Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης όσοι έχετε το Μ600i, αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα; Δεν θέλω να βγούμε εκτός θέματος, απλά είναι για να δούμε ότι υπάρχει σανίδα σωτηρίας(αν όντως υφίσταται τόσο μεγάλο πρόβλημα) και ότι με κάποια αναβάθμιση θα βελτιωθεί (ίσως) η κατάσταση.

1 μήνα που το έχω μια φορά κόλλησε κ μια έκανε μόνο του επανεκκίνηση για καλύτερη απόδοση

μόλις τώρα δοκίμασα opera + mp3

τα τρέχει κ 2 δυο χωρίς κολλήματα αν κ ο browser άργησε 3-4 δευτ. να ανοίξει

τα προβληματα μνήμης πάντως υπάρχουν κ στο Μ600.Οχι πολλά ούτε σημαντικά,αλλά είναι εκει...φωνάζοντας για μια μικρή η μεγάλη αναβάθμιση:(

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1 μήνα που το έχω μια φορά κόλλησε κ μια έκανε μόνο του επανεκκίνηση για καλύτερη απόδοση

μόλις τώρα δοκίμασα opera + mp3

τα τρέχει κ 2 δυο χωρίς κολλήματα αν κ ο browser άργησε 3-4 δευτ. να ανοίξει

τα προβληματα μνήμης πάντως υπάρχουν κ στο Μ600.Οχι πολλά ούτε σημαντικά,αλλά είναι εκει...φωνάζοντας για μια μικρή η μεγάλη αναβάθμιση:(

Thx papathvas για την άμεση και σαφή απάντηση :) Φαίνεται ότι το Μ600 είναι σε καλύτερη κατάσταση από το p990. Επίσης ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει μια αναβάθμιση που να λύνει τα προβλήματα μνήμης γιατί είναι κρίμα κινητό με 64mb ram να έχει μόνο τα 16 διαθέσιμα.

Όσο αφορά τον opera έχω διαβάσει ότι δεν είναι βελτιστοποιμένος για symbian απλώς είναι μεταφορά αυτού των pc γι'αυτό και θέλει τόση πολλή μνήμη...

Μια πιο τεχνική εξήγηση σχετικά με την διαχείριση μνήμης στα symbian 9.1(Uiq και S60) δίνεται εδώ -> http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=27488

Και δεν περίμενες μερικές μέρες να το πάρεις από δω, που φαίνεται πως η τιμή του θα είναι πιο χαμηλή? Διότι θα έχεις και μεταφορικά πλέον των 824€.

Γ.

Περίμενα να το πάρω από το Πλαίσιο στις 15/9 αλλά όταν είδα αλλαγή ημερομηνίας για αργότερα και παράλληλα είδα στο expansys διαθέσιμα κομμάτια,με έπιασε η τρέλα και το παρήγγειλα :D :superman:

Παναγιώτης

Κατεστραμένεεεε χαχαχα, σε καταλαβαίνω απόλυτα....Αν δεν είχα την επιδοτισάρα, το ίδιο θα είχα κάνει και γώ :)

Γ.

.....

κρίμα κινητό με 64mb ram να έχει μόνο τα 16 διαθέσιμα.

.....

Μα συγνώμη δεν έχω καταλάβει καλά το κινητό έχει τελικά 64ΜΒ και όχι 80ΜΒ που διάβαζα στις αρχές !!!??? :confused:

Και κάποιος μάλιστα είχε πει ότι την βρίσκει χαμηλή και πέσαμε να τον φάμε λέγοντας του ότι στα περισσότερα WM phones είναι 64ΜΒ ??? :blink:

Ρε γμτ και είχα μείνει με αυτήν την εντύπωση !!! :(

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

Άντε να δούμε πότε θα το δούμε στην Ελλάδα. Η expansys το έχει μεν, αλλά είναι πιο ακριβή δε. Εξάλλου θα πουλάει έκδοση Δυτ.Ευρώπης η οποία συνήθως δεν περιλαμβάνει ελληνικά. Εκτός αν έχει όλες τις γλώσσες της Ευρώπης σαν smartphone...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

egw pantos proetoimazomai gia otan (kai opote erthei)...

exw parei mia karta high speed 2gb kai to bluetooth ths se ds970(to opoio den sinergazetai me to w810 ws pros tin metafora tis mousikis pros to bluetooth)...

Άντε να δούμε πότε θα το δούμε στην Ελλάδα. Η expansys το έχει μεν, αλλά είναι πιο ακριβή δε. Εξάλλου θα πουλάει έκδοση Δυτ.Ευρώπης η οποία συνήθως δεν περιλαμβάνει ελληνικά. Εκτός αν έχει όλες τις γλώσσες της Ευρώπης σαν smartphone...

Εδώ στην Κύπρο το κουτή του από έξω στο serial No. έγραφε EN EL αν θυμάμαι καλά, ας μας πει καλύτερα ο φίλος xXx . :rolleyes:

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

Για το Πλαισιο η απάντηση τους για την νέα αλλαγή είναι η εξής:

Παντως για όσους καιγονται να το παρουν και δεν βρισκουν αυτη τη στιγμη απο καπου ας δουν και εδω με 666:shifty: ευρω .......

http://www.smag.gr/product_info.php?products_id=313

ναι αλλα θα ειναι διαθεσιμο η θα το χουν απλα στο site.η τιμη του δεν μου αρεσει:p αν το παρω το θελω στα 667:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εδώ στην Κύπρο το κουτή του από έξω στο serial No. έγραφε EN EL αν θυμάμαι καλά, ας μας πει καλύτερα ο φίλος xXx . :rolleyes:

Ναι σωστά,στο κουτί του γράφει EN,EL

Παιδιά σήμερα το είχε στο φυλλάδιο της ΤΙΜ με €648. Δεν έγραφε γιά πότε θα είναι ετοιμοπαράδοτο

πιστευω να ηταν η τιμη με φπα!;) αν τους παρεις τηλ για να το παραγγειλης δεν δεχονται γιατη μαλλον η τιμη δεν θα ειναι αυτη που λενε!:D

Το smag το έχει μεν, αλλά δεν το γνωρίζω σαν κατάστημα δε. Απ'όσο είδα στα γρήγορα δεν έχει καν φυσική διεύθυνση. Αλλά και να είχε, μάλλον θα περίμενα να το πάρω από το Πλαίσιο ή κάποια εξίσου γνωστή αλυσίδα.

Και εγώ είδα την διαφήμιση της ΤΙΜ αλλά το έχει στα προσεχώς και δεν νομίζω να προλάβει να το φέρει πριν το Πλαίσιο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Το smag το έχει μεν, αλλά δεν το γνωρίζω σαν κατάστημα δε. Απ'όσο είδα στα γρήγορα δεν έχει καν φυσική διεύθυνση. Αλλά και να είχε, μάλλον θα περίμενα να το πάρω από το Πλαίσιο ή κάποια εξίσου γνωστή αλυσίδα.

Και εγώ είδα την διαφήμιση της ΤΙΜ αλλά το έχει στα προσεχώς και δεν νομίζω να προλάβει να το φέρει πριν το Πλαίσιο...

την ιδια γνωμη εχω και εγω! Μακρια απο τους αλεξιπτωτιστες παιδια!:ninja:

Ρε παιδια επειδη δεν καταλαβενω..πως αφερειτε το πορτακι..???Τελικα το ραδιοφωνο ακουγετε δυνατα????

φιλικα zervas

Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p

Ρε παιδια επειδη δεν καταλαβενω..πως αφερειτε το πορτακι..???Τελικα το ραδιοφωνο ακουγετε δυνατα????

φιλικα zervas

to portaki einai apospomeno alla gia to radiofono den mporo na sou po giati den to exo akoma sta xeria mou!:rolleyes:

πιστευω να ηταν η τιμη με φπα!;) αν τους παρεις τηλ για να το παραγγειλης δεν δεχονται γιατη μαλλον η τιμη δεν θα ειναι αυτη που λενε!:D

paidia na rwtisw to tim menou afaireitai

?????

?????

afairite file mou arkei na deis edo http://www.9volto.gr kai na pareis tilefono na kanoniseis!;)

φιλικα zervas

Το πορτάκι αφαιρείται ξεβειδώνοντας με το κατσαβιδάκι τις 2 κόκκινες βίδες που υπάρχουν στο πίσω μέρος του τηλεφώνου.Τις βρίσκεις βγάζοντας το πίσω κάλυμμα του κινητού.Το ραδιόφωνο κατα τη γνώμη μου ακούγεται δυνατά

xXx

?????

Αν είναι όπως και στα προϊγούμενα Pxxx, μπορείς να το αφαιρέσεις και μόνος σου...;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Sonyericsson p990 στα 650 ευρω ας κοιτάξει εδω :

http://www.megamarket.gr/sonyericssonp990-p-33472.html?sort=2a&inc_subcat=1&keywords=p990&osCsid=69298ae574b0a902216440d48d126b0e;)

ή

http://www.megamarket.gr και μετά γρήγορη εύρεση για P990 αν δεν δουλεύει το παραπάνω λινκ;)

Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Sonyericsson p990 στα 650 ευρω ας κοιτάξει εδω :

http://www.megamarket.gr/sonyericssonp990-p-33472.html?sort=2a&inc_subcat=1&keywords=p990&osCsid=69298ae574b0a902216440d48d126b0e;)

ή

http://www.megamarket.gr και μετά γρήγορη εύρεση για P990 αν δεν δουλεύει το παραπάνω λινκ;)

Τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι θα το εχουν διαθέσημο την άλλη εβδομάδα!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι θα το εχουν διαθέσημο την άλλη εβδομάδα![/quote

Το επιβεβαιώνω κι εγώ.Διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα.:superman:

Παναγιώτης

• The title was changed to Sony Ericsson P990i