημα παντως.Σαν τι βγαινεις απο εκει ?θεωριτικος επιστημονας?πλακα κανω ετσι ? :)

@Αnnie_ ήταν εξυπηρετικοί ή καπως με βαριά καρδιά , αν είναι να περιμένω να μάθω από το σχολείο..Πάντως Συγχαρητήρια , Συγχαρητηρια,

Συγχαρητηρια και ξερεις ε Συγχαρητηρια. Congratulations!!!!

Ευχαριστώ livtylerfan!:happy:

Βασικά το τηλέφωνο χτυπούσε αρκετή ώρα,και κάποια στιγμή θυμήθηκαν να το σηκώσουν.Η γυναίκα που το σήκωσε δεν ήταν και τόσο εξυπηρετική,και μιλούσε με βαριά καρδιά όπως είπες,και ρωτούσε άλλους αν γίνεται να μάθουμε τη σειρά,και μετά έδωσε το τηλ σε μια άλλη,η οποία ήταν πολύ εξυπηρετική..

Αλήθεια;Τόσο πολύ θέλει;Χρειάζεται μήπως και να πηγαίνεις κανονικά στη σχολή;:confused:

Μπαα, να σε βάλουν και στον κόπο να πας και στη σχολή?:p

Το Μάρτιο μάλλον θα γίνει πάλι το νταβαντούρι με τους φορητούς.

Θα το καταλάβεις σίγουρα... Θα γεμίσει ο τόπος διαφημίσεις:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κουφό ; Παραγκωνισμένο; Τι *** ;;; Ήξερα ένα παιδί από κει , η σχολή είναι αξιόλογη. Το πρόγραμμα σπουδών σούπερ ενδιαφέρον, κάποια μαθήματα τα είχα κάνει στη σχολή μου πχ Φιλοσοφία των Επιστημών. Απλά δεν βρίσκεις εύκολα δουλειά και δεν διορίζεσαι καθηγητής. Αλλά αυτά δεν έχουν σημασία αν σ' αρέσει κάτι πολύ.

Άντε μαζί θα ' μαστε στο ΕΚΠΑ.

Ναι εντάξυ δεν είμαι σίγουρος για το γενικό κλίμα της σχολής.Απλά κρίνω από τη βάση...

ΕΚΠΑ > Μαζί ;; πως και τέτοια σιγουριά;;;ελπίζω να μου βγει σε καλό πάντως...:)

>Σημ.Αυτό με το καθηγητής αργά ή γρήγορα θα αλλάξει... Ι think...

Μπαα, να σε βάλουν και στον κόπο να πας και στη σχολή?:p

Το Μάρτιο μάλλον θα γίνει πάλι το νταβαντούρι με τους φορητούς.

Θα το καταλάβεις σίγουρα... Θα γεμίσει ο τόπος διαφημίσεις:wacko:

Ρωτάω γιατί όπως είπα θα ξαναδώσω,και δεν θα πηγαίνω στην σχολή που πέρασα..Απλώς θέλω να μάθω αν πρέπει τουλάχιστον να δώσω παρών στην εξεταστική,άσχετα αν δεν θα γράψω τίποτα..

Παιδιά όπως κάπου το προανέφερα μην το ξεχνάτε από φέτος τέλος στον απεριόριστο χρόνο φοίτησης.

4+2 μέχρι εκεί.Τέλος εποχής για τα 7- 8 χρόνια κτλ.

Aπο την βαση εννοεις βαθμο ?Ρε μην κοιτατε βασεις..το θεμα ειναι να γουσταρετε.

+10.000

Γι' αυτό κ εγώ έπρεπε να μην ακούσω κανέναν και να δηλώσω ΤΕΙ οχημάτων που γούσταρα τρελά:rolleyes:

Τώρα στο οικονομικό παλεύω να βρώ μαθήματα που να μου κινούν έστω λίγο το ενδιαφέρον:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω φιλε ειμαι αλλη περιπτωση.Εχουμε δικη μας επιχειρηση αλλα περασα Αστυνομια.Ε αφου αυτο γουσταρα απο μικρος?Βεβαια νταξει θα ασχολουμε και με την δουλεια μας..Αλλα τουλαχιστον κανω αυτο που μου αρεσει.

Εσυ ρε φιλε ποιον αραγε ακουσες και μπηκες οικονομικο..Ξερεις πως το βλεπω εγω?ειναι βασανιστηκο να κανεις πραγματα που δεν σου αρεσουν..Πχ φανταζομαι ποσο θα βαριεσαι να διαβασεις μαθηματα τα οποια δεν σου κινουνε παρα ελαχιστα το ενδιαφερον...Επρεπε να μπεις εκει που ηθελες ακομα και εαν ειχες 20.

Eγω παντως πηρα και ειναι πολυ εξυπηρετικ-η- γιατι το σηκωνουν γυναικες μονο..Σε αντρα δεν επεσα.

Οκ παραξενο τμημα παντως.Σαν τι βγαινεις απο εκει ?θεωριτικος επιστημονας?πλακα κανω ετσι ? :)

Ναι όπως το είπες > για την ακρίβεια > επιστημολόγος.Οπ ! δεν θέλω σχόλια.

Γιατί ως Φυσικός ή Χημικός ή Μαθηματικός χωρίς μεταπτυχιακό ή διδακτορικό έχεις τίποτα σίγουρο ???

Οι μόνες σχολές που δίνουν εξασφάλιση είναι οι στρατιωτικές σχολές τα παιδαγωγικά από ότι ξέρω , και τα πολυτεχνία κουτσά στραβά,που και εκεί χωρίς μεταπτυχιακό...

Ρωτάω γιατί όπως είπα θα ξαναδώσω,και δεν θα πηγαίνω στην σχολή που πέρασα..Απλώς θέλω να μάθω αν πρέπει τουλάχιστον να δώσω παρών στην εξεταστική,άσχετα αν δεν θα γράψω τίποτα..

Πάντως αν γνωρίζει κανείς,ας απαντήσει please για να ξέρω τι να κάνω..:confused:Thanx

ΕΚΠΑ = Εθνικόν Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εγώ εκεί πέρασα , κι εσύ επίσης άρα θα είμαστε στο ίδιο πανεπιστήμιο , άρα μάζι.

"σιγουριά"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Asithassa οποτε ευχομαι να τα πατε καλα.Το ιδιο και σε σενα livtylerfan.Και δηλαδη ποια ειναι η αποστολη σου livtylerfan ως επιστημονολογος η πως το ειπες ?

Έγω άκουσα τους πάντες (γονείς, θείους, παππούδες, γιαγιάδες κ.τ.λ.) εκτός από τον ίδιο μου τον εαυτό. Ότι έγινε, έγινε θα κοιμηθούμε όπως στρώσαμε. Στην τελική δίνω μόλις τελειώσω με το 10% και μπαίνω κ ένα οχημάτων αν έχω ακόμα την τρέλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι..Αλλα θα φας αλλα 4 χρονια εκει και θα καταληξεις να δουλεψεις τελικα κατι πανω στα οικονομικα ?;)Δεν πειραζει ομως καλη τυχη με την σχολη σου.

Πάντως αν γνωρίζει κανείς,ας απαντήσει please για να ξέρω τι να κάνω..:confused:Thanx

Δεν χρειάζεται να πας στην εξεταστική, ούτε στα μαθήματα.

Χρειάζεται μόνο να γραφτείς στη σχολή που πέρασες.

Συγνώμη αν η προηγούμενη απάντηση μου ήταν σε λίγο περίεργο τόνο αλλά αυτό εννοούσα:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έγω άκουσα τους πάντες (γονείς, θείους, παππούδες, γιαγιάδες κ.τ.λ.) εκτός από τον ίδιο μου τον εαυτό. Ότι έγινε, έγινε θα κοιμηθούμε όπως στρώσαμε. Στην τελική δίνω μόλις τελειώσω με το 10% και μπαίνω κ ένα οχημάτων αν έχω ακόμα την τρέλα.

Ό,τι έγινε και με εμένα, αλλά όπου "οχημάτων" βάλε "αγγλική φιλολογία" .

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΚΠΑ = Εθνικόν Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εγώ εκεί πέρασα , κι εσύ επίσης άρα θα είμαστε στο ίδιο πανεπιστήμιο , άρα μάζι.

"σιγουριά"

σ-ι-γ-ο-υ-ρ-ι-α

Αλλά μήπως έχουμε κάποια χιλιόμετρα απόσταση δεν ξέρω...:!:

Asithassa οποτε ευχομαι να τα πατε καλα.Το ιδιο και σε σενα livtylerfan.Και δηλαδη ποια ειναι η αποστολη σου livtylerfan ως επιστημονολογος η πως το ειπες ?

Κατεύθυνση ακαδημαική κυρίως αλλά υπάρχει επαφή τώρα ποια και μετις λεγόμενες νευροεπιστήμες που είναι κάτι που με ενδιαφέρει.!!

καλησπερα

θελω να ρωτησω τους απανταχου φιλους και φοιτητες πλεον, που μπορω να καλώ και τι ώρες για να μάθω τη σειρά κατάταξης???

ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ-παντα οι καλύτεροι...

περιμένω απάντηση συντομα

thanks εκ των προτέρων

τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμη δεν έχουν έρθει...

Asithassa κριμα επρεπε να ακουσεις την καρδια σου και εσυ.

Σε βρίσκω αρκετά cool :cool:για υποψήφιο αστυνόμο.Σου εύχομαι να είσαι έτσι πάντα.

Guys δεν θα το πιστέψετε αλλά ακόμη δεν ξέρω πως δουλεύει το λεγόμενο 10%

είδα κάτι βάσεις στο 10% και ξέρω είναι για δεύτερη φορά μηχανογραφικό αλλά χωρίς

να ξαναγράψεις μάθημα , αλλά ποια είναι η πρακτική του σημασία αφού η βάση είναι πολύ υψηλή.????? αυτό με έχει αφήσει άφωνο...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...