diagoras Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 geia sas! skeftomai na agoraso karta mnimis k tha ithela tin gnomi sas gi afti edo: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_32_94&products_id=2663 aksizei? efxaristw ek twn proterwn! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extrem64049 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 paidia axoizei na grafto sto club nokia h tha bro ton bela moy me diafhmistika?einai dorean h plhroneis giati diabasa gia kati kartes poy soy stelnoyn? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 παιδες καλησπερα! ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει κανει αλλαγη font(γραμματοσειρας) στο Ν73?θελω να κανω και να προσθεσω μια γραμματοσειρα απλα ηθελα να ξερω αν ειναι ασφαλες και αν μετα γινονται εναλλαγες μεταξυ τους? Για ρηξε μια ματια στη σελιδα 96 , εχω λεπτομερειες για την αλλαγη γραμματοσειρας. χρονια πολλα και καλα σε ολους !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 paidia axoizei na grafto sto club nokia h tha bro ton bela moy me diafhmistika?einai dorean h plhroneis giati diabasa gia kati kartes poy soy stelnoyn? Διαβασε λιγο εδω μπορει να σου ληθουν καποιες αποριες :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101891&highlight=club+nokia http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ελπίζω έστω και τώρα! για τρίτη φορα που γράφω κάποιος να με βοηθήσει! Λοιπόν τα ξαναλέω!:wacko: έκανα anbathmisi του κινητού μέσω net και από τότε ενώ συνδέεται το κινητό κανονικά με το pc για να μεταφέρω δεδομένα....όταν πάω στο lifeblog ώστε να κρατήσω αρχεία ασφαλειας τα δεδομένα αυτό δεν δουλεύει καθόλου. μου λέει απέτυχαν να αντιγραφουν αρχεία. Να σε ρωτήσω κάτι απλό.Υποθέτω οτι ενημερώνεις το LifeBlog στο κινητό πριν κάνεις τον συγχρονισμό με το PC.Αυτό που βρίσκεται στο φάκελο Εφαρμογές του κινητού.Μέ άλλες λειτουργίες πως πάς;Βλέπει τον κατάλογο και τα μηνύματα στο pc suite; Kkoutridis κοινή λογική.Τα δυο κινητά στην ουσία είναι το ίδιο και το αυτό.Οχι δεν έχουν διαφορά στην φωτεινότητα.Η μαύρη πρόσοψη την κάνει να φαίνεται στο ΜΕ πιο φωτεινή.Και μη ΦΩΝΑΖΕΙΣ,σε ακούμε,δεν είμαστε κουφοί.... Diagoras Πλαίσιο: Transcend 2GB 80X = 59 ευρώ. Γιατί να πάρεις 1GB στα 150Χ στα ίδια λεφτά όταν μπορείς να πάρεις 2; και στο κινητό η έξτρα ταχύτητα ανάγνωσης της κάρτας μνήμης δεν δείχνει διαφορά(εκτός αν είπαν ψέματα σε εμένα:confused: ) Αν όμως θέλεις να την χρησιμοποιείς για μεταφορά δεδομένων μέσω card reader η και σε άλλες συσκευές(ψηφιακή κάμερα) και έχει μέγαλη σημασία ο χρόνος ανάγνωσης τι να σου πώ...Ur money,ur choice.... BioBill το Ν73 δεν έχει περιορισμούς στην αποστολή και λήψη συννημένων εκτός απο αυτούς που βάζεις εσύ και η μνήμη της συσκευής σου(μπορείς να θέλεις να μην κατεβάσεις ένα αρχείο πάνω απο ενα μέγεθος απο POP3 Server πάντα γιατι η χρέωση GPRS καραδοκεί).Το quickword και το quicksheet εμφανίζουν ικανοποιητικά τα αρχεία excel και word ως απλοί viewers που είναι. Υπάρχει επίσης πακέτο,το mobi office suite,με το οποίο μπορείς να κάνεις και κάποιες τροποποιήσεις στο κείμενο και στα λογιστικά φύλλα.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα στο δεύτερο είναι λίγο με τα μεγέθη των cells γιατί αν το αλλάξεις στο pc απο το φυσιολογικό φαίνονται κάπως περίεργα στο κινητό. Πάντως απο την προσωπική μου εμπειρία,υποθέτοντας οτι εκτός απο το να διαβάζεις θα θέλεις και να γράφεις,θα σου πρότεινα να κατευθυνθείς προς PDA με κινητό(και όχι απλό κινητό) με γραφίδα ή με qwerty πληκτρολόγιο(9100 πχ αν θέλεις να μείνεις σε Νοκια) και ίσως windows.Το πληκτρολόγιο του Ν73 είναι πολυυυύ μικρό(θα δινοπαθήσεις) για να γράφεις άνετα,ενώ ίσως να χρειάζεσαι και μεγαλύτερη οθόνη(μη το παρεξηγέις,το Ν73 έχει τη μεγαλύτερη οθόνη για κινητό αλλά τα PDA έχουν συγκριτικά μεγαλύτερη) Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Θα ηθελα να μου πειτε αν τα παρακατω μειονεκτηματα που διαβασα για το κινητο ειναι τοσο σοβαρα : what it lacks is … 1.WLAN 2.camera shutter is getting loose after few week of use 3.its keypad is worst amongs all n-series 4.needs a good firmware update !! 5.to me sony ericssons k-790 cam is better then anything right now what we have currently in market 6.incriment in MEGAPIXEL is not the one where u can have best pics even u can get more sharp images from N-90 and k-750 Ειδικα αυτο με το Keypad.. Και εγω ετσι οπως το βλεπω μου δινει την αισθηση οτι μπορει να βγει απο την θεση του πολυ ευκολα.. Επισης MiniJack εχει για να βαζω ο,τι ακουστικα θελω ή οχι; Και τελος τι διαφορες εχει το απλο απο το ME; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Θα ηθελα να μου πειτε αν τα παρακατω μειονεκτηματα που διαβασα για το κινητο ειναι τοσο σοβαρα : what it lacks is … 1.WLAN 2.camera shutter is getting loose after few week of use 3.its keypad is worst amongs all n-series 4.needs a good firmware update !! 5.to me sony ericssons k-790 cam is better then anything right now what we have currently in market 6.incriment in MEGAPIXEL is not the one where u can have best pics even u can get more sharp images from N-90 and k-750 Ειδικα αυτο με το Keypad.. Και εγω ετσι οπως το βλεπω μου δινει την αισθηση οτι μπορει να βγει απο την θεση του πολυ ευκολα.. Επισης MiniJack εχει για να βαζω ο,τι ακουστικα θελω ή οχι; Και τελος τι διαφορες εχει το απλο απο το ME; 1.Αν σε νοίαζει ναι,αν δε σε νοιάζει όχι.Θέλεις να μπαίνεις στο ίντενρετ απο το Wifi Hotspots στα Starbucks? 2.To Shutter της κάμερας ή μήπως εννοεί του καλύματος της μπαταρίας που καλύπτει και την κάμερα.Υποθέτω το δεύτερο και εξαρτάται πόσο βίαιος είσαι.Εμένα έιναι μία χαρά... 3.Ναι και με διαφορά.... 4.Εξαρτάται πιο firmware είχε ο τύπος που έγραψε τα παραπάνω,το τελευταίο είναι εντάξει...(και μια που το λέμε καμιά λύση με το πρόβλημα με το ξυπνητήρι;) 5.Λίγο υπερβάλει ο τύπος,η ποιότητα είναι περίπου η ίδια σε συνθήκες με φωτισμό με βάση την υποκειμενική μου άποψη.Μόνο με το flash υπερισχύει γιατί έχει κανονικό Xenon flash to Κ800.Συγκριτικό του Ν73 και του Κ800(ακριβώς το ίδιο με το Κ790) θα βρείς στο gsm-arena.Μη ξεχνάς όμως οτι το Ν73 είναι Smartphone,το Κ800 ένα απλό κινητό με καλή κάμερα... 6.Τι θέλει να πεί ο ποιητής; Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 6.Τι θέλει να πεί ο ποιητής;Μηπως οτι τα Megapixel δεν κανουν τη φωτογραφια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Μηπως οτι τα Megapixel δεν κανουν τη φωτογραφια; Σωστό.Αλλά κατα την άποψη μου δεν παίρνεις ψηφιακή μηχανή με κινητό,αλλα κινητό με ψηφιακή φωτογραφική.Οπότε τα Mp και το flash είναι just for fun... Συγκριτικά με μια κανονική ψηφιακή, πολυ πιο φτηνή απ'ότι στοιχίζει οποιδήποτε απο τα δύο κινητά, οι φωτογραφίες τους είναι ένα μάτσο χάλια... Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Το N73 ME εχει υποδοχη για Mini Jack ή οχι; Η καρτα μνημης που δινει ειναι η απλη; Ποσο γρηγορη ειναι; Απο αποψη μουσικης τα παει καλυτερα απο το N70; Bluetooth ακουστικα παιρνει; Και πως ακριβως λειτουργουν; Μπορω μονο να μιλαω με αυτα ή και να ακουω μουσικη; Ειναι πολυ διαφορετικο απο το N70; Θα μου κρατησει για 5-7 μηνες αν το παρω τωρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Το N73 ME εχει υποδοχη για Mini Jack ή οχι; Η καρτα μνημης που δινει ειναι η απλη; Ποσο γρηγορη ειναι; Απο αποψη μουσικης τα παει καλυτερα απο το N70; Bluetooth ακουστικα παιρνει; Και πως ακριβως λειτουργουν; Μπορω μονο να μιλαω με αυτα ή και να ακουω μουσικη; Ειναι πολυ διαφορετικο απο το N70; Θα μου κρατησει για 5-7 μηνες αν το παρω τωρα; Το Ν73 δέν έχει υποδοχή mini jack.Το hands free όμως που συνοδεύει το ΜΕ έχει υποδοχή για mini jack. Για την κάρτα που δίνει δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά νομίζω είναι 2Gb 80X. Bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά δεν παίρνει.Για το Ν70 δε ξέρω... Ένα κινητό εσυ το παίρνεισ για 5-7 μήνες;:confused: Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά δεν παίρνει.Ειναι αυτο που λεμε οτι εχει ελλειψη το A2DP; Το Ν73 δέν έχει υποδοχή mini jack.Το hands free όμως που συνοδεύει το ΜΕ έχει υποδοχή για mini jack.Τι ακριβως εννοεις; Δλδ δε μπορω να βαλω ακουστικα της δικης μου αρεσκειας; Σε ενα review ειδα οτι γινεται.. Ένα κινητό εσυ το παίρνεισ για 5-7 μήνες;Βασικα το λεω αυτο επειδη το N73 εχει ηδη πολλους μηνες που βγηκε και φοβαμαι μηπως παλιωσει αρκετα γρηγορα. Και θελω μια αποψη απο καποιον που ειχε το N70 πιο πριν. Αν η εκγατασταση εφαρμογων και η διαγραφη τους ειναι πιο γρηγορη ή τουλαχιστον το ιδιο. Δε πιστευω να αργει περισσοτερο.. Και κατι αλλο που ειδα στο N73 και ψιλοξενερωσα.. Διατηρησε τον μπλε φωτισμο του N70. Αυτο γινεται και στο ME ή οχι; Οσο για το Mini Jack το λεει ξεκαθαρα εδω : **The N73 Music Edition conveniently includes an adapter to plug in a standard 3.5mm headphone jack, which is handy, because the included pair only does a mediocre job.** Αυτη η καρτα λετε να παιζει στο N73; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ειναι αυτο που λεμε οτι εχει ελλειψη το A2DP; Τι ακριβως εννοεις; Δλδ δε μπορω να βαλω ακουστικα της δικης μου αρεσκειας; Σε ενα review ειδα οτι γινεται.. Ναι,το A2DP είναι το χαρακτηριστικό στο οποίο αναφέρεται. Απλά το Ν73 δε διαθέτει ενσωματωμένη έξοδο Mini Jack. Πρέπει να εφαρμόσεις στο pop-port της συσκευής ένα ειδικό εξάρτημα ώστε να καταστεί δυνατή η σύνδεση με τα ακουστικά που επιθυμείς. Το συγκεκριμένο εξάρτημα περιέχεται στη συσκευασία της μουσικής έκδοσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ναι,το A2DP είναι το χαρακτηριστικό στο οποίο αναφέρεται. Απλά το Ν73 δε διαθέτει ενσωματωμένη έξοδο Mini Jack. Πρέπει να εφαρμόσεις στο pop-port της συσκευής ένα ειδικό εξάρτημα ώστε να καταστεί δυνατή η σύνδεση με τα ακουστικά που επιθυμείς. Το συγκεκριμένο εξάρτημα περιέχεται στη συσκευασία της μουσικής έκδοσης.Δηλαδη ο μονος τροπος για να μην ερθω σε επαφη με το κινητο ειναι τα handsfree; Πολυ ωραια!! Και κατι τελευταιο. Ποια ειναι η τελευταια εκδοση του κινητου και αν μπορειτε ενα Link που να δειχνει τα βελτιωνει/διορθωνει. Επισης απο που με προτεινετε να το αγορασω; Στα 520 ανερχεται η τιμη του; Αναβαθμιση απο το σπιτι μεσω Nokia Updater μπορω να κανω αφοβα, ετσι; Τελος διαβασα οτι η εφαρμογη της μουσικης ειναι παντοτε ανοικτη; Αυτο δε μπορει να διορθωθει; Και οτι οταν βγαζεις φωτογραφια ακουγεται παντα ο θορυβος της φωτογραφικης μηχανης. Κατι ακουσα για ενα product code που βαζεις για να το κανεις flash και ο θορυβος σταματαει. Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο; * Πριν λιγο ειδα οτι ο Γερμανος το εχει στα 540 ευρω. Υπαρχει πουθενα αλλου φθηνοτερα; * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και είμαι ανάμεσα στο κανονικό και το ΜΕ. Το κινητό δεν το χρησιμοποιώ σαν music player, αλλά ο λόγος που σκέφτομαι το ΜΕ είναι η κάρτα μνήμης. Τι πιστεύεται ότι συμφέρει περισσότερο οικονομικά: να αγοράσω το απλό και να βάλω κάρτα μνήμης (1gb σκέφτομαι) ή να αγοράσω το ΜΕ που έχει 2gb; ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Δηλαδη ο μονος τροπος για να μην ερθω σε επαφη με το κινητο ειναι τα handsfree; * Πριν λιγο ειδα οτι ο Γερμανος το εχει στα 540 ευρω. Υπαρχει πουθενα αλλου φθηνοτερα; * Να μην έρθεις σε επαφή με το κινητό; Δηλαδή; Το Πλαίσιο διαθέτει τη συσκευή στα 514 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Υποθετω οτι θα εχουν και την τελευταια εκδοση περασμενη στο κινητο, ετσι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Υποθετω οτι θα εχουν και την τελευταια εκδοση περασμενη στο κινητο, ετσι; Και να μην ειναι περασμενη ,θα την περασεις μονος σου ,με το nokia software updater.Τις γνωσεις τις εχεις υποθετω... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Υποθετω οτι θα εχουν και την τελευταια εκδοση περασμενη στο κινητο, ετσι; Ποτε μην υποθετεις τιποτα. Υποθετω = Assume Assume = Ass U Me :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Παιδιά πήρα το nokia N73!!! Είναι τέλειο,το έχω βάλει να φορτίσει τώρα, Πρώτη φορά παίρνω νόκια. τελικα δικιο είχατε το μενου των νοκια είναι τέλειο,πολλές δυνατότητες. Τώρα μπορώ να βάζω εφαρμογές?κυκλοφορουν για το κινητό?τι εφαρμογες παίρνει? Α εχει σταματήσει η ενδειξη φόρτισης,μπορώ να το βγάλω?πόση ώρα να το αφήσω? Δεν νομίζω να χαλάσει η μπαταρία που το φορτίζω ανοιχτό ε? thanks, κάρτα μνήμης δεν είχε στο κουτί πάντως,αν βάλω του 903 που ειναι minisd υπάρχει πρόβλημα? λίγο ακριβό δεν το πήρα?479 ευρώ απο γερμανό.για μοτορολα πήγαινα,με κέρδισε το νόκια.:) Α και κάτι άλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το flash ως φακό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Παιδιά πήρα το nokia N73!!! Είναι τέλειο,το έχω βάλει να φορτίσει τώρα, Πρώτη φορά παίρνω νόκια. τελικα δικιο είχατε το μενου των νοκια είναι τέλειο,πολλές δυνατότητες. Τώρα μπορώ να βάζω εφαρμογές?κυκλοφορουν για το κινητό?τι εφαρμογες παίρνει? Α εχει σταματήσει η ενδειξη φόρτισης,μπορώ να το βγάλω?πόση ώρα να το αφήσω? Δεν νομίζω να χαλάσει η μπαταρία που το φορτίζω ανοιχτό ε? thanks, κάρτα μνήμης δεν είχε στο κουτί πάντως,αν βάλω του 903 που ειναι minisd υπάρχει πρόβλημα? λίγο ακριβό δεν το πήρα?479 ευρώ απο γερμανό.για μοτορολα πήγαινα,με κέρδισε το νόκια.:) Α και κάτι άλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το flash ως φακό? (ώρα να τα βρείς και με τον denior:rolleyes: ):) Άστο καμιά ώρα ακόμα και βγάλτο. mini sd δεν παίρνει? Κανένα πρόβλημα. Ψάξε για εφαρμογές s60 3d edition. (κατάληξης .sisx νομίζω:O ) ρίξε μια ματιά εδώ να πάρεις μια ιδέα http://my-symbian.com/ Πολλά το πήρες πάντως..... Ξανά με γεια!!!!:lol: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 (ώρα να τα βρείς και με τον denior:rolleyes: ):) Άστο καμιά ώρα ακόμα και βγάλτο. mini sd δεν παίρνει? Κανένα πρόβλημα. Ψάξε για εφαρμογές s60 3d edition. (κατάληξης .sisx νομίζω:O ) ρίξε μια ματιά εδώ να πάρεις μια ιδέα http://my-symbian.com/ Πολλά το πήρες πάντως..... Ξανά με γεια!!!!:lol: thanks ρε φίλε για την απάντηση,ναι Mini sd παίρνει,την έβαλα στο ν73,δεν την αναγνώριζε,εκανα ενα format ομως και την είδε μια χαρά. Να τα βρω με τον denior?επειδη πήρα νόκια?:p Δεν έχω τπτ με τον denior:) Αντε denior βοηθησε γιατι βουνό μου φαίνεται να το μάθω:) Ούτε εγώ το πιστευω πως πήρα νοκια,μου έκανε κλικ πάντως μου άρεσε πολύ. Το bt το ακουστικο ουτε θα το βγάζω απο το αυτί:p Μετα πως τις βάζω στο κινητό τις εφαρμογές? Ας βοηθήσει κανενας χρήστης νοκια παραπάνω. Πολύ δυσκολο ρε παιδια ακομα δεν έχω καταφέρει να γράψω τις επαφές:lol: και κατι αλλο περιεργο στελνω κατι με bt στα μηνυματα μου το πάει:mad: Πολλά το πήρα?ποια ειναι η χαμηλότερη τιμή?απο γερμανο το πήρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Το me πήρες?? Πάντως το πλαίσιο έχει το n91 μόνο 464 ευρώ. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Το me πήρες?? Πάντως το πλαίσιο έχει το n91 μόνο 464 ευρώ. Οχι το κανονικό,και μένα πολλά μου φάνηκαν,είχα ετοιμαστεί για το maxx γι αυτό μάλλον. Παντως στην συσκευασία είχε καλωδιο για pc,handsfree,λουρακι,ενα μικρο μαύρο υφασμα για να το καθαρίζεις,γενικα είχε τα πάντα εκτος κάρτα μνήμης! Τώρα του έβαλα 1gb. Για να δοκιμάσω να το συνδέσω με Pc:D Ξέρει κανείς πως κλείνουμε το 3g?thanks:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 επιλεγεις την λειτουργια gms απο τις ρυθμισεις --> δικτυο. Μπορει καποιος να προτεινει καποια καλα ακουστικα για το N73; Και να μην ειναι περασμενη ,θα την περασεις μονος σου ,με το nokia software updater.Τις γνωσεις τις εχεις υποθετω...Τις γνωσεις τις εχω, αλλα με αυτα που ακουω τωρα τελευταια με τα κινητα που νεκρωνουν κατα την διαρκεια του online update, αρχιζω να ανησυχω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts