cicilianos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Paideia apo xtes eimai sto Dubai kai tha meinw arketes meres....edw exei pesei trelh diafhmisei kai milame oti ta katasthmata exoun kuriksei kuriolektika POLEMO metaksu tous me fantasthkes times!! Polles prosfores me to mhxanhma gurw sta 600 eurw me dwro sunithws 1gb stick;) Opoios endexetai na kanei taxidaki as to exei upopsein tou. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εκειπερα φιλε μου ειναι ολοι πλουσιοι και τα φυσανε το χρημα...τι να πουμε εμεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει σε κατάστημα vodafone το P990 γιατι πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και μου είπαν ότι δεν είναι μέσα στις παραγγελίες τους. Δυστοιχώς έχω την επιδότησή μου την οποία θέλω να χρησιμοποιήσω και θα μπορέσω να το κάνω μόνο από κατάστημα Vodafone!!!:mad: Και μία τελευταία ερώτηση, είναι Vodafone Live η συσκευή αναγκαστηκά αν την πάρεις απο κατάστημα Vodafone; Το πήρα από vodafone Shop πριν μια εβδομάδα και δεν ήταν vodafone live. Το είχα παραγγείλει μέσω vodafone e-shop Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εκειπερα φιλε μου ειναι ολοι πλουσιοι και τα φυσανε το χρημα...τι να πουμε εμεις.. Ax poso alhtheia einai auto pou les:p Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t1holis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μήπως έχει κάποιος το ακολουθο πρόβλημα που έχω και εγώ.... Από την μέρα που έκανα αναβάθμηση στο P990, όταν το βάζω πάνω στη βάση και φορτίζει μέσω USB, όταν το βγάζω από τη βάση αρχίζει και κάνει αναζήτηση για Bluetooth συσκευές? Ξέρει κάποιος κάτι? Γιατί το κάνει αυτό? που την εκανες?μεσω ιντερνετ?εγω εχω προβλημα απο την πρωτη μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t1holis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ BLUETOOTH? ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΗΛ ΤΩΝ 645 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Α ΡΕ ΝΟΚΙΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtaras Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Το πήρα από vodafone Shop πριν μια εβδομάδα και δεν ήταν vodafone live. Το είχα παραγγείλει μέσω vodafone e-shop Ρε Ηλία βοήθαμε λίγο γιατί έχω κολλήσει και το γουστάρω το κινητό. Μπήκα στο http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp για να προσπαθήσω να το παραγγήλω αλλα δεν το βλέπω πουθενά το κινητό. Όπως είπα πήρα τηλ σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει! Δώσε κανένα link από το vodafone e-shop αν μπορείς. Επίσης το διευκρίνησες εσύ ώστε να μην είναι vodafone live; Γιατί από όσα έχω διαβάσει εδώ καλά είναι να μην είναι VL, έστι δεν είναι; Τέλος σου άργησε πολύ να σου παραδωθεί μετά από την παραγγελία; Πόσο σου κόστησε; Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Ρε Ηλία βοήθαμε λίγο γιατί έχω κολλήσει και το γουστάρω το κινητό. Μπήκα στο http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp για να προσπαθήσω να το παραγγήλω αλλα δεν το βλέπω πουθενά το κινητό. Όπως είπα πήρα τηλ σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει! Δώσε κανένα link από το vodafone e-shop αν μπορείς. Επίσης το διευκρίνησες εσύ ώστε να μην είναι vodafone live; Γιατί από όσα έχω διαβάσει εδώ καλά είναι να μην είναι VL, έστι δεν είναι; Τέλος σου άργησε πολύ να σου παραδωθεί μετά από την παραγγελία; Πόσο σου κόστησε; Thanks. Με mail έκανα την δουλειά. Στην σελίδα του e-shop έχει κάποιο mail. Γράψε ότι ενδιαφέρεσαι για την συσκευή και θέλεις να την παραγγείλεις. Είναι πολύ εξυπηρετικοί! Μου απάντησαν αμέσως, με ρώτησαν σε ποια περιοχή μένω για να το στείλουν στο πιο κοντινό κατάστημα. Όπως και έγινε. Μην ρωτάς σε καταστήμα γιατί ο καθένας λέει ότι θέλει. Μια μέρα πριν το λάβω μου έλεγαν σε κατάστημα που ρώτησα ότι θα έρθει αρχές Οκτωβρίου. Όλα αυτά βεβαίως υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κάποια διαθέσιμα κομμάτια στις αποθήκες τους. EDIT Ναι, ζήτησα να μην είναι vodafone live. Βασικά όμως όταν το πήρα εγώ δεν νομίζω ότι υπήρχαν vodafone live συσκευές στην Ελλάδα. Ίσως προλάβεις και εσύ αν είσαι τυχερός. Πιστεύω πως είναι καλύτερο να πάρεις μη vf συσκευή. Μετά την επιβεβαίωση ήρθε σε μια μέρα Είχα επιδότηση 65-110: Πλήρωσα τελικά 535 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 @sts_swiss Φιλε μας τρομαξες κανονικοτατα, αλλα ευτυχως τελος καλο-ολα καλα! Αντε και καλο ψαξιμο με τη συσκευη. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 η αλη8εια ειναι οτι επειδη στη αρχη φοβη8ηκα οτι λεγοντας σας την πραγματικοτητα 8α ειχα πεσει οντως σε καποιο λακο...η αλη8εια ειναι η εξης.. η συσκευη στο λογοτυπο αναφερει P990i και οχι quickshare... παρα8ετω και μια φωτογραφια στην οποια αν και λιγο 8αμπη μεν αλλα φαινεται και το λογοτυπο και η αποδειξη απο την Microland στην τιμη των 582.98 αυτα πα8αινει οποιος δεν λεει την αλη8εια εξαρχης...:cry: Μας μπέρδεψες... Δηλαδή έχει ένα μόνο "καπάκι" με το λογότυπο P990i;; Μπορείς να το επιβεβαιώσεις ξανά ή όποιος άλλος ξέρει; Ρωτάω γιατί 'ένας φίλος θέλει να το πάρει και του είπα για την Microland, μη με κινηγάει μετά... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sts_swiss Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 οχι φιλε μου γραφει p990i και στην συσκευη και σε ενα εξτρα καπακι το οποιο μπαινει στο κατω μερος της συσκευης οταν 8ελεις να βγαλεις το πορτακι....αυριο 8α προσπα8ησω να ανεβασω και μια πιο ευκρινη φωτο μαζι με την αποδειξη..8α σου το προτεινα ανεπιφυλακτα να το παρεις η εστω να πας να ρωτησεις ποτε ειναι η επομενη παραλαβη γιατι μεχρι σημερα που το πηρα (mall) ηταν η τελευταια συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Kαλημερα σε ολους,δεν ξερω,εχει αναφερθει η ποιοτητα της οπτικης αναγνωσης επαγγελματικων καρτων(OCR)? Aληθεια τι γινετε?(υπαρχει καποια foto?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Kαλημερα σε ολους,δεν ξερω,εχει αναφερθει η ποιοτητα της οπτικης αναγνωσης επαγγελματικων καρτων(OCR)? Aληθεια τι γινετε?(υπαρχει καποια foto?) Οσες καρτες στην αγγλικη γλωσσα εχω, τις εχει περασει χωρις προβλημα στο 90%-95%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 καμια σελιδα με ποιοτικα θεματα για το p990 εχετε βρει ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Paideia apo xtes eimai sto Dubai kai tha meinw arketes meres....edw exei pesei trelh diafhmisei kai milame oti ta katasthmata exoun kuriksei kuriolektika POLEMO metaksu tous me fantasthkes times!! Polles prosfores me to mhxanhma gurw sta 600 eurw me dwro sunithws 1gb stick;) Opoios endexetai na kanei taxidaki as to exei upopsein tou. Την πρώτη μέρα που ρώτησα σε κατάστημα στο Dubai 14/09/06 μου είπαν 506 δολάρια. Τη δεύτερη μέρα μου είπαν 560 δολάρια. Αποφασισμένος να το πάρω την Τρίτη ημέρα –παρόλο που δεν είχε Ελληνικά- όταν το ζήτησα μου είπαν τιμή 600 δολάρια. Φυσικά δεν το πήρα. Η εμπειρία μου όμως αγοράς κινητών από το Dubai μου λέει πως σε περίπου δύο μήνες η τιμή του θα είναι περίπου στα 380 δολάρια (~296 Eυρώ με rate 1.28)… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Οσες καρτες στην αγγλικη γλωσσα εχω, τις εχει περασει χωρις προβλημα στο 90%-95%. Thanks men! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Στο φιλο παραπανω με το VL προτεινω να μην το αγορασει με Βοδαφον για να εχει πληρη σταθεροτητα στη συσκευη του, εξαλλου εδω κολλανε με Βοδαφον λαιβ απλα κινητα ποσο μαλλον ενα εξυπνο κινητο. Το λεω γιατι ολοι οι φιλοι μου καποια στιγμη με Λιβ εχουν αντιμετωπισει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 apo simera to p990 einai diathesimo me amesi pradosi apo ta katastimata http://www.play247.gr ! tha paw aurio apo to katastima irakleioy na to parw gia enan filo mou!:D Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Μολις ελαβα μηνυμα απο Vodafone-eshop οπου μου αναφερει οτι το κινητο ειναι ετοιμοπαραδωτο με 645 ευροπουλα.Λεω να στειλω ενα μαιλ και να ρωτησω αν ειναι VL. και θα ενημερωσω το φορουμ....καλημερα σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeextreme Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 και σε καταστημα εδω στην μυκονο υπαρχει ετοιμοπαραδοτο απο προχθες με τιμη 650 .σφραγισμενο......pm για περισοτερες πλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Στη Χρυση Ευκαιρια υπαρχουν σφραγισμενα απο €500-€520. Με προσοχη ομως για οσους πανε να παρουν! http://www.xe.gr/pages/QuickResults.aspx?cat_id=0&Keywords=p990i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7shadow7 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Μόλις μίλησα με vodafone e-shop - με την διαδικασία που περιέγραψε ο φίλος Ilias74 -και μου επιβεβαίωσαν ότι οι συσκευές είναι διαθέσιμες αν τις δεσμευσεις μεσω email απο αυτούς (με παράδoση σε όποιο κατάστημα βολευει) και ΔΕΝ είναι vodafone live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ενα link για tetris... απλό, κλασσικό και must.... ειναι freeware... http://my-symbian.com/uiq3/download/search.php?name=S-Tris%202 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ενα link για tetris... απλό, κλασσικό και must.... ειναι freeware... http://my-symbian.com/uiq3/download/search.php?name=S-Tris%202 Ναι το εβαλα χτες και ειναι καλο Tetris-clone... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Και για τουσ gatzet-ακιδες ένα πολύ καλό carkit από την parrot.... Με την νέα έξυπνη και άκρως πρακτική συσκευή CK3200 Color μπορείτε να μιλάτε άφοβα στο κινητό σας τηλέφωνο καθώς οδηγείτε, χωρίς να αφήνετε ούτε λεπτό τα χέρια σας από το τιμόνι! Με μοντέρνο και διακριτικό σχεδιασμό, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth για ασύρματη επικοινωνία καθ' οδόν. Συνδέεται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας και χρησιμοποιεί τα ηχεία για την αναπαραγωγή των κλήσεων. Διαθέτει 2 εσωτερικά μικρόφωνα που αποδίδουν την κάθε σας συνομιλία με απόλυτη πιστότητα και ειδικό σύστημα για αυτόματη σίγαση της μουσικής κατά την διάρκεια εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων. Η εγχρωμη οθόνη του σας επιτρέπει να βλέπετε τις εισερχόμενες κλήσεις σας, την φωτογραφία του καλούντος, τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, το ιστορικό κλήσεων ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στύλ εμφάνισης με εικόνες και πολυφωνικούς ήχους. Αποθηκεύστε μέχρι και 200 ήχους φωνητικών κλήσεων και συνδέστέ το με 5 διαφορετικές συσκευές ταυτοχρόνως, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=668&product=831956&tab=marketing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts