John_Locke Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 leonidas126 said: παιδια εχω φορθνετ 1024/256 στη Λαρισα.. ενω 2 μηνες τωρα σερνομουνα...(το πολυ 200-300 κ αυτο βραδυ...) ξαφνικα τωρα πιανω.....700αρα για πλακα....κ πρωι κιολας.... Δεν μπορω να καταλαβω....Οι αναβαθμισεις εδω εχουνε τελειωσει εδω κ πολυ καιρο....κ ανεβηκε τωρα η ταχυτητα... Εχει καποιος στη Λαρισα δει το ιδιο.....? Η μαλ... ειναι πανελλαδικη!! Παντου υπαρχει το ιδιο προβλημα!Δεν εχει πλεον σχεση με τις "αναβαθμισεις"!(απλα ετσι τις βαφτισαν...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 bill_viper said: Θενξ για το λινκ, αλλά δεν είδα να υπάρχει κάπου ο νομός Αττικής. :confused: Υπάρχει.Κάτω-κάτω αριστερά,επιλέγεις ΑΤΤΙΚΗ:) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiros Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 κάποιος στο άλλο (κλειδωμένο) thread μου την 'είπε' ελαφρώς (και κόσμια, το αναγνωρίζω) αλλά ξεχνάτε κάτι. ούτε τα 3 ταυτόχρονα transfers από το rapidshare είναι κριτήριο, ούτε το FTP είναι κριτήριο. άλλα είναι τα κριτήρια, αλλά επειδή είδη είπα πολλά, δεν θα πω περισσότερα, ρισκάρω να παρουσιαστώ ως 'γνώστης'. δεν είμαι ούτε υπερ του οτε ούτε κατά του οτέ, με νοιάζει μόνο οποιαδήποτε κίνηση να γίνεται με γνώμονα τη σκέψη και τη γνώση και όχι μόνο με τα νουμεράκια που βλέπουμε στα xp μας. για του λόγου το αληθές... πόσο ping έχουν στην αμερική, από τη δυτική ακτή μέχρι την ανατολική ακτή; (απόσταση ~4500χλμ... και για να προλάβω τυχόν πορούκλες που θα με κράξουν επειδή φαίνεται να υποννοώ σχέση μεταξύ γεωγραφικής απόστασης και 'εικονικής' απόστασης που 'διανύουν' τα πακέτα... σύμφωνοι, δεν έχει για αυτό το λόγο ακριβώς σχέση, αλλά τα 4500χλμ δείχνουν ότι υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι υπολογιστές... δεν είναι το ίδιο πλήθος υπολογιστών που έχουμε εμείς εδώ, απλωμένοι σε μερικά εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, δηλαδή) πόσο ping έχουμε στην ελλάδα, από την αθήνα μέχρι την πάτρα; min/avg/max 40/77/113ms... φρίκη. 300ms είχα με dialup (α! ρε αθάνατα sportster κ courier!) εκεί φαίνεται αν έχουμε δίκτυο για υπολογιστές ή για τσιπούρες. Παράθεση I want Gigabit internet. Everything else is just toothpaste. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 tsiros said: εκεί φαίνεται αν έχουμε δίκτυο για υπολογιστές ή για τσιπούρες. εσυ για τι λες;;δεν θελει και πολλη σκεψη...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 bill_viper said: To πόσοι είναι σε κάθε dslam με τηλέφωνο στο πΟΤΕ το μαθαίνουμε; Bayern7 said: ME kati xls poy kykloforun. "Diarroes" mesa apo ton OTE. daospi said: http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=962845&postcount=681 Κατεβάζεις το .zip και βλέπεις:) ο ΟΤΕ δινει πληροφοριες για τις πορτες και στους παροχους aDSL realtime (επισης και στην Cosmote). Φυσικα το αν θα σου δωσουν τετοιες πληροφοριες ειναι αμφιβολο...αναλογα με τους κανονισμους της καθε εταιριας :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 το .zip αρχείο τι έχει μέσα; Έχει ένα αρχείο χωρίς κατάληξη. Με τι να το ανοίξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 parapara said: το .zip αρχείο τι έχει μέσα; Έχει ένα αρχείο χωρίς κατάληξη. Με τι να το ανοίξω; Mηπως δεν κατεβηκε καλα; Μολις το τσεκαρα και εχει καταληξη xls (MS Excel) :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Μπορεί να μην έχει το Office ( όπως κι εγώ ένα πράμα... ) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Totos said: Μπορεί να μην έχει το Office ( όπως κι εγώ ένα πράμα... ) Και παλι θα εβλεπε το αρχειο με την καταληξη του...απλα δεν θα μπορουσε να το ανοιξει. Aν δεν εχεις το Office μπορεις να κατεβασεις την OpenOffice ή τον Excel Viewer της M$ που ειναι δωρεαν :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Χμφ! Δε βγάζω άκρη. Απο ότι καταλαβαίνω το έχω κατεβάσει corrupted. Και κάθε φορά που το κατεβάζω το παίρνει από τα temporary πάλι corrupted. To winzip μου λέει notvalid file. Αλλά με extract here εμφανίζει το αρχείο χωρίς κατάληξη. Έχω το Excel και όταν το ανοίγω με αυτό βγάζει πάλι not valid και κάτι κινέζικα. Άν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει κάπου αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 senseofd said: Πάντως όποιος φτάσει στην δυσάρεστη θέση να έχει πρόβλημα με την ταχύτητα σύνδεσης και πάρει τηλ. στον Provider τότε το σίγουρο είναι ότι θα τα "ΔΕΙ ΟΛΑ". Αφού θα περιμένει κανα τεταρτάκι στην αναμονή, αν ειναι τυχαιρός και το δωθεί γραμμη τοτε θα βρεθεί αντιμέτωπος με καποιον εθγενέστατο κύριο ο οποίος πολύ απλά θα τον γράψει εκει που δεν πιάνει μελάνι. Ετσι εσύ θα κλέισεις το τηλ. νομίζοντας ότι έχεις δηλώσει το πρόβλημά σου και επιτέλους κάποιος σε άκουσε για να σε βοηθήσει. ΧΑ! Μάλλον σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης έχεις πάρει παρά σε γραμμή τεχνικής υποστήριξης. Προσωπικά έπαιρνα τηλ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και μιλούσα φυσικά σε διαφορετικό άνθρωπο. Όλοι τους ήταν καθησυχαστικοί αλλα φυσικά αποτέλεσμα κανένα! Οταν Συμπλήρωσα 25 περίπου τηλ. αποφάσισα να πάω μόνος μου στον ΟΤΕ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε καλά να πάθω. ΚΑΛΟ? Έτσι σιγά σιγά πήγα στον αντιπρόσωπο της FORTHNET και εκέινος επικοινώνησε με κάποια στελέχη οι οποίοι προφανώς κάτι ψιλοάρχισαν να κάνουν... Συνολικά έκανα περίπου 74 τηλεφωνήματα σε FORTHNET και ΟΤΕ με μια πολύ μεγάλη γκάμα συνομιλητών (τηλεφωνητές, τεχνικοί, προϊστάμενοι, διευθυντές κτλ.) Το αποτέλεσμα ήταν να βελτιωθούν οι ταχύτητές μου μόνο για 8 ημέρες. Μετά επέστρεψα στο ίδιο χάλι. Έτσι λοιπόν έφτασα να πληρώνω πιο πολλά στα τηλεφωνήματα παρά στο ADSL... :what: Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος, αν αυτό σε παρηγορεί λίγο :O . Κι εγώ σε άλλο πάροχο που είμαι, αλλά μέσω ΟΤΕ, το δηλώσαμε 2 φορές στο 121 για χαμηλές ταχύτητες, ήρθε από εδώ ο οτετζής τη μία φορά και ήταν όλα καλά.. από την επόμενη μέρα ξάνα πάλι στα ίδια. Δε βγάζεις άκρη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφτιαξαν οι ταχύτητες (σχετικά πάντα) και σε μένα.Πίάνω 100άρες και παραπάνω μέχρι και στα torrents.Βέβαια όχι πάντα (αυτό έλειπε με τους ΠΟΤΕΤΖΗΔΕΣ) αλλά τουλάχιστον είναι σχετικά καλή η ταχύτητα για 1024!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Εχω τώρα καμμιά εβδομάδα που η ταχύτητα μου είναι επιεικώς απαράδεκτη.Πρίν λίγο προσπάθησα να κατεβάσω (εχω otenet 1024) και κατέβαζε με 8kb ,που είναι τα 100 kb που κατέβαζα, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Theoni said: Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος, αν αυτό σε παρηγορεί λίγο :O . Κι εγώ σε άλλο πάροχο που είμαι, αλλά μέσω ΟΤΕ, το δηλώσαμε 2 φορές στο 121 για χαμηλές ταχύτητες, ήρθε από εδώ ο οτετζής τη μία φορά και ήταν όλα καλά.. από την επόμενη μέρα ξάνα πάλι στα ίδια. Δε βγάζεις άκρη.. χα!εμενα το δηλωσαμε 4!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin 01/03/2007 20:37:01 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 166.64Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 172.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem click START to re-test Generating Trouble Report: This report will be emailed to the person you specify 01/03/2007 20:37:46 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.63Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 149.36kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test 01/03/2007 20:39:01 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 158.83Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 115.07kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test 01/03/2007 20:39:57 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 160.54Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 118.42kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link click START to re-test 01/03/2007 20:40:36 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 160.86Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 98.58kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link πρωτη φορα κατω απο τα 100!!! αυτο το congesting the link;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 John_Locke said: χα!εμενα το δηλωσαμε 4!! Και τελικά έβγαλες άκρη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 την τελευταια φορα που πηρα αρχισα τα καντηλια,το δηλωσαν κατ επειγουσα βλαβη,το αλλο πρωι με πηραν τηλ κ μου λενε το φτιαξαμε! Συνδεομαι και αρχ... βαρεθηκα να κυνηγαω την dsl!θα περιμενω και οποτε γινει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 ΕΓΙΝΕ!!! επιτελους..το φτιαξανε!!! σταθερα 80 απο rapidshare και στα τεστ 670!! μετα απο 4 μηνες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μετά από πολύ καιρό,επιτέλους είδα καλές ταχύτητες:D (σε ώρα αιχμής) Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.10Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.80Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αν γίνεται να μηδενιστει η δημοσκοπηση να ξαναψηφίσουμε! Κανένα πρόβλημα,ολα οκ τώρα,επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 emena ton martio i taxitita exei pesei aisthita apo 75aria tora painei 40ari Martis --gdartis pou leei k i parimia :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Είπα και εγω το Σεπτέμβριο να βάλω adsl μιας και το internet έχει βαρύνει και η 56αρα δεν τρέχει πιά. Κάνω αίτηση και έκανε 1 μήνα. Όλα καλά με την ταχύτητα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, απο εκεί και μετά αντί να έχω 2048 (μου την διπλασίασε αν θυμάστε τότε) έχω απο 350 έως 600, πέρνω λοιπόν την οτενετ και της λέω να κοιτάξουν την γραμμή (δεν ήξερα οτι ειναι γενικό το πρόβλημα), μου λέει θα έχει προσωρινή υπερφόρτωση το δίκτυο. Ξαναπέρνω μετά απο μια εβδομάδα τηλέφωνο και τους τα ξαναλέω, μου λέει να μπω σε ένα site και να κάνω μέτρηση, τους λέω οτι τη δοκιμάζω την ταχύτητα κάθε μέρα και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά απο ώρα (βράδυ ή πρωί) και οτι πάω με 35kbps, απαντάει τα γνωστά με την υπερφόρτωση και του λέω αν είναι δυνατόν να πληρώνω για 2048 και να έχω 300, απάντηση: "Η adsl είναι ευριζωνική υπηρεσία και ο ΟΤΕ/Οτενετ δεν είναι υποχρεωμένοι να σας παρέχουν την επιθυμητή ταχύτητα καθώς η επιθυμητή ταχύτητα είναι το "ταβάνι" που έχει δικαίωμα να φτάσετε μόνο αν το δίκτυο ειναι ελέυθερο" :blink: Τότε λέω να την κόψω, απάντηση: Κόψτε την! Αν δεν είχα το YouTube θα σας έλεγα εγω πότε θα την έκοβα... Αν όμως δεν φτιάξει αυτό το μπάχαλο θα της κάνω μια υποβάθμιση στα 768. Αποτι άκουσα το σύστημα της Ελλάδας υποστηρίζει έως 200.000 γραμμές adsl, ο οτε έχει συνδέσει 600.000, πως περιμένει δηλαδή να αντέξει 3 φορές πάνω???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 dennisthemenace said: Αποτι άκουσα το σύστημα της Ελλάδας υποστηρίζει έως 200.000 γραμμές adsl, ο οτε έχει συνδέσει 600.000, πως περιμένει δηλαδή να αντέξει 3 φορές πάνω???:confused: Που το άκουσες; Στο μπακάλικο της γειτονιάς σου; Ποιο σύστημα; Είναι αλήθεια ότι μερικά dslams είναι υπερφορτωμένα για να χωρέσουν τους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εδώ και 2 μήνες κατεβάζω σε λογικά πλαίσια (που λέει ο λόγος...) με 75-80... Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts