Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 επίσης βλέπω η μπαταρία είναι sanyo. μπορεί να την άλλαξε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. από ότι διάβασα η μπαταρία παίζει σημαντικό ρόλο. μήπως να έβαζα μια αυθεντική celxpert ( είδα sto google); Η μπαταρία όντως δεν είναι αυθεντική και καλά το είπες, παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι καλή ιδέα να βρεις μια original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Ρε παιδια και μενα η μπαταρια sanyo ειναι 1200MAh.Το πηρα μεταχειρισμενο(εκδοση της Τ-Mobile),αρα μπορει να την αλλαξε ο προηγουμενος κατοχος αλλα και ο ξαδερφος μου που το πηρε απο Ελλαδα καινουργιο sanyo μπαταρια εχει αλλα νομιζω με περισσοτερα MAh. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Η μπαταρία όντως δεν είναι αυθεντική και καλά το είπες, παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι καλή ιδέα να βρεις μια original. μάλιστα. έχεις μήπως καμμία ιδέα που να βρώ φθηνά και online κάποια; κάποιο λινκ για να μην κάνω λάθος! ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Official θα βρεις εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140951 Αλλά είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή (εάν μάλιστα συμπεριλάβεις και τα μεταφορικά!). Κυκλοφορούν αρκετές στο ebay που από διάφορα reports που έχω πάρει από χρήστες είναι πολύ αξιόλογες και πολύ πολύ οικονομικές! ;) http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=p3300+battery&category0= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Mπορει καποιος να που πει πως θα βγαλω το pointui απο το HTC????Δεν το εχει στο μενου απεγκαταστασης,μου ειπαν βεβαια οτι απεγκαθισταται μεσα απο το ιδιο το pointui αλλα μου τα βγαζει κινεζικα και δεν βγαζω ακρη . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Official θα βρεις εδώ: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140951 Αλλά είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή (εάν μάλιστα συμπεριλάβεις και τα μεταφορικά!). Κυκλοφορούν αρκετές στο ebay που από διάφορα reports που έχω πάρει από χρήστες είναι πολύ αξιόλογες και πολύ πολύ οικονομικές! ;) http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=p3300+battery&category0= http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003415 αυτή εδώ τι λέει; πρόσεξα αντι 1200 είναι στα 1250. κάνει; είναι και σχετικά φθηνή. γιατί και στο expansy λέει πως την περιμένει στις 22 αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Βασικά η ίδια είναι. Δεν ξέρω γιατί το expansys λέει 1200. Αυτήν θες! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 Γεια σας φίλοι μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν υπάρχει και πολύ χρόνος και όπως καταλαβαίνετε το Αρτεμάκι δουλεύει καλά, αλλοιώς θα τα λέγαμε συχνότερα. Μιας και μιλάμε για μπαταρίες όμως, αυτή εδώ την έχει δει κανείς? http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=2083 Είναι στο μέγεθος της μαμίσιας ή θα εξέχει από τη συσκευή και χρειάζεται και άλλο καπάκι? Πάντως 2400mAh, θα ξεχάσουμε τι πάει να πει φόρτιση νομίζω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Den einai ksekatharo alla mou fainetai dyskolo na einai 2400mah kai na exei to idio megethos. Rwtise tous kalytera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Καλημέρα παίδες..Το πρόβλημα μου ειναι με το ιντερνετ του κινητού.Απ΄την αρχή της κάρτας μου (κοσμοκάρτα - πρόσφατα την εκανα whats up με το μηνυμα ΑΛ ΠΑΚ) δεν είχα ιντερνετ..Εχω κατεβάσει το zip με τους greek operators που επιχα βρει σ αυτό το thread αλλα δεν έγινε κάτι..Oι ρυθμίσεις μου είναι: ονομα συνδεσης : Cosmote Internet modem : GPRS ονομα access point: internet ονομα:user κωδικος : **************** (δεν ξερω τι είναι ,εγκαταστάθηκε μονο του) τομεας: - στις προχωρημενες συνδεσεις και στα 2 tabs εχω βάλει χρήση ΙP από διακομιστή Μ 'αυτές τις ρυθμίσεις ΔΕΝ δουλεύει? Κάνω κάτι λάθος ?Υπαρχει περιπτωσει να φταιει η κάρτα μου η οποία είναι παλιά? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Γεια σας φίλοι μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν υπάρχει και πολύ χρόνος και όπως καταλαβαίνετε το Αρτεμάκι δουλεύει καλά, αλλοιώς θα τα λέγαμε συχνότερα. Μιας και μιλάμε για μπαταρίες όμως, αυτή εδώ την έχει δει κανείς? http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=2083 Είναι στο μέγεθος της μαμίσιας ή θα εξέχει από τη συσκευή και χρειάζεται και άλλο καπάκι? Πάντως 2400mAh, θα ξεχάσουμε τι πάει να πει φόρτιση νομίζω! :) Θα προεξεχει.Σου δινουν και ενα εξτρα καπακι που απλα το κανει μπαουλο.Ενας φιλος απο δω μεσα την αγορασε και ειχε και φωτογραφιες απο το πως γινοταν το κινητο.Πρεπει να ειναι καποιες σελιδες πιο πισω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Θα προεξεχει.Σου δινουν και ενα εξτρα καπακι που απλα το κανει μπαουλο. Den endeiknytai tote! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Den endeiknytai tote! :rolleyes: Eννοειτε πως δεν ενδεικνυται.Και γω οταν ειδα 2400Mah ειπα θα την παρω αλλα οταν το ειδε πως γινεται :whistle::whistle: . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Γεια σας φίλοι μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν υπάρχει και πολύ χρόνος και όπως καταλαβαίνετε το Αρτεμάκι δουλεύει καλά, αλλοιώς θα τα λέγαμε συχνότερα. Μιας και μιλάμε για μπαταρίες όμως, αυτή εδώ την έχει δει κανείς? http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=2083 Είναι στο μέγεθος της μαμίσιας ή θα εξέχει από τη συσκευή και χρειάζεται και άλλο καπάκι? Πάντως 2400mAh, θα ξεχάσουμε τι πάει να πει φόρτιση νομίζω! :) δες τα ποστ μου στην σελίδα 10470 με #10469 και #10470 εμένα με βόλεψε λόγω ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αυτονομίας και ας φαίνεται άσχημο λόγω μεγέθους με την μαμά θήκη και ένα bluetooth ακουστικό ,για μένα, είναι τέλεια:up::mobile: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Εάν βλέπεις τη συσκευή σου σαν ένα εργαλείο για να κάνεις τη δουλειά σου, σίγουρα είναι μια καλή λύση. Εάν όμως θες να έχεις μια λεπτεπίλεπτη και με όμορφο design συσκευή, νομίζω ότι αξίζει η παραχώρηση. Είναι θέμα προτεραιοτήτων λοιπόν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Eννοειτε πως δεν ενδεικνυται.Και γω οταν ειδα 2400Mah ειπα θα την παρω αλλα οταν το ειδε πως γινεται :whistle::whistle: . Και εμενα καλη ιδεα μου ειχε φανει, μεχρι που ειδα τις φωτο. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Sorry για τη χαζη ερωτηση αλλα πως αλλαζουμε τα πληκτρα -,-(αυτα που βρισκονται πανω απο το ΟΚ και το λογοτυπο των windows).Δεν ξερω τι επαθα αλλα δεν μπορω να το βρω????:mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Sorry για τη χαζη ερωτηση αλλα πως αλλαζουμε τα πληκτρα -,-(αυτα που βρισκονται πανω απο το ΟΚ και το λογοτυπο των windows).Δεν ξερω τι επαθα αλλα δεν μπορω να το βρω????:mad::mad: Μόνο με προγραμματάκι η registry hack. Ένα free είναι αυτό. Unzip, copy .cab to SD, run. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Sorry για τη χαζη ερωτηση αλλα πως αλλαζουμε τα πληκτρα -,-(αυτα που βρισκονται πανω απο το ΟΚ και το λογοτυπο των windows).Δεν ξερω τι επαθα αλλα δεν μπορω να το βρω????:mad::mad: καλησπερα εγω την αλλαγη αυτη την εχω κανει με μια εφαρμογη remap softkeys.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 με προλαβαν.....συμφωνω freco.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Νταξει το εκανα.Thanks.Καπου βεβαια πρεπει να υπηρχε προγραμμα της ROM αλλα δεν το εβρισκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 άλλη μια ερώτηση. γιατί στο windows live messenger των wm6 δεν κάνει login?. κάνει μόνο όταν βάλω το καλώδιο και συνδεθεί στο activesync με τη μια. αλλά με το gprs μου πετάει το μύνημα "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατα την είσοδο σας στο Messenger.Ενδέχεται να οφείλεται στην υπηρεσία 'η μπορεί να μην υπάρχει καλή λήψη στο σημείο που βρίσκεστε. Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Ενώ με gprs δουλέυω κανονικά το ie και το quickgps. Έχει κανείς καμμία ιδέα; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Den dokimazeis mia pio kainourgia ekdosi? Bale an thes tin 10.6.34.0800 pou einai i teleftaia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Καλημέρα παίδες..Το πρόβλημα μου ειναι με το ιντερνετ του κινητού.Απ΄την αρχή της κάρτας μου (κοσμοκάρτα - πρόσφατα την εκανα whats up με το μηνυμα ΑΛ ΠΑΚ) δεν είχα ιντερνετ..Εχω κατεβάσει το zip με τους greek operators που επιχα βρει σ αυτό το thread αλλα δεν έγινε κάτι..Oι ρυθμίσεις μου είναι: ονομα συνδεσης : Cosmote Internet modem : GPRS ονομα access point: internet ονομα:user κωδικος : **************** (δεν ξερω τι είναι ,εγκαταστάθηκε μονο του) τομεας: - στις προχωρημενες συνδεσεις και στα 2 tabs εχω βάλει χρήση ΙP από διακομιστή Μ 'αυτές τις ρυθμίσεις ΔΕΝ δουλεύει? Κάνω κάτι λάθος ?Υπαρχει περιπτωσει να φταιει η κάρτα μου η οποία είναι παλιά? Για μένα κάτι?Δεν έχει κανείς cosmoκάρτα??:wacko: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Για μένα κάτι?Δεν έχει κανείς cosmoκάρτα??:wacko: Μάλλον μόνος σου είσαι αλλά μην το βάζεις κάτω. Είσαι ο No 1 (μια και δεν υπάρχει δεύτερος) :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts