costastsak Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Θα μπορούσες να μου πεις πως να το κάνω αυτό; Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Mπες στη σελιδα του msn και εκει που βαζεις τα στοιχεια πατα εκει που λεει Forgot your password. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Θα μπορούσες να μου πεις πως να το κάνω αυτό; Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω. Θα πας στο http://www.hotmail.com και κάτω από τη φόρμα συμπλήρωσης του Password λέει:"Forgot your password?".Εκεί θα πατήσεις και με τις απαραίτητες διαδικασίες θα αλλάξεις τον κωδικό του email σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 κ εγω ενα αλλο προβλημα, εχω παρατηρησει οτι στελνω μειλ κανονικα, αλλα ενα συγκεκριμνο ατομο δεν τα λαμβανει ποτε. το εχω τσεκαρει πολλες φορες ειναι σωστο το ονομα. απο αυτον παιρνω, απο μενα δεν παιρνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Το έχεις ρωτήσει αυτό το άτομα εάν λαμβάνει? Γιατί και εμένα σε μία συγκεκριμένη επαφή μου κάθε φορά που στέλνω μου έρχεται απάντηση οτι δεν μπόρεσε να το λάβει αλλά το λαμβάνει κανονικά. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 δεν μου ερχεται απαντηση οτι δεν εληφθη το μηνυμα, το στελνει κανονικα, για μενα ειναι σαν να τα πηρε, σε αυτον ομως δεν φτανει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos_Ellinas Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα. Τις προαλλες, επιχειρησα να μπω στο λογαριασμο μου στο Hotmail, πληκτρολογωντας τον κωδικο μου και το email μου και ελαβα το παρακατω μυνημα... "This acount has been closed" You acount has been closed because it seems it has violated the terms of use. και μετα μου προτεινει καποια βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να τον επανεργοποιησω οπως.. 1. Click on the link below and fill out the e-mail support form. 2. In the box labeled "Please select an option", choose Connections/Sign In Problem. 3. Another box will appear. It will also be labeled "Please select an option". Choose Account Closed. Access Denied. 4. Make sure you answer all the questions that have a red star (*) by them. Then click Submit. το θεμα ομως ειναι, οτι δεν υπαρχει κανενα link να πατησω ωστε να διορθωθει το προβλημα, εχει κανεις να μου προτεινει καμια εναλακτικη, η καποιος που εχει περασει το ιδιο πραγμα να μου πει τι εκανε? Παράθεση Για χάρη σας εγινα κλεφτης....Θεωδορος Κολοκοτρωνης. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 εκανα ρυθμισεις και μου εκανε export(κ σβηστηκαν) ολα τα mail απο το hotmail (και πηγαν)στο outlook...απλα πειραξα το pop3 και το smtp...που ζητουσε..νομιζα μπορουσα να τα διαχειριζομαι παραλληλα αλλα τζιφος..πως μπορω να το κανω οπως πριν?τελικα δεν με βολεψε το outlook :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wiperslio Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλησπέρα, έχω έναν λογαριασμό email στο hotmail και έχω διαγράψει κάποια email εδώ και καιρό. Υπάρχει περίπτωση να τα βρω; Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15333/cat/500/ppuser/32244 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Καλημέρα , Εαν τα έχεις διαγράψει εντελώς τότε δεν μπορείς να τα ξαναβρείς , εάν όμως τα έχεις διαγράψει και έχουν πάει στα "διαγραμμένα " τότε μπορείς να τα βρείς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Καλημέρα , Εαν τα έχεις διαγράψει εντελώς τότε δεν μπορείς να τα ξαναβρείς , εάν όμως τα έχεις διαγράψει και έχουν πάει στα "διαγραμμένα " τότε μπορείς να τα βρείς . Ακομα και αν εχουν παει στον φακελο των διαγραμμενων μετα απο λιγες μερες τα mails διαγραφονται. Μονο αν ειχες κρατησει back up των mails σου μπορεις να κανεις ανακτηση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 καθε φορα που θελω να συνταξω ενα νεο Mail ή να απαντησω σε mail μου εμφανιζει αυτοματα στο πλαισιο της απαντησης το παρακατω: "Dear friend: I would like to introduce a electronic company. Their products are of high quality and low price. If you want to do business , they can offer you the most reasonable discount to make you get more profits. Please visit our website: ΧΧΧ.joibuy.com Mail : joibuy[@]188.com MSN : joibuy[@]hotmail.com Their mainly products such the phones, PSP, display TV, notebook, video, computers, Mp4, GPS, xbox 360, digital cameras and so on. Welcome to visit the website!" αγκυλες και ΧΧΧ εβαλα για ευνοητους λογους:happy: ξερει καποιος να μου πει τι γινεται? μπορω να διορθωσω το "προβλημα"?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Στις επιλογές του hotmail κάποιος ιός σου έχει αλλάξει την υπογραφή. Ψάξε να βρεις πώς αλλάζει αυτό και κάνε scan τον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) δεν ειναι στην υπογραφη, αλλα στην απαντηση. η υπογραφη δεν ειναι αυτη κατω απο τις παυλες(-)? εκανα σκαν στο pc. δε βρηκε κατι. βασικα σε οποιο pc και να ειμαι το εμφανιζει αυτο. νομιζω και μεσω του browser του κινητου πρεπει να το εμφανιζει. edit: ολα ΟΚ πλεον! τελικα ηταν αυτο που ειπες eLeKtriK EyE! ευχαριστω πολυ! Edited June 29, 2010 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 εχω επιλεξει να κανω προωθηση τα εμαιλ απο hotmail se gmail.. ολα ωραια και καλα.. ομως μου βγαζει αυτη την προειδοποιηση βγαζει αυτο το μυνημα Η αλληλογραφία σας προωθείται σε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να διακόψετε την προώθηση αλληλογραφίας, μεταβείτε στις "Επιλογές πως μπορω να επιλεξω να μην εμφανιζετε αυτο??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Θα πρέπει να διακόψεις την προώθηση αλληλογραφίας και να την ξαναβάλεις , διότι υπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει κάτι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 καλημερα και παλι. υπαρχει τροπος για αναφορα ααγνωσης e-mail απο hotmail ? ευχαριστω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 από ότι έψαξα δεν υπάρχει τρόπος αναφοράς ανάγνωσης email . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 τελικα υπαρχει καποιος αποτελεσματικος τροπος απο 1 email σε 1 αλλο ,για μεταφορα επαφων στο windows live messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Παιδια σημερα αντιμετωπισα ενα τεραστιο προβημα κατ' εμενα εχασα τον κωδικο του hotmail/MSN και δεν ξερω να απαντησω ουτε στην secret code μου...Νομιζω δεν εχει σημασια να πω πωςεγινε αυτο για σας,οποτε συνεχιζω.Σχεδον ολη την μερα ψαχνω καποιο τροπο να βρω τον κωδικο μου και εχω απελπιστη! Τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα μου;Παντως τη λυση με το support την απεκλησα γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα και ισως μου πουν οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιατι δεν ξερουμε αν ειναι δικο σου ο λογαριασμο...Ακομη εχω διαβαση στο νετ για hackαρισμα γνωριζει κανεις κατι...παιδια τα φωτα σας...!:cry: Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αν δε θυμάσαι κανένα στοιχείο από τον λογαριασμό, τότε ούτε το support θα μπορέσει να βοηθήσει σε κάτι γιατί θα είναι λογικό το να θεωρήσουν ότι δε σου ανήκει. Αν δε γνωρίζεις καλά αγγλικά, μπορείς να ζητήσεις από κάποιον φίλο σου να σε βοηθήσει με τη σύνταξη του μηνύματος. Τα διάφορα που διαβάζεις για χακάρισμα δε στέκουν, αν ήταν έτσι, θα ανοίγαμε όλοι τους λογαριασμούς των άλλων. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Εναλλακτικό e-mail έχεις δηλώσει? Αν όχι δύσκολα τα πράγματα... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 το ιδιο επαθα και γω. η πλακα ειναι οτι δινω σωστη απαντηση και μου εμφανιζει καποιο μηνυμα το οποιο γραφει οτι προσωρινα δε λειτουργει η υπηρεσια για την υπενθυμιση του κωδικου. σημερα ξαφνικα δε μπορω να μπω. τι γινεται? παιδια, ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. δε μπορω να μπω να δω τα mail μου. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Δυστηχως δεν εχω δηλωση εναλακτικο email οποτε μαλλον την επαθα την ζημια! Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 κατα περιεργο λογο,οταν χτες πηγα να μπω στο hotmail μου,μου εβγαζε οτι εβαζα λαθος κωδικο!ολα καλα μεχρι εδω,πηγα να κανω ρεσετ τον κωδικο,και ζητησα να μου σταλθει στο αλλο email που δηλωσα..επισης ολα καλα μεχρι εδω!μπαινω απο το λινκ που μου στελνεται στο εναλακτικο email ,βαζω το νεο κωδικο..και μετα το επομενο βημα ειναι να κανεις log in!εκει περα πληκτρολογω σωστα τον κωδικο και απο κατω μου βγαζει τη φωτογραφια που πρεπει να καταλαβεις τα γραμματα..παιδια δοκιμασα απειρες φορες,τα βαζω σωστα τα γραμματα ,αλλα τιποτα αυτο!!!εκανα ρεπορτ ως bug στο hotmail(οχι στης ελλαδας,γιατι δεν υπαρχει ουτε μια απαντηση) και απο χτες δεν ειχα καμια ενημερωση.. http://img801.imageshack.us/img801/9080/17069648.jpg Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts