nikoskat Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μια δική μου απορία τώρα. Έχω πρόβλημα ότι καμιά φόρα στέλνω μήνυμα πάνω απο 160 χαρακτήρες και παέι διπλό γιατί δεν με προειδοποιεί οτι εινια μεγάλο το μήνυμα.Στο παλίο μου κινητό όταν το έκανα με προειδοποιούσε.Κανένας τρόπος να το κάνει και εδώ; οντως, αλλα δε βλεπω να υπαρχει τετοια επιλογη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 file dn paizei 16 eimai opote:/ ligo dyskolo pistotikes apla emena me epiane to kefali m kai alli mia kopela kai ena palikari:/ Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Φιλαράκο μου, δεν εξαρτάται μόνο από το κινητό αλλά και από το κεφάλι :D Όσο μικρότερη είναι η ηλικία ενός ατόμου, τόσο πιο ευαίσθητο είναι σε ακτινοβολίες. Το Ν73 έχει σχετικά ψηλό δείκτη. Χρησιμοποίησε hands free ή bluetooth. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 file mou xoris naexo parei til me epiane:( krima re gamoto kai m arese pl Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Αυτό πάλι φαίνεται κάπως υπερβολικό. Μήπως ήταν η ιδέα σου; Ή μήπως έφταιγε η μέρα και χρειαζόσουν κανένα depon? Και μη μου πεις ότι το επιβεβαίωσαν και οι άλλοι γιατί άμα πεις στον άλλο: Για κοίτα ρε, σε πιάνει κι εσένα πονοκέφαλος; - κατά 99% η απάντηση θα είναι "Ναι". Είναι και θέμα υποβολής. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ισως εχεις δικιο αλλα ισως μπορει και να με επιασε αλλα επειδη εγω μιλαω καθε μερα κανα 15 λεπτο στελνω γυρω στα 40 μηνυματα ισως δν κανει για μενα ετσι? Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Με hands free ή bluetooth δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καλού κακού, λόγω ηλικίας, κοίτα καλύτερα για κάτι με χαμηλό SAR. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 piga na kano upgrade meso PC suite, vrike anavathmisi gia to kinito alla leei oti thelei na fortizei sinxronos!! uparxei tropos na to apofigo auto? Episeis to upgrade to kanei me kleisto to kinito? 1.Οχι. 2.Ναι [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 @ dkampi -> THANKS!! @ nervous -> THANKS!! OK, me tin anavathmisi!! alla tora den exo ellinika!! boro na kano kati? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Με hands free ή bluetooth δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καλού κακού, λόγω ηλικίας, κοίτα καλύτερα για κάτι με χαμηλό SAR. Μια μικρή βόλτα στο web μου απέδειξε ότι δεν έχει μόνο το Ν73 υψηλό δείκτη sar π.χ. S.E. W950i Ένα μουσικό symbian που απευθύνεται κυρίως στη νεολαία έχει 1,35 S.E. M600i Μια καθαρά επαγγελματική συσκευή έχει 1,15 Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι επιλέγουμε (ως καταναλωτές) αυτό το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες μας. Δεν είναι δυνατόν, επειδή για παράδειγμα έχουμε 4 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας τον μήνα,να επιλέγουμε συσκευή με sar πάνω απο 1 W/kg και μάλιστα χωρίς handsfree Είναι επόμενο να έχουμε πονοκεφάλους και ποιός ξέρει τι άλλο !!!! P.S.=@nervous καταλαβαίνω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση για το sar και κακώς επανέρχομαι, αλλά άρχισαν να με κουράζουν "οι διάφοροι" που το μόνο που έχουν να προσάψουν στο Ν73 είναι το επίπεδο της ακτονοβολίας που εκπέμπει :mad: http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Μια μικρή βόλτα στο web μου απέδειξε ότι δεν έχει μόνο το Ν73 υψηλό δείκτη sar π.χ. S.E. W950i Ένα μουσικό symbian που απευθύνεται κυρίως στη νεολαία έχει 1,35 S.E. M600i Μια καθαρά επαγγελματική συσκευή έχει 1,15 Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι επιλέγουμε (ως καταναλωτές) αυτό το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες μας. Δεν είναι δυνατόν, επειδή για παράδειγμα έχουμε 4 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας τον μήνα,να επιλέγουμε συσκευή με sar πάνω απο 1 W/kg και μάλιστα χωρίς handsfree Είναι επόμενο να έχουμε πονοκεφάλους και ποιός ξέρει τι άλλο !!!! P.S.=@nervous καταλαβαίνω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση για το sar και κακώς επανέρχομαι, αλλά άρχισαν να με κουράζουν "οι διάφοροι" που το μόνο που έχουν να προσάψουν στο Ν73 είναι το επίπεδο της ακτονοβολίας που εκπέμπει :mad:Ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο θα συμφωνησω 100%:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Γινεται ηχογραφηση κλησης στο Ν73; Και αν ναι μεχρι ποση ωρα ειναι δυνατη η ηχογραφηση μιας συνομιλιας; Στο PC μπορεις να την περασεις γιατι ανακαλυψα οτι στο k700i δεν σου επιτρεπει να περασεις συνομιλιες σε υπολογιστη! Ξερει κανεις τιποτα; Exει καλωδιο το πακετο για συνδεση με pc η πρεπει να το παρουμε extra; Επισης το Ν73 της vodafone εχει αλλου μενου απο αυτο της nokia; Και για αναβαθμιση στο Nokia club το κανουν αν ειναι απο vodafone; Για τις καρτες τωρα... Και κατι τελευταιο αλλα πολυ σημαντικο... Αν το ξερει κανεις ας απαντησει please (βλεπε nervous... :rolleyes: ) το Ν73 το υποστηριζει; SDHC format (SD 2.0). [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Άλλο πρόβλημα... Μετά την αναβάθμιση το ξυπνητήρι δεν λειτουργεί όταν είναι κλειστό το κινητό.... Καμιά πρόταση; Έχω την v 3.0638.0.0.1 30/10/2006. Πολύ πολύ απαράιτητο... Καλά τόσα προβλήματα δεν μου είχε βγάλει άλλο κινητό....τρίζει και το καπάκι της μπαταρίας... :-( Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeReWolF Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Τι το διαφορετικό -ουσιαστικό πάντα- προσφέρει το ME?? :confused: Αξίζει να πάρω το ME? Η έστω η αγορά του Ν73 και μετά μετατροπή του σε ME? Ευχαριστώ.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Καλώς σας βρήκα! Πήρα το N73 ME, και δεν υποστηρίζει vodafone live, αντίθετα με το απλό N73. Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να το υποστηρίξει; Από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν "ναι", ενώ σε κατάστημα της vodafone μου είπαν "όχι"...:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΚΙΑ s60 3rd ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΤΟ ΤΟΜΤΟΜ Eastern_Europe-Map_v608.zip. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Τι το διαφορετικό -ουσιαστικό πάντα- προσφέρει το ME?? :confused: Αξίζει να πάρω το ME? Η έστω η αγορά του Ν73 και μετά μετατροπή του σε ME? Ευχαριστώ.. :) Φίλε,απαντήθηκε ήδη 4-5 φορές στις προηγούμενες σελίδες.Ενα μικρό search σε σωζει απο τον κόπο...:rolleyes: Τα είπαμε:Καλύτερο hands-free,μια κάρτα μνήμης 2gb(το απλό δεν έχει καθόλου)και καλύτερο mplayer απο το απλό.Αν σκόπευες να πάρεις κάρτα κ να πάρεις ένα αξιοπρεπές Hands free έτσι και αλλιώς το ΜΕ είναι μονόδρομος. Captum είναι απίθανο το Ν73 να υποστηρίζει Live και το ΜΕ όχι.To ίδιο λογισμικό έχουν. Xristo75 είσαι σε λάθος topic.Στις εφαρμογές ρώτα.Πάντως ρε φίλε που θες να ξέρει ο άλλος το zip που βάζεις ποιους χάρτες έχει;Γενικά πάντως έχω την εντύπωση οτι η TOMTOM μέχρι s60 2nd edition υποστηρίζει... Και η δικιά μου παράκληση:Καμιά λύση για το ξυπνητήρι που δεν λειτουργεί με κλειστό το κινητό; Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 παίδες έγω το έχω 2 βδομάδες το κινητό και το μόνο που αρχίζει και παρουσιαζει είναι με το καλώδιο του pc. αλλά σκέφτομαι να πάρω bluetooth stick να τελειώνει η υπόθεση Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 παίδες έγω το έχω 2 βδομάδες το κινητό και το μόνο που αρχίζει και παρουσιαζει είναι με το καλώδιο του pc. αλλά σκέφτομαι να πάρω bluetooth stick να τελειώνει η υπόθεση Αν μεταφέρεις μεγάλα αρχεία απο τον υπολογιστή στο κινητό(μουσική,βίντεο,εικόνες) και αντίστροφα ,δεν θα σε βολέψει το bt.Είναι αισθητά πιο αργή η μεταφορά..;) :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeReWolF Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Φίλε,απαντήθηκε ήδη 4-5 φορές στις προηγούμενες σελίδες.Ενα μικρό search σε σωζει απο τον κόπο...:rolleyes: Τα είπαμε:Καλύτερο hands-free,μια κάρτα μνήμης 2gb(το απλό δεν έχει καθόλου)και καλύτερο mplayer απο το απλό.Αν σκόπευες να πάρεις κάρτα κ να πάρεις ένα αξιοπρεπές Hands free έτσι και αλλιώς το ΜΕ είναι μονόδρομος. Εχεις δίκιο φίλε μου, το είδα εκ των υστέρων.. Απλά ήμουνα σε φάση panic(ήθελα γρήγορο reply) και όσο να'ναι οι 130 σελίδες δεν μου έδωσαν και πολύ κουράγιο για search! :p Τελικά προτίμησα το ME κι εγώ.. Και πιο ωραίο χρώμα πιστεύω και πιο πλήρες πακέτο απ'το απλό. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoutridis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 DIAFORES STIN FOTINOTITA TIS OTHONIS METAXI N73 KAI N73 MUSIC EDITION? EXO THN ENTIPWSI OTI TO N73 MUSIC EDITION EINI POIO SKOYRA H OTHONITOY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Captum είναι απίθανο το Ν73 να υποστηρίζει Live και το ΜΕ όχι.To ίδιο λογισμικό έχουν. Κι όμως... Έτσι νόμιζα κι εγώ! Σ' ευχαριστώ πάντως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BioBill Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Έχω καταλήξει στη χρήση του Ν73, το οποίο θεωρώ ότι, επι του παρόντος, είναι, μακράν, το καλύτερο κινητό που έχω χρησιμοποιήσει και ίσως το καλύτερο κινητό στη κατηγορία του. Παραθέτω δεδομένα και ζητώ βοήθεια στο πρόβλημα. Εχω ρυθμίσει Vodafone e-mail account, το οποίο λειτουργεί άψογα και γρήγορα :cool: , με μια εξαίρεση: όταν λαμβάνω e-mail, αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εμφάνιση του Ελληνικού, βασικού κειμένου. Αντί να εμφανίζεται...Ελληνική γραφή, είναι ακατάληπτο...:confused: (οτιδήποτε είναι στα Αγγλικά, εμφανίζεται ορθά και τα πάσης φύσεως συνημμένα αναγνωρίζονται ορθά). Τι προτείνετε να κάνω ; :help: Ευχαριστώ. Επίσης, tip προς κάθε ενδιαφερόμενο: αναζητείστε τη θήκη του QTEK 8310. Θα πιστέψετε ότι είναι "ειδική παραγγελία" για το Ν73 ! Έχω στείλει το παρακάτω αλλά δεν είχα καποια απάντηση. Μήπως έχεις εμπειρία στο θέμα που ρωτάω: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nokia N73 ή το N73 ME αλλά θα ήθελα να ξέρω τις δυνατότητες του όσον αφορά τη λήψη και αποστολή e-mail που περιέχουν επισυναπτόμενα αρχεία. Όποιος έχει προσωπική πείρα ή γνωρίζει παρακαλώ ας με ενημερώσει για τα παρακάτω: Μπορεί να λάβει/αποστείλει e-mail που περιέχει σαν επισύναψη αρχείο WORD ή EXCEL; Ποιό είναι το maximum μέγεθος ενός WORD document (σε kb) που μπορεί να παραληφθεί από το κινητό ως επισύναψη σε e-mail χωρίς πρόβλημα; Πώς εμφανίζεται ένα τέτοιο αρχείο όταν ανοιχτεί στη οθόνη του κινητού; Πώς μπορεί ένα αρχείο WORD που λαμβάνεται ως επισύναψη σε e-mail στο κινητό να μεταφερθεί στον υπολογιστή για περαιτέρω επεξεργασία μεσω WORD; Υπάρχει κατάλληλο anti-virus; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ελπίζω έστω και τώρα! για τρίτη φορα που γράφω κάποιος να με βοηθήσει! Λοιπόν τα ξαναλέω!:wacko: έκανα anbathmisi του κινητού μέσω net και από τότε ενώ συνδέεται το κινητό κανονικά με το pc για να μεταφέρω δεδομένα....όταν πάω στο lifeblog ώστε να κρατήσω αρχεία ασφαλειας τα δεδομένα αυτό δεν δουλεύει καθόλου. μου λέει απέτυχαν να αντιγραφουν αρχεία. nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 παιδες καλησπερα! ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει κανει αλλαγη font(γραμματοσειρας) στο Ν73?θελω να κανω και να προσθεσω μια γραμματοσειρα απλα ηθελα να ξερω αν ειναι ασφαλες και αν μετα γινονται εναλλαγες μεταξυ τους? ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts