FOOGASE Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 κυριοι καλησπερα γνωριζετε αν εχει βγει update για το igo εχω ενα rye traveler 3503 και ενδιαφερομαι αν γνωριζει καποιος για να κανω συγκριση ευχαριστω για οποια προσπαθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labkos Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Το γράφω και εδώ μήπως ξέρει κάποιος,γιατί δεν μπορώ να βάλω το IGO στο 220 ενός φίλου μου;Το έβαλα και μου το βγάζει στην μισή οθόνη.Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 κυριοι καλησπερα γνωριζετε αν εχει βγει update για το igo εχω ενα rye traveler 3503 και ενδιαφερομαι αν γνωριζει καποιος για να κανω συγκριση ευχαριστω για οποια προσπαθεια Ακόμα στην Ελλάδα όχι. Το γράφω και εδώ μήπως ξέρει κάποιος,γιατί δεν μπορώ να βάλω το IGO στο 220 ενός φίλου μου;Το έβαλα και μου το βγάζει στην μισή οθόνη.Τι μπορεί να φταίει; Έχεις βάλει έκδοση με διαφορετική ανάλυση από αυτήν της συσκευής (220). Πρέπει να βρεις το αντίστοιχο αρχείο data.zip που υποστηριζει την ανάλυσή του 220 (από τα "γνωστά" μέρη ή το Google -> Search πχ iGO2006+320x230+data.zip ) που να ταιριάζει στην συγκεκριμμένη συσκευή και να αντικαταστήσεις αυτό που υπάρχει στο φάκελο iGO. Σημ. μην το ξεζιπάρεις. Απλά ρίξτο μέσα στο φάκελο. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 DANGEROUS POINTS GR UPDATE April 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: April 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 11/05/2008 General Information Type:iGo DP Utility Platform : iGo 2006 Changelog: Στροφές: 32 Σημεία: 5 Διασταυρώσεις: 5 Δρόμοι: 1 Διαβάσεις: 0 Σύνολο 43 ===================== Στροφές: 823 Σημεία: 77 Διασταυρώσεις: 141 Δρόμοι: 41 Διαβάσεις τρένου:12 Συνολο σημείων 1094 Download Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ερώτηση, υπάρχει κάπου χάρτης της Βουλγαρίας; Έχω φάει τον τόπο... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ερώτηση, υπάρχει κάπου χάρτης της Βουλγαρίας; Έχω φάει τον τόπο... http://www.filefactory.com/f/7c81356224ee8d5b/ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfona Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 επειδη ειμαι καινουργιος γνωριζει καποιος αν μπορω να βαλω το igo σε mio c220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Φυσικά μπορείτε. Πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσετε τις συσκευές σας όμως γιατί η μαμά Μιο φρόντισε να μην μπορείτε εύκολα να βάζετε ότι θέλετε (igo2006,igo8, destrinator κλπ). Φυσικά μετά από αυτό θα μπορείτε και να ακούτε mp3, να βλέπετε φωτογραφίες, ταινίες στο c220. Δέστε πρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187552 ή στον γούγλη (unlock mio c220) και μετά μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε. Λεπτομέρεις δεν ξέρω γιατί εγώ δεν έχω προσωπικά PNA αλλά το πήρε το μάτι μου σε πολλά forum. Καλή επιτυχία. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 DANGEROUS POINTS GR UPDATE April 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: April 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 11/05/2008 General Information Type:iGo DP Utility Platform : iGo 2006 Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Υπάρχει περίπτωση να μπουν και στο igo2008; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ερώτηση, υπάρχει κάπου χάρτης της Βουλγαρίας; Έχω φάει τον τόπο... Ψάξε στο ipmartforum.com έχει απ΄'όλα Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 yparxei periptosi na brethei to miomap i to igo, se morfi arxeion etima pros ektelesi xoris katholou egatastasi? opos diladi me to destinator? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 yparxei periptosi na brethei to miomap i to igo, se morfi arxeion etima pros ektelesi xoris katholou egatastasi? opos diladi me to destinator? thanks. Εγώ το miomap το αντέγραψα κατευθείαν από το φάκελο του PNA (mio moov 200) σε sd κάρτα και παίζει κανονικά. Επίσης το ίδιο παίζει και το igo8 όχι η final edition, μία άλλη. Σε ξεκλειδωμένο PNA πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Σε ποιο pna δοκίμασες το miomap? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Στο moov 200 που γράφω. Εκτέλεσα κανονικά το exe από τον φάκελο του miomap που αντέγραψα στην sd κάρτα, και έτρεξε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 DANGEROUS POINTS GR UPDATE August 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: August 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 23/09/2008 General Information Type:iGo DP Utility Platform : iGo 200x Download here Changelog: Στροφές: 19 Σημεία: 4 Διασταυρώσεις: 1 Δρόμοι: 3 Διαβάσεις: 0 ΣΥΝΟΛΟ 27 ---------------------- Στροφές: 842 Σημεία: 81 Διασταυρώσεις: 142 Δρόμοι: 44 Διαβάσεις τρένου: 12 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ 1121 Προσοχή Επειδή πολύς κόσμος μπερδεύετε με το έτοιμο data.zip και επειδή απο όσο γνωρίζω και καταλαβαίνω δεν μπορούν να συνυπάρχουν τα Dangerous Points data files ταυτόχρονα με τα Speedcams από εδώ και στο εξής τις συντεταγμένες των Dangerous Points for iGo θα τις ανεβάζουμε σε txt μορφή έτσι ώστε όποιος θέλει να τα ενσωματώνει στο δικό του dat ανεξαρτήτου εκδοσης iGo, χωρίς έτσι να δημιουργούνται προβλήματα ούτε με τα skins που ήδη έχει ο χρήστης αλλά ούτε και με τις εγγραφές των Speedcams http://www.igomyway.gr/forum/images/smilies/wink.gif Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisg Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 DANGEROUS POINTS GR UPDATE Σεπτεμβρίου 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: September 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 13/09/2008 General Information Type: iGO Utility Platform : iGO (Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as) Download here: iGO_Sept_2008.txt Support : http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2739 Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date : 13 September 2008 Changelog: Προστέθηκαν (Update Σεπτεμβρίου) - thanx to gtpfuk + Fox Στροφές: 12 Σημεία: 1 Διασταυρώσεις: 16 Δρόμοι: - Διαβάσεις τρένου:0 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 29 νέα σημεία Αφαιρέθηκαν (Update Σεπτεμβρίου) - thanx to Mino Στροφές: 1 Σημεία: 3 Διασταυρώσεις: 1 Δρόμοι: 1 Διαβάσεις τρένου: 0 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 6 παλιά σημεία Συνολικο Update Στροφές: 853 Σημεία: 79 Διασταυρώσεις: 157 Δρόμοι: 43 Διαβάσεις τρένου: 12 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ: 1144 Too many thanks to: Στον Σπύρο (Murdof) για την τεχνογνωσία (bmps, categories)και την αμέριστη βοήθεια που μας έδωσε και τον Πάνο (Mastelos) για το beta testing και τον χρόνο που αφιέρωσε για να γίνει πραγματικότητα αυτή η υλοποίηση από και για Έλληνες χρήστες . Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Επανέρχομαι τελικά στο 2006 μιας και το 8 δεν μπορεί να τρέξει απροβλημάτιστα στο τουβλάκι μου. Ο τελευταίος χάρτης είναι ο Greece_Epsilon_2008.07_080919.fbl? :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Μιας και δεν μπορώ να κάνω πια edit στο προηγούμενο: Eίχαμε από χτές νεο χάρτη από Epsilon, Greece_2008.10_090115.fbl (και Greece_greek_2008.10_090115.fbl στα Ελληνικά); :D (ναι, ακόμα παίζω με το 2006 :p) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pearlman_1 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Aς μου στείλει κάποιος ένα link να κατεβάσω να δοκιμάσω και εγώ το igo.Kαι τι χρειάζεται να κάνω...Please με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ψάξε για το iGO8.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts