Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάθατε τίποτα νεώτερο για τα ειδικά μαθήματα, πότε βγαίνουν; (ημερομηνία αν είναι δυνατόν)

Τελικά το καρτελάκι το χρειαζόμαστε στα μηχανογραφικά.Έτσι έλεγε το χαρτί του σχολείου μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To καρτελάκι το χρειαζόμαστε...έτσι λέει η ανακοίνωση.Αλλά και αν δεν το έχει κανείς κάτι θα γίνει...ας πάει στο σχολείο.Σε εμάς στις πανελλήνιες ένας έφερε το παλίο και ο διευθυντής έκανε υπεύθυνη δήλωση.Για τα ειδικά μέχρι Παρασκευή θα βγούνε.Μάλον την παρασκευή.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Πανω στο απολυτήριο λέει τι έγραψες πανελλήνιες;

Λεει τον μεσο ορο πανελληνιων και τετραμηνων.Μολις το πηρα.

Hakuna matatA

Λεει τον μεσο ορο πανελληνιων και τετραμηνων.Μολις το πηρα.

ποσο? εγω 19,4... ψωνιο...! :lol:

~ η μανα μου επιμενει να πιστευει οτι ο βαθμος απολυτηριου υπολογιζεται για να μπεις πανεπιστημιο... :lol:

παιδιά καλημέρα, που μπορώ να δω τα αποτελέσματα των ΤΕΕ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

~ η μανα μου επιμενει να πιστευει οτι ο βαθμος απολυτηριου υπολογιζεται για να μπεις πανεπιστημιο... :lol:

17,6 το απολυτηριο βεβαια δεν ανοιξα βιβλιο στα ενδοσχολικα.Ειχα ξενερωσει απο τις πανελληνιες.Πρωτη φορα στην ζωη μου διαβασα τοσο και μου ρθε αποτομο.

Hakuna matatA

Υπολογίζεται για να μπεις στο Deree, σε άλλα αντίστοιχα κολλέγια, στο εξωτερικό (απ' όσο ξέρω), σε Τράπεζες κλπ.

Αν όμως βγάλεις ΑΕΙ ή ΤΕΙ, δεν σου χρειάζεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σώστε με σας παρακαλώ που μπορώ να βρώ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! καίγομαι

Yesterday

Σώστε με σας παρακαλώ που μπορώ να βρώ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! καίγομαι

Στο σχολείο σου δεν πήγες;;;

Πάρε ένα τηλέφωνο αν είσαι μακρια.

Μερικές φορές ρωτάμε αυτονόητα πράγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο σχολείο σου δεν πήγες;;;

Πάρε ένα τηλέφωνο αν είσαι μακρια.

Μερικές φορές ρωτάμε αυτονόητα πράγματα.

δεν είναι για' μένα, η κοπέλα είναι εκτός και ψάχνω εγώ γι'αυτή

Yesterday

βαλτε καλυτερα ημμυ και οχι πολιτικους.θα σας φαει η ανεργια αργοτερα:(

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Τεχνικού Επιμελητηρίου οι πολιτικοί που δεν εργάζονται είναι ελάχιστοι.Οι πολιτικοί μηχανικοί δεν είναι απλά κτίσιμο κτιρίων.Μπορούνε να ασχοληθούνε με άπειρα πράγματα.Οι πολιτικοι μηχανικοι χτιζουνε, μελετανε, επιβλεπουνε, κανουνε μελετες κυκλοφοριας, ηλεκτρολογικα, μηχανολογικα, τοπογραφικα, αρχιτεκτονικα, μελετες υδρευσης, μελετες βροχοπτωσεων, ερευνα υλικων, και δεκαδες πραγματα που δε μου'ρχονται στο μυαλο αυτη τη στιγμη. Τα πιο διευρημένα δικαιώματα μηχανικού τα έχει ο πολιτικός μηχανικός και μετά έρχονται όλοι οι άλλοι.H μονη αναγκη που δε θα εκλειψει ποτε στον ανθρωπο ειναι η στεγη. Ποσο μαλλον σε μια χωρα οπου ο ελληνας ζει για να βγαλει λεφτα να παρει σπιτι στα παιδια του.Αν δεν εχεις backup πρεπει να δουλεψεις αρχικα σε μια εταιρια. Οι ηλεκτρολογοι αντιθετα, πρεπει υποχρεωτικα για παντα να δουλευουν σε μια εταιρια.Οι πολιτικοί έχουνε μεγαλύτερο εύρος στις επιλογές για επαγγελματική αποκατάσταση (μέχρι και διυεθυντές τραπεζών θα βρεις πολ. μηχ.) και αν θες άλλη μια παράμετρο, στο κατασκευαστικό τομέα ο ηλ. μηχ. δεν έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Θα είναι πάντα ένας πρωτοκλασάτος υπάλληλος.Ωστόσο ακόμα και σε ενδεχόμενη εποχή κρίσης, αν δεν έχεις πρόβλημα να δουλέψεις σε έργο εκτός Αθηνών,βρίσκεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. ο πολιτικος, αν ειναι και απο τη φυση του λιγο καλαισθητος και εχει ορεξη μπορει καλλιστα να φτιαξει μαια δουλεια ολοκληρωμενη χωρις τη βοηθεια ουτε του αρχιτεκτονα, ουτε του μηχανολογου, ουτε κανενος...Ασε που, ο πολ.μηχανικος δεν ειναι απαραιτητα κατασκευαστης σπιτιων. Σε πολλους αυτο το πραγμα μπορει να μην αρεσει, ειναι μια δουλεια αρκετα βαρετη συγκρινομενη πχ με μελετες μεγαλων εργων (σηραγγων, γεφυρων κλπ). Ωστοσο ειναι προσοδοφορα, και ο καθενας μπορει να την κανει, με η χωρις μπαμπα μηχανικο.

Εχεις παντα την επιλογη μετα το πτυχιο σου να δουλεψεις σε μια μεγαλη εταιρια για 3-4 χρονια, να γινεις εμπειρος ,και μετα να δοκιμασεις την τυχη σου σε οτιδηποτε. Ενας ηλεκτρολογος αντιθετα, δυσκολα κανει ελευθερο επαγγελμα.Οπότε π΄ρωτα ερευνάμε και μετά λέμε.Δεν λέψ ότι ΗΜΜΥ δεν θα βρούνε να δουλέψουνε..ίσα ίσα είναι περιζήτητοι.Απλά ανέλυσα τον κλάδο των πολιτικών μηχανικώ.Και αυτά δεν τα λέω εγώ τα λένε άνθρωποι του χώρου που εδώ και ένα μηνα το ψάχνω το θέμα.Και πληροφορική να καθόμουνα με ένα καλό μεταπτυχιακό θα ήμουνα ιδιαίτερα περιζήτητος,όπως έχει κάνει η αδερφή μου.Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας...

Peugeotclub

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

Παιδιά βγήκαν τα αποτελέσματα από τα ΤΕΕ.Τα δικά μου αποτελέσματα είναι Έκθεση-11,Μαθηματικά-18,9 και Δίκτυα-14,9.Στην έκθεση σχεδόν όλοι πάτωσαν δεν περίμενα να γράψω πάλι τόσο λίγο.Πέρυσι είχα γράψει 11,2 στην έκθεση και καλύτερα στα άλλα δύο και πέρασα Αυτοματισμού Χαλκίδας.Τώρα θέλω να ρωτήσω πήγα το α εξάμηνο και γράφτηκα αλλά στον β δεν πήγα.Υπάρχει περίπτωση να χάσω την σχολή?Τι άλλες λύσεις προτείνετε?

Έπρεπε να πας.Από ότι ξέρω αν δούνε ότι δεν είσαι ενεργός για πολυ καιρο μπορούνε να σε διαγράψουνε ακόμα αν και δύσκολο.Εσύ δεν κινδυνεύεις ακόμα.Αλλά στο επόμενο να πας.Πολύ καλη επιλογή το αυτοματισμού.

Peugeotclub

teras13 εγω 8-9-10/7...Ασε και χτυπησα και τον αστραγαλο..να δουμε τι θα κανω..παιρνω βεβαια φαρμακα...

οχι ρε ατυχια.περαστικα σου ευχομαι...εχεις λιγες μερες ακομα.8/7 οταν πας για ψυχοτεχνικες δοκιμασιες πες και σε μας τι εγινε,γενικα το κλιμα οι ερωτησεις κτλ

Υπολογίζεται για να μπεις στο Deree, σε άλλα αντίστοιχα κολλέγια, στο εξωτερικό (απ' όσο ξέρω), σε Τράπεζες κλπ.

Αν όμως βγάλεις ΑΕΙ ή ΤΕΙ, δεν σου χρειάζεται.

Στα δικά μας κολέγια πάνε όσοι δεν μπόρεσαν να περάσουνε σε σχολή της προκοπής.Οπότε λίγο μέτριο αν είναι σε παίρνουνε..Δεν πάνε τα μυαλά στα κολέγια..στην Ελλάδα.

Peugeotclub

Πολύ θα ήθελα να μάθω πως τα πήγε ο δημιουργός αυτού του τόπικ...Νομίζω έχει χαθεί....:lol: :D

Αφου το παιδι ζήτησε διακοπή υπηρεσιών ADSL από τον ISP... :rolleyes:

.:C E S S N A:.

http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Τεχνικού Επιμελητηρίου οι πολιτικοί που δεν εργάζονται είναι ελάχιστοι.Οι πολιτικοί μηχανικοί δεν είναι απλά κτίσιμο κτιρίων.Μπορούνε να ασχοληθούνε με άπειρα πράγματα.Οι πολιτικοι μηχανικοι χτιζουνε, μελετανε, επιβλεπουνε, κανουνε μελετες κυκλοφοριας, ηλεκτρολογικα, μηχανολογικα, τοπογραφικα, αρχιτεκτονικα, μελετες υδρευσης, μελετες βροχοπτωσεων, ερευνα υλικων, και δεκαδες πραγματα που δε μου'ρχονται στο μυαλο αυτη τη στιγμη. Τα πιο διευρημένα δικαιώματα μηχανικού τα έχει ο πολιτικός μηχανικός και μετά έρχονται όλοι οι άλλοι.H μονη αναγκη που δε θα εκλειψει ποτε στον ανθρωπο ειναι η στεγη. Ποσο μαλλον σε μια χωρα οπου ο ελληνας ζει για να βγαλει λεφτα να παρει σπιτι στα παιδια του.Αν δεν εχεις backup πρεπει να δουλεψεις αρχικα σε μια εταιρια. Οι ηλεκτρολογοι αντιθετα, πρεπει υποχρεωτικα για παντα να δουλευουν σε μια εταιρια.Οι πολιτικοί έχουνε μεγαλύτερο εύρος στις επιλογές για επαγγελματική αποκατάσταση (μέχρι και διυεθυντές τραπεζών θα βρεις πολ. μηχ.) και αν θες άλλη μια παράμετρο, στο κατασκευαστικό τομέα ο ηλ. μηχ. δεν έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Θα είναι πάντα ένας πρωτοκλασάτος υπάλληλος.Ωστόσο ακόμα και σε ενδεχόμενη εποχή κρίσης, αν δεν έχεις πρόβλημα να δουλέψεις σε έργο εκτός Αθηνών,βρίσκεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. ο πολιτικος, αν ειναι και απο τη φυση του λιγο καλαισθητος και εχει ορεξη μπορει καλλιστα να φτιαξει μαια δουλεια ολοκληρωμενη χωρις τη βοηθεια ουτε του αρχιτεκτονα, ουτε του μηχανολογου, ουτε κανενος...Ασε που, ο πολ.μηχανικος δεν ειναι απαραιτητα κατασκευαστης σπιτιων. Σε πολλους αυτο το πραγμα μπορει να μην αρεσει, ειναι μια δουλεια αρκετα βαρετη συγκρινομενη πχ με μελετες μεγαλων εργων (σηραγγων, γεφυρων κλπ). Ωστοσο ειναι προσοδοφορα, και ο καθενας μπορει να την κανει, με η χωρις μπαμπα μηχανικο.

Εχεις παντα την επιλογη μετα το πτυχιο σου να δουλεψεις σε μια μεγαλη εταιρια για 3-4 χρονια, να γινεις εμπειρος ,και μετα να δοκιμασεις την τυχη σου σε οτιδηποτε. Ενας ηλεκτρολογος αντιθετα, δυσκολα κανει ελευθερο επαγγελμα.Οπότε π΄ρωτα ερευνάμε και μετά λέμε.Δεν λέψ ότι ΗΜΜΥ δεν θα βρούνε να δουλέψουνε..ίσα ίσα είναι περιζήτητοι.Απλά ανέλυσα τον κλάδο των πολιτικών μηχανικώ.Και αυτά δεν τα λέω εγώ τα λένε άνθρωποι του χώρου που εδώ και ένα μηνα το ψάχνω το θέμα.Και πληροφορική να καθόμουνα με ένα καλό μεταπτυχιακό θα ήμουνα ιδιαίτερα περιζήτητος,όπως έχει κάνει η αδερφή μου.Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας...

Υπογραφές σε ηλεκτρολογικά μπορούν να βάλουν όλοι οι απόφοιτοι πολυτεχνείων,όχι μόνο οι πολιτικοί μηχανικοί.Οι ΗΜΜΥ μπορούν να ασχοληθούν με σοβαρότερες ηλεκτολογικές εγκαταστάσεις που οι άλλοι δεν μπορούν.Επίσης σε τράπεζες μπορούν να μπουν και ΗΜΜΥ όχι μόνο οι πολιτικοί.

Τέλος και ένας μηχανικός υπολογιστών μπορεί να ανοίξει δική του επιχείρηση και να ασχολείται με πολλά πράγματα(απλά θέλει μεγάλο κεφάλαιο και γνώσεις).Ξέρεις πόσοι εξωτερικοί συνεργάτες κρύβονται πίσω από τις μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών(και όχι μόνο).

Ένας πολιτικός μηχανικός(που δεν έχει γονιό πολιτικό μηχανικό να δώσει έτοιμη δουλειά) είναι επίσης δύσκολο να ξεκινήσει από το μηδέν και να βγάλει χρήμα...

Αφου το παιδι ζήτησε διακοπή υπηρεσιών ADSL από τον ISP... :rolleyes:

Και για να μην έχει ζητήσει επανασύνδεση ακόμα , μάλλον είναι άσχημα τα πράγματα...:( :( :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...