superfot Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Μιας και θες ιδανικό βίντεο, θύμα μου να σου τραβήξω ένα αύριο σε φως ημέρας να ανεβάσω. Δεν έχω κανένα τώρα και δεν νομίζω να θες ένα απο σκοτεινό δωμάτιο..:Ρ ok euxaristw:) Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Τωρα ειναι ντροπη να αμφιταλαντευεσαι μεταξυ του Π990 και του Ν70. Τουλαχιστον ο φιλος παραπανω σκεφτοταν το Ν80. Το μεγεθος το κουλαντριζεις ανετα, η δε καμερα που λες, μια απ τα ιδια. oxi re exw n70 den skeftomai gia ena apo ta dio,thelw na dw an axizei i alagi se p990 i na perimenw gia n95. aplws me to n70 exw boleutei arketa se thema kameras kai kales foto kai katapliktiko video to opoio einai idaniko gia kinito fulscreen se hdtv 40ara sindemeni mesw vga(ax otan eixa tin palia mou lcd 9830 ebaza kateuthian tin karta mnimis tou n70 sto card reader kai fisouse......twra olokliri diadikasia)paiizei ta video mia xara sindemeni mesw laptop me vga k me tin katalili apostasi 4-5m.akoma kai sto pc fullscreen kai gamane,exoun megalo bitrate den xerw ti alla korifaia poiotita video merikoi lene akoma kai apo n80....... eixa ola proigoumena p-series prwtos prwtos eidika to p800 prwto mou kinito kai oso na nai exoun polla thetika eidika to p990 alla re gamwto pali ipwxwriseis me tin kamera ama einai mia apo ta idia twra pou exw sinithisi.......i othoni se sigrisi p910 ti leei megali diafora? to megethos to exoun miwsei aisthita? :) Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα δεδομένα μου, σημειώσεις και τηλεφωνικό κατάλογο από το P910 στο Ρ990 χωρίς να τα κάνω ένα ένα? Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά η σύνδεσή μου είναι πολύ αργή και δε μπορώ να διαβάσω όλα τα posts σε μια μέρα. Έκανα search αλλά δε βρήκα τίποτα στο thread. Μάλλον σήμερα μου έρχεται το Ρ990 και χτές το βράδυ πούλησα το Ρ910 γι αυτό και η βιασύνη. Ο αγοραστής του Ρ910 (και με το δίκιο του) έχει πάθει πριαπισμό και ψιλοβιάζεται. :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα δεδομένα μου, σημειώσεις και τηλεφωνικό κατάλογο από το P910 στο Ρ990 χωρίς να τα κάνω ένα ένα? Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά η σύνδεσή μου είναι πολύ αργή και δε μπορώ να διαβάσω όλα τα posts σε μια μέρα. Έκανα search αλλά δε βρήκα τίποτα στο thread. Μάλλον σήμερα μου έρχεται το Ρ990 και χτές το βράδυ πούλησα το Ρ910 γι αυτό και η βιασύνη. Ο αγοραστής του Ρ910 (και με το δίκιο του) έχει πάθει πριαπισμό και ψιλοβιάζεται. :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά. Με τις επαφες πας στις επιλογες και διαλεγεις αποστολη μεσω υπερυθρων Η μπλε δοντιου. Απλο και ωραιο. Με τις σημειωσεις δεν εχει επιλογη τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 oxi re exw n70 den skeftomai gia ena apo ta dio,thelw na dw an axizei i alagi se p990 i na perimenw gia n95. aplws me to n70 exw boleutei arketa se thema kameras kai kales foto kai katapliktiko video to opoio einai idaniko gia kinito fulscreen se hdtv 40ara sindemeni mesw vga(ax otan eixa tin palia mou lcd 9830 ebaza kateuthian tin karta mnimis tou n70 sto card reader kai fisouse......twra olokliri diadikasia)paiizei ta video mia xara sindemeni mesw laptop me vga k me tin katalili apostasi 4-5m.akoma kai sto pc fullscreen kai gamane,exoun megalo bitrate den xerw ti alla korifaia poiotita video merikoi lene akoma kai apo n80....... eixa ola proigoumena p-series prwtos prwtos eidika to p800 prwto mou kinito kai oso na nai exoun polla thetika eidika to p990 alla re gamwto pali ipwxwriseis me tin kamera ama einai mia apo ta idia twra pou exw sinithisi.......i othoni se sigrisi p910 ti leei megali diafora? to megethos to exoun miwsei aisthita? :) Αφου εχεις βολευτει με το τηλεφωνο, τοτε περιμενε για το Ν95. Παντως η οθονη που λες, στο π990 ειναι εξαιρετικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα δεδομένα μου, σημειώσεις και τηλεφωνικό κατάλογο από το P910 στο Ρ990 χωρίς να τα κάνω ένα ένα? Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά η σύνδεσή μου είναι πολύ αργή και δε μπορώ να διαβάσω όλα τα posts σε μια μέρα. Έκανα search αλλά δε βρήκα τίποτα στο thread. Μάλλον σήμερα μου έρχεται το Ρ990 και χτές το βράδυ πούλησα το Ρ910 γι αυτό και η βιασύνη. Ο αγοραστής του Ρ910 (και με το δίκιο του) έχει πάθει πριαπισμό και ψιλοβιάζεται. :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά. 2 τρόποι 1) Κάνεις συγχρονισμό με τον υπολογιστή σου, οπότε όλες οι επαφές, μέιλ,σημειώσεις περνάνε στο άουτλουκ. Μετά κάνεις πάλι συγχρονισμό με το 990 και περνάνε εκεί. Απλά απο το 910-> PC κάνε επιλογή να υπερισχύσουν τα δεδομένα του τηλεφώνου, ενώ απο το pc στο 990 του υπολογιστή. 2) ειδικά τις επαφές,επιλέγεις να φαίνονται όλες και όχι μόνο μια υποκατηγορία,πας επιλογές (preferences επαφων) , και μετά αποστολή ως. Αν τα έχεις και τα 2 κινητά, στείλτες με μπλέ δόντι, αν δεν τα έχεις , στείλτες με ΜΜΣ στο μειλ σου, και απο κει τσίμπα το attachement. αν το πετάξεις στο 990 και κάνεις κλικ, θα στις φορτώσει όλες. ;) Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Καλημέρααα!!Είμαι και γώ κάτοχος Ρ990:)Το πήρα χτες όπως σας είχα πει...όλα καλά, με τα ελληνικά στα sms εχω πρόβλημα, όπως όλοι φαντάζομαι.Απο applications τι έχετε βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Τι πρόβλημα στα SMS? Μήπως εννοείς στην επιλογή αποδέκτου? Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Τι πρόβλημα στα SMS? Μήπως εννοείς στην επιλογή αποδέκτου? Γ. Εννοει το προβλημα με τους 70 χαρακτηρες.....:ninja: Μεχρι στιγμης τιποτα νεωτερο φιλε μου...αναμενουμε καποια αναβαθμιση...μπας και διορθωθει.... Καλοριζικο Hulk!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Καλοριζικο και απο εμενα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Καλημέρααα!!Είμαι και γώ κάτοχος Ρ990:)Το πήρα χτες όπως σας είχα πει...όλα καλά, με τα ελληνικά στα sms εχω πρόβλημα, όπως όλοι φαντάζομαι.Απο applications τι έχετε βάλει? Καλοριζικο! Ορεξατο σε βλεπω για εφαρμογες:) Μονο το worldmate pro υπαρχει καπου στο φορουμ αυτο και στο αλλο (π990ι). Ψαξε πριν 1-2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Το πρόβλημα με τα ελληνικά...και με τους 70 χαρακτήρες είναι πρόβλημα...κατέβασα το swissmgr...θα το εγκαταστήσω όταν πάω σπίτι.Να σας ρωτήσω στο Ρ910 είχε στον πίνακα ελέγχου σημείο που μπορούσες να κάνεις βαθμονόμηση στην οθόνη...στο Ρ990 δεν το χω βρεί..μήπως επειδή δεν υπάρχει?!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Καλοριζικο! Ορεξατο σε βλεπω για εφαρμογες:) Μονο το worldmate pro υπαρχει καπου στο φορουμ αυτο και στο αλλο (π990ι). Ψαξε πριν 1-2 μερες. τι πρόβλημα εχεις με τα ελληνικά sms; εχει word kai excel προεγκατεστημενά; θελω να το αγορασω μεσ στην εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Kalimera paides poulao to kinito P990i me 4GB karta mnimis MagicGate mono 550 euro...exo kanei tin anavathmisi;) opios endiaferetai na mou steilei meso PIM i meso e-mail dimsimitian@yahoo.gr kai ginetai apostoli curier afou plirosete prota meso logariasmou mou dil katathesi sas euxaristo poli;) ..oi logoi pou to poulao einai oti eno skizei apo kinito..mou einai baru gia ti douleia mou..kai den me boleuei;) Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Kalimera paides poulao to kinito P990i me 4GB karta mnimis MagicGate mono 550 euro...exo kanei tin anavathmisi;) opios endiaferetai na mou steilei meso PIM i meso e-mail dimsimitian@yahoo.gr kai ginetai apostoli curier afou plirosete prota meso logariasmou mou dil katathesi sas euxaristo poli;) ..oi logoi pou to poulao einai oti eno skizei apo kinito..mou einai baru gia ti douleia mou..kai den me boleuei;) Φίλε καλά κάνεις και το πουλάς αλλά - σύμφωνα με το δρόμο που άνοιξε ο mpampir - πρέπει να σε κηνυγήσουμε... αφενός γιατί υπάρχει ειδικό θέμα για αγοραπωλησίες και αφετέρου γιατί το πόσταρες 2 φορές, και εδώ και στο θέμα με τα Προβλήματα... Mpampir ανέλαβε, το κάνεις ...καλύτερα! :!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1583189#post1583189 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ok tsiko den iksera oti iparxei topic gia agoropolisies kiniton an mporeite peite se poio forum na mpo;) Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ok tsiko den iksera oti iparxei topic gia agoropolisies kiniton an mporeite peite se poio forum na mpo;) Σου έχει απαντήσει ο CtR εδώ και μιάμιση ώρα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1585131#post1585131 πριν δηλαδή το βάλεις για 3η φορά και στο θέμα Games-Emulators-Applications.. :wacko: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 mperdeutika tsiko giati nomiza oti s'auto to forum pou mou estiles na to postaro;) Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 mperdeutika tsiko giati nomiza oti s'auto to forum pou mou estiles na to postaro;) Ok! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofot Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εκείνο το ρολόι που έβγαινε στην αδράνεια στο Ρ900 και 910 υπάρχει στο Ρ990? και αν ναι πως ενεργοποιείται γιατί ψάχνω και δε βρίσκω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salami Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εκείνο το ρολόι που έβγαινε στην αδράνεια στο Ρ900 και 910 υπάρχει στο Ρ990? και αν ναι πως ενεργοποιείται γιατί ψάχνω και δε βρίσκω τίποτα. Και γω δεν το χω βρει πουθενα. Σιγουρα θα βγει κανα προγραμματακι ομως και θα το προβλεπει. Υπομονη κανα δυο μηνες να τα γραψουν πρωτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Kat'archin,na sas pliroforisw, pws eimai kai egw apo tin persmeni paraskevi,enas eytychismenos,kai ikanwpoiimenos katochos,toy(polypwthitoy kai polysyzitimenoy oso kai timimenoy...!!!)Sony Ericsson P-990i!!! Otan pate na pliktrologisete,ena minima sms,i mms, echete patisei-otan echete to t-9 apenergpoiimeno fysika-paratetamena to pliktro tis diesis? An to patisete,tha vreite,to teliko elliniko"s",stin teleytaia seira charaktirwn tis listas poy emfnaizetai. Gia periswtera,schetika me erwtiseis kai tips poy-isws-vrw tha epanelthw...:) Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 ...Να σας ρωτήσω στο Ρ910 είχε στον πίνακα ελέγχου σημείο που μπορούσες να κάνεις βαθμονόμηση στην οθόνη...στο Ρ990 δεν το χω βρεί..μήπως επειδή δεν υπάρχει?!!:lol: Ο μόνος τρόπος να κάνεις βαθμονόμηση στην οθόνη είναι να ξανατρέξεις τον "Setup wizard" μέσ απ'το Tools->Control Panel->Other->Setup wizard. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ο μόνος τρόπος να κάνεις βαθμονόμηση στην οθόνη είναι να ξανατρέξεις τον "Setup wizard" μέσ απ'το Tools->Control Panel->Other->Setup wizard. έχει τέτοιο πράμα εκεί;;:confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 @diofot Προς το παρον εχει βγει το εξης προγραμμα οπως το εχω κανει post στο παρακατω link... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1585045#post1585045 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts