tupac Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Emena 2 fores eno miloysa kanonika den me akougane oi alloi apo to kinito. Me ena restart vevea ola kala. Exei simvei se kanenan allon? 2pac forever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Παιδιά γειά σας!! Χρόνια Πολλά και εύχομε σε όλους Καλή Χρονιά!!! Λοιπόν ας περάσουμε στο θέμα μας... Στις 20/12/2006 αγόρασα ένα ολοκαίνουργιο ΝΟΚΙΑ Ν73 (oxi το MUSIC EDITION) από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, σήμερα το πρώι διαπήστωσα ότι στην οθόνη του εμφανήστηκε ένα καμένο PIXEL (MENEI MAYΡO ΣΥΝΕΧΕΙΑ). Το PIXEL κάηκε σήμερα διότη το είχα ελένξει όταν το πήρα το κινητό με πάρα πολύ προσοχή. Ξέρεται μήπως τι παίζει με την εγγύηση της ΝΟΚΙΑ?? Θα μου αλλάξουν την οθόνη ή θα πρέπει να πληρώσω την κομένη ταρίφα 80 ΕΥΡΑ για αλλαγή οθόνης, γιατί να το έχω με καμένο PIXEL ούτε λόγος...... HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Παιδιά γειά σας!! Χρόνια Πολλά και εύχομε σε όλους Καλή Χρονιά!!! Λοιπόν ας περάσουμε στο θέμα μας... Στις 20/12/2006 αγόρασα ένα ολοκαίνουργιο ΝΟΚΙΑ Ν73 (oxi το MUSIC EDITION) από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, σήμερα το πρώι διαπήστωσα ότι στην οθόνη του εμφανήστηκε ένα καμένο PIXEL (MENEI MAYΡO ΣΥΝΕΧΕΙΑ). Το PIXEL κάηκε σήμερα διότη το είχα ελένξει όταν το πήρα το κινητό με πάρα πολύ προσοχή. Ξέρεται μήπως τι παίζει με την εγγύηση της ΝΟΚΙΑ?? Θα μου αλλάξουν την οθόνη ή θα πρέπει να πληρώσω την κομένη ταρίφα 80 ΕΥΡΑ για αλλαγή οθόνης, γιατί να το έχω με καμένο PIXEL ούτε λόγος...... Δεν υπάρχει περίπτωση να στο αλλάξουν για ένα πιξελ . Και χρόνια πολλά κιόλας!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Πάντως αν δεν κάνω λάθος, τα καμμένα pixel δεν είναι μαύρα αλλά κόκκινα. Αλλά σίγουρα αλλαγή για ένα pixel δεν πρόκειται να γίνει, πόσο μάλλον όταν δεν υπήρχε κατά την αγορά του τηλεφώνου :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 ΟΠΑ......Τώρα που το ειδα πάρα μα πάρα πολύ προσεκτικά παρατήρισα ότι εκτός απο το ένα τελείως μαύρο PIXEL εχει και άλλα δύο PIXELS τα οποία ειναι ροζοκόκκινα.... μπορείς να τα διακρήνεις μόνο σε λευκό φόντο βέβαια,και θέλει πολύ μα πάρα πολυ προσοχή η οθόνη για να τα καταλάβεις!!!!!!! τι έγινε γεννάνε τα PIXEL !!! HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Βρε μπας και είναι σκόνη; :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 μπα.. την καθάρισα 10 φορές την οθόνη του πριν αρχίσω τον έλεγχο... HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Εννοώ σκόνη μεταξύ του δαφανούς πλαστικού και της πραγματικής οθόνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 paidia malon paizi skoni stin othoni ala apo tin mesa meria........ alithia pos anigi to N73?? DEN BRISKO POUTHENA VIDES GIA KSEVIDOMA H KLIPS POU NA KOUMPONOUN KAI NA KSEKOUMPONOUN........... KAI TO TILEPHONO FENETE POLI SIMPAGES.... POS NA TO ANOIKSO......??? HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 alithia pos anigi to N73?? ......??? Eδω στο ιδιο θεμα στο πρωτο μυνημα υπαρχει συνδεσμος στο τελος. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Καλά, στο site του Πλαίσιο θα μας τρελάνουν! Για το Ν73 ΜΕ, στη σελίδα με τα αξεσουάρ, όπως φαίνεται το κινητό παρουσιάζει αρκετές πρωτοπορίες. Συγκεκριμένα για το Ν73 μπορείτε να αγοράσετε ανεμιστήρα επεξεργαστή, μελανάκι και ασύρματο ποντίκι! Περισσότερα εδώ :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 σε ευχαριστούμε όπως και να έχει. Το Ν73 το απλό στο mediamarkt το έχει 399€ συσκευή (διχως συνδεση) όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 σε ευχαριστούμε όπως και να έχει. Το Ν73 το απλό στο mediamarkt το έχει 399€ συσκευή (διχως συνδεση) Η τιμή του είναι εξαιρετική.Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καλύτερη πρόταση στα συγκεκριμένα χρήματα. Η μουσική έκδοση του Ν73 έχει βελτιωμένο media player; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moonlight_Shadow Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Για την ποιότητα της κάμερας τί έχετε να πείτε; Δε μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος...Το ίδιο τοπίο με default ρυθμίσεις, ο ξάδερφος με SE K800i κι εγώ με το Ν73 μου, 880kb η φωτό του, 428kb η δικιά μου...Και το κακό είναι ότι η διαφορά φαίνεται, κι ας χτυπάνε και τα δύο στα 3.2 megapixels. Επίσης αν ο φωτισμός είναι χαμηλός η φωτο βγαίνει κιτρινισμένη, κάτι σαν Σέπια...Και μιλάω για Ν73 αναβαθμισμένο σε ΜΕ...Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή κάτι άλλο που δε γωνρίζω για να βελτιώσω την απόδοση της κάμερας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Για την ποιότητα της κάμερας τί έχετε να πείτε; Δε μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος...Το ίδιο τοπίο με default ρυθμίσεις, ο ξάδερφος με SE K800i κι εγώ με το Ν73 μου, 880kb η φωτό του, 428kb η δικιά μου...Και το κακό είναι ότι η διαφορά φαίνεται, κι ας χτυπάνε και τα δύο στα 3.2 megapixels. Επίσης αν ο φωτισμός είναι χαμηλός η φωτο βγαίνει κιτρινισμένη, κάτι σαν Σέπια...Και μιλάω για Ν73 αναβαθμισμένο σε ΜΕ...Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή κάτι άλλο που δε γωνρίζω για να βελτιώσω την απόδοση της κάμερας; Φιλε μου τσεκαρισμενο αυτο την ημερα το Ν73 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το κ800,εκει που το κ800 βγαζει πολυ καλυτερες ειναι το βραδυ λογο xenon flash;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Φιλε μου τσεκαρισμενο αυτο την ημερα το Ν73 βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το κ800,εκει που το κ800 βγαζει πολυ καλυτερες ειναι το βραδυ λογο xenon flash;) Γενικοτερα τα sonyericsson εχουν καλυτερη αποδοση στην πραξη. Μιλαω για το κομματι της ποιοτητας εικονας και οχι για το μεγεθος, δηλαδη τα 3.2! Η τεχνολογια cybershot ειναι ηδη δοκιμασμενη απο τις ψηφιακες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Για ένα λεπτομερές συγκριτικό της φωτογραφίας μεταξύ των Nokia N73, SE K800i και Samsung D900 θα βρείτε εδώ Το Ν73 βγαίνει καλύτερο στο συγκριτικό τεστ και σ' αυτό βοηθά και το μηχανικό κλείστρο του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 παιδες επειδη δε μπορω να βγαλω ακρη με τη σελιδα της cosmote σας παρακαλω πεστε μου ποσο κανει το n73 ME,χωρις προγραμμα συμβολαιου????Γιατι εχω 210 ευρω επιδοτηση ρε παιδια και λεω να την εκμεταλλευτω..... Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα... εχω ενα P910 και ειμαι μεταξυ του Ν73 και του P990... 1. περιμενoντας μεχρι τις εκπτωσεις θα πετυχω καλυτερη τιμη σε προγραμμα με συνδεση? 2. το μονο που με κανει να σκεφτομαι το SE ειναι η γραφιδα που εχω συνηθισει και δεν κουραζει το χερι. το πληκτρο πλοηγησης στο ΝΟΚΙΑ ειναι κουραστικο στην πραξη? εχουμε που εχουμε καει απο το mouse. μην την παθουμε και απο κινητο... 3. τα επιπεδα ακτινοβολιας των δυο κινητων πού μπορω να τα βρω και ποση σημασια εχουν τελικα? 4. ποιο μαγαζι δινει καλυτερη τιμη για να πουλησω το σε καλη κατασταση P910 που εχω? thanx... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα... εχω ενα P910 και ειμαι μεταξυ του Ν73 και του P990... 3. τα επιπεδα ακτινοβολιας των δυο κινητων πού μπορω να τα βρω και ποση σημασια εχουν τελικα? thanx... Το P 990i βλέπω ότι 'εχει 0,78W/Kg ΕΔΩ Ενω το Ν73 έχει 1,13W/kg ΕΚΕΙ Εαν μιλάς πολλές ώρες (και χωρίς handsfree) ασφαλώς και θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σου http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 o re p[aidia ola ta nokia exoun upsilo sar i mou fainetai? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Παίδες... Ο media player τρέχει συνεχώς στο Ν73 ME με αποτέλεσμα να εξαντλεί την μπαταρία πιο γρήγορα ??? Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.... Και κάτι άλλο... Η Μνήμη 4GB microSD που έχει βγεί τελικά τρέχει κανονικά στο Ν73 ??? Δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για Ν73 που να μας δείχνει τις πληροφορίες του σταθμού που ακούμε (rds) στο ράδιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για Ν73 που να μας δείχνει τις πληροφορίες του σταθμού που ακούμε (rds) στο ράδιο; Μπα...Δεν παίζει ! Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος πως είναι περισσότερο hardware θέμα. Φαντάζομαι, αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα θα την είχε ήδη βγεί σε προγραμματάκι έστω και κλειδωμένο !!! Τι να κάνουμε ? Έτσι είναι αυτά ! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα !!!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Χρόνια πολλα!!!! Αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι οταν πάω να γράψω μήνυμα ενώ ξεκινάει να μετράει κανονικά για 160 χαρακτήρες μου βγαζει απο το δεύτερο γράμμα οτι μου μένουν πολλοί λιγότεροι εχω ρυθμίσει κάτι λάθος?γιατι κάθε φορά για 1 μήνυμα χρεώνομαι 3!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts