leftezi Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Από ό,τι ειπώθηκε και σε προηγούμενα posts δεν είσαι ο πρώτος, Το πρόβλημα διορθώνεται αλλάζοντας το Product Code του τηλεφώνου. Οι οδηγίες για τη διαδικασία βρίσκονται στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος κοίτα τα κόκκινα γράμματα που λέει "ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ" στο πρώτο μήνυμα. Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις ME αλλά εκεί θα βρεις πώς να αλλάξεις το product code. ΥΓ: Κάνε κι ένα ψάξιμο στο παρόν θέμα βάζοντας "Product Code" στην "αναζήτηση στο παρόν θέμα" και θα σου βγουν αρκετά σχετικά με το πρόβλημά σου μηνύματα. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cayenne Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 To provlima mallon ofeiletai sto oti to kinito sou den einia apo partida pou proorizontan gia ellada. afto pou mporeis na kaneis einai na allaxeis to product code me to nemesis (exei anaverthei kai paliotera) kai meta kaneis kanonika update kai logika tha exeis kai ellinika. Ps ama kanw lathos, as me diorthwsei kapoios min ton kapsw ton anthropw!!!!! plaka kanw!!!!!!!!!!!!!! leftezi said: Από ό,τι ειπώθηκε και σε προηγούμενα posts δεν είσαι ο πρώτος, Το πρόβλημα διορθώνεται αλλάζοντας το Product Code του τηλεφώνου. Οι οδηγίες για τη διαδικασία βρίσκονται στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος κοίτα τα κόκκινα γράμματα που λέει "ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ" στο πρώτο μήνυμα. Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις ME αλλά εκεί θα βρεις πώς να αλλάξεις το product code. Me prolaves file!!!!!!!!! krima kai imoun toso konta!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teiresias Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Geia se olous . Epeidi to cd me software tou kinitou mou exei katastrafei katevasa to nokia suite apo to internet. Parolafta enw i egkatastasi ginete kanonika sindesi den kataferw na kanw metaxi kinitou kai pc . Gnwrizei kaneis kati ??? Otan omws epilegw apo to tilefwno na to syndesw san meso apothikefsis apla diladi apli metafora arxeiwn ola einai ok . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 sas eyxaristw poly paidia..:) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 teiresias said: Geia se olous . Epeidi to cd me software tou kinitou mou exei katastrafei katevasa to nokia suite apo to internet. Parolafta enw i egkatastasi ginete kanonika sindesi den kataferw na kanw metaxi kinitou kai pc . Gnwrizei kaneis kati ??? Otan omws epilegw apo to tilefwno na to syndesw san meso apothikefsis apla diladi apli metafora arxeiwn ola einai ok . Τρεξε το PC Suite Cleaner για πληρη απεγκατασταση του και μετα παλι εγκατασταση :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Να κανω μια ερωτηση επειδη εχω ψιλομπερδευτει... Αν παρω το Ν73 ΜΕ απο vodafone θα εχει μεσα σιγουρα το vodafone live αρα και το firmware της vodafone.Ρωτησα και μου ειπαν οτι το φερνουν μονο με vodafone live. Η απορεια μου ειναι αν μπορω να σβησω το vodafone live απο το κινητο και να βαλω το κανονικο firmware της Nokia και να ΜΗΝ εχει πλεον vodafone live μεσα... Ευχαριστω :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 kentoner2000 said: Να κανω μια ερωτηση επειδη εχω ψιλομπερδευτει... Αν παρω το Ν73 ΜΕ απο vodafone θα εχει μεσα σιγουρα το vodafone live αρα και το firmware της vodafone.Ρωτησα και μου ειπαν οτι το φερνουν μονο με vodafone live. Η απορεια μου ειναι αν μπορω να σβησω το vodafone live απο το κινητο και να βαλω το κανονικο firmware της Nokia και να ΜΗΝ εχει πλεον vodafone live μεσα... Ευχαριστω :D Εχουμε πει οτι αλλαζοντας πρωτα το product code με το γνωστο τροπο, στην συνεχεια ,μεσω του nokia updater ,μπορεις να το κανεις απλο ,ME ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 ρε παιδια εχω εγκαταστησει στο κινητο το Internet Radio απο το site http://opensource.nokia.com/projects/s60internetradio/ClientPage.html για να ακουω ραδιο απο το internet αλλα για καποιο λογο δεν λειτουργει στο nokia n73me κινητο μου. ξερεις κανενας τι παιζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Paidia epeidi meta tm anavathmisi dn m douleuei i foto,yparxei kapoio programa p mporw na dokimasw? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windgeo Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδιά σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στο Ν73 ΜΕ μιας και ακουω οτι το τελευταιο update κανει το μενου πιο γρηγορο.Το προβλημα ειναι πως το product code που προτεινεται στο αρχειο word στην αρχη της συζητησης δεν συνδυαζει ελληνικα με ιταλικα,συνδυασμος που μου χρειαζεται.Τωρα βρηκα τα παρακατω product codes,μηπως γνωριζει κανεις τι γλωσσες εμπεριεχει το καθενα ή αν καποιο απο αυτα εχει ελληνικα επισης? And these are the EMEA version of the N73 Music Edition: 0537289 Euro 1 0539193 France 0539207 Alps 0539239 Euro 2 0539256 Turkey 0539265 South Africa 0539269 Scandanavia 0539278 Baltains 0539279 Russia 0539284 Ukraine 0539285 Bulgaria 0539289 Hungary 0539291 Balkans 0539293 Greece/Cypurs 0539294 Lebanon 0539295 Gulf 0539298 Israel 0539299 Romania 0539341 Belarus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Help! Εχω το motorola h350 bluetooth handsfree και μέχρι τώρα δουλευε μια χαρά με το ν73. Σήμερα ενώ συνδεεται κανονικά,δεν ακουγεται τπτ στο ακουστικό,παρα μόνο οι ήχοι του handsfree. Σε αλλο τηλ που δοκιμασα δουλευει κανονικά. Οκ με ενα restart λύθηκε το πρόβλημα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδια το nemesis servise suit για αλλαγη του product code που το βρισκω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 windgeo said: Παιδιά σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση στο Ν73 ΜΕ μιας και ακουω οτι το τελευταιο update κανει το μενου πιο γρηγορο.Το προβλημα ειναι πως το product code που προτεινεται στο αρχειο word στην αρχη της συζητησης δεν συνδυαζει ελληνικα με ιταλικα,συνδυασμος που μου χρειαζεται. Δεν μπορουν να συνδιαστουν Ελληνικα & Ιταλικα ... Ειτε την μια γλωσσα μπορεις να εχεις ,ειτε την αλλη. gkok said: Παιδια το nemesis servise suit για αλλαγη του product code που το βρισκω; :google: http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Σχετικά με τα εικονιδια σε διαφορα games jar που τα έβγαζε μικρά είχε βρεθεί λύση. Δλδ να κανουμε αποσυμπιεση το jar και μετα να βρισκουμε την εικονα και να την κάνουμε 40*40,το θεμα ειναι πως μετά τα ξανακάνω τα αρχεια jar,γιατι δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 xristos75 said: ρε παιδια εχω εγκαταστησει στο κινητο το Internet Radio απο το site http://opensource.nokia.com/projects/s60internetradio/ClientPage.html για να ακουω ραδιο απο το internet αλλα για καποιο λογο δεν λειτουργει στο nokia n73me κινητο μου. ξερεις κανενας τι παιζει; Μαλλον το πραγραμα προσπαθει να ανοιξει συνδεση μεσω port που ειναι μπλοκαρισμενο, απλο wap που εδω στην ελλαδα μασ δινουν εχει μονο το port 80 ανοιχτο, πρεπει να εχεισ φουλ internet συνδεση. Αλλα και παλι σου συνηστω να μην το κανεις αν σε χρεωνουν ογκοχρεωση.... εκτος αν εχεις μπαμπα τον κοκκαλη :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλησπερα!!Ισως το προβλημα να εχει ξαναανφερθει.Βασικα,εχω περασικατα θεματα απο το ιντερνετ, στο κινητο μου.Η φαση ειναι οτι οταν πηγαινω στο Διαχειριση Αρχειων εμφανιζονται μονο μερικα απο αυτα,κια οχι ολα οσα εχω εγκαταστησει..Μηπως επειδη τα εχω αποθηκευσει στη καρτα μνημης???Υπαρχει δυνατοτητα διαγραφης τους κανοντας καποιες κινησεις ή οχι?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Καλημέρα. Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση του n73 οχι me. Κατέβασα στον υπολογιστή το Nokia software updater που έκανε όλη την δουλειά μόνο του. Μετά έκανα ένα συχγρονισμό με το Nokia pc suite και όλα μια χαρά. Τώρα έχω την έκδοση 3.0704.1.0.1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Καλημέρα... Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το Ν73ΜΕ :confused: Ενώ έχω κάνει εγκατάσταση κάποια themes στη διαχείρηση εφαρμογών δείχνει πως είναι εγκατεστημένα ήδη αλλά στο μενού των θεμάτων δεν υπάρχουν :( Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ :) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει?Εχω το ν73 me την τελευταια music edition εκδοση και δεν μπορω να βγαλω φωτογραφια παταω δηλαδη να βγει και ενω δειχνει κανονικα η καμερα δεν την αποθηκευει.Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?Το ιδιο κανει και στο Βιντεο.Απο μνημη εχω 35mb στο τηλεφωνο και 1200mb στην καρτα.Μηπως υπαρχει καποιο εναλακτικο προγραμμα να το δοκιμασω να δω αν μπορω μ αυτο να βγαλω φωτογραφια? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos14 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 γεια σας.ξερω οτι μπορει να εχει απαντηθει το ερωτιμα μου αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο και χρονοβορο να κατσω και να ψαξω αυτο που θελω να βρω αναμεσα σε τοσες σελιδες.θα ηθελα να μου πειτε που μπωρο να βρω themes,games και applications για νοκια ν73 εκτος απο το το zedge kai to mobile9.ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ntinos14 said: γεια σας.ξερω οτι μπορει να εχει απαντηθει το ερωτιμα μου αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο και χρονοβορο να κατσω και να ψαξω αυτο που θελω να βρω αναμεσα σε τοσες σελιδες.θα ηθελα να μου πειτε που μπωρο να βρω themes,games και applications για νοκια ν73 εκτος απο το το zedge kai to mobile9.ευχαριστω πολυ xxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 παιδια μηπως μπορει καποιος να με βοηθησεί? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespatzis Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Παιδιά θέλω βοήθεια... έχω πάρει το Ν73 ΜΕ και δεν ξέρω πού μπορώ να βρω 3d sounds που έχουν μορφή *.dcf Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να βρω τέτοιους ήχους ή κάποιο πρόγραμμα να τους δημιουργήσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 vespatzis said: Παιδιά θέλω βοήθεια... έχω πάρει το Ν73 ΜΕ και δεν ξέρω πού μπορώ να βρω 3d sounds που έχουν μορφή *.dcf Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να βρω τέτοιους ήχους ή κάποιο πρόγραμμα να τους δημιουργήσω? Διάβασε λίγο αυτό το topic http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=55048 http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 nervous said: Εχουμε πει οτι αλλαζοντας πρωτα το product code με το γνωστο τροπο, στην συνεχεια ,μεσω του nokia updater ,μπορεις να το κανεις απλο ,ME ... Ο οποιος ειναι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts