Itseto Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο PC που είναι σεταρισμένο και με κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει κάτω από τους αστερίσκους να "διαβάσεις" τον κωδικό... Yparxei tetoio programma? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Φυσικά... Ένα είνΙα το Revealation αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Φυσικά... Ένα είνΙα το Revealation αν θυμάμαι καλά... Μια μικρή διόρθωση: Revelation 1.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ένα άλλο προγραμματάκι που μετατρέπει τους αστερίσκους στην κανονική μορφή του κωδικού είναι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ένα άλλο προγραμματάκι που μετατρέπει τους αστερίσκους στην κανονική μορφή του κωδικού είναι αυτό... Και πως δουλευει ρε παιδια?:O Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Το τρεχεις και θα δεις το εικονιδιο του (μια μικρη λαμπα) στην μπαρα εργασιας. Ανοιγεις μετα την σελιδα του Hotmail, περιμενεις λιγο, και εμφανιζεται ο κωδικος σου, χωρις τις τελιτσες. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα με το λογαριασμο hotmail που εχω.Χθες προσπαθωντας να μπω μου εβγαλε inavalid password.Πιστεψα οτι καποιος ειχε κανει χακ τον λογαριασμο μου.Πηγα να τον ανακτησω μεσω secret question και με εκπληξη ειδα οτι το password ηταν οκ αλλα παρα ολα αυτα δεν τον δεχεται.Να αλλαξω password δεν γινεται γιατι θελει τον παλιο κωδικο που δεν τον δεχεται με τιποτα.Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορω να κανω Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Δοκίμασες από άλλον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Δοκίμασες από άλλον υπολογιστή; Ναι προσπαθησα.Η συζυγος μου εχει αλλο λογαριασμο και δεν εχει τετοιο προβλημα Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πόση έιναι η χρονική ισχύς που μπορεί να μείνει ανενεργός ένας λογαριασμός e-mail στο Hotmail έως ότου να κατηργηθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (5.04.07) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ap oso 3erw 30 meres.. Pantws 8a to breis kai sto site ama psa3eis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 εχω email στο hotmail και ξεχασα τον κωδικό μου και δεν μπορω να μπω. η ερωτηση που εχω βαλει εχει περασει αρκετοσ καιρος και δεν θυμαμαι πια ειναι και βγαινει με κινεζικα γραμματα και δεν μπορω να την διαβασω ξερετε κανεναν τροπο να μπορεσω να μπω στο mail μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 alternative email δεν έχεις βάλει? για την ερώτηση "κινέζικα" δοκίμασε να βάλεις κωδικοποίηση UTF-8 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 alternative email δεν έχεις βάλει? για την ερώτηση "κινέζικα" δοκίμασε να βάλεις κωδικοποίηση UTF-8 αλλαξα την κωδικοποιηση αλλα παλι κινεζικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 αλλαξα την κωδικοποιηση αλλα παλι κινεζικα και εμένα τωρα τελευταια ολα κινέζικα τα βλέπω στην hotmail μονο το θέμα των email φενεται με ελληνικά. (έτσι ξαφνικά):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Aν ειχες επιλεξει 'αποθηκευση κωδικου' ή κατι τετοιο σε msn κλπ, και υπαρχουν οι κουκιδες, τοτε υπαρχουν καποια προγραμματα που 'διαβαζουν' αυτες τις κουκιδες. Αν τωρα ειχες κανει το ιδιο αλλα απενεργοποιησες την επιλογη αποθηκευσης κωδικου, υπαρχουν αλλα προγραμματα που ψαχνουν για κωδικους λογαριασμων, e-mail και γενικα ο,τι κωδικο υπαρχει μεσα στον υπολογιστη. Δ ξερω αν μπορουμε να τα αναφερουμε εδω αλλα αν δ μπορεις να τα βρεις μεσω google, PM... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Το έχουμε γράψει πολλές φορές: Γράφετε ολόκληρες λέξεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Aν ειχες επιλεξει 'αποθηκευση κωδικου' ή κατι τετοιο σε msn κλπ, και υπαρχουν οι κουκιδες, τοτε υπαρχουν καποια προγραμματα που 'διαβαζουν' αυτες τις κουκιδες. Αν τωρα ειχες κανει το ιδιο αλλα απενεργοποιησες την επιλογη αποθηκευσης κωδικου, υπαρχουν αλλα προγραμματα που ψαχνουν για κωδικους λογαριασμων, e-mail και γενικα ο,τι κωδικο υπαρχει μεσα στον υπολογιστη. Δ ξερω αν μπορουμε να τα αναφερουμε εδω αλλα αν δ μπορεις να τα βρεις μεσω google, PM... ειχα ενεργοποιημενη αυτη την εντολη και δεν εβαζα το password για να το θυμαμαι, το θεμα ειναι οτι εκανα προχθεσ format και τωρα το password δεν το εχει κρατημενο και δεν το θυμαμαι, και η ερωτηση βγαινει στα κινεζικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ποσος καιρος εχει περασει απο τη τελευταια φορα που μπηκες στο account σου? Γιατι στις 30 μερες η hotmail σβηνει το account σου... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ποσος καιρος εχει περασει απο τη τελευταια φορα που μπηκες στο account σου? Γιατι στις 30 μερες η hotmail σβηνει το account σου... την παρασκευή και το σαβατοκυριακο εκανα format. απο οτι καταλαβα θα πρεπει να περιμενω να σβησει ο λογαριασμος και να κανω μετα καινουργιο με τα ιδια στοιχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 By closing this account, you are marking your account inactive. Stored e-mail will be permanently deleted and inbound mail will be refused. Your .NET Passport will still function, and your e-mail name will be reserved. To re-activate your account, simply go to http://www.hotmail.com and enter your Sign-In name and password. You will then be able to send and receive e-mail using MSN Hotmail once again. If your account stays 'inactive' for over a period of 30 days, it will be permanently deleted. This delay is necessary to discourage users from engaging in fraudulent activity. Additionally, due to the limited number of names available, we may allow other users to sign up for and use your current e-mail name after your account has been permanently deleted. %##^&^*#@ (να μην χαρακτηρίσω) Έχω "κλείσει" ένα account εδώ και ένα χρόνο και όχι μόνο δεν το έχουν διαγράψει εντελώς αλλά και σήμερα λόγω του ότι διάβασα αυτό το topic και σκέφτηκα να δω σε τι κατάσταση το έχουν, διαπίστωσα ότι έχουν αναβαθμίσει και το capacity από 25mb σε 1000mb!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Παιδια καλησπερα εδω και δυο ωρες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το hotmail μου!! Δεν μπορω να κανω εισοδο ουτε απο την κεντρικη σελιδα του MSN ουτε απο τον messenger!:wacko: :wacko: Μου βγαζει ενα μηνυμα οτι τα cookies ειναι μπλοκαρισμενα....παρολα αυτα εσβησα ολα τα cookies εκανα επανεκινηση και εξακολουθει να μου βγαζει το ιδιο μηνυμα!!!!:( :( Παρακατω ειναι το μηνυμα που μου βγαζει στην σελιδα!!!! http://img405.imageshack.us/img405/1/proboj2.jpg Οποιος μπορει παιδια ας βοηθησει!!!:O :O Ευχαριστω!!!:) :) Ζητω συγνωμη απο τους admins/mods και τους αλλους χρηστες για το ανοιγμα του topic αλλα οκ το προβλημα λυθηκε τελικα. Απλως ειχε επιλεχτει η επιλογη αποκλεισμος των cookies και γιαυτο δεν μπορουσα να μπω!!! Παρακαλω να κλειδωθει!!!!!!:) Και παλι συγνωμη για το ασκοπο πλεον ανοιγμα του topic!!!!:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Εχω λογαριασμο e-mail απο το Hotmail και οταν λαμβανω e-mail στα Ελληνικα μου βγαζει οτι να ναι κατι σχεδια-σηματα δε μπορω να καταλαβω τι ειναι,μηπως ξερει κανεις πως διορθωνεται ετσι ωστε να μπορω να διαβασω Ελληνικα mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Παίξε με το character encoding (κωδικοποίηση χαρακτήρων) στον browser σου. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Πηγαινε στον internet explorer και πατα Προβολη->Κωδικοποιηση->Ελληνικα Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts