Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε mitso106 αξίζει να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση WM6 ή μήπως είναι νωρίς ακόμα?

Πάντως αν έχεις κανένα site πρόχειρο πες το να το έχουμε στα υπ΄όψιν:)

Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο αυτό φέρνουν τη χαρά.

Άλλος γιατί έρχεται και άλλος γιατί................φεύγει:whistle:

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε mitso106 αξίζει να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση WM6 ή μήπως είναι νωρίς ακόμα?

Πάντως αν έχεις κανένα site πρόχειρο πες το να το έχουμε στα υπ΄όψιν:)

Όπως είχα αναφέρει και παλιότερα, έκανα αναβάθμιση από εδώ

τη γερμανική έκδοση, επίσημη βέβαια, και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε καν ασυμβατότητες στα προγράμματα. Αυτά που παίζουν στα 5άρια, παίζουν και στα εξάρια. Η αναβάθμιση διαρκεί κανα δεκάλεπτο και γίνονται όλα αυτόματα.

Παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα για να χρησιμοποιουμε Ringtones απο ηχους που εχουμε στην Storage Card???

Γιατι δοκιμασα το Electric Pocket Ringo αλλα οταν επιλεγω εναν ηχο απο την MicroSD μου ζηταει να τον αντιγραψει στη μνημη του τηλεφωνου γιατι μονο ετσι μπορει να τον χρησιμοποιησει.Χαιρω πολυ αλλα αυτο το εκανα και μονο μου μεσω του φακελου Windows\Rings στη μνημη του κινητου.

Υπαρχει καποιο που να τα χρησιμοποιει απευθειας απο την microsd???Δοκιμασα και με shortcuts αρχειων ηχου απο την Storage Card στο φακελο Windows\Rings αλλα δεν δουλεψε(βασικα δεν εβλεπε τα Shortcuts η εφαρμογη ηχων κλησης των WM5).

Γεια σας!!!

Πως μπορω να μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απο ενα κινητο νοκια στο p3300;

Επισης εχω backup του καταλογου σε μορφη .csv και .xml ,καμια ιδεα;

Ευχαριστω.

Γεια σας!!!

Πως μπορω να μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απο ενα κινητο νοκια στο p3300;

Επισης εχω backup του καταλογου σε μορφη .csv και .xml ,καμια ιδεα;

Ευχαριστω.

Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις συγχρονισμό με PC suite και μετά πάρεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν και τα σώσεις σε ένα ξεχωριστό φάκελλο, συνδέεις το PDA και τα φορτώνεις κατευθείαν.

Επίσης μπορείς να το κάνεις με συγχρονισμό και των δύο συσκευών μέσω Outlook.

E E Έρχεται ! ! ! ! !:D

και πως λεγεται ? htc παντοφλα?:lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

και πως λεγεται ? htc παντοφλα?:lol:

Πάντως όχι τενεκές.............:lol: :lol: :lol:

το htc polaris ειναι αυτο σωστα???

Υποτιθεται οτι θα ειναι ο αντικαταστατης του p3300

Λοιπον σας δινω μερικα χαρακτηριστικα :

The specs of HTC Polaris:

* Networks - GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz, WCDMA/HSDPA 2100 MHz

* Operating system - Windows Mobile 6 Professional

* Chipset - Qualcomm MSM7200 (CPU 400 MHz)

* Display – 3.5” touchscreen VGA

* 128 MB RAM, 256 MB ROM

* MicroSD-slot

* Bluetooth, Wi-Fi 802.11 b/g

* 3-megapixel camera with auto focus

* miniUSB, USB 1.1

* Digital compass

* GPS/AGPS

* FM-radio

Πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα η γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι και μεγαλο μιας και εχει οθονη 3,5'' , και θα ειναι βαρυ και πρωτα απο ολα θα ειναι και ακριβο.

προτιμω το htc touch που εχω παραγγειλει παντως :) μικρο και καλο.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Έχω την εντύπωση ότι αν κάνεις συγχρονισμό με PC suite και μετά πάρεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν και τα σώσεις σε ένα ξεχωριστό φάκελλο, συνδέεις το PDA και τα φορτώνεις κατευθείαν.

Σε ευχαριστω πολυ, δεν πηγε το μυαλο μου εκει καθολου :X

Και κατι ακομα, servis για htc υπαρχει μονο στην αθηνα;

Το track ball απο το htc p3300 δεν μετακινει το δείκτη προς τα κατω, θα μου το αλλάξουν στην εγγύηση;

Εγώ πάντως, εδώ και κανα μήνα με το O2 ORBIT είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :) Κάποια κολλήματα με την κάρτα που ανέφεραν αρκετοί στο φόρου

μ, σε μένα δεν παρουσιάστηκαν. Αν έκανα 2-3 φορές hard reset ήταν από δικό μου λάθος αφού στην αρχή έβαλα πάνω πράγματα αμφιβόλου προελεύσεως και το παραφόρτωσα:rolleyes: Α, η Ο2 έβγαλε και από τους πρώτους την επίσημη αναβάθμιση σε Win mobile 6:D

Ετσι ειναι φιλε μου.Επιβεβαιωνεις το post μου λιγο πριν....

Ειναι πιο ομορφη-πιο σταθερη-πιο γρηγορη συσκευη απο το 3300 που σημαινει

εγινε προσεκτικη σχεδιαση και δουλεια πανω της.

Η Ο2 βαζει τα ...κυαλια σε κατι Vodafone-Wind κλπ εδω στη χωρα μας,που

το μονο που ξερουν ειναι να βαζουν ηλιθια stickers στα κινητα και ελεεινη

επεμβαση στο software.

Ασε για να ασχοληθουν με Windows Mobile και Blackberry .....καληνυκτα

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά για να μη μπερδευόμαστε.........

Αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα λέγεται HTC 3300 MDA ή αλλιώς Τ-PHONE.

Αυτό που πήρα (ή μαλλον πρόκειται να πάρω), είναι η Αγγλική έκδοση του δημοφιλούς PDA και λέγεται HTC 3300 XDA O2 ORBIT (ξέρετε...... η γνωστή που βγάζει τα αξεσουάρ κινητών, φορτιστές, μπαταρίες και άλλα).

Πάντως η χαρά που εκδήλωσα στο προηγούμενο post μου προήλθε κυρίως από το ότι παίρνω μια καινούργια συσκευή με ότι αυτό συνεπάγεται......................

Για το αν θα μείνω ευχαριστημένος ή όχι ο μόνος κριτής θα είναι ο χρόνος και η χρήση της συσκευής.

Και να είσαστε σίγουροι, πως αν για κάποιο λόγο δε μείνω ικανοποιημένος, ή η συσκευή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα είμαι ο πρώτος που θα ενημερώσει σχετικά, (εκτός του ότι θα το επιστρέψω).

Το να είμαστε ανυπόμονοι για κάτι καινούργιο που προκειται να αποκτήσουμε είναι νομίζω απόλυτα φυσιολογικό, ας μη ξεχνάμε ότι η διαφορά ενός ενήλικου και ενός παιδιού είναι η τιμή των παιχνιδιών τους.:up:

Παιδιά για να μη μπερδευόμαστε.........

Αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα λέγεται HTC 3300 MDA ή αλλιώς Τ-PHONE.

Αυτό που πήρα (ή μαλλον πρόκειται να πάρω), είναι η Αγγλική έκδοση του δημοφιλούς PDA και λέγεται HTC 3300 XDA O2 ORBIT (ξέρετε...... η γνωστή που βγάζει τα αξεσουάρ κινητών, φορτιστές, μπαταρίες και άλλα).

Το να είμαστε ανυπόμονοι για κάτι καινούργιο που προκειται να αποκτήσουμε είναι νομίζω απόλυτα φυσιολογικό, ας μη ξεχνάμε ότι η διαφορά ενός ενήλικου και ενός παιδιού είναι η τιμή των παιχνιδιών τους.:up:

Και στη Γερμανία κυκλοφορεί το HTC 3300 σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με το πόσο φορτωμένο είναι με προγράμματα (εννοώ το Θωμά-Θωμά) ή ανάλογα με την εταιρεία (T-mobile, O2). Εγώ προτίμησα το Orbit γιατί η Ο2 το είχε πολύ πιο φτηνό από ότι το "αυθεντικό" HTC 3300.

Όσο για τα παιχνιδάκια που αναφέρεις φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο: Εγώ μέχρι να έρθει το κινητό, έκανα λες και περίμενα μωρό στο μαιευτήριο:p

Πάντως, δε θα το μετανιώσεις, πίστεψέ με. Για μια φυσιολογική χρήση, είναι ιδανικό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί να μην το ξεπατώσεις με today screen, plugin και τέτοια;)

Katalava....gia na min ehi na kani kanis allo sholio gia to provlima pou antimetopizo me to stupid PPC mou, tha xeminame apo idees :(

Anyway, thanks to all the guys who tried to help me.

Diefthinsi kanis gia ACE Athinas?

Guest lagoudakis
Ρε παιδια, απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει το 3300?Σαν πολυ ψευτικο μου φαινεται το πλαστικο του...
καλο ειναι,τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια,ετσι και αλλιως συσκευες επιπεδου ποιοτητας s100-2020-2020i,με τα αλουμινια τους δεν θα ξαναδουμε πιστευω:(

Σορρυ ενα off topic γιατι καιγομαι επαγγελματικα:

Υπαρχει δυνατότητα greek keyboard για HP HW6915 και άν ναι που?

Ευχαριστώ και συγνώμη!

GV

GV

καλο ειναι,τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια,ετσι και αλλιως συσκευες επιπεδου ποιοτητας s100-2020-2020i,με τα αλουμινια τους δεν θα ξαναδουμε πιστευω:(

Και το P3300 αλουμινιο ειναι!!Οταν εκανα μια μικρη γρατζουνιτσα το ειδα απο μεσα και δεν το πιστευα.Λαμποκοπουσε!!!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχ. πολυ φιλε.

Αλλα αυτο που εννουσα ειναι greek keyboard που να μπορεις να χρησιμοποιησεις το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ του hw6915 και ΟΧΙ MONo-on screen.

Παντως ευχαριστώ πολύ.

GV

Guest lagoudakis
Και το P3300 αλουμινιο ειναι!!Οταν εκανα μια μικρη γρατζουνιτσα το ειδα απο μεσα και δεν το πιστευα.Λαμποκοπουσε!!!!:D
σοβαρα;δεν το ηξερα αυτο,απλα στα αλλα το βλεπεις,στο 3300 προφανως ειναι πιο δυσκολο

μονο η προσοψη ειναι αλουμινιο (ανοδειωμενο ή ηλεκτροστατικα βαμμενο) και αυτο ομως ειναι επικαλυψη. αλουμινιο με την εννοια του frame δεν υπαρχει. λογοι βαρους