Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanasaki μαλλον φιλε "πασχεις" απο καποιο αισθημα κατωτεροτητας..

Μα γιατι δεν συζητας εσυ με αυτες για κατι ασχετο ?Οι γυναικες ψοφιες ειναι ακου που σου λεω.Δεν αξιζει να νιωθεις ετσι ρε σιγα να πουμε μην μασας!

εντάξει βρε παιδιά αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... θα προσπαθήσω πάντως, ευχαριστώ και για το κουράγιο και τις συμβουλές που μου δίνετε

και εσύ ό,τι επιθυμείς

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χε χε γιατί τι έχουν οι Πανελλήνιες;

Χωρίς πλάκα τώρα, έδωσα κατατακτήριες πέρυσι το Δεκέμβρη. Αλλά δεν πέτυχα, δίναμε ένα αμφιθέατρο γεμάτο για να πάρουν καμιά 15αριά και δεν ξέρω με τι κριτήρια, πάντως είχα γράψει καλά τότε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μιας και αναφερθηκες στις κατατακτηριες... πολλοι συμμαθητες μου θεωρουν δεδομενο οτι μολις τελειωσουν τη σχολη τους θα μπουνε με κατατακτηριες στην πρωτη τους προτιμηση!!! δεν εχουν καταλαβει οτι οι κατακαταητιρες (**** το φελεκι μου. δε μπορω να το γραψω!) ειναι πιο παλουκι απο τις πανελληνιες!!!

ενας φιλος μου π.χ. περασε ΤΕΙ ηλεκτρολογιας και νομιζει οτι το να μπει στους ΗΜΜΥ θα ειναι παιχνιδακι... οπως επισης ενας αλλος φιλος μου που θελει απο ΤΕΙ Λογοθεραπειας να παει Ιατρικη :hunter:

Mερικα ατομα απλα δεν νιωθουνε.Νομιζουνε και νομιζουν και νομιζουν..ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ στην τραπεζα ρε γμτ..Ειναι δυνατον οι πανελλαδικες να ειναι ΠΙΟ δυσκολες??Ελεος..

thanasaki που ειπαμε περασες και σε ποια πολη?

Για να θίξω κάτι που δεν το είπε άλλος , εγώ συγχαίρω τα κορίτσια για την ψυχραιμία τους στις πανελήνιες.Εγώ τις έβλεπα πάντως και ηρεμούσα.....Μιλάμε για την πλήρη ετοιμότητα.

Δεν ξέρω έτσι το είδα πάντως...

Οι κατατακτήριες είναι πιο δύσκολες γιατί δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Επίσης παίρνουν λίγους.

Άσε που για κάποιον που έχει τελειώσει μια σχολή, ψυχολογικά του φαίνεται πιο βατό να διαβάζει σχολικά βιβλία. Τέλος στις Πανελλήνιες πας για πολλές σχολές ενώ εκεί διαβάζεις για να μπεις ή να μην μπείς σε μια, γιατί είναι δύσκολο να διαβάζεις για να δώσεις σε 2-3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μιας και αναφερθηκες στις κατατακτηριες... πολλοι συμμαθητες μου θεωρουν δεδομενο οτι μολις τελειωσουν τη σχολη τους θα μπουνε με κατατακτηριες στην πρωτη τους προτιμηση!!! δεν εχουν καταλαβει οτι οι κατακαταητιρες (**** το φελεκι μου. δε μπορω να το γραψω!) ειναι πιο παλουκι απο τις πανελληνιες!!!

ενας φιλος μου π.χ. περασε ΤΕΙ ηλεκτρολογιας και νομιζει οτι το να μπει στους ΗΜΜΥ θα ειναι παιχνιδακι... οπως επισης ενας αλλος φιλος μου που θελει απο ΤΕΙ Λογοθεραπειας να παει Ιατρικη :hunter:

Νομίζω ότι για πολυτεχνεία που ξέρω καλύτερα γιατί για ιατρικές δεν γνωρίζω , ότι κάνεις λάθος.

Για ΗΜΜΥ είναι όντος εύκολο.Γιατί νομίζεις ότι υπάρχουν πολλοί.

Στα ηλεκτρο-... τει από τους 100 ο ένας συνεχίζει...

:hunter::hunter: ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Για να θίξω κάτι που δεν το είπε άλλος , εγώ συγχαίρω τα κορίτσια για την ψυχραιμία τους στις πανελήνιες.Εγώ τις έβλεπα πάντως και ηρεμούσα.....Μιλάμε για την πλήρη ετοιμότητα.

Δεν ξέρω έτσι το είδα πάντως...

Εγώ αντίθετα έχω σχηματίσει την αντίθετη άποψη. Όχι μόνο τώρα στις πανελλήνιες αλλά γενικότερα σε ότι εξετάσεις έχω δώσει (παλαιότερες χρονιές, Αγγλικά κλπ) οι συμμαθήτριές μου ήταν πιο αγχώδεις από τους συμμαθητές μου..

Συμπέρασμα: Το φύλο δεν παίζει κανένα μα κανένα ρολο. :)

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ισως τα κοριτσια το παιρνουν καπως πιο χαλαρα το θεμα λογο φυλου.

Δηλαδη , για να λεμε την αληθεια , δεν ειναι τοσο κολημενα ατομα οπως εμας τους αντρες.Αυτο ειναι θετικο στοιχειο.Και εγω παντως παρατηρησα μικρο αγχος στις περισσοτερες...Βεβαια υπηρχαν και κατι περιπτωσεις..Πχ , να πηγαινουν 1 το βραδυ στην εκλησια..σαν βρυκολακες!

Ε φλωρινα νταξει μικρη πολη μικρη κοινωνια πιστευω θα βρεις παρεα κτλ θα ειναι πιο "ηρεμα" τα πραγματα εκει σε σχεση με μια μεγαλη πολη.

Συζηταγα με τον πατέρα μου και τον ρωτουσα για τα μέρη των πανεπιστημίων όπως Σαμος -Αλεξανδρούπολη Θεσσαλονίκη -Ιωάννινα

και ξέρετε που κατέληξα;;

Ότι η Αθήνα είναι το χειρότερο μέρος από όλα:cool:.

Εντάξυ εγώ το συμπαθώ επηδεί δεν θα φύγω από το σπίτι μου όπος και άλλοι , αλλά την ζηλεύω για παράδειγμα τη Σαμο.>Πανεπηστήμιο Αιγαίου ή την Κέρκυρα > Ιόνιο παν. >Αυτά είναι μέρη.Διακοπές όλο τον καιρό.Όχι εδώ μέσα στην κίνηση και την πολυκοσμία της Αθήνας - Πανεπηστημίου - Ακαδημίας...:worry:

Θέλω να σπουδάσω εκτόοοοοοοος.....:baby:

Μόλις διάβασα τον οδηγό σπουδών της Αστυνομίας ! Είχα περιέργεια. Πολύ ενδιαφέρον!

Οι αξιωματικοί κάνουν ψυχολογία WeskerS.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε φλωρινα νταξει μικρη πολη μικρη κοινωνια πιστευω θα βρεις παρεα κτλ θα ειναι πιο "ηρεμα" τα πραγματα εκει σε σχεση με μια μεγαλη πολη.

Οτι θα βρεί θα βρεί αλλά το θέμα είναι άλλο κατα τη γνώμη μου.

Όλος ο φοιτητόκοσμος θα έχει στάνταρ 2-3 στέκια και δεν θα μπορείς να αποφύγεις αυτούς που σου τη σπάνε:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως τους κακούς τους πιάνει πάντα ένας άσχετος! Μια γριούλα, ο Μονκ, η ανιψιά του Σαίνη...

Ωραία η φοιτητική ζωή εκτός, από ό,τι ξέρω, αλλά δεν θα μου άρεσε κάθε Χριστούγεννα-Πάσχα να φεύγω και να ξαναγυρνάω. Το ωραίο θα ήταν μια μετακόμιση για τα καλά. Αλλά εκεί που θέλω εγώ να μείνω δεν υπάρχει πανεπιστήμιο...

Ωραία είναι η Αθήνα βρε. Αν δεν δω Ακρόπολη τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, κάτι παθαίνω. Άσε που δεν υπάρχει και στενότητα χρήματος (λέμε τώρα). Τόσα λεφτά για να πας επαρχία. Τα φυλάς και με το καλό ανοίγεις επιχείρηση με το που τελειώνεις, ή πας εξωτερικό για μεταπτυχιακά. Επίσης γιατί όχι μεταπτυχιακά στην επαρχία για λιγότερο ανταγωνισμό. Πού πέρασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως τους κακούς τους πιάνει πάντα ένας άσχετος! Μια γριούλα, ο Μονκ, η ανιψιά του Σαίνη...

μια μικρή παύση και ...

Είμαι επιτυχόν στο μιθε. Ξέρω κάπως κουφό και παραγκωνισμένο τμήμα αλλά είναι αυτό που μ' αρεσει καλως η κακός.

Αυτά.

Πήρα τηλ στα νούμερα που δώσατε και μου είπαν ότι μπήκα 4η..:p

@Αnnie_ ήταν εξυπηρετικοί ή καπως με βαριά καρδιά , αν είναι να περιμένω να μάθω από το σχολείο..Πάντως Συγχαρητήρια , Συγχαρητηρια,

Συγχαρητηρια και ξερεις ε Συγχαρητηρια. Congratulations!!!!

Αντε και καλο laptop.

Thanx!:happy:

Νομίζω όμος ότι αυτό το μαραφέτι κάπως αργεί.Κάπου το μάρτιο το παίρνεις νομίζω???

Αλήθεια;Τόσο πολύ θέλει;Χρειάζεται μήπως και να πηγαίνεις κανονικά στη σχολή;:confused:

μια μικρή παύση και ...

Είμαι επιτυχόν στο μιθε. Ξέρω κάπως κουφό και παραγκωνισμένο τμήμα αλλά είναι αυτό που μ' αρεσει καλως η κακός.

Αυτά.

Κουφό ; Παραγκωνισμένο; Τι *** ;;; Ήξερα ένα παιδί από κει , η σχολή είναι αξιόλογη. Το πρόγραμμα σπουδών σούπερ ενδιαφέρον, κάποια μαθήματα τα είχα κάνει στη σχολή μου πχ Φιλοσοφία των Επιστημών. Απλά δεν βρίσκεις εύκολα δουλειά και δεν διορίζεσαι καθηγητής. Αλλά αυτά δεν έχουν σημασία αν σ' αρέσει κάτι πολύ.

Άντε μαζί θα ' μαστε στο ΕΚΠΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...