Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το nokia upadate ειναι το σωστο (εννοω αυτο που λεει ο οδηγος)το nemesis service suite ειναι ποιο καινουργιο εκδοση 1.0.38.5 αυτο βρηκα στη σελιδα ..ενω στον οδηγο λεει για την εκδοση 1.0.38.3 λετε να φταιει αυτο..??δεν νομιζω γιατι κανονικα αλλξα το product code

δεν γινεται τιποτα....δυστηχως. nervous βοηθησε με λιγο..τι φταιει κ δεν βρισκει καν τη συσκευη...εκανα οτι μπορουσα δεν γινετε τπτ

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν πάρω κάρτα μνήμης είχα εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές στη μνήμη του κινητού. Τώρα που έχω κάρτα πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα; Στις επιλογές της διαχείρησης εφαρμογών δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μήπως πρέπει να της αφαιρέσω από τη μνήμη του κινητού και να τις εγκαταστήσω εκ νέου στην κάρτα; :confused:

το nokia upadate ειναι το σωστο (εννοω αυτο που λεει ο οδηγος)το nemesis service suite ειναι ποιο καινουργιο εκδοση 1.0.38.5 αυτο βρηκα στη σελιδα ..ενω στον οδηγο λεει για την εκδοση 1.0.38.3 λετε να φταιει αυτο..??δεν νομιζω γιατι κανονικα αλλξα το product code

δεν γινεται τιποτα....δυστηχως. nervous βοηθησε με λιγο..τι φταιει κ δεν βρισκει καν τη συσκευη...εκανα οτι μπορουσα δεν γινετε τπτ

Υποθέω ότι έχεις εγατεστημένο το pc suite. Αν το κινητό συνδέθηκε κανονικά, θα πρέπει να φαίνεται από το εικονίδιο του τηλεφώνου κάτω δεξιά που θα είναι ενεργό. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να μην κάνει επαφή το καλώδιο.

Εδώ που τα λέμε για το καλώδιο, πρόσεξέ το πολύ. Από τη στιγμή που θα πιάσει η σύνδεση και αρχίσει η διαδικασία, μην ακουμπάς τίποτα και μην φταρνίζεσαι εκεί κοντά. Εγώ χτες ανακάλυψα ότι το έχει πιάσει μια ευαισθησία τελευταία, δεν ξέρω αν την είχε και πριν και δεν μου έτυχε. Ευτυχώς πάντως που δε συνέβη διακοπή στη διαδικασία της αναβάθμισης γιατί μετά θα πήγαινα για service. Το έχουν πάθει μερικοί και οι υποψίες στρέφονται στο καλώδιο.

Για την αναβάθμιση σε ΜΕ δεν ξέρω. Εγώ εμμένω στο ότι το πρόγραμμα δεν βλέπει το τηλέφωνο. Πήγαινε στα Εργαλεία > Καλ.δεδ. (καλώδιο δεδομένων) και επέλεξε το "PC Suite". Εγώ έτσι το είχα όταν έκανα την αναβάθμιση (απλή, όχι σε ΜΕ).

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Πριν πάρω κάρτα μνήμης είχα εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές στη μνήμη του κινητού. Τώρα που έχω κάρτα πως μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην κάρτα; Στις επιλογές της διαχείρησης εφαρμογών δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μήπως πρέπει να της αφαιρέσω από τη μνήμη του κινητού και να τις εγκαταστήσω εκ νέου στην κάρτα; :confused:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Η/Υ ΣΟΥ ΕΧΩ ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Η/Υ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕ TO PC SUITE ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο Η/Υ ΣΟΥ.

GOOD LUCK

Λοιπόν..η τελευταία έκδοση είναι η 3.0638.0.0.1(30/10/06).Εμένα ο updater την βρήκε και την κατέβασε αμέσως..Ζελατίνες ειδικά για το Ν73 λίγο δύσκολο να βρείς.Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρεις για PPC , να την κόψεις προσεκτικά στο μέγεθος της οθόνης και θα είναι οκ.Τέλος για το bt δοκίμασε να κάνεις ένα reset και αν δεν διορθωθεί πήγαινε το στο service.Πιθανών να έχει κάποιο πρόβλημα στο hardware...

πάντως ούτε εμένα ωρισκει νεότερη έκδοση to software update..δεν ξέρω γιατί.

πάντως ούτε εμένα ωρισκει νεότερη έκδοση to software update..δεν ξέρω γιατί.

Η τελευτεα ειναι η 3.0638.0.0.1 αν εχεις αυτην λογικο ειναι να μην μπορει να σου βρει καπια αλλη! :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Η τελευτεα ειναι η 3.0638.0.0.1 αν εχεις αυτην λογικο ειναι να μην μπορει να σου βρει καπια αλλη! :O

η έκδοση που έχω είναι η 2.0628.0.0.1

Αγόρασα και εγώ το κινητο απο thn vodafone.

παρατήρησα όμως το εξής η συσκευασία δεν είχε ταινία ασφαλείας και το βιβλίο οδηγιών των ελληνικών ήταν φωτυπημένο και γενικά restart και άλλα προβλήματα.

Μιλώντας με κάποιον γνωστό απο την ΝΟΚΙΑ και δινώντάς του το ΙΜΕΙ μου είπε οτι είναι απο την Γερμανία και ότι εχω δικαίωμα επιστροφής απο το κατάστημα αν δεν έχω περάσει κάποιον συγκεκριμενο χρόνο ομιλίας και 5 εργάσιμες ημέρες.

Πήρα λοιπόν στο κατάστημα και μου είπαν πωσ αλλάγη κάνουν μόνο την ιδια ημέρα και να περάσω απο εκεί το απόγευμα που θα είναι ο υπέυθυνος να το δει.

Βέβαια επικοινώνησα και με τα κεντρικά τησ ΝΟΚΙΑ και μου ειπαν ότι μπορω να το αλλάξω και πρέπει να το αλλάξω.

Θα σας πω νεότερα το απόγευμα αν δεν μου το αλλάξουν θα σας αποκαλύψω και το καταστημα.

Έτσι για μαθαίνουμε και τα δικαιωματά μας.

Συνάδελφοι κάτοχοι του Ν73, έχω διαβάσει σε παλιότερο post, ότι κάποιοι έχουν τοποθετήσει κάρτα μνήμης 2GB, στο κατάστημα της ΤΙΜ μου είπαν ότι υποστηρίζει μέχρι 1 GB.

Επειδή είμαι έτοιμος να πάρω μια των 2GB, μπορούν οι φίλοι να μας πουν τι μάρκα κάρτας 2GB πήραν, ώστε να πάρω την ίδια για να είμαι σίγουρος ότι θα την βλέπει.

thanks.

Συνάδελφοι κάτοχοι του Ν73, έχω διαβάσει σε παλιότερο post, ότι κάποιοι έχουν τοποθετήσει κάρτα μνήμης 2GB, στο κατάστημα της ΤΙΜ μου είπαν ότι υποστηρίζει μέχρι 1 GB.

Επειδή είμαι έτοιμος να πάρω μια των 2GB, μπορούν οι φίλοι να μας πουν τι μάρκα κάρτας 2GB πήραν, ώστε να πάρω την ίδια για να είμαι σίγουρος ότι θα την βλέπει.

thanks.

Εγω εχω βαλει μια 2gb Sandisk.Κανενα προβλημα σου συνιστω ανεπιφυλακτα να βαλεις!!!!!

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Παιδια πως απενεργοποιειται η δυνατοτητα να ανοιγει αυτοματα η εφαρμογη της καμερας μολις ανοιγει το πορτακι της καμερας? Ειναι εκνευριστικο γιατι αν το εχω το πορτακι ανοιχτο, κλεισω το κινιτο και το ξαναανοιξω φορτωνει παλι την εφαρμογη αντι να μπει στην αναμονη.

Παιδια πως απενεργοποιειται η δυνατοτητα να ανοιγει αυτοματα η εφαρμογη της καμερας μολις ανοιγει το πορτακι της καμερας? Ειναι εκνευριστικο γιατι αν το εχω το πορτακι ανοιχτο, κλεισω το κινιτο και το ξαναανοιξω φορτωνει παλι την εφαρμογη αντι να μπει στην αναμονη.

Μαλλον το κινητο εκνευριζεται που αφηνεις το πορτακι ανοιχτο. Αληθεια, γιατι?

thanks.

εγω χρησιμοποιω αυτη : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56583775&product=852899

Μαλλον το κινητο εκνευριζεται που αφηνεις το πορτακι ανοιχτο. Αληθεια, γιατι?

Γιατι η θηκη που του εχω βαλει (και δεν ειναι καμια φθηνη, πιστεψε με) απαιτει να μενει το πορτακι ανοιχτο διοτι καλυπτει ολο το πισω μερος και αφηνει μονο τον φακο ακαλυπτο.

Γιατι η θηκη που του εχω βαλει (και δεν ειναι καμια φθηνη, πιστεψε με) απαιτει να μενει το πορτακι ανοιχτο διοτι καλυπτει ολο το πισω μερος και αφηνει μονο τον φακο ακαλυπτο.

Μα ολες οι καλες θηκες για το Ν73 που εχω δει εγω εχουν αρκετο ανοιγμα πισω να μπορεις με το δακτυλο να ανοιγοκλεινεις το πορτακι. Νο?

Μα ολες οι καλες θηκες για το Ν73 που εχω δει εγω εχουν αρκετο ανοιγμα πισω να μπορεις με το δακτυλο να ανοιγοκλεινεις το πορτακι. Νο?

Μπορεις να το ανοιγοκλεισεις, αλλα επειδη ζοριζεται αρκετα ο φοβος του γραντζουνισματος καραδοκει... Τελος παντον, γνωριζεις αν υπαρχει η δυνατοτητα που ανεφερα παραπανω η οχι?

Εγώ πάλι πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν οτι δεν την έχουν φέρει γενικά ακόμα αυτή :devil: και να πάρω την 1GB άν θέλω. "'Ασε τι γράφει το site" ήταν η κουβέντα ακριβώς....

Πήρα όμως την 2GB Sandisk Ultra II 55 ευρώ απο ένα διπλανό μαγαζί :) :) :) :D και πάιζει μια χαρά...

Εγώ πάλι πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν οτι δεν την έχουν φέρει γενικά ακόμα αυτή :devil: και να πάρω την 1GB άν θέλω. "'Ασε τι γράφει το site" ήταν η κουβέντα ακριβώς....

Πήρα όμως την 2GB Sandisk Ultra II 55 ευρώ απο ένα διπλανό μαγαζί :) :) :) :D και πάιζει μια χαρά...

υπαρχει, αν πηγαινες σε αλλο πλαισιο θα την ειχαν, το συνηθιζουν :)

αλλα αφου σε χασανε απο πελατη καλα να παθουν :p

Μπορεις να το ανοιγοκλεισεις, αλλα επειδη ζοριζεται αρκετα ο φοβος του γραντζουνισματος καραδοκει... Τελος παντον, γνωριζεις αν υπαρχει η δυνατοτητα που ανεφερα παραπανω η οχι?

Απο οτι ξερω, μαλλον αδυνατον φιλε μου.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ Η/Υ ΣΟΥ ΕΧΩ ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ Η/Υ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕ TO PC SUITE ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο Η/Υ ΣΟΥ.

GOOD LUCK

:confused: :blink: :wacko:

πριν απο λιγο παρελαβα την transcend 2gb απο πλαισιο κ φαινεται να λειτουργει κανονικα...

Exω ομως προβληματακι με τα handsfree hs-20.Ειχε κανει ενα παιδι πιο παλια ενα review σαυτο το thread και τα πηρα γιατι οδηγαω μηχανη κ με βολευε το γεγονος οτι λειτουργουν κ σαν ωτοασπιδες!!!

Το θεμα ειναι οτι με την παραμικρη επαφη με το βυσμα 3.5mm δημιουργουνται θορυβοι,γινεται μονοφωνικο απο στερεο,παρασιτα κ.τ.λ.Φανταζομαι δεν ειναι λογικο....

Να τα παω για αντικατασταση λετε?

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια θεωρείτε καλή κάρτα μνήμης. Από ότι έχω δει εδώ, λειτουργεί πολύ καλά και η κάρτα των 2GB ανεξάρτητα με ότι λέει η Nokia αν και στον Γερμανό μου είπαν ότι μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα ότι η κάρτα γεμίσει πάνω από το 1GB. Έχω δει μία κάρτα των 2GB στην Cosmodata με 42 Ευρώ και μία άλλη στο Πλαίσιο με 59 Ευρώ. Θα υπάρχει το πρόβλημα του "γεμίσματος" της κάρτας που μου είπαν στον Γερμανό; Καμία ιδέα;

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση μου στο θέμα, αλλά πλέον είναι τεράστιο και δεν βγάζω άκρη.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια θεωρείτε καλή κάρτα μνήμης. Από ότι έχω δει εδώ, λειτουργεί πολύ καλά και η κάρτα των 2GB ανεξάρτητα με ότι λέει η Nokia αν και στον Γερμανό μου είπαν ότι μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα ότι η κάρτα γεμίσει πάνω από το 1GB. Έχω δει μία κάρτα των 2GB στην Cosmodata με 42 Ευρώ και μία άλλη στο Πλαίσιο με 59 Ευρώ. Θα υπάρχει το πρόβλημα του "γεμίσματος" της κάρτας που μου είπαν στον Γερμανό; Καμία ιδέα;

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση μου στο θέμα, αλλά πλέον είναι τεράστιο και δεν βγάζω άκρη.

Έχω αυτήν του πλαίσιου (transcend) την έχω φτάσει στα 1,8 gb και πίστεψέ με, απολύτως κανένα πρόβλημα !!!

P.S.= Επιτυχία στην μετατροπή σε Ν73 ΜΕ.

@nervous χίλια ευχαριστώ για τις οδηγίες ;)

καλησπέρα

σκεφτόμουν να πάρω ένα P990 αλλά μετά από αυτά που διάβασα για τα bugs και τα προβλήματά του σκέφτηκα να πάω αλλού... και κοιτάω το Ν73 :)

μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχουν γενικά προβλήματα με το συγκεκριμένο κινητό?

ποια ειναι αυτά τα πράγματα που εκνευρίζουν τους περισσοτερους χρήστες του?

ευχαριστώ..

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...