ddr2 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Οι 80τόσοι νεκροί είναι συνολικά κατά τη διάρκεια της χούντας. Οι 20τόσοι είναι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Πολυτεχνείου. και πόσα άλλα.... Κανένα δημόσιο έργο και κανένας δρόμος δεν μπορεί να επισκιάσει τη θλιβερή λίστα των νεκρών Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 ειχαν βρει μεχρι και 154!! νεκρους τοτε (φυσικα και ηταν ολα ψεματα) στην εφημεριδα εθνος τοτε βγηκε μια λιστα με 84 ονοματα αλλα ο εισ. τσεβας(νομιζω)εψαξε και βρηκε πως οντως πεθαναν αλλα απο αλλους λογους (ηλικα,ανακοπες κτλ)και φυσικα καμια σχεση δεν ειχαν με το πολυτεχνειο γιαγιαδες 83 και παπουδες 95 χρωνων... ειχαν πει πως καποιος "λαδωσε"το ληξιαρχειο να τους δωσει ονοματα ατομων που πεθαναν εκεινες τις μερες και ετσι βγηκε(φημη ειναι) μετα η κυβερνηση βαζει επησιμα τον τσεβα (ν.δ ηταν η κυβερνηση) να βρει ποσοι πεθαναν τελικα εκεινες τις μερες τελικα βρηκε μονο 15 τους οποιους εδωσα στην φωτο βαζει ομως και αλλους 3 που πεθαναν αργοτερα ενω βαζει μεσα και εμμεσους θανατους μετα το 81 ο α.παπανδρ. ηθελε να "αποκαταστησει" τι εγινε εκεινες τις μερες βαζει τον αστ.σαμπανη(που ειχε αποταχθει απο τον παπαδοπουλο και επανηλθε μετα)για να βρει τους "νεκρους"του πολυτεχνειου δεν βρεθηκες κανενας νεκρους μεσα στο πολυτεχνειο(οπως ειχε πει και ο τσεβας πιο παλια)και 12 γυρω απο αυτο απο αδεσποτες σφαιρες τους οποιους ειναι μεσα στην φωτο που βρηκα το πορισμα κρυβεται εντεχνως απο την τοτε κυβερνηση και "εφυγε"απο τα χερια τους και βγηκε στην φορα το πορισμα του σαμπανη ειναι το πιο κοντινο στην αληθεια διοτι το 82 ειχαν σταματησει ολοι να λενε για εξωγηινους και εγω δεν ξερω τι αλλο (μπαμης κωσταντοπουλο γαρ..) το πορισμα τσεβα ειχε μεσα ακομ και τους 1-Καραγιώργης Στυλιανός Ετών 18 εργάτης. Πυροβολήθηκε επί της οδού Πατησίων, μπροστά από τον κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ». Απεβίωσε στο ΚΑΤ την 30-11-73 2-Κούμπος Ανδρέας Ετών 60 επί της οδού Καποδιστρίου 3-Παντελάκης Κυριάκος ετών 45 δικηγόρος, επί της οδού Γλάδστωνος ενω ειχε και εμμεσους θανατους οπως 1-Σταύρος Κοντομάρης δικηγόρος. Πέθανε από δακρυγόνα αέρια. 2-Αικατερίνη Αργυροπούλου ετών 75. Από αδέσποτο βλήμα. Πέθανε τον Μάιο του 1974. 3-Παπαϊωάνου Δημήτριος ετών 60. Από έμφραγμα μυοκαρδίου (αυτα βρηκα τα λιγοτερα τα βρηκα στο νετ δηλαδη μονο την φωτο και το ονομα του σαμπανη τα υπολοιπα τα βρηκα στις βιβλιοθηκες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 ειχαν βρει μεχρι και 154!! νεκρους τοτε (φυσικα και ηταν ολα ψεματα) στην εφημεριδα εθνος τοτε βγηκε μια λιστα με 84 ονοματα αλλα ο εισ. τσεβας(νομιζω)εψαξε και βρηκε πως οντως πεθαναν αλλα απο αλλους λογους (ηλικα,ανακοπες κτλ)και φυσικα καμια σχεση δεν ειχαν με το πολυτεχνειο γιαγιαδες 83 και παπουδες 95 χρωνων... ειχαν πει πως καποιος "λαδωσε"το ληξιαρχειο να τους δωσει ονοματα ατομων που πεθαναν εκεινες τις μερες και ετσι βγηκε(φημη ειναι) μετα η κυβερνηση βαζει επησιμα τον τσεβα (ν.δ ηταν η κυβερνηση) να βρει ποσοι πεθαναν τελικα εκεινες τις μερες τελικα βρηκε μονο 15 τους οποιους εδωσα στην φωτο βαζει ομως και αλλους 3 που πεθαναν αργοτερα ενω βαζει μεσα και εμμεσους θανατους μετα το 81 ο α.παπανδρ. ηθελε να "αποκαταστησει" τι εγινε εκεινες τις μερες βαζει τον αστ.σαμπανη(που ειχε αποταχθει απο τον παπαδοπουλο και επανηλθε μετα)για να βρει τους "νεκρους"του πολυτεχνειου δεν βρεθηκες κανενας νεκρους μεσα στο πολυτεχνειο(οπως ειχε πει και ο τσεβας πιο παλια)και 12 γυρω απο αυτο απο αδεσποτες σφαιρες τους οποιους ειναι μεσα στην φωτο που βρηκα το πορισμα κρυβεται εντεχνως απο την τοτε κυβερνηση και "εφυγε"απο τα χερια τους και βγηκε στην φορα το πορισμα του σαμπανη ειναι το πιο κοντινο στην αληθεια διοτι το 82 ειχαν σταματησει ολοι να λενε για εξωγηινους και εγω δεν ξερω τι αλλο (μπαμης κωσταντοπουλο γαρ..) το πορισμα τσεβα ειχε μεσα ακομ και τους 1-Καραγιώργης Στυλιανός Ετών 18 εργάτης. Πυροβολήθηκε επί της οδού Πατησίων, μπροστά από τον κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ». Απεβίωσε στο ΚΑΤ την 30-11-73 2-Κούμπος Ανδρέας Ετών 60 επί της οδού Καποδιστρίου 3-Παντελάκης Κυριάκος ετών 45 δικηγόρος, επί της οδού Γλάδστωνος ενω ειχε και εμμεσους θανατους οπως 1-Σταύρος Κοντομάρης δικηγόρος. Πέθανε από δακρυγόνα αέρια. 2-Αικατερίνη Αργυροπούλου ετών 75. Από αδέσποτο βλήμα. Πέθανε τον Μάιο του 1974. 3-Παπαϊωάνου Δημήτριος ετών 60. Από έμφραγμα μυοκαρδίου (αυτα βρηκα τα λιγοτερα τα βρηκα στο νετ δηλαδη μονο την φωτο και το ονομα του σαμπανη τα υπολοιπα τα βρηκα στις βιβλιοθηκες) Η ουσία όλων αυτών ποια είναι τελικά ρε hydro; Τι σημασία έχει στην τελική αν ήταν 10, 20, 80 ή 100 οι νεκροί; Αλλάζει κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 οχι δεν αλλαζει δεν το εκανα για να πεισω κανενα απλα τα το εκανα διοτι ειχα ακουσει πολλα και διαφορα για αυτο το θεμα...οπως ακομη ακουγονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Πρώτον ζητάω από κάποιο mod να διαγραφούν όλα όσα έγραψα από την αρχή,γιατί πολύ απλά εγώ είπα αυτά που πιστεύω και αυτά χρησιμοποιήθηκαν από άλλους χρήστες με πολύ "ωραίο" τρόπο.Τη λίστα με τους νεκρούς τη ξέρω όπως όλοι μας και σεβόμαστε τους νεκρούς,αλλά υπάρχουν και αλλές πηγες ιστορίας που δεν τις διδάσκουν στα ελληνικά σχολεία και λένε άλλα ή το πώς και που σκοτώθηκαν άτομα (πράγμα που στη λίστα που ανεβάσατε δεν έλεγε σε ποια επισόδια και που πέθαναν)...Τέσπα...Δεν κάθομαι να σκάσω.Μία γνώμη είπα και τελικά οι περισσότεροι τα βάλατε μαζί μου,γιατί πολύ απλά είπα κάτι αντίθετο από αυτό που σας μαθαίνουν...Ευχαριστώώώ! Κατ' αρχήν η τακτικη του "μη λεχθέντος" δεν νομίζω να σε τιμάει. Δηλαδή τράβα γραμμή και ζημιά μηδέν. Καμία λίστα δεν ανέφερες και επιπλέον ανέφερε συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων τους οποίους δεν τους διδαχθήκαμε στα σχολεία και διψάμε να τους μάθουμε! Σημειωτέον αυτά που βλέπεις είναι από προσωπική έρευνα και ούτε το 1/20ό αυτών που μαθαίνουν στα σχολεία δεν περιλαμβάνει. Τεκμηρίωσε μας με τις "άλλες πηγές της ιστορίας" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 O Αθ. Στριγάς στο βιβλίο του για το Πολυτεχνείο αναφέρει οτι ναι μεν υπήρχαν νεκροι και τραυματίες, αλλά ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ. Με την έννοια οτι φοιτητές που ήταν πρωτεργάτες στην εξέγερση -και γνωστά ονόματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής- έπαιρναν εντολές από την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Γράφει επίσης πως στις δυνάμεις καταστολής συμμετείχαν και Αμερικανοί στρατιωτες ντυμένοι με ελληνικές στολές. Και ο λόγος; Να διευκολυνθεί η πτώση Παπαδόπουλου και η άνοδος Ιωαννίδη, ο οποίος ως πιο σκλυροπυρηνικός έκανε το πραξικόπημα στην Κύπρο με τα γνωστά αποτελέσματα. Το παραθέτω ως τροφή για σκέψη και συζήτηση. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 O Αθ. Στριγάς στο βιβλίο του για το Πολυτεχνείο αναφέρει οτι ναι μεν υπήρχαν νεκροι και τραυματίες, αλλά ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ. Με την έννοια οτι φοιτητές που ήταν πρωτεργάτες στην εξέγερση -και γνωστά ονόματα της ελληνικής πολιτικής σκηνής- έπαιρναν εντολές από την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Γράφει επίσης πως στις δυνάμεις καταστολής συμμετείχαν και Αμερικανοί στρατιωτες ντυμένοι με ελληνικές στολές. Και ο λόγος; Να διευκολυνθεί η πτώση Παπαδόπουλου και η άνοδος Ιωαννίδη, ο οποίος ως πιο σκλυροπυρηνικός έκανε το πραξικόπημα στην Κύπρο με τα γνωστά αποτελέσματα. Το παραθέτω ως τροφή για σκέψη και συζήτηση. Κάποιες απόψεις για τον ίδιο τον Στριγά (που βέβαια ξεφεύγουν από το θέμα) απλά για να δούμε ποιος είναι ο καθένας που λέει τι. http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010401a.htm Πάντα φιλικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Τα πιάσαμε τα λεφτά μας με το Στριγά. Άλλος ένας γελοίος συνωμοσιολόγος... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Παντως κι εγω με αυτά που μου έχουν πει οι μεγαλύτεροι μου τα αρματα δεν σκότωσαν κανέναν. Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν απο πράκτορες της Μοσάντ (Μυστική υπηρεσία των Εβραίων) για αντίποινα στην χούντα η οποία δεν τους επέτρεψε να έχουν πρόσβαση στα Ελληνικά αεροδρόμια. Αχ... έπρεπε να ήμουνα ακόμα μαθητής. Να έβγαινα στην γιορτή και να έλεγα 2-3 πραγματάκια. Θα μέναν όλοι κόκκαλο με τα κουτόχορτα που μας δίναν. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν απο πράκτορες της Μοσάντ (Μυστική υπηρεσία των Εβραίων) για αντίποινα στην χούντα η οποία δεν τους επέτρεψε να έχουν πρόσβαση στα Ελληνικά αεροδρόμια. :lol: :lol: :lol: Το φερνετε απο εδω, το φερνετε απο εκει, ΠΑΝΤΑ στο ιδιο καταληγετε!! Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 :lol: :lol: :lol: Το φερνετε απο εδω, το φερνετε απο εκει, ΠΑΝΤΑ στο ιδιο καταληγετε!! Δεν έχεις και άδικο:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 16 ΑΝΩΣΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ: Η λίστα που διαβάζεται κάθε χρόνο στην επέτειο του πολιτεχνείου περιλαμβάνει 88 ονόματα μέσα στην οποιά περιλαμβάνονται τα θύματα της χούντας από την 21/5/1967 έως και την 23/7/1974. ] I xounta den anevike stis 21/4/1967 i kanw lathos?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 I xounta den anevike stis 21/4/1967 i kanw lathos?:wacko: Απόλυτα! Λαθος εκ παραδρομής δικό μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Kαι όπως κάποιος προείπε: Your point is, Hydro? Έστω οτι πέθαναν 10,5,1...έστω οτι δεν πέθανε κανένας (αφού ΌΛΟΙ ξαφνικά έχουν "πηγές")... Το γεγονός πως ένα τανκ μπήκε στο Πολυτεχνείο είναι αληθινό ή πρόκειται επίσης για παραπληροφόρηση; Μήπως πήγε να παρκάρει και έκανε λάθος την οπισθογωνία;; Δεν καταλαβαίνω...ειλικρινά διαβάζω τις απαντήσεις μερικών και δεν καταλαβαίνω. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα αλλά ποιό είναι το νόημα του θέματος αυτού, να ρίξουμε την προβοκάτσια των "αριστερών"? Να πω λοιπόν και εγώ την άποψή μου: Ο κόσμος είναι φτιαγμένος για να κάνει το τόσο...τόόόόόσο, αυτό ίσχυε τότε, ισχύει σήμερα και θα ισχύει για πάντα. Δεν συμφωνώ, αλλά έτσι είναι και αυτό δεν αλλάζει... Δεν ΞΕΡΩ αν πέθαναν 100 ή αν πέθανε ένας. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία κάποιοι "άνθρωποι" θεώρησαν πως είναι προσβλητικό να εκφράζονται ελεύεθερα οι απόψεις των ανθρώπων, και κυρίως οτι είναι ανησυχητικό να εκφράζονται από νέους ανθρώπους που είναι άλλωστε και το μέλλον. Αυτό που ξέρω επίσης είναι πως νέοι άνθρωποι πάλεψαν με τον τρόπο τους για αυτό που ΕΚΕΙΝΟΙ τουλάχιστον θεωρούσαν σωστό και δίκαιο. Από πότε πρέπει να το κατακρίνουμε και αυτό; Ή Μ Α Ρ Τ Ο Ν πια! και ξαναλέω: ενώ όλοι σχεδόν "έχετε πηγές"...εγώ δεν έχω καμία. Ξέρω μόνο οτι μου μάθανε στο σχολείο και οτι έχω ακούσει από γνωστούς και συγγενείς. Δεν με νοιάζει όμως. Hydro, νομίζω πως κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Όσο για τα σχόλια του τύπου μπήκε σιγά-σιγά...δεν ξέρω αλήθεια τι να πω... ειλικρινά αφού υπάρχει και μάρτυρας παππούς. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispanos Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Ola ta lefta oti h Xounta einai mia epanastash tou Ellhnikou Laou...ta idia elege kai o Pinochet...mono pou aytos elege gia to Xiliano Lao... Akoma kai enas na paithane..einai uperarketos... Pantws opws fenete oi Evraioi mazi me ton papou pou edwse thn martyria kai enan efhmeridwpolh thn kanan thn douleia..prepei na eixan k sunergo enan psilikatzi kai ton udrauliko me to nick 'neroswlhnas'!!!Yparxoun polla biblia gia to thema...nomizw evgale ena o Liakopoulos-ksexasa kai thn rwsika arkouda k ton geronta..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Kαι όπως κάποιος προείπε: Your point is, Hydro? Εε, αυτό το είχα πεί εγώ πρώτος:p Συμφωνώ απολύτως με όσα λες , δεν υπάρχει νόημα στη συζήτηση Για δείτε λίγο και το παρακάτω link. Τα συμπεράσματα δικά σας , όποια και αν είναι:rolleyes: :rolleyes: http://politikokafeneio-com.anatolikos.net/Forum/viewtopic.php?t=420&start=0&sid=09079ed2918df584efcdc12dc61f940d Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Εε, αυτό το είχα πεί εγώ πρώτος:p Συμφωνώ απολύτως με όσα λες , δεν υπάρχει νόημα στη συζήτηση Για δείτε λίγο και το παρακάτω link. Τα συμπεράσματα δικά σας , όποια και αν είναι:rolleyes: :rolleyes: http://politikokafeneio-com.anatolikos.net/Forum/viewtopic.php?t=420&start=0&sid=09079ed2918df584efcdc12dc61f940d Το διάβαζα χτες το συγκεκριμένο thread. Όλα τα λεφτά :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Επί τη ευκαιρία, να πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας και γίνεται λόγος για τη χούντα. Εκτός από τις διώξεις, τα βασανιστήρια και τους θανάτους πολιτών (δε με νοιάζει αν έγιναν δολοφονίες και πόσες τον αριθμό, που δεν έχω το λόγο να αμφισβητήσω ότι όντως έγιναν, άλλωστε δεν έχω αποδείξεις για το αντίθετο, η ουσία είναι άλλη), οι χουντικοί για μένα έκαναν ένα κακό στη σύγχρονη Ελλάδα το οποίο είναι το χειρότερο όλων: Με τα εγκλήματά τους έδωσαν το άλοθι και την ευκαιρία σε ορισμένους ...έξυπνους να βρίσκουν την ευκαιρία όποιον αναφέρεται σε πατρίδα και εθνικά ιδανικά να τον ενοχοποιούν χαρακτηρίζοντας τον ως φασίστα χουντικό και ακραίο... Δε έχει σημασία τι έγινε τότε, για μένα έχει πιο πολλή σημασία το ποιους βολεύουν και διευκολύνουν σήμερα εκείνα τα γεγονότα. Επίσης με ενοχλούν όλοι αυτοί οι "κάλπικοι" αγωνιστές που εξαργύρωσαν τους τότε "αγώνες" τους με βουλευτοποιήσεις και υπουργοποιήσεις, και που έχουν γίνει άνθρωποι με αριστερές ιδέες και δεξιά τσέπη. Τα κόκκαλα των πραγματικών αγωνιστών σίγουρα θα τρίζουν κάθε 17η Νοεμβρίου.. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellin77 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Kαι όπως κάποιος προείπε: Your point is, Hydro? Έστω οτι πέθαναν 10,5,1...έστω οτι δεν πέθανε κανένας (αφού ΌΛΟΙ ξαφνικά έχουν "πηγές")... Το γεγονός πως ένα τανκ μπήκε στο Πολυτεχνείο είναι αληθινό ή πρόκειται επίσης για παραπληροφόρηση; Μήπως πήγε να παρκάρει και έκανε λάθος την οπισθογωνία;; Δεν καταλαβαίνω...ειλικρινά διαβάζω τις απαντήσεις μερικών και δεν καταλαβαίνω. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα αλλά ποιό είναι το νόημα του θέματος αυτού, να ρίξουμε την προβοκάτσια των "αριστερών"? Να πω λοιπόν και εγώ την άποψή μου: Ο κόσμος είναι φτιαγμένος για να κάνει το τόσο...τόόόόόσο, αυτό ίσχυε τότε, ισχύει σήμερα και θα ισχύει για πάντα. Δεν συμφωνώ, αλλά έτσι είναι και αυτό δεν αλλάζει... Δεν ΞΕΡΩ αν πέθαναν 100 ή αν πέθανε ένας. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία κάποιοι "άνθρωποι" θεώρησαν πως είναι προσβλητικό να εκφράζονται ελεύεθερα οι απόψεις των ανθρώπων, και κυρίως οτι είναι ανησυχητικό να εκφράζονται από νέους ανθρώπους που είναι άλλωστε και το μέλλον. Αυτό που ξέρω επίσης είναι πως νέοι άνθρωποι πάλεψαν με τον τρόπο τους για αυτό που ΕΚΕΙΝΟΙ τουλάχιστον θεωρούσαν σωστό και δίκαιο. Από πότε πρέπει να το κατακρίνουμε και αυτό; Ή Μ Α Ρ Τ Ο Ν πια! και ξαναλέω: ενώ όλοι σχεδόν "έχετε πηγές"...εγώ δεν έχω καμία. Ξέρω μόνο οτι μου μάθανε στο σχολείο και οτι έχω ακούσει από γνωστούς και συγγενείς. Δεν με νοιάζει όμως. Hydro, νομίζω πως κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Όσο για τα σχόλια του τύπου μπήκε σιγά-σιγά...δεν ξέρω αλήθεια τι να πω... ειλικρινά αφού υπάρχει και μάρτυρας παππούς. Απο πότε οι δημοκρατίες χτίζονται πάνω στο ψέμα? Δεν έχω ιδέα τι πραγματικά έγινε αλλά από τη στιγμή που γνωρίζουμε πόσες φορές τη μέρα μπιπ ο τυρανόσαυρος γιατί υπάρχει τόσο θολούρα σε αυτό το θέμα? Μήπως η ιστορία γράφεται από την εκάστοτε κυρίαρχη ιδεολογία? υπάρχει ιστορική αλήθεια? Είναι το μόνο ιστορικό γεγονός που ερμηνευεται και παρουσιάζεται κατα το δοκούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Δε χτίζονται οι δημοκρατίες πάνω στο ψέμα. Αυτό που αρκετοί προσπάθησαν να πουν, είναι ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για τα δεινά της χούντας. Σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να βασιστεί μόνο στις απώλειες ανθρώπων κατά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου για να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Επομένως είναι άσκοπο να ψάχνει κανείς να βρει αν οι νεκροί ήταν 1,10,100 ή 1000 και αν έπεσαν μέσα, έξω ή στις πύλες του πολυτεχνείου. Ο τρόπος που επιθυμεί ο καθένας να γιορτάσει την επέτειο δεν είναι ανάλογος των θυμάτων. Από πότε θρηνούμε με το κιλό ή με το κομμάτι; Ο πόνος και οι ευαισθησίες εξαφανίζονται όταν λιγοστεύουν τα θύματα; Ή δικαιούνται δια να ομιλούν οι τότε αυτόπτες μάρτυρες; Μήπως θα είναι καλύτερα να μην το κουράζουμε άλλο; Δε θεωρώ το myphone τον καλύτερο χώρο για σοβαρή ανταλλαγή απόψεων. Και απορώ και με την ανοχή των moderators. Τελικά 3 μέρες και 4 σελίδες μετά, το thread είναι ακόμα ανοιχτό και το επίπεδο έχει κρατηθεί πάνω από τα όρια επιφυλακής (3ης δημοτικού). Παρ' όλα αυτά, επιφυλάσσομαι, αν πέσει κάτω από το όριο, να επανέλθω και να το κάνω χειρότερο ;) Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Παντως κι εγω με αυτά που μου έχουν πει οι μεγαλύτεροι μου τα αρματα δεν σκότωσαν κανέναν. Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν απο πράκτορες της Μοσάντ (Μυστική υπηρεσία των Εβραίων) για αντίποινα στην χούντα η οποία δεν τους επέτρεψε να έχουν πρόσβαση στα Ελληνικά αεροδρόμια. Αχ... έπρεπε να ήμουνα ακόμα μαθητής. Να έβγαινα στην γιορτή και να έλεγα 2-3 πραγματάκια. Θα μέναν όλοι κόκκαλο με τα κουτόχορτα που μας δίναν. ναι και τελικα τα παιδια ηταν μελη της mi-6 μυστικοι τζεημςμποντιδες οπου ειχαν κλεψει κρατικα αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Kαι όπως κάποιος προείπε: Your point is, Hydro? Έστω οτι πέθαναν 10,5,1...έστω οτι δεν πέθανε κανένας (αφού ΌΛΟΙ ξαφνικά έχουν "πηγές")... Το γεγονός πως ένα τανκ μπήκε στο Πολυτεχνείο είναι αληθινό ή πρόκειται επίσης για παραπληροφόρηση; Μήπως πήγε να παρκάρει και έκανε λάθος την οπισθογωνία;; Δεν καταλαβαίνω...ειλικρινά διαβάζω τις απαντήσεις μερικών και δεν καταλαβαίνω. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα αλλά ποιό είναι το νόημα του θέματος αυτού, να ρίξουμε την προβοκάτσια των "αριστερών"? Να πω λοιπόν και εγώ την άποψή μου: Ο κόσμος είναι φτιαγμένος για να κάνει το τόσο...τόόόόόσο, αυτό ίσχυε τότε, ισχύει σήμερα και θα ισχύει για πάντα. Δεν συμφωνώ, αλλά έτσι είναι και αυτό δεν αλλάζει... Δεν ΞΕΡΩ αν πέθαναν 100 ή αν πέθανε ένας. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία κάποιοι "άνθρωποι" θεώρησαν πως είναι προσβλητικό να εκφράζονται ελεύεθερα οι απόψεις των ανθρώπων, και κυρίως οτι είναι ανησυχητικό να εκφράζονται από νέους ανθρώπους που είναι άλλωστε και το μέλλον. Αυτό που ξέρω επίσης είναι πως νέοι άνθρωποι πάλεψαν με τον τρόπο τους για αυτό που ΕΚΕΙΝΟΙ τουλάχιστον θεωρούσαν σωστό και δίκαιο. Από πότε πρέπει να το κατακρίνουμε και αυτό; Ή Μ Α Ρ Τ Ο Ν πια! και ξαναλέω: ενώ όλοι σχεδόν "έχετε πηγές"...εγώ δεν έχω καμία. Ξέρω μόνο οτι μου μάθανε στο σχολείο και οτι έχω ακούσει από γνωστούς και συγγενείς. Δεν με νοιάζει όμως. Hydro, νομίζω πως κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος. Όσο για τα σχόλια του τύπου μπήκε σιγά-σιγά...δεν ξέρω αλήθεια τι να πω... ειλικρινά αφού υπάρχει και μάρτυρας παππούς. οχι δεν αλλαζει δεν το εκανα για να πεισω κανενα απλα τα το εκανα διοτι ειχα ακουσει πολλα και διαφορα για αυτο το θεμα...οπως ακομη ακουγονται.. αυτο που εγραψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 αυτο που εγραψα Την απάντηση αυτή την είχα ήδη διαβάσει. Όμως δεν με καλύπτει καθόλου. OK...αν και δεν μπορώ να πιστέψω πως έκανες ολόκληρο θέμα σε μια ΑΣΧΕΤΗ εντελώς πέριοδο απλά για να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 οχι δεν το εκανα σε ασχετη περιοδο λες και μου πηρε δυο τρεις μερες να τα βρω ολα πριν μια εβδομαδα το τελειωσα και το εκανα η απαντηση που εδωσα καλυπτει απολυτα τον λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ΝΙΚΗΤΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ!!! ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts