tasosmaroulitsis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 mexri trith tha erthei,einai kalokairi kai ginetai xamos gia auto alliws tha eixe erthei sigoura.to kouti tou einai ligo megaloutsiko se sxesh me tou n80 alla otan to anoigeis ksexnas ta panta.:lol: Τρίτη 15Αύγουστο έρχονται courier...;;;:worry: Γουστάρω...!!!Και'γω μεγάλο το περίμενα να είναι...:happy: Ωραία...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Se 24 doseis tha sou vgei sta 800 euro peripou. :(Mαλλον για 12 δοσεις σκεφτομαι θα βγει γυρω στα 750 to video einai 640x480 at 30 fps,einai fantastiko einai to dunato shmeio tou n93{opws polla alla}o hxos einai katharos kai dunatos,kai genika einai teleio,gia mena to mono meion einai to megethos alla einai thema sunhtheias.oso gia thn mpataria einai 1100mah kamia sxesh me tou n80 pou einai polu gigoterh 760mah nomizw.:Doso gia foto pou legane oloi,bgazei kales,oxi kai opws perimename epeidh exei fako {carls zeiss}alla epeidh eixa to n80 einai makran polu kaluteres...!!Τα ακουστικα του ειναι δυνατα?Σε σχεση με εκεινα του Ν80? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Τα ακουστικα του ειναι δυνατα?Σε σχεση με εκεινα του Ν80? Ένας φίλος που το έχει,λέει πως είναι πολύ δυνατά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Ένας φίλος που το έχει,λέει πως είναι πολύ δυνατά...:)καλη φαση εσυ το εχεις πιασει να το ψαχουλευσεις καθολου?Σκεφτομαι με τη δονηση τι γινεται?ειναι δυνατη η δεν ειναι λογω φακων? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 καλη φαση εσυ το εχεις πιασει να το ψαχουλευσεις καθολου...;;; Δυστηχώς όχι...:cry: Κανονικά,θα έπρεπε να το ψαχούλευα σήμερα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Δυστηχώς όχι...:cry: Κανονικά,θα έπρεπε να το ψαχούλευα σήμερα...:mad:Οκ:( παντως εγω σκεφτομαι και τον ολο μηχανισμο που θα εχει για το πορτακι.Ολα τα νοκια μεχρι σημερα(ακομα και το Ν90)εμφανιζουν προβληματα στο μηχανισμο.Μου τα λενε αυτα ατομα που δουλευουν εξω σε μαγαζια τυπου Πλαισιο,Γερμανο κλπ και με εχουν βαλει σε σκεψεις.Δεν ειναι Samsung μου στο τομεα αυτο τα Νοκια μου λενε,δεν ξερω τι να πω:wacko: Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Στιβαρό έχω ακούσει ότι είναι,απλά δεν πρέπει να γυρνάμε αμέσως το καπάκι στην πλάγια θέση.Πρώτα να το ανοίγουμε κανονικά και μετά πλάγια.Κάνει λένε κάτι ήχους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Στιβαρό έχω ακούσει ότι είναι,απλά δεν πρέπει να γυρνάμε αμέσως το καπάκι στην πλάγια θέση.Πρώτα να το ανοίγουμε κανονικά και μετά πλάγια.Κάνει λένε κάτι ήχους...Αν ειναι μονο αυτο ενταξει ειμαστε,και εγω πιστευω σε ποιοτητα θα ειναι καλο αλλα ποτε δε ξερεις;) Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Και ο nervous έχει πει ότι είναι στιβαρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 emena den akougetai tipota otan to bazw se plagia thesh.poios to leei na to anoigoume prwta kai meta se plagia?tote ti nohma exei??:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 emena den akougetai tipota otan to bazw se plagia thesh.poios to leei na to anoigoume prwta kai meta se plagia?tote ti nohma exei??:wacko: Ο μηχανισμός είναι εντάξει φίλε Άκη ε? Είχε ειπωθεί παλιότερα ότι αν ανοίγεις το καπάκι σε πλάγια θέση απευθείας , ακούγονται κάποιοι τριγμοί από το καπάκι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
believe Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 h epishmh timh sta nokia shop einai 728.8 euro Me ektimhsh... O Texnikos!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
believe Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 ti lete re paidia!!!! kai egw sthn nokia douleyw kai den exei xalasei pote mhxanismos!!!apla mporei na bgei to flex apo th 8esh tou alla einai poly spanio!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλησπερα παιδια!!! Sorry που χαθηκα τοσες μερες και δεν μπορουσα να βοηθησω και εγω στις αποριες σας αλλα ελειπα για διακοπες! Λοιπον στα του κινητου τωρα. Μετα απο μια βδομαδα και κατι που χρησιμοποιω το κινητο εχω να πω τα εξης: 1) Οι φωτογραφιες του ειναι πολυ καλες συγκρινομενες βεβαια παντα με φωτο απο κινητα και οχι με ψηφιακες, δεν θα ειχε και νοημα αλλωστε! Καποιες φωτο βεβαια ειναι ισαξιες ακομα και με αντιστοιχες ψηφιακες. Εκει που υστερει ειναι στις βραδυνες φωτο, οπου το φλας αρκει για να φωτισει κατι σε αποσταση 1 1,5 μετρου το πολυ. Αποτελεσμα ειναι οι βραδυνες φωτο να εχουν θορυβο. Στον τομεα αυτο (των βραδυνων φωτο) υπερεχει το Κ800. 2) Τα βιντεο του απλα απιστευτα!!!!!! Ακομα και σε εσωτερικους χωρους με μετριο φωτισμο τα αποτελεσματα ειναι τελεια!!! Εδω το κινητο δεν πιανεται με τιποτα!!! 3) Το μενου του πολυ ευχρηστο. Τουλαχιστον εμενα που ειχα προηγουμενη εμπειρια απο αντιστοιχα κινητα δεν με δυσκολεψε καθολου 4) Συνδεθηκα μια χαρα και ανετα με το δικτυο του σπιτιου μου και μπηκα πολυ ευκολα στο Internet. Για να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις χρειαστηκα το πολυ 5 λεπτα. Το browsing γινεται πολυ ανετα και επισης δεν παρατηρησα αυτο που γραφοταν σε ξενα site, οτι δηλαδη μετα απο 2-3 σελιδες κολλαει λογω ανεπαρκους μνημης. 5) Μου εχει φαει μονο ενα κολλημα οταν πατησα ενα κουμπι για να δω καποιο μηνυμα πριν καλα καλα χτυπησει. Δεν νομιζω οτι ειναι και τιποτα το φοβερο! 6) Για αυτονομια δεν μπορω να ειμαι απολυτος καθως τωρα συμπληρωνω τον 3ο κυκλο φορτισης αλλα μεχρι στιγμης διχνει να κραταει ανετα (με χρηση ραδιο, φωτο, βιντεο) 2 μερες ισως και λιγο παραπανω. 7) Πολυ στιβαρη κατασκευη. 8) Επισης το κινητο μου φαινεται πολυ γρηγορο 9) Τα αρνητικα που εχω δει ειναι 2. Αρχικα οι φωτο και τα βιντεο αποθηκευονται σε ενα φακελο και δευτερον στη macro mode και στην landscape δεν μπορεις να εστιασεις. Με λιγα λογια το κινητο για μενα ειναι φοβερο!!! Για οποιες αλλες αποριες εχετε ρωτηστε ελευθερα!! Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Sotoss,καλωσήρθες...!!!:) Ποιο το firmware του κινητού σου...;;;:worry: Ένας φίλος μου ρε παιδιά που το'χει με firmware V 10.0.025 μπορεί να κάνει φακέλους για φωτογραφίες...:happy: Προφανώς,μόνο στο V 10.0.017 δεν κάνεις φακέλους...;) Sotoss,πόση ώρα το φόρτησες 1η φορά...;;;:worry: Τι εννοείς με το "συμπληρωνω τον 3ο κυκλο φορτισης... ":worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Sotoss,καλωσήρθες...!!!:) Ποιο το firmware του κινητού σου...;;;:worry: Ένας φίλος μου ρε παιδιά που το'χει με firmware V 10.0.025 μπορεί να κάνει φακέλους για φωτογραφίες...:happy: Προφανώς,μόνο στο V 10.0.017 δεν κάνεις φακέλους...;) Sotoss,πόση ώρα το φόρτησες 1η φορά...;;;:worry: Τι εννοείς με το "συμπληρωνω τον 3ο κυκλο φορτισης... ":worry: Το ιδιο firmware με τον φιλο σου εχω. Πως το εκανε αυτος, για δωσε οδηγιες!!! Δεν ξερω ποσο ηταν ακριβως γιατι το εβαλα να φορτισει πριν παω για καφε και οταν γυρισα ηταν φορτισμενο. Το πολυ 2,5-3 ωρες να ηταν στη φορτιση (τοση ωρα ελειπα περιπου) Εννοω οτι το εχω φορτισει 3 φορες συνολικα και τωρα περιμενω να αποφορτιστει για τριτη φορα. Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Το ιδιο firmware με τον φιλο σου εχω. Πως το εκανε αυτος, για δωσε οδηγιες!!! Του'στειλα μνμ...όποτε απαντήσει θα σας πω και'γω...:worry: Ακούστε τι μου γράφει ακριβώς(ο haris10 είναι,αν θυμάστε...):) "Εκεί που γράφει έκθεση δε μπορείς να κάνεις φακέλους..Πες να πάνε διαχείρηση αρχείων..Μόνο εκεί..Είναι στα εργαλεία...Και'γω είχα φάει ώρα με τη μαλ.... αυτή..." Αυτά μου γράφει...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Στην εκθεση εμφανιζονται ολα χυμα ,δεν μπορεις να φτιαξεις φακελους δυστυχως. Δεν ισχυει μονο στο Ν93 αυτο.. Δουλεια μπορεις να κανεις με το PhotoRite SP http://my-symbian.com/s60v3/software/applications.php?faq=14&fldAuto=87 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Καλή βλακεία να μην έχει φακέλους...:fool: For the funfair...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 otan lete fakelous ennoeitai opws kaneis sta sony ericsson??ama dhmiourghsete almpoum kai ta bazete ekei??:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 οταν κανετε zoom κατα την διαρκεια της εγγραφης video...ακουγεται καποιος θορυβος-ηχος?? ειναι ρυθμησιμος? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 οταν κανετε zoom κατα την διαρκεια της εγγραφης video...ακουγεται καποιος θορυβος-ηχος?? ειναι ρυθμησιμος? Ο ηχος ακουγεται οταν κανεις οπτικο ζουμ καθως κινειται ο φακος για να ζουμαρει. Αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο. Τι εννοεις να ειναι ρυθμισιμος??? Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να απενεργοποιησεις το οπτικο ζουμ και να κανεις μονο ψηφιακο. Δεν βρισκω τον λογο βεβαια να το κανεις καθως με το οπτικο ζουμ η ποιοτητα παραμενει ιδια ενω με το ψηφιακο η εικονα χαλαει! Εδω αλλοι κανουν κρα για το οπτικο ζουμ και εμεις που το εχουμε θα το απενεργοποιησουμε???? Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 παιδιά δόνηση έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 παιδιά δόνηση έχει? exei:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 exei:) εαν θυμαμαι καλα στο N90 δεν ειχε δονηση γιατι θα εκανε "κακο" στον φακο. Εδω δεν θα ενοχλει τον φακο?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts