Jump to content

Αλλαγές στη vodafone και στα vodafone shops

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 179
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ορίστε η διαφορά! Μια εικόνα by me! :rolleyes: :p

http://users.otenet.gr/~chrisouz/Vodafone.PNG

Α! αυτό ήταν;;;

Προτιμώ το προηγούμενο γιατί μ'άρεσε και το σηματάκι στα "ο" που είχε. :)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Άλλη μία άποψη από κατάστημα στην Πράγα:

http://users.otenet.gr/~chrisouz/vodafoneshop.JPG

Αν με ρωτάτε, πιστεύω ότι έτσι θα τα δούμε και στην Ελλάδα.

Μόνο η βρετανική και η ελληνική Voda δεν είχαν αλλάξει το σήμα.

Κατ΄εμέ καλύτερο το καινούριο... (αν είναι καινούριο, μάλλον facelift)

[sIGPIC][/sIGPIC]

wraio mou fainetai alla ama den to doume prwta kai edw mhn bgazoume grhgora sumperasmata.:D

Κάποιος είπε για το πρώτο αλλαγμένο κατάστημα στην Ευρώπη... Αυτό (αν έχει την καλοσύνη κάποιος να το φωτογραφήσει) μπορεί να μας δώσει μία πρώτη άποψη για το πως θα είναι τα καταστήματα.

Πώς μπορεί να ναι ρε παιδιά;;;

κόκκινο και με άλλο λογότυπο...

εκτός κι αν στη voda αλλάξουν και την απόχρωση του κόκκινου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς μπορεί να ναι ρε παιδιά;;;

κόκκινο και με άλλο λογότυπο...

εκτός κι αν στη voda αλλάξουν και την απόχρωση του κόκκινου...

Σε τι αναφέρεσαι;

Ωραιο το σημα στο μαγαζι,πολυ καλυτερο απο το πλεον τυποποιημενο. Επισης κατι ασχετο,προσεξτε ποσο "χαλαει" η εικονα του κτηριου στη φωτο απο το vodafone καταστημα. Και αν δειτε απο τα γυρω κτηρια και το δρομο πρεπει να ειναι παραδοσιακος οικισμος οποτε και απορω πως πηραν αδεια...

Σε τι αναφέρεσαι;

Στα καταστήματα Vodafone που θα αλλάξουν το λογότυπο...

Big deal...

Αντί να μειώσει καμιά χρέωση...

Αλλά όταν ασχολείσαι με υποκλοπές, πώς να προλάβεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιο το σημα στο μαγαζι,πολυ καλυτερο απο το πλεον τυποποιημενο. Επισης κατι ασχετο,προσεξτε ποσο "χαλαει" η εικονα του κτηριου στη φωτο απο το vodafone καταστημα. Και αν δειτε απο τα γυρω κτηρια και το δρομο πρεπει να ειναι παραδοσιακος οικισμος οποτε και απορω πως πηραν αδεια...

Εμένα γιατί μου φαίνεται fake η φωτογραφία;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Και μένα έτσι μου φαίνεται! :p Μήπως δείχνει το μαγαζί όταν θα φτιαχτεί; :lol: :lol: :lol:

...It does not do to dwell on dreams and forget to live...

Οντως τωρα που το λες και γω για ετσι το βλεπω. Εκτως του οτι το καταστημα ετσι οπως το εβαλαν κανει μπαμ οτι δεν ταιριαζει,το κοκκινο χρωμα ειναι λες και φωσφοριζει, υπερβολικη αντιθεση με τον γυρω χωρο! Επισης προσεξτε τα 2 παραθυρα, το ενα δεξια του καταστηματος και το αλλο στο πλαι. Και τα 2 ειναι ατοπα αν υπηρχε το καταστημα με βαση τα πλατη. Εκτως και αν ειναι κλειστα απο πισω και τα αφησαν για ομορφια...

ας κανουν οτι θελουν με το λογοτυπο.Τις νεες συσκευες και φτηνοτερες υπηρεσιες μπορουν να βαλουν;και ας κανουν οτι θελουν με τα χρωματα και το σημα τους

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Σε όλες τις νέες μη αθλητικές διαφημίσεις (εκτός από αυτή του CU εξωγήινου) το παλαιό λογότυπο αντικαταστάθηκε από το νέο... Αναρωτιέμαι γιατί έπρεπε να κάνουν νέες διαφημίσεις με το παλιό λογότυπο για να τις αλλάξουν σε λίγο καιρό! Λέτε να τους ξέφυγε;
...It does not do to dwell on dreams and forget to live...

Επίσης στις "Επαφές" Σεπτεμβρίου που δίνουν μαζί με το λογαριασμό έχει το νέο λογότυπο.

Και μια και αναφέρθηκα στους λογαριασμούς έχω να πω πως σε αυτή την εταιρία δεν ξέρουν τι κάνουν. Ανανεώνουν το λογαριασμό τους (μετά από χρόνια) και βάζουν το παλιό λογότυπο ενώ μετά από σχεδόν 1-2 μήνες έχουν σκοπό να το αλλάξουν... Τι να πω! Άντε να δούμε τώρα αν και πότε θα αλλάξει και στον λογαριασμό...

ας κανουν οτι θελουν με το λογοτυπο.Τις νεες συσκευες και φτηνοτερες υπηρεσιες μπορουν να βαλουν;και ας κανουν οτι θελουν με τα χρωματα και το σημα τους

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλα αυτά γίνονται για διαφημιστικούς λόγους. Η ουσία είναι στα πάγια που δεν μειώνονται πλέον με το πέρας του έτους και στα νέα προγράμματα που σε υποχρεώνουν να πας π.χ. στο 100 που μπορεί να μην σου φτάνει ή κατευθείαν στο 200 που μπορεί να σου είναι περιττό...

Άρα μπήκαμε στην τελική ευθεία ;) Αναμονή για την αλλαγή των καταστημάτων και κυρίως του site (επιτέλους)!!!!!!! :p

• 1 month later...
Τρέχουν οι αλλαγές στα καταστήματα; Γιατί δεν έχω αντιληφθεί αλλαγή κάπου;

ηταν να κλεισουν τα καταστηματα που θα αλλαζαν 15/10

πηρε αναβολη για 15/11

εγω τωρα το βλεπω για μετα το νεο ετος... δε μποει να κλεισουν γιορτινη περιοδο οπως καταλαβαινεις...

:X