aris_21 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 δεν μου εχει συμβει με καποια συσκευη αυτο !! βεβαια αν το εχεις πολλες ωρες στον ηλιο λογικο ειναι να ανεβασει θερμοκρασια !! καλο ειναι να μην το αφηνεις στον ηλιο και γινει κανενα μπαμ.οσο να'ναι εδω σε θηκη τα εχεις και καινε...φαντασου εκτεθημενο στο ηλιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissnb Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 mipos iparhi kapia efarmogi pou na ginete to n93 web camera?as apadisi kapios euharisto poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 mipos iparhi kapia efarmogi pou na ginete to n93 web camera?as apadisi kapios euharisto poli Κοιτά xxxxxxxxxxxxxxx Υπάρχει ανάλογο θέμα για εφαρμογές!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παρακαλώ αν μπορείτε να με ενημερώσετε για τα παρακάτω: Αν κάνω hard reset σε N93 θα κρατήσει την τελευταία έκδοση λογισμικού που έχω περάσει ή θα χρειαστεί να την ξαναπεράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παρακαλώ αν μπορείτε να με ενημερώσετε για τα παρακάτω: Αν κάνω hard reset σε N93 θα κρατήσει την τελευταία έκδοση λογισμικού που έχω περάσει ή θα χρειαστεί να την ξαναπεράσω? θα χασεις μονο οτι εχεις στο τηλ. οχι την εκδοση λογισμικου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παρακαλώ αν μπορείτε να με ενημερώσετε για τα παρακάτω: Αν κάνω hard reset σε N93 θα κρατήσει την τελευταία έκδοση λογισμικού που έχω περάσει ή θα χρειαστεί να την ξαναπεράσω? Το hard reset ξαναεγκαταστεί την έκδοση που εχει αυτή τη στιγμή το κινητό σου. Σε καμία περίπτωση δεν σε πάει πίσω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Eυχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παρακαλώ αν μπορείτε να με ενημερώσετε για τα παρακάτω: Αν κάνω hard reset σε N93 θα κρατήσει την τελευταία έκδοση λογισμικού που έχω περάσει ή θα χρειαστεί να την ξαναπεράσω? Διαβασε αυτο το θεμα, αν και λιγο παλιο εχει πολα και χρεισημα πραγματα. πραγματικο σχολειο! :) Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 δωστε μια βοηθεια !! εχω ενεργοποιησει το ιντερνετ μεσω της wind και το νον στοπ !! ο explorer δουλευει μια χαρα !! αλλα το μσν δεν κανει συνδεσει !! εχω το turbo msn !! μηπως να βαλω καποιο αλλο ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 ti epexergasti exei to n93 oxi to i Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 ti epexergasti exei to n93 oxi to i τον ιδιο εχουν , CPU: Dual CPU CPU Type: ARM 11 CPU Clock Rate: 332 MHz 3D Graphics HW Accelerator http://www.forum.nokia.com/devices/N93 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 εχω 1 Ν93 το οποιο απ οτι ξερετε ανοιγει και ετσι http://www.mobile-review.com/articles/2005/image/novembernews/nokia-n95.jpg το προβλημα μου ειναι το εξης..οταν ανοιγω κανονικα την οθονη οταν το τηλ ειναι καθετο τα γραμματα και ολη την οθονη και της λειτουργιες μου τα βγαζει οριζοντια οπως στην εικονα και οταν εχω το κιν οριζοντια μου τα βγαζει αναποδα παλι δηλ καθετα!!!! και ολα αυτα απο μια αποτομη κινηση που εκανε καποιος <μαγκας>.τι εκανε δηλαδη οταν χτυπησε το κιν αντι να το ανοιξει οπως ολος ο καλος κοσμος αυτο εκανε μια αποτομη κινηση το κινητο και το πορτακι ανοιξε μονο του με τη φορα που ειχε!! τη μπορει να φταιει μηπως ξερει καποιος να με βοηθηση?? ειναι θεμα λογισμικου ή μπορει να εσπασε κατι!! οταν το πηγα για service μου ειπαν οτι θα το στειλουν εξω γιατι το πηρα απο εξωτερικο και εχει αγγλικο menu. τι σχεση εχει το menu ενας θεος ξερει!!!!!! και μετα απο το παραπανω που εγραψα το κακο μ ε γ α λ ω σ ε. τωρα οταν παταω το κουμπι on/off μου λεει start-up failed. contact retailer και εκει τελειωνει το παραμυθι δε γινεται τιποτα αλλο!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Kαντο ενα hard format πηπος και στρωση, για να μαθεις πως γεινετε το hard format διαβασε Εδω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Kαντο ενα hard format πηπος και στρωση, για να μαθεις πως γεινετε το hard format διαβασε Εδω :) ωραια τωρα τουλαχιστον ανοιγει αλλα το προβλημα με την οθονη παραμενει. αν και μετα το φορματ ξεκιναει σωστα η οθονη μετα ξανακανει το ιδιο τη γυριζει στα πλαγια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Θα το εχεις ριξει πολλες φορες κατω φαινεται.. Και το δικο μου το εχω ριξει κατω πολλες φορες και μου κανει τα ιδια.. Στο service δεν το παω, γιατι ξερω οτι δεν προκειται να γινει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Θα το εχεις ριξει πολλες φορες κατω φαινεται.. Και το δικο μου το εχω ριξει κατω πολλες φορες και μου κανει τα ιδια.. Στο service δεν το παω, γιατι ξερω οτι δεν προκειται να γινει τιποτα.. και το δικο σου ετσι το βγαζει στην οθονη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madalas Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 gia sas exw kai to ergalio pou syzhtame....to n93....exw wlan....kai mpeno sixna sto net. pws mporw na dw omws ...webcam?me pion player? kai...to idio isxyei kai gia ta net radio....xerete afta ginonte stream se mp3, mexri stigmhs exw dokimasei kapoia alla tipota...ti lete? tha broume akri? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο φόρουμ Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 ωραια τωρα τουλαχιστον ανοιγει αλλα το προβλημα με την οθονη παραμενει. αν και μετα το φορματ ξεκιναει σωστα η οθονη μετα ξανακανει το ιδιο τη γυριζει στα πλαγια to problima einai sto hardware den einai thema logismikou. Kati prepei na exei piraxtei. Tora afto gia to aggliko menu pou sou eipan apo tin nokia den to katalaba. An dokimaseis na kaneis anabathmisi logismikou apo to internet den tha girisei sta ellinika? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 to problima einai sto hardware den einai thema logismikou. Kati prepei na exei piraxtei. Tora afto gia to aggliko menu pou sou eipan apo tin nokia den to katalaba. An dokimaseis na kaneis anabathmisi logismikou apo to internet den tha girisei sta ellinika? λογικα θα γυρισει αλλα μαλλον το προβλημα τον εν λογω κυριων πρεπει να ειναι οτι εχει ξενη εγγυηση κα οχι ελληνικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Παιδια κανενα βιντεακι η οδηγιες για ξεμονταρισμα για το ν93 υπαρχει;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 λογικα θα γυρισει αλλα μαλλον το προβλημα τον εν λογω κυριων πρεπει να ειναι οτι εχει ξενη εγγυηση κα οχι ελληνικη τζιφος παιδια δε γυριζει στα ελληνικα παλι το αγγλικο μενου εχει και δεν υπαρχουν τα ελληνικα για επιλογη ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ελληνικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 τζιφος παιδια δε γυριζει στα ελληνικα παλι το αγγλικο μενου εχει και δεν υπαρχουν τα ελληνικα για επιλογη ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ελληνικα? Θα αλλαξεις το product code βαζοντας αυτο εδω 0531249 μεσω της εφαρμογης nemesis . Στην συνεχεια θα κανεις παλι αναβαθμιση μεσω του updater εσυ τι product code εχεις ? Το βρισκεις στην συσκευη κατω απο την μπαταρια... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Θα αλλαξεις το product code βαζοντας αυτο εδω 0531249 μεσω της εφαρμογης nemesis . Στην συνεχεια θα κανεις παλι αναβαθμιση μεσω του updater εσυ τι product code εχεις ? Το βρισκεις στην συσκευη κατω απο την μπαταρια... το δικο μου εχει 0538933 την εφαρμογη που λες που θα τη βρω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 το δικο μου εχει 0538933 την εφαρμογη που λες που θα τη βρω?? 0538933: N93 uk Generic Για το nemesis google it :google: http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm Στην 1η σελιδα του θεματος του ν73 ,υπαρχει ενας οδηγος . Ακολουθεις τα ιδια βηματα ,μονο αλλαζεις με τον σωστο κωδικο.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_htc3300 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 0538933: N93 uk Generic Για το nemesis google it :google: http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ Κώδικας: http://rapidshare.com/files/4555828/N73_to_N73_Music_Edition.zip.html αυτο εννοεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] give them nothing.....but take from them everything (300) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts