Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
επίσης βλέπω η μπαταρία είναι sanyo. μπορεί να την άλλαξε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. από ότι διάβασα η μπαταρία παίζει σημαντικό ρόλο. μήπως να έβαζα μια αυθεντική celxpert ( είδα sto google);

Η μπαταρία όντως δεν είναι αυθεντική και καλά το είπες, παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι καλή ιδέα να βρεις μια original.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια και μενα η μπαταρια sanyo ειναι 1200MAh.Το πηρα μεταχειρισμενο(εκδοση της Τ-Mobile),αρα μπορει να την αλλαξε ο προηγουμενος κατοχος αλλα και ο ξαδερφος μου που το πηρε απο Ελλαδα καινουργιο sanyo μπαταρια εχει αλλα νομιζω με περισσοτερα MAh.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρία όντως δεν είναι αυθεντική και καλά το είπες, παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι καλή ιδέα να βρεις μια original.

μάλιστα. έχεις μήπως καμμία ιδέα που να βρώ φθηνά και online κάποια; κάποιο λινκ για να μην κάνω λάθος! ευχαριστώ.

• Administrators

Official θα βρεις εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140951

Αλλά είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή (εάν μάλιστα συμπεριλάβεις και τα μεταφορικά!).

Κυκλοφορούν αρκετές στο ebay που από διάφορα reports που έχω πάρει από χρήστες είναι πολύ αξιόλογες και πολύ πολύ οικονομικές! ;)

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=p3300+battery&category0=

Modpic.gif

Mπορει καποιος να που πει πως θα βγαλω το pointui απο το HTC????Δεν το εχει στο μενου απεγκαταστασης,μου ειπαν βεβαια οτι απεγκαθισταται μεσα απο το ιδιο το pointui αλλα μου τα βγαζει κινεζικα και δεν βγαζω ακρη .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Official θα βρεις εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140951

Αλλά είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή (εάν μάλιστα συμπεριλάβεις και τα μεταφορικά!).

Κυκλοφορούν αρκετές στο ebay που από διάφορα reports που έχω πάρει από χρήστες είναι πολύ αξιόλογες και πολύ πολύ οικονομικές! ;)

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=p3300+battery&category0=

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003415

αυτή εδώ τι λέει; πρόσεξα αντι 1200 είναι στα 1250. κάνει; είναι και σχετικά φθηνή. γιατί και στο expansy λέει πως την περιμένει στις 22 αυγούστου.

Γεια σας φίλοι μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν υπάρχει και πολύ χρόνος και όπως καταλαβαίνετε το Αρτεμάκι δουλεύει καλά, αλλοιώς θα τα λέγαμε συχνότερα. Μιας και μιλάμε για μπαταρίες όμως, αυτή εδώ την έχει δει κανείς?

http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=2083

Είναι στο μέγεθος της μαμίσιας ή θα εξέχει από τη συσκευή και χρειάζεται και άλλο καπάκι? Πάντως 2400mAh, θα ξεχάσουμε τι πάει να πει φόρτιση νομίζω! :)

Καλημέρα παίδες..Το πρόβλημα μου ειναι με το ιντερνετ του κινητού.Απ΄την αρχή της κάρτας μου (κοσμοκάρτα - πρόσφατα την εκανα whats up με το μηνυμα ΑΛ ΠΑΚ) δεν είχα ιντερνετ..Εχω κατεβάσει το zip με τους greek operators που επιχα βρει σ αυτό το thread αλλα δεν έγινε κάτι..Oι ρυθμίσεις μου είναι:

ονομα συνδεσης : Cosmote Internet

modem : GPRS

ονομα access point: internet

ονομα:user

κωδικος : **************** (δεν ξερω τι είναι ,εγκαταστάθηκε μονο του)

τομεας: -

στις προχωρημενες συνδεσεις και στα 2 tabs εχω βάλει χρήση ΙP από διακομιστή

Μ 'αυτές τις ρυθμίσεις ΔΕΝ δουλεύει? Κάνω κάτι λάθος ?Υπαρχει περιπτωσει να φταιει η κάρτα μου η οποία είναι παλιά?

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Γεια σας φίλοι μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν υπάρχει και πολύ χρόνος και όπως καταλαβαίνετε το Αρτεμάκι δουλεύει καλά, αλλοιώς θα τα λέγαμε συχνότερα. Μιας και μιλάμε για μπαταρίες όμως, αυτή εδώ την έχει δει κανείς?

Είναι στο μέγεθος της μαμίσιας ή θα εξέχει από τη συσκευή και χρειάζεται και άλλο καπάκι? Πάντως 2400mAh, θα ξεχάσουμε τι πάει να πει φόρτιση νομίζω! :)

Θα προεξεχει.Σου δινουν και ενα εξτρα καπακι που απλα το κανει μπαουλο.Ενας φιλος απο δω μεσα την αγορασε και ειχε και φωτογραφιες απο το πως γινοταν το κινητο.Πρεπει να ειναι καποιες σελιδες πιο πισω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Den endeiknytai tote! :rolleyes:

Eννοειτε πως δεν ενδεικνυται.Και γω οταν ειδα 2400Mah ειπα θα την παρω αλλα οταν το ειδε πως γινεται :whistle::whistle: .

[sIGPIC][/sIGPIC]

δες τα ποστ μου στην σελίδα 10470 με #10469 και #10470

εμένα με βόλεψε λόγω ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αυτονομίας και ας φαίνεται άσχημο λόγω μεγέθους

με την μαμά θήκη και ένα bluetooth ακουστικό ,για μένα, είναι τέλεια:up::mobile:

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

• Administrators
Εάν βλέπεις τη συσκευή σου σαν ένα εργαλείο για να κάνεις τη δουλειά σου, σίγουρα είναι μια καλή λύση. Εάν όμως θες να έχεις μια λεπτεπίλεπτη και με όμορφο design συσκευή, νομίζω ότι αξίζει η παραχώρηση. Είναι θέμα προτεραιοτήτων λοιπόν! ;)

Modpic.gif

Eννοειτε πως δεν ενδεικνυται.Και γω οταν ειδα 2400Mah ειπα θα την παρω αλλα οταν το ειδε πως γινεται :whistle::whistle: .

Και εμενα καλη ιδεα μου ειχε φανει, μεχρι που ειδα τις φωτο. :cry:

Sorry για τη χαζη ερωτηση αλλα πως αλλαζουμε τα πληκτρα -,-(αυτα που βρισκονται πανω απο το ΟΚ και το λογοτυπο των windows).Δεν ξερω τι επαθα αλλα δεν μπορω να το βρω????:mad::mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Sorry για τη χαζη ερωτηση αλλα πως αλλαζουμε τα πληκτρα -,-(αυτα που βρισκονται πανω απο το ΟΚ και το λογοτυπο των windows).Δεν ξερω τι επαθα αλλα δεν μπορω να το βρω????:mad::mad:

Μόνο με προγραμματάκι η registry hack. Ένα free είναι αυτό.

Unzip, copy .cab to SD, run.

Κωνσταντίνος

καλησπερα εγω την αλλαγη αυτη την εχω κανει με μια εφαρμογη remap softkeys..

Samsung Galaxy S8 plus.....

Νταξει το εκανα.Thanks.Καπου βεβαια πρεπει να υπηρχε προγραμμα της ROM αλλα δεν το εβρισκα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

άλλη μια ερώτηση. γιατί στο windows live messenger των wm6 δεν κάνει login?. κάνει μόνο όταν βάλω το καλώδιο και συνδεθεί στο activesync με τη μια. αλλά με το gprs μου πετάει το μύνημα "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατα την είσοδο σας στο Messenger.Ενδέχεται να οφείλεται στην υπηρεσία 'η μπορεί να μην υπάρχει καλή λήψη στο σημείο που βρίσκεστε. Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Ενώ με gprs δουλέυω κανονικά το ie και το quickgps. Έχει κανείς καμμία ιδέα; ευχαριστώ.

Καλημέρα παίδες..Το πρόβλημα μου ειναι με το ιντερνετ του κινητού.Απ΄την αρχή της κάρτας μου (κοσμοκάρτα - πρόσφατα την εκανα whats up με το μηνυμα ΑΛ ΠΑΚ) δεν είχα ιντερνετ..Εχω κατεβάσει το zip με τους greek operators που επιχα βρει σ αυτό το thread αλλα δεν έγινε κάτι..Oι ρυθμίσεις μου είναι:

ονομα συνδεσης : Cosmote Internet

modem : GPRS

ονομα access point: internet

ονομα:user

κωδικος : **************** (δεν ξερω τι είναι ,εγκαταστάθηκε μονο του)

τομεας: -

στις προχωρημενες συνδεσεις και στα 2 tabs εχω βάλει χρήση ΙP από διακομιστή

Μ 'αυτές τις ρυθμίσεις ΔΕΝ δουλεύει? Κάνω κάτι λάθος ?Υπαρχει περιπτωσει να φταιει η κάρτα μου η οποία είναι παλιά?

Για μένα κάτι?Δεν έχει κανείς cosmoκάρτα??:wacko:

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Για μένα κάτι?Δεν έχει κανείς cosmoκάρτα??:wacko:

Μάλλον μόνος σου είσαι αλλά μην το βάζεις κάτω. Είσαι ο No 1 (μια και δεν υπάρχει δεύτερος) :lol: :lol: :lol:

Κωνσταντίνος