stefanosx Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 γεια σας παιδεια,θελω να παρω αυτο το κινητο μηπως μπορει να μου πει καποιος που το πηρε τις εντυπωσεις του?please!!!! ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Kalimera paides. sorry gia ta greeklish alla eimai se pc pou den upostirizei. Skeftomai na to parw to N73 alla exw tis exis apories. To kainourgio N73 pou blepw se mavro xrwma pote kykloforei? Tha exei kamia ousiastikn diafora apo to N73 pou kykloforei ndn sta magazia?? kai telos to kinhto arxise me to na bomvardizetai apo tis kalyteres kritikes opws sxedon kanena allo tilefwno. Meta arxise na peftei kai na to thewroun ews kai xalia san sysevn. Borei kapoios ypafthina na mou pei an pleon axizei na to agorasei kapoios? Efxaristw poly!! Σχετικα με το Ν73, το κρατησα 2 εβδομαδες, ειμαυν αρκετα ευχαριστημενος, αλλα οχι απολυτα ικανοποιημενος. Εκανε καποια restrat οταν τραβουσα φωτογραφιες αλλα αφτο λυθηκε απο μονο του στην πορεια. Η μπαταρια του αρκετα καλη, κραταει 2 ημερες περιπου, λογο δουλειας δεν το εκλεινα ποτε το βραδυ. Δεν με ικανοποιησε η ποιοτητα κατασκευης του γενικου συνολου, πολυ πλαστικο και πολλους τριγμους, ειδικα οταν πατουσες τα πλαινα κουμπια για να τραβηξεις photo. To πληκτρολογιο αρκετα συμπαγες, αλλα πολυ δυσκολο να γραψεις γρηγορα μυνημα,κουμπια χωρις αισθηση. Επισης το joystic, πολυ δυσκλο στις λειτουργιες, κολληματα και θελει πολυ προσπαθεια να εξοικιωθεις. Καλυτερο το joystic τυπου Ν70,Ν80,6680,6630 κτλ.. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι το Ν70 ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης. Το Ν73 δεν διαθετει τις τοσες σημαντικες διαφορες σε σχεση με τον προκατοχο του και ισως δεν αξιζει μια τετοια αγορα αμεσα.Ειναι καλυτερα να κοιταξει καποιος σε αλλες εφαμιλες επιλογες Νοkia ή και ακομα σε ενα SE Ρ990 που ειναι ακριβότερο σχεδον 80 ευρο. Καλησπερα παιδια θα θελα να ρωτησω αν το Ν 73 δεχεται themes γιατι ψαχνω και δεν βρισκω κατι.θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα link για να κατεβασω μερικα? Μπορεις να επισκευτεις το http://www.techteam.gr και θα βρεις στα ''downloads'' αρκετα θεματα για Symbian 3rd edition. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Σχετικα με το Ν73, το κρατησα 2 εβδομαδες, ειμαυν αρκετα ευχαριστημενος, αλλα οχι απολυτα ικανοποιημενος. Εκανε καποια restrat οταν τραβουσα φωτογραφιες αλλα αφτο λυθηκε απο μονο του στην πορεια. Η μπαταρια του αρκετα καλη, κραταει 2 ημερες περιπου, λογο δουλειας δεν το εκλεινα ποτε το βραδυ. Δεν με ικανοποιησε η ποιοτητα κατασκευης του γενικου συνολου, πολυ πλαστικο και πολλους τριγμους, ειδικα οταν πατουσες τα πλαινα κουμπια για να τραβηξεις photo. To πληκτρολογιο αρκετα συμπαγες, αλλα πολυ δυσκολο να γραψεις γρηγορα μυνημα,κουμπια χωρις αισθηση. Επισης το joystic, πολυ δυσκλο στις λειτουργιες, κολληματα και θελει πολυ προσπαθεια να εξοικιωθεις. Καλυτερο το joystic τυπου Ν70,Ν80,6680,6630 κτλ.. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι το Ν70 ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης. Το Ν73 δεν διαθετει τις τοσες σημαντικες διαφορες σε σχεση με τον προκατοχο του και ισως δεν αξιζει μια τετοια αγορα αμεσα.Ειναι καλυτερα να κοιταξει καποιος σε αλλες εφαμιλες επιλογες Νοkia ή και ακομα σε ενα SE Ρ990 που ειναι ακριβότερο σχεδον 80 ευρο. Δεν θα συμφωνήσω σε τίποτα απολύτως. Προσωπικά έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Μέχρι που αμφισβητώ και αυτά που λες. «Επισης το joystic, πολυ δυσκλο στις λειτουργιες, κολληματα και θελει πολυ προσπαθεια να εξοικιωθεις.» .Ήμαρτον το έχεις πιάσει στα χέρια σου ?? .Η μπαταρία 2 μέρες .????? Εμένα γιατί μου κρατάει 4 μέρες χωρίς να το κλίσω καθόλου και με μέσο χρόνο ομιλίας την μέρα 20 λεπτά . Το είχες όντως ποτέ ????? [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Σχετικα με το Ν73, το κρατησα 2 εβδομαδες, ειμαυν αρκετα ευχαριστημενος, αλλα οχι απολυτα ικανοποιημενος. Εκανε καποια restrat οταν τραβουσα φωτογραφιες αλλα αφτο λυθηκε απο μονο του στην πορεια. Η μπαταρια του αρκετα καλη, κραταει 2 ημερες περιπου, λογο δουλειας δεν το εκλεινα ποτε το βραδυ. Δεν με ικανοποιησε η ποιοτητα κατασκευης του γενικου συνολου, πολυ πλαστικο και πολλους τριγμους, ειδικα οταν πατουσες τα πλαινα κουμπια για να τραβηξεις photo. To πληκτρολογιο αρκετα συμπαγες, αλλα πολυ δυσκολο να γραψεις γρηγορα μυνημα,κουμπια χωρις αισθηση. Επισης το joystic, πολυ δυσκλο στις λειτουργιες, κολληματα και θελει πολυ προσπαθεια να εξοικιωθεις. Καλυτερο το joystic τυπου Ν70,Ν80,6680,6630 κτλ.. Σε γενικες γραμμες πιστευω οτι το Ν70 ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης. Το Ν73 δεν διαθετει τις τοσες σημαντικες διαφορες σε σχεση με τον προκατοχο του και ισως δεν αξιζει μια τετοια αγορα αμεσα.Ειναι καλυτερα να κοιταξει καποιος σε αλλες εφαμιλες επιλογες Νοkia ή και ακομα σε ενα SE Ρ990 που ειναι ακριβότερο σχεδον 80 ευρο. Μπορεις να επισκευτεις το http://www.techteam.gr και θα βρεις στα ''downloads'' αρκετα θεματα για Symbian 3rd edition. Δηλώνοντας αυστηρός κριτής σε όλα γενικά τα κινητά, μπορώ να πω ότι διαφωνώ άρδην με τα παραπάνω λεγόμενα...Το Ν73 είναι ότι καλύτερο και ποιοτικότερο έχει παρουσιάσει ποτέ η νοκια στη κατηγορία των candy bars κινητών...Τρίζει σαφώς λιγότερο από το Ν70 και γρατζουνιέται πολύ δυσκολότερα λόγω υλικών. Αφθαστη η οθόνη και κάμερα και γενικα σε τεχνολογία είναι πολύ πιό μπροστά από το προκάτοχό του, με το οποίο δεν έχει καμιά σχέση...Υπερέχει σε όλους τους τομείς με κλειστά μάτια....:D http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παιδιά μερικές ερωτήσεις ακόμα: Τα πλήκτρα επιλογών (αριστερό-δεξί), τι είδους συντομεύσεις δέχονται; Στο 6233 που έχω τώρα μπορώ να βάλω πχ ΒΤ, IrDA, Ηχητικά προφίλ, Έκθεση, ΜΜS κλπ. Γίνεται κάτι τέτοιο στο Ν73; Το ξυπνητήρι έχει επιλογή ημερών που θα ενεργοποιείται; Στο αρχικό firmware αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. Άλλαξε κάτι με τις αναβαθμίσεις; Μπορώ να φτιάξω φακέλους όπου θα αποθηκεύω ξεχωριστά όποια SMS θέλω; Το πλήκτρο "#" μπορεί αν πατηθεί να ενεργοποιήσει το "Αθόρυβο" προφίλ; Στο αριθμητικό πληκτρολόγιο μπορώ να έχω συντομεύσεις μόνον για αριθμούς επαφών ή μήπως και συντομεύσεις για εφαρμογές κλπ; Αυτά τα ολίγα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παιδιά μερικές ερωτήσεις ακόμα: Τα πλήκτρα επιλογών (αριστερό-δεξί), τι είδους συντομεύσεις δέχονται; Στο 6233 που έχω τώρα μπορώ να βάλω πχ ΒΤ, IrDA, Ηχητικά προφίλ, Έκθεση, ΜΜS κλπ. Γίνεται κάτι τέτοιο στο Ν73; Το ξυπνητήρι έχει επιλογή ημερών που θα ενεργοποιείται; Στο αρχικό firmware αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. Άλλαξε κάτι με τις αναβαθμίσεις; Μπορώ να φτιάξω φακέλους όπου θα αποθηκεύω ξεχωριστά όποια SMS θέλω; Το πλήκτρο "#" μπορεί αν πατηθεί να ενεργοποιήσει το "Αθόρυβο" προφίλ; Στο αριθμητικό πληκτρολόγιο μπορώ να έχω συντομεύσεις μόνον για αριθμούς επαφών ή μήπως και συντομεύσεις για εφαρμογές κλπ; Αυτά τα ολίγα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του :happy: Kατ΄αρχήν δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες αναβαθμίσεις... 1. Όποια εσύ επιθυμεις μεσα από λίστα.... 2. Μιλώντας για το ενσωματωμένο, ναι έχει.... 3. Μπορείς να μετακινείς όποιο SMS θέλεις στο φόλντερ "οι φακελοί μου". 4. Ναι πάντα... 5. Μόνο επαφές.... http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Kατ΄αρχήν δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες αναβαθμίσεις... 1. Όποια εσύ επιθυμεις μεσα από λίστα.... 2. Μιλώντας για το ενσωματωμένο, ναι έχει.... 3. Μπορείς να μετακινείς όποιο SMS θέλεις στο φόλντερ "οι φακελοί μου". 4. Ναι πάντα... 5. Μόνο επαφές.... Ok φίλε ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOG Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παιδια το αγορασα και εγω πριν 2 βδομαδες το κινητακι (ειχα n80)....Εντυπωσεις: Φωτο περιμενα καλυτερες απο το n80 ειδα ελαχιστη διαφορα..Αφηστε που με παραξενεψε το εξης:Οι φωτο στο ν80 επιαναν περιπου 900kb στα 3mp ενω στο n73 400-500kb...Γιατι αυτο? Η οθονη μπορει να ειναι μεγαλυτερη αλλα δεν εχει την ευκρινια του ν80.Αλλα λογω μεγεθους την προτιμω... Η μπαταρια τα σπαει!Με εχει αφησει εκπληκτο με τη διαρκεια της... Εχω και ενα προβλημα που το ειχα και με το ν80..Οταν περναω mp3 κατευθειαν στην καρτουλα απο το card reader τα ελληνικα τα βγαζει οτι να ναι ονομασιες(ακαταλαβιστικα)..Γιατι?Για να βγουν οκ πρεπει να παω στο pc-suite και καθε mp3 να το μετονομασω και να το περασω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Καλησπέρα και εμένα μου κόλλαγε αλλά το σημαντικότερο είναι ότι όταν δεχόμουνα κάποιο τηλεφώνημα όταν πάταγα το yes αυτό αντί για να ξεκινήσει η κλίση αυτό έσβηνε και ξανά άναβε . Το πήγα στο nokiashop την πρώτη φορά του κάνανε αναβάθμιση αλλά τίποτα , την δεύτερη φορά 21/9 το κρατήσανε να το στείλουν εκτός Ελλάδας γιατί εδώ δεν κάνουνε servis στα Ν93 και Ν73 . Από τότε περιμένω . malon exei paei germania kirios ekei pane sto c.f kai sinithos lene 2 ebdomades sin :wacko: !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Παιδιά μερικές ερωτήσεις ακόμα: Τα πλήκτρα επιλογών (αριστερό-δεξί), τι είδους συντομεύσεις δέχονται; Στο 6233 που έχω τώρα μπορώ να βάλω πχ ΒΤ, IrDA, Ηχητικά προφίλ, Έκθεση, ΜΜS κλπ. Γίνεται κάτι τέτοιο στο Ν73; Το ξυπνητήρι έχει επιλογή ημερών που θα ενεργοποιείται; Στο αρχικό firmware αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. Άλλαξε κάτι με τις αναβαθμίσεις; Μπορώ να φτιάξω φακέλους όπου θα αποθηκεύω ξεχωριστά όποια SMS θέλω; Το πλήκτρο "#" μπορεί αν πατηθεί να ενεργοποιήσει το "Αθόρυβο" προφίλ; Στο αριθμητικό πληκτρολόγιο μπορώ να έχω συντομεύσεις μόνον για αριθμούς επαφών ή μήπως και συντομεύσεις για εφαρμογές κλπ; Αυτά τα ολίγα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του :happy: Το ξυπνητήρι δεν έχει επιλογή ημερών ούτε καν ημέρας. Ισχύει μέσα στο 24ωρο. Υπάρχουν όμως εφαρμογές τρίτων ήδη διαθέσιμες. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Το ξυπνητήρι δεν έχει επιλογή ημερών ούτε καν ημέρας. Ισχύει μέσα στο 24ωρο. Υπάρχουν όμως εφαρμογές τρίτων ήδη διαθέσιμες. Such as? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Φωτο περιμενα καλυτερες απο το n80 ειδα ελαχιστη διαφορα..Αφηστε που με παραξενεψε το εξης:Οι φωτο στο ν80 επιαναν περιπου 900kb στα 3mp ενω στο n73 400-500kb...Γιατι αυτο? .. ayto to eida kai ego alla eides diafores sti poiotita,to n73 san camera einai anotero to n80 Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Δεν θα συμφωνήσω σε τίποτα απολύτως. Προσωπικά έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Μέχρι που αμφισβητώ και αυτά που λες.Ήμαρτον το έχεις πιάσει στα χέρια σου ?? .????? Εμένα γιατί μου κρατάει 4 μέρες χωρίς να το κλίσω καθόλου και με μέσο χρόνο ομιλίας την μέρα 20 λεπτά . Το είχες όντως ποτέ ????? Οπως γραφω το Ν73 το ειχα και το κρατησα 2 εβδομαδες - και κατοπιν εντατικης χρησης (μεσο ορο ομιλιας την ημερα 4 ωρες, ιντερνετ κτλ) κατεληξα στην γνωμη που αναφερω. Δεν ειμαι καινουργιος στην Νοκια- χρησιμοποιω σχεδον 10 χρονια συσκευες της. Αυτα που εγραψα ειναι τα συμπερασμα μου για μια συσκευη που ειναι απλως καλη.Κριμα για την Nokia που θα μπορουσε να το κανει ακομα καλυτερο (500 ευρω ειναι). Ο καθενας μπορει να το θεωρει τελειο και η γνωμη του ειναι σεβαστη. ...Ριξτε μια ματια στον δεικτη SAR..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 panosth, έτσι από περιέργεια πες μου: ξέρεις πολλά τηλέφωνα που κρατάνε 2 μέρες με τέτοια εντατική χρήση (4 ώρες ομιλία ημερησίως, internet κτλ.); Το Ν80 με τέτοια χρήση δε σε βγάζει ούτε μέχρι το απόγευμα. Όσο για το joystick, ειλικρινά σου λέω ότι από πότε που το πήρα (πάνω από μήνα) δεν πάτησα ούτε μια φορά λάθος. Το βρίσκω τέλειο σε αίσθηση, μόνο που με φοβίζει μην πάθει τίποτα γιατί το έχω στην τσέπη. Δεν ξεναείχα τηλ. με joystick, ίσως να ήσουν μαθημένος με άλλο και σε ξενίζει. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 kseri kanis an mporo na valo karta mnimis 2 giga?kapou diavasa nomizo oti dexete mexri 1 giga?exi kanis idea an dexete 2?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 kseri kanis an mporo na valo karta mnimis 2 giga?kapou diavasa nomizo oti dexete mexri 1 giga?exi kanis idea an dexete 2?? μια χαρά δέχεται τις 2 GB. εγώ 2 GB έχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 μια χαρά δέχεται τις 2 GB. εγώ 2 GB έχω ise apextos kai grigoros!!!pao na kano klik stin agora mias 2 giga!!!efxaristo poli file mou!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 panosth, έτσι από περιέργεια πες μου: ξέρεις πολλά τηλέφωνα που κρατάνε 2 μέρες με τέτοια εντατική χρήση (4 ώρες ομιλία ημερησίως, internet κτλ.); Το Ν80 με τέτοια χρήση δε σε βγάζει ούτε μέχρι το απόγευμα. Όσο για το joystick, ειλικρινά σου λέω ότι από πότε που το πήρα (πάνω από μήνα) δεν πάτησα ούτε μια φορά λάθος. Το βρίσκω τέλειο σε αίσθηση, μόνο που με φοβίζει μην πάθει τίποτα γιατί το έχω στην τσέπη. Δεν ξεναείχα τηλ. με joystick, ίσως να ήσουν μαθημένος με άλλο και σε ξενίζει. Αν βγάζει 2 μέρες αναμονής με 4 ώρες ομιλίας της ημέρα τότε είναι φαινόμενο!!! Όσο για το joystick,μπορεί το δικό του να είναι έτσι όπως λέει ο άνθρωπος.Λίγες φορές συμβαίνουν αυτά??:worry: Μαζικής παραγωγής προιόντα είναι...:rolleyes: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Καλησπερα σε ολους! Αν γνωριζεται θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο μπορο να δω αρχεια βιντεο .mp4 στο N73. Εγκατεστησα το DivX Player (Freeware) αλλα χωρις αποτελεσμα (αν καταλαβα καλα ειναι μονο για τα .avi). Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Καλησπερα σε ολους! Αν γνωριζεται θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο μπορο να δω αρχεια βιντεο .mp4 στο N73. Εγκατεστησα το DivX Player (Freeware) αλλα χωρις αποτελεσμα (αν καταλαβα καλα ειναι μονο για τα .avi). Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Με τον ενσωματωμένο realplayer της συσκευής σου! Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Με τον ενσωματωμένο realplayer της συσκευής σου! nikoleon πιστεψε με δεν παιζει κατι τετοιο, το εχω διπλοτσεκαρι. Μπορει καπου αλλου να ειναι το προβλημα, θα το ψαξω.... Σε ευχαριστω παντως ok μου λεει τωρα οτι δεν εχει τους απαραιτητους codecs για να παιξει... τι γινεται τωρα? Υπαρχουν codecs που θα πρεπει να εγκαταστησω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ok μου λεει τωρα οτι δεν εχει τους απαραιτητους codecs για να παιξει... τι γινεται τωρα? Υπαρχουν codecs που θα πρεπει να εγκαταστησω? Προσπάθησε να βρεις στο δίκτυο πρόγραμμα μετατροπής από mp4 σε rm. Τουλάχιστον όσα βίντεο rm του έχω περάσει τα παίζει κανονικά. Δες εδώ π.χ. http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/mp4/rm.php Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 τελεια... τωρα ξεμπερδευουν τα πραγματα.μηπως εχεις και το κλειδακι η αν ξερεις που να το αναζητησω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 τελεια... τωρα ξεμπερδευουν τα πραγματα.μηπως εχεις και το κλειδακι η αν ξερεις που να το αναζητησω??? κανε οτι λεει ΕΔΩ ο mario_fit #1306 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krokodilakias Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 ρε παιδια κανενα προγραμμα για να φαινεται το φοντο σε ολη την οθονη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts