angelina_22 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Παντα απανταω με τον ιδιο τροπο "Δεν ενδιαφερομαι κυρια μου δεν θελω να μπω στη φυλακη ειμαι υπερκαταναλωτικη" Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Εγώ πάλι έχω να αναφέρω αρκετά περιστατικά: 1ον(για το οποίο δεν είμαι και τόσο περήφανος) με καλούν από τον τσελεμεντέ:Γεια σας (μου λενε) -Γεια σας(απαντάω) -Συγχαρητήρια -(Κάθομαι για λίγο και αμήχανα απανταω:) :ευχαριστώ πολύ.Και στη συνέχεια μου λένε :κληρωθήκατε ανάμεσα σε 1000 για να πάρετε εντελώς δωρεάν τα νέα προιόντα του τσελεμεντέ,για να ακούσετε τα δώρα σας πατήστε το 1 για....το 2..... Ούτε η γιαγιά μου δε θα συνομιλούσε με μαγνητοφωνημένο μήνυμα(ρεζίλι:O ) Άστα να πάνε! Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι:p Ρεζίλιιιιιιιι....εννοείται πως μετά γελούσα μόνη μου:cool: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Πάντως πρέπει να παρατηρήσω ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να τους βρίσεις έμμεσα (ή και άμεσα). Αλλά αυτοί ούτε στο δακτυλάκι τους... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Kαι την γιαγιά μου είχαν πάρει χθες για να της βγάλουν πιστωτική κάρτα. Αλλά τους είπε μας ζαλίσατέ κυρία μου ,μην ξαναπάρετε γιατί θα σας ξεχέσω. Και μετά από 1 ώρα πήρε τηλέφωνο άλλη εταιρία για πιστωτική. Είναι τραγικό αυτό με τα ενοχλητικά τηλέφωνα για πιστωτικές κάρτες! Πάντως πρέπει να παρατηρήσω ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να τους βρίσεις έμμεσα (ή και άμεσα). Αλλά αυτοί ούτε στο δακτυλάκι τους... :p Ότι θέλουν βρίσιμο αυτό είναι η αλήθεια! Πέρσι που είχαν πάρει ξανά τηλέφωνο είχαν πάρει στις 10 ώρα το πρωί και με ξύπνησαν πρωί-πρωί. Αλλά μετά τους έβρισε η αδερφή μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Εμένα πάλι γιατί με έχουν ζαλίσει από την Forthnet και την Telepassport πέρα από τις πιστωτικές; Συμβαίνει και σε σας; Πλεον παίρνουν πιο συχνά και από αυτούς με τις πιστωτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Εμένα πάλι γιατί με έχουν ζαλίσει από την Forthnet και την Telepassport πέρα από τις πιστωτικές; Συμβαίνει και σε σας; Πλεον παίρνουν πιο συχνά και από αυτούς με τις πιστωτικές... Ναι με είχαν πάρει να βγάλω μια χρόνοκάρτα διαρκείας που θα πληρώνω μόνο τις κλήσεις που κάνω. Συγκεκριμένα από την teledome! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Σχετικά με τον τσελεμεντέ που αναφέρθηκε προηγουμένος. Επειδή μια φίλη της μάνας μου την είχε πατήσει και τα είχε παραγγείλει (:X), μας έλεγε οτι είναι του 1960 και έχουν πολυτονικό σύστημα + οτι η συνταγή λέει "Ρίξτε 5 δράμια αλάτι" :lol: Πήγε και σε δικηγόρο αλλά δεν γίνεται τπτ λέει... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Κι εγώ προσπαθώ να μην εκνευρίζομαι, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους...πλην μιας περίπτωσης που με είχαν πάρει στις 8 το πρωί :mad: και ήταν η μοναδική μέρα που δούλευα απόγευμα και ήθελα να απολαύσω τον ύπνο μου, όπου τα άκουσαν για τα καλά! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Άστα να πάνε! Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι:p Ρεζίλιιιιιιιι....εννοείται πως μετά γελούσα μόνη μου:cool: :lol: Και γω το ίδιο Σχετικά με τον τσελεμεντέ που αναφέρθηκε προηγουμένος. Επειδή μια φίλη της μάνας μου την είχε πατήσει και τα είχε παραγγείλει (:X), μας έλεγε οτι είναι του 1960 και έχουν πολυτονικό σύστημα + οτι η συνταγή λέει "Ρίξτε 5 δράμια αλάτι" :lol: Πήγε και σε δικηγόρο αλλά δεν γίνεται τπτ λέει... :lol: Εγώ πατησα το 2 που έλεγε ότι δε θέλω να μας ξαναενοχλήσουν:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Υπήρχε τέτοιο μήνυμα? :O :p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Υπήρχε τέτοιο μήνυμα? :O :p Ναι ,αλλά το πάτησα αφού είπα όσα είπα....Τώρα κατά πόσο δε θα με ξαναενοχλήσουν αυτό δεν το γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Σχετικά με τον τσελεμεντέ που αναφέρθηκε προηγουμένος. Επειδή μια φίλη της μάνας μου την είχε πατήσει και τα είχε παραγγείλει (:X), μας έλεγε οτι είναι του 1960 και έχουν πολυτονικό σύστημα + οτι η συνταγή λέει "Ρίξτε 5 δράμια αλάτι" :lol: Πήγε και σε δικηγόρο αλλά δεν γίνεται τπτ λέει... Πόσες οκάδες κρέας για 5 άτομα; Τσελεμεντέ του 75 έχει η μάνα μου. Ακόμα τον έχω στο πατάρι.:lol: Πρίνα από μισή ώρα χτυπά το τηλέφωνο. Το σηκώνω. "Ακολουθεί δωρεάν μήνυμα" . "Να τ'ακούσουμε" (λέω). "Αγαπητοί μου συνδημότες. Είμαι ο...". Το κλεισά. Δε θα κάτσω να ακούσω τον καθένα. Ούτως ή αλλέως δεν ψηφίζω.:p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Εγω τους λεω πως ειμαι χρεωμενος σε ολες τις τραπεζες και με εχουν βαλει στην μαυρη λιστα...με αυτο τον τροπο τσιμπαει παντα αυτος-η που ειναι στο αλλο ακρο της γραμμης και αρχιζουμε την κουβεντα....Δινω ρεστα αυτοσχεδιαζω!!!!!! Εχει τυχει να μιλαω και περιπου 20 λεπτα με κοπελα που ηθελε να μου δωσει καρτα!!!!!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Nέα ιδέα :!: -"Μπορώ να μιλήσω με τον κύριο Χ?" (και πρίν προλάβει να συνεχίσει...) -"Ακούστε κυρία μου. Είμαι ο μάνατζέρ του και όπως σας εξήγησα και προηγουμένος έχουμε κλείσει με τον Παναθηναικό/Ολυμπιακό/ΑΕΚ για 3 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα τί θέλετε και μας ξαναενοχλήτε?" :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Κι εγώ προσπαθώ να μην εκνευρίζομαι, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους...πλην μιας περίπτωσης που με είχαν πάρει στις 8 το πρωί :mad: και ήταν η μοναδική μέρα που δούλευα απόγευμα και ήθελα να απολαύσω τον ύπνο μου, όπου τα άκουσαν για τα καλά! :lol: Καλά εμένα έτυχε σήμερα και με πήραν στις 8 το πρωί (για την ακρίβεια πρέπει νάταν 8:15 :p ) Όταν απάντησα η φωνή μου ίσα ίσα που έβγαινε, λες και της μίλαγα μισοπεθαμένος... Ήταν από τη Citybank. Μου κάνει: "Θα θέλατε ¨μπουρουμπουρου¨ εντελώς δωρεάν ¨μπουρουμπουρου¨ πιστωτική visa?" (Μόνο αυτά έπιασα... :p ) Της απαντάω "Μα έχω ήδη από την τράπεζά σας μια κάρτα, αυτή με την συνεργασία της Vodafone." (-άσχετο αλλά την έχω κόψει :D -) Καπάκι μου λέει, "Ναι όμως δεν έχετε Mastercard!" :shock: :fool: Αυτό ήταν ένα ισχυρό σοκ πρέπει να πω, το οποίο με ξύπνησε λιγάκι... Ακολούθησε η σιωπή μου (καθώς έτριβα το ένα μάτι μου :lol: ) Έπειτα από λίγο βρήκα το κουράγιο να απαντήσω "Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν ενδιαφέρομαι" (μα τι ευγένεια!! :) ) Πάλι καλά δεν επέμεινε άλλο (η ευγένειά μου την σκότωσε φαίνεται :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 -Γειά σας, τηλεφωνώ από την εταιρεία **** που διαθέτει στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά κτλ κτλ τα φίλτρα νερού Imperial. Θα θέλατε κτλ κτλ; -Σας ευχαριστώ αλλά πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο. -Μα κύριε με το φίλτρο μας γλυτώνετε πολλά έξοδα. Ξέρετε πόσο κοστίζουν τα εμφιαλωμένα για έναν ολόκληρο χρόνο; κτλ κτλ -Ο πατέρας μου έχει την εταιρεία ΙΟΛΗ. Δε μας κοστίζουν τίποτα και διαφημίζουμε και τα προϊόντα μας. -ΕΕΕ, εεε, καλή σας μέρα τότε! -Αντίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Πάλι καλά δεν επέμεινε άλλο (η ευγένειά μου την σκότωσε φαίνεται :p ) Μπράβο σου! :) Εγώ το πρωί δεν είμαι κι ο καλύτερος άνθρωπος! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ειμαι πολυ χαρουμενος, μολις με καλεσαν (με ηχογραφημενο μηνυμα) σε εγκαινια! Λετε να θελουν να κοψω την κορδελα? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εμένα 2 φορές με πήραν όλο κι όλο και μου ζητήσανε τον κύριο "Εμένα :lol: ". Άμεση απάντησή μου : "Πέθανε δυστυχώς" ... και δε με ξαναενόχλησαν !!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παντως στις ΗΠΑ υπαρχει υπηρεσια δωρεαν, που γραφεσαι κ απαγορευεται να σε ενοχλησουν για τηλεμαρκετινγκ η οτιδηποτε παρομοιο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παντως στις ΗΠΑ υπαρχει υπηρεσια δωρεαν, που γραφεσαι κ απαγορευεται να σε ενοχλησουν για τηλεμαρκετινγκ η οτιδηποτε παρομοιο. Υπάρχει και εδώ αυτό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ακόμη. http://www.dpa.gr/article_13.htm Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πρίν από 2 λεπτά μας τηλεφώνησαν από Vivodi. Το πρώτο τηλέφωνο το σήκωσε η μάνα μου. "Ευχαριστούμε. Δεν εδιαφερόμαστε". Το δεύτερο εγώ. "Δεν ενδιαφερόμαστε. Θέλουμε να πληρώνουμε". Ούτε το ευχαριστούμε δεν τον άφησα να ολωκληρώσει. Το ξέρω. Νεαρός φοιτητής με δουλειά του ποδαριού, αλλά τι να κάνουμε, τουλάχιστον δεν τον έβρισα. Έσπασα τη μονοτονία.:p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πρίν από 2 λεπτά μας τηλεφώνησαν από Vivodi. Το πρώτο τηλέφωνο το σήκωσε η μάνα μου. "Ευχαριστούμε. Δεν εδιαφερόμαστε". Το δεύτερο εγώ. "Δεν ενδιαφερόμαστε. Θέλουμε να πληρώνουμε". Ούτε το ευχαριστούμε δεν τον άφησα να ολωκληρώσει. Το ξέρω. Νεαρός φοιτητής με δουλειά του ποδαριού, αλλά τι να κάνουμε, τουλάχιστον δεν τον έβρισα. Έσπασα τη μονοτονία.:p Α, σε βρίσκω πολύ ευγενικό!!!! :p Δύο απανωτές φορές; Πολιτισμός πολιτισμός αλλά... υπάρχουν και όρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Α, σε βρίσκω πολύ ευγενικό!!!! :p Δύο απανωτές φορές; Πολιτισμός πολιτισμός αλλά... υπάρχουν και όρια! Έχουμε δύο τηλέφωνα στο σπίτι. Γι'αυτό μας παίρνουν πάντα δυο φορές. Πάντως αυτός ήταν νεαρός, οχι μεγάλης ηλικίας, άρα φοιτητής. Τι να κάνουμε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ενοχλητικο καταντησε να περνουν και τηλεφωνο απο πολιτικα γραφεια και να μας καλουν σε ομιλιες Προσωπικα με καλεσαν σε ομιλιες ολοι οι υποψηφιοι δημαρχοι,απο ολες τις παραταξεις κα8ως και ο καραμανλης στα εγκαινεια της ΔΕΘ Αγενως πηραν τηλεφωνο στο στα8ερο του πατρικου μου σπιτιου στις 15:40. Ετυχε να ειμαι εκει για επισκεψη και το σηκωσα εγω.. Αφου με καλησπερισε η κοπελα,ξεκινησε ο ακολου8ος διαλογος -Τον κυριο .......... 8α η8ελα -Δεν ειναι εδω αυτη τη στιγμη.Ποια τον ζητει? -Θα η8ελα να μιλησω με τον ιδιο.Ειναι για ενα δικο μου ζητημα. -Ε,τοτε παρτε τον στο κινητο. -ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ η κορη του? -Μαλιστα,εσεις ποια ειστε? -Ειστε ενηλικη? -Ναι -Απο την Ρηγιλλης παιρνω.Θα θελαμε να σας προσκαλεσουμε στα εγκαινεια της ΔΕΘ κτλ κτλ κτλ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΩΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ,ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΥΠΟΥ(ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ),ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΠΩΣ 8Α ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΩ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts