Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

loipon xtes apekthsa ki ego to diko mou p990 !! den to exo doulepsei akoma polu alla siga siga tha to fortoso !! parageila kai mia kartoula 2gb !! mporo na po oti to perimena pio argo !!

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

h--e--l--p!!!!!! paw na kanw anavathmisi kai mou leei oti den xreiazete giati exo thn teleytaia. sas dinw ta stoixeia

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:CXC162037 R7A001 R9EA001

BLUETOOTH:CXC162058 R4F01

ORGANIZER:CXC162036 R3B01 CXC162036 R4A13

CDA:CDA162008/27 R3A02 CDA162007/1 R4A09

re paidia kaneis den kserei na mou pei?????:mad:

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Το κινητό σου εμφανίζει τα στοιχεία από δύο εκδόσεις ή εσύ έκανες κάποιο λάθος στην πληκτρολόγηση των στοιχείων που μας παραθέτεις; Γιατί πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.

Αν ισχύει το πρώτο σημαίνει ότι κάτι λάθος έγινε κατά την τελευταία αναβάθμιση σου. Εγώ θα έκανα το εξής (ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ DEBRANDED ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ και όχι τίποτε Vodafone live)

1. Φορμάτ από το κρυφό μενού

2. Μετά σύνδεση με το Service Update

3. Ακόμα και αν μου έλεγε ότι έχω την τελευταία έκδοση θα πατούσα την επιλογή για επανεγκατάσταση της παρούσας έκδοσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια εχω την τελευταια αναβαθμιση και παρατηρησα οτι εχουν χαμηλωσει την ενταση του MP3 player (με ακουστηκα)...:mad:

Οι ανθρωποι δεν πανε καλα.....:wacko: χαλανε το ενα..... και φτιαχνουν το αλλο...!:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia kaneis den kserei na mou pei?????:mad:

Kane back up.

Meta format apo to System Menu. Meta kane tin anabathmisi logika tha doulepsei.

Telos restore.

Ise 3 anabathmiseis piso apo tin teleutea an den kano lathos...

na kano mia erothsh !! thelo na agoraso mia karta 2gb pro duo high speed !! dexetai to p990 2gb e?

Καλοριζικο το τηλεφωνακι...;)

Το τηλεφωνο οπως λενε και οι οδηγιες δεχετε μεχρι και 8GB...!

Απο οτι εχω ακουσει μεχρι 4GB δεν εχει κανενα προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά η νέα αναβάθμιση τελικά διορθώνει ή μεγαλώνει τα προβλήματα?

Έχω την R9EA001, μήπως πρέπει να μείνω σε αυτή?

Ας βοηθήσει κάποιος please.

Μόλις πήρα το κινητό από το service της sony ericsson κ μου περάσαν την τελευταία αναβάθμιση!Ρε παιδιά υπερβολικούς σας βρίσκω!

1.το qwerty είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι!Δηλαδή πρώτα τα Ελληνικά και μετά τα Αγγλικά.Τι πιο πρακτικό;Αν κάποιος θέλει μονάχα αγγλικά, ας βάλει αγγλικά.

2.Η ένταση στα mp3 είναι ακριβώς η ίδια με πριν.Δηλαδή όχι πολύ ψηλή, θα μπορούσε να είναι κ καλύτερη, αλλά πάντα αυτή την ένταση είχε το τηλέφωνο!

3.Στο ξυπνητήρι όντως έχου κάνει γκάφα, αλλά και πάλι δεν ισχύει ότι έριξαν γενικά την ένταση.Απλά ο ήχος μπαίνει με fade in και μέχρι να μπει full η ένταση, έχει τελειώσει η ειδοποίηση!Αυτό που με εκνευρίζει όμως περισσότερο είναι που δεν επαναλαμβάνεται η ειδοποίηση του ξυπνητηριού μέχρι να πατήσεις κάποιο πλήκτρο για να την σταματήσεις.Χτυπάει μια φορά και άμα ξυπνήσεις, ξύπνησες, αν όχι τον πούλο.Μεγάλη ηλιθιότητα της sony ericsson.Σε όλα τα άλλα τηλέφωνα δεν είναι έτσι.τώρα γιατί το έκανε στο Ρ990....άγνωστο...

Μόλις πήρα το κινητό από το service της sony ericsson κ μου περάσαν την τελευταία αναβάθμιση!Ρε παιδιά υπερβολικούς σας βρίσκω!

1.το qwerty είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι!Δηλαδή πρώτα τα Ελληνικά και μετά τα Αγγλικά.Τι πιο πρακτικό;Αν κάποιος θέλει μονάχα αγγλικά, ας βάλει αγγλικά.

2.Η ένταση στα mp3 είναι ακριβώς η ίδια με πριν.Δηλαδή όχι πολύ ψηλή, θα μπορούσε να είναι κ καλύτερη, αλλά πάντα αυτή την ένταση είχε το τηλέφωνο!

3.Στο ξυπνητήρι όντως έχου κάνει γκάφα, αλλά και πάλι δεν ισχύει ότι έριξαν γενικά την ένταση.Απλά ο ήχος μπαίνει με fade in και μέχρι να μπει full η ένταση, έχει τελειώσει η ειδοποίηση!Αυτό που με εκνευρίζει όμως περισσότερο είναι που δεν επαναλαμβάνεται η ειδοποίηση του ξυπνητηριού μέχρι να πατήσεις κάποιο πλήκτρο για να την σταματήσεις.Χτυπάει μια φορά και άμα ξυπνήσεις, ξύπνησες, αν όχι τον πούλο.Μεγάλη ηλιθιότητα της sony ericsson.Σε όλα τα άλλα τηλέφωνα δεν είναι έτσι.τώρα γιατί το έκανε στο Ρ990....άγνωστο...

pos mporo na vgalo to 3g ? na mhn mpainei se diktuo 3g to kinito? giati psaxnei sunexeia!!

Κύριο Μενού > Εργαλεία > Πίνακας Ελέγχου > Συνδέσεις > Κινητά Δίκτυα.

Αφού μπεις στο κινητά δίκτυα πατάς πάνω στο κινητά δίκτυα με ένα βελάκι που δείχνει προς τα κάτω > Δίκτυα GSM/3G και επιλέγεις Μόνο GSM.

asus !!:) asus gia panta !! ola osa ftiaxnei h asus einai apsoga !! exo ena notebook s96j ths asus kai leei trela !! vasika thelo na tou peraso polu mousikh mesa !! gi auto perno megalh karta !!

Δεν ξέρω αν έχει βγει ogg player για το p990i.Κάνεις τα mp3 ogg και κερδίζεις χώρο και από ποιότητα η διαφορά δεν ακούγεται στο γελοίο μεγαφωνάκι του κινητού.

Ξέρεις τι..Είναι καλό κινητάκι το P990i. Με αυτό το επεξεργαστή κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Αλλά να..Μου καρφώθηκε να βάλω και GPS και όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο για το P990i, εφόσον χάρτες υπάρχουν μόνο για την αθήνα και για την θεσσαλονίκη και αυτοί είναι άστα να παν.

nai ontos !! gia gps ena win mobile me destinator einai polu anotero !! ego xrhsimopoiousa to 2020i gia gps alla epeidh pleon den mou xreiazetai eipa na dokimaso kai kati allo !! kanena xrhsimo programma gia to p990?

Κοίτα υπάρχει το route 66 για αθήνα και το tom tom navigator για θεσσαλονίκη.

Το Tom tom για ελλάδα είναι σκέτο χάλι άλλα το route 66 έστω και με greeklish θα σου κάνει τη δουλειά σου. Αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει να χαλάσεις τα χρήματα σου και την πνευματική σου ακεραιότητα για να κάνεις το P990i navigator :D

genikotera kanena kalo programma h kanena game ? oxi mono gia gps !!:) eixa to route66 se ena nokia 7610 !! e den me trelane kiolas !! to tomtom to eixa doulepsei se ena 7710 !! kalo htan alla me gps bluetooth phgaine ligo arga !!

Εγώ βάζω μόνο τα απολύτως απαραίτητα:

i) Swiss Manager για διαχείριση εργασιών,μνήμης,αρχείων

ii) IM+ για msn messenger :D

iii) Best Calc γιατί χρειάζομαι ένα scientific κομπιουτεράκι

iv) Pixy για διαχείριση/μετατροπή εικόνας

v) Webgate Advanced Call Manager για να απορρίπτω τις ανεπιθύμητες γυναίκες :D LOL

vi) Jzip για συμπίεση-αποσυμπίεση αρχείων

vii) documents to go γιατί το quickoffice είναι απάτη.

Από παιχνίδια έχω μόνο το pool για μπιλιάρδο, Το can't stop solitairies collection για πασιέντζα και το chess για σκάκι.

P.S. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως βαρέθηκες τα WM.Ίσως βαρέθηκες την συσκευή:happy:

nai thn suskeuh varethika vasika !!kai genikotera ithela kati na perneis pio eukola thlefono !! :) elega na pao pros htc p3600 alla den eixa tosa lefta na doso kai phra to p990 gia na to do pos einai !! eimai euxaristhmenos mexri tora mou aresei polu!! tha mpo na psaxo kai programmata argotera!!

• The title was changed to Sony Ericsson P990i