Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αύριο λέω να πάω να χτυπήσω και αυτή τη βασούλα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=989320

εχει κανεις κατι καλύτερο να μου προτείνει ?

Εχω αγορασει και εγω αυτη βαση για το Artemis απο το Expansys εδω και 10 μηνες. Ειναι της Herbert-Richter (αλλα στο site της HTC-Europe αναφερεται ως επισημο αξεσουαρ). Μου αρεσει που δεν εχει μεγαλο ογκο αλλα εχω παρατηρησει το εξης προβλημα: στην πλευρα που στηριζει τη συσκευη μονο στο ενα σημειο (εκει που εχει δυο δοντακια) μου εχει κανει δυο γρατζουνιες στο Artemis (πανω στο ασημι τμημα).

Αυτο βεβαια μετα απο χρηση μηνων. Για να μην γινει χειροτερο λοιπον εχω καλυψει εκεινο το σημειο με αυτοκολλητο Durapore που ειναι μαλακο και πιστευω οτι δεν θα μου δημιουργησει αλλο προβλημα.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@vassillis3:

Τωρα βεβαια την πηρες την βαση, αλλα μπορει να υπαρχουν και αλλοι που ενδιαφερονται. Το προβλημα το εχω λυσει με ενα κομματακι σκρατς στο τηλεφωνο και σε καποιο σημειο του αυτοκινητου που σε βολευει. Πολυ πιο ωραιο αισθητικα και με κοστος λιγοτερο απο 1 ευρω!

Σαν ιδεα ακουγεται καλουτσικη.

Αλλα το σκρατς δε θελει λιγη κολλα στο τηλεφωνο και στο ταμπλο του αυτοκινητου?

Με το register θα δουλέψει κανονικά.

Αν μετά από αυτό έχεις διάφορα προβλήματα δοκίμασε το MagiCall.

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο και με ικανοποίησε περισσότερο το MagiCall.;)

Στο Χ500 το call sms blocker μου δημιουργούσε διάφορα προβλήματα με το πιο σημαντικό να κάνει το ppc μου soft-reset από μόνο του.

Το απεγκατέστησα και ησύχασα.:lol:

Στα + του MagiCall η ρύθμιση μπλοκαρίσματος για συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένες μέρες των εισερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων που έχεις επιλέξει.

Επίσης υποστηρίζει Ελληνικό interface.;)

Ξέχασα... έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει και τις εξερχόμενες.:p

Χμμμ για να το δουμε και αυτο γιατο το αλλο δε μου εκατσε καθολου καλα απο την αρχη.

Οταν λες οτι υποστηριζει Ελληνικο interface τι εννοεις?

Α και κατι ακομα..... απο τις 3-4 εκδοσεις που παιζουν στο "μαγαζακι" εχεις να προτεινεις καποια?

Αν δε βαριεσαι στειλε pm. :rolleyes:

εγω φιλε μου εμπλεξα με χειροτερους λαλακες,της DYNAX!

Γιατι έτσι αυτοι εδειχναν πολύ φερέγγυοι μάλιστα διαφημιζανε το προϊον οτι εχει εν γενει υποστηριξη Ελληνικών απο την μαμα εταιρια σε συνεργασια πάντα με την Μicrosoft !!

Σαν ιδεα ακουγεται καλουτσικη.

Αλλα το σκρατς δε θελει λιγη κολλα στο τηλεφωνο και στο ταμπλο του αυτοκινητου?

Τα σκρατς ειναι αυτοκολητα. Το μαλακο κομματι στο τηλ. και το αγριο στο αυτοκινητο.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Ρε παιδιά έχει στο ΠΛΑΙΣΙΟ μια βάση αυτοκινήτου με 14 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, που κολλάει στο ταμπλό, τα σημεία που "σφίγκουν" το Άρτεμις έχουν ένα σφουγγαρένιο υλικό κ δε κάνουν καμία ζημιά στη συσκευή.

Το βέκτρο που έβαλε ο φίλος tkap είναι καλή λύση αλλά... το κάνεις αυτό στη συσκευή σου?? Εγώ όχι...!

Gia osous theloun thn alpha2 ekdosh gia ta ellinika menou se custom rom pathste edw

Deixnei na diorthonointai ta prohgoumena bugs perimenw report:cool:

για ελληνικα εβαλα την alpha2 αλλα δε μου εμφανιζει ημερολογιο και επαφες.γιατι αραγε?

υπαρχη καποιος αλλος τροπος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

για ελληνικα εβαλα την alpha2 αλλα δε μου εμφανιζει ημερολογιο και επαφες.γιατι αραγε?

υπαρχη καποιος αλλος τροπος?

H ekdosh einai alpha (oyte kan beta !) :D

Exei arketa bugs kai ta anakaliptoume sthn poreia..

Afta pou les einai apo ta pio shmantika kai exoun anaferthei oi tropoi epilisis tous mesa sto readme file pou exei mesa o fakelos pou katevases.. BTW xreiazese to sunnysoft contacts kai to eortologio ,,

To prwto tah to vreis sto ipmart to deftero se thread aftou tou forum apo Ellina xrhsth o opoios kai to ekane..

VITO Technology FunContact v.1.0

δειτε και αυτο για τις επαφες !!! τελειο :) και με ελληνικα

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=194239

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ti enoeis? pos?

Είναι απλό να το κατανοήσεις και λίγο πολύπλοκο να το κάνεις.

Είναι σαν να συνδεεις 2 pc μεταξύ τους μέσω ethernet

Πρέπει να πάρεις μία σύνδεση ADSL με static IP ή με dynamic αλλά να κάνεις registration στο no-ip ή dyndns ώστε να έχεις ενα domain για τη δυναμική ip σου. Πάντως με στατική είναι ποιο εύκολο

μετά πρέπει να μπεις στο router μοντεμ και να ανοιξεις κάποιες πόρτες, kai να κάνεις τις αναλογες ρυθμίσεις στο firewall των windows ωστε να περνας μέσα

Εννοείται απο την αλλη μερια το ppc σου θα είναι μέσα στο inet

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο μπούσουλα να σου δώσω, απλα να σου πω οτι γίνεται με αρκετο διάβασμα ή με κάποια βοήθεια

Molis to dokimaza poli wraio gui alla kati den tou aresei sto config mou kai mou travaei reset sthn anazhthsh contacts

Με το register θα δουλέψει κανονικά.

Αν μετά από αυτό έχεις διάφορα προβλήματα δοκίμασε το MagiCall.

Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο και με ικανοποίησε περισσότερο το MagiCall.;)

Στο Χ500 το call sms blocker μου δημιουργούσε διάφορα προβλήματα με το πιο σημαντικό να κάνει το ppc μου soft-reset από μόνο του.

Το απεγκατέστησα και ησύχασα.:lol:

Στα + του MagiCall η ρύθμιση μπλοκαρίσματος για συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένες μέρες των εισερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων που έχεις επιλέξει.

Επίσης υποστηρίζει Ελληνικό interface.;)

Ξέχασα... έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει και τις εξερχόμενες.:p

Me P3300 φαίνεται να δουλευει κανονικα

΄Το έχω εγκατεστημένο εδώ και μια εβδομάδα και δεν είχα πρόβλημα με reboot, βεβαια είναι ακόμα υπο δοκιμη

@vassillis3:

Τωρα βεβαια την πηρες την βαση, αλλα μπορει να υπαρχουν και αλλοι που ενδιαφερονται. Το προβλημα το εχω λυσει με ενα κομματακι σκρατς στο τηλεφωνο και σε καποιο σημειο του αυτοκινητου που σε βολευει. Πολυ πιο ωραιο αισθητικα και με κοστος λιγοτερο απο 1 ευρω!

Δεν κατάλαβα που αναφέρεσε σχετικά μάλλον με τη θέση, μάλλον κατι έχασα,

Πάντως εχεις δίκιο σε ότι αφορά μάλλον την αντιαισθησιακή βεντουζα στο τζαμι

Ερώτηση με τι κολα το κόλησες στο ταμπλο και στο τηλέφωνο, δεν προξενει ζημιά? Ο μινο έκανε πατεντα λεει με κάποιο έλασμα θέλω να πιστευω

Πες τα όλα μινο

εγω παντος δε μπορω να το κατεβασω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιλαω για την βεντουζα.

Το σκρατς ειναι αυτοκολητο, στα ειδη ραπτικης το βρισκεις.

Να και μερικες φωτο.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Logariasmo anoixes sto ipmart login ekanes?

εχω λογαριασμο και μου βγαζει

prionia, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι απλό να το κατανοήσεις και λίγο πολύπλοκο να το κάνεις.

Είναι σαν να συνδεεις 2 pc μεταξύ τους μέσω ethernet

Πρέπει να πάρεις μία σύνδεση ADSL με static IP ή με dynamic αλλά να κάνεις registration στο no-ip ή dyndns ώστε να έχεις ενα domain για τη δυναμική ip σου. Πάντως με στατική είναι ποιο εύκολο

μετά πρέπει να μπεις στο router μοντεμ και να ανοιξεις κάποιες πόρτες, kai να κάνεις τις αναλογες ρυθμίσεις στο firewall των windows ωστε να περνας μέσα

Εννοείται απο την αλλη μερια το ppc σου θα είναι μέσα στο inet

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο μπούσουλα να σου δώσω, απλα να σου πω οτι γίνεται με αρκετο διάβασμα ή με κάποια βοήθεια

Το ppc δεν θα χρεώνετε? Πάντως αν έχεις adsl υπάρχει τρόπος?

Αν ισχύουν αυτά τα δυο θέλω να το χρησιμοποιήσω όπως δηποτε, πιο πολυ με ενδιαφερει για online παρακολουθηση του σπιτιου μου μεσω webcam.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

prionia, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Την εγγραφή τώρα την έκανες? εγώ πάντως κανονικά.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Το ppc δεν θα χρεώνετε? Πάντως αν έχεις adsl υπάρχει τρόπος?

Αν ισχύουν αυτά τα δυο θέλω να το χρησιμοποιήσω όπως δηποτε, πιο πολυ με ενδιαφερει για online παρακολουθηση του σπιτιου μου μεσω webcam.

στα προηγούμενα θεωρώ ότι και τα 2 είναι συνδεμένα μέ ιντερνετ αλλά φαντόζομαι οτι το ιδιο μπορεί να γίνει μέσω gprs

αλλα στην δευτερη περίπτωση υπάρχει ογκοχρέωση......

Τώρα για παρακολούθηση του σπιτιου σου με webcam μάλλον τα πράγματα είναι ποιο εύκολα μιας και υπάρχουν σερβερς που φιλοξενούνε webcam, οπότε δεν χρειάζεσαι static ip, μπορέις απλά να επισκευεσαι την σελίδα τους μέσω gprs και να βλέπεις το σπίτι σου

Μιλαω για την βεντουζα.

Το σκρατς ειναι αυτοκολητο, στα ειδη ραπτικης το βρισκεις.

Να και μερικες φωτο.

Η ιδέα ειναι καλή αλλά δεν φαίνεται αξιόπιστη,

κάθε τοσο θα το σπρώχνω να δώ αν έχει κολήσει καλά φοβούμενος μην πέσει κάτω, και δεν νομίζω οτι προστατευεται, να μου πεις τώρα και με την βάση μπορεί να ξεκολήσει η βεντούζα και βραστα χαραλαμπε

κ να πεσει δε θα παθει κατι.. μου εχει πεσει αρκετες φορες κ μπορώ να πω ότι η συσκευή είναι αρκετά γερή!!! :D:D:D

Τώρα αν πέσει στον φίλο που την έχει στη μηχανή.. πολύ φοβάμαι ότι καλά θα κάνει να μη κοιτάξει πίσω.. :p

Xanaprospathise pio meta kati paizei me ton logariasmo sou..

κ να πεσει δε θα παθει κατι.. μου εχει πεσει αρκετες φορες κ μπορώ να πω ότι η συσκευή είναι αρκετά γερή!!! :D:D:D

Τώρα αν πέσει στον φίλο που την έχει στη μηχανή.. πολύ φοβάμαι ότι καλά θα κάνει να μη κοιτάξει πίσω.. :p

Eχει παει ταξιδι και με πανω απο 200χλω:D

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s