Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια η προσοψη στο 3300 αλαζει αλλαζει αν θελουμε?

μολις διαπιστωσα σημερα ενα μικρο χτυπηματακι και τα εχω παρει ρε γαμωτο...

Αλλάζει στην ACE (στην Αγ. Παρασκευή)κοστίζει 43 ευρώ και θα το αφήσεις για τουλάχιστον 2 εργάσιμες

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Αλλάζει στην ACE (στην Αγ. Παρασκευή)κοστίζει 43 ευρώ και θα το αφήσεις για τουλάχιστον 2 εργάσιμες

Πήρα και εγώ τηλ. και μου είπαν τα ίδια. Τους ρώτησα όμως, πόσο κάει χωρίς την εγκατάσταση και μου είπαν κάποια άλλη τιμή (δε θυμάμαι), αλλά πως αν δεν την αλλάξου αυτοί τότε χάνεται η εγγύηση. Και ρωτάω εγώ τώρα, που το κινητό μου είαι λες και πήγε στον πόλεμο τι εγγύηση μπορεί να το καλύπτει για να τη χάσει? Είναι κρίμα και ντροπή μου που το κινητό μου είναι στην κατάσταση που σας περιέγραψα αλλά αν είναι δυνατόν να μπορώ να διεκδικίσω εγγύηση με τόσα πεσίματα που έχει φάει το κινητάκι μου. Εκτός βέβαια και υπάρχει καμια τέτοια περίπτωση.:X :X

Στο Πλαισιο Μεταμοφωσης, χθες, ειχαν το HTC Advantage X7500. Δεν ειχαν καν βαλει ακομα καρτελακι με τιμη. Πανω απο 1000 ευρο μου ειπε ενας πωλητης. Εντυπωσιακη οθονη, ωραιο πληκτρολογιο αλλα μεγαλο, πραγματικα μεγαλο ειδικα το καλοκαιρι!

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Λαγουδάκη Χρόνια Πολλά και από εμένα (μάλλον γιόρταζες-Θωμάς?), αλλά και σε όλα τα παιδιά - Χριστός Ανέστη - για τις μέρες που πέρασαν. Έχω ένα πρόβλημα. Αγόρασα το ΗΒΗ-DS970, το οποίο είναι πολύ όμορφο και πρακτικό και στην αρχή μάλιστα δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Άρτεμις. Εξηγούμαι: στην αρχή αφού το συνέδεσα και όπως ήταν αναμενόμενο, πατώντας το πλήκτρο της κλήσης, άνοιγε το τηλ. σε φωνητική κλήση και όλα καλά. Μετά από κανα δυο μέρες αφού διακόπηκε η σύζευξη λόγω άδειας μπαταρίας του κινητού και αφού τα ξανασύνδεσα, αντί να ανοίγει τις φωνητικές εντολές, ανοίγει το dial pad του κινητού και στα ακουστικά ακούγεται ένα ελαφρό φύσημα, σαν να έχει ανοίξει η γραμμή επικοινωνίας. Τι γίνεται βρε παιδιά, καμιά ιδέα κανείς? Να αναφέρω ότι έκανα και εγκατάσταση το JetBTHFExt-1.30, πουανέφερε κάποιος φίλος παλιότερα για να βλέπω στην οθόνη του τα ονόματα των επαφών, αλλά τζίφος και το έβγαλα. Μήπως να φταίει αυτό?:( :mad:

οσοι ειπαν χρονια πολλα στον lagoudakis :lol::lol:(γιαννης)

να του παρουν ενα ζευγαρι παπουτσια και μια λαμπαδα για την βαπτιση του :lol::lol::lol:

χρονια πολλα και απο μενα σε ολους παιδια χριστος ανεστη με υγεια και αγαπη για ολο τον κοσμο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

οσοι ειπαν χρονια πολλα στον lagoudakis :lol::lol:(γιαννης)

να του παρουν ενα ζευγαρι παπουτσια και μια λαμπαδα για την βαπτιση του :lol::lol::lol:

χρονια πολλα και απο μενα σε ολους παιδια χριστος ανεστη με υγεια και αγαπη για ολο τον κοσμο :)

Μα ειχε γενεθλια το παιδι!Εκλεισε τα 16!:X

Μα ειχε γενεθλια το παιδι!!!:lol: Εκλεισε τα 16!:X

παλι ψεματα σας λεει??:blink::blink:

τα 14 εκλεισε:X:X

βιαζεται αυτο το παιδι να μεγαλωσει:rolleyes::rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Παιδια καλημερα!Περιμενω και εγω το Artemis απο μερα σε μερα,οποτε θα τα λεμε συχνα.Εφαρμογες και παιχνιδια βρισκουμε ευκολα??Με την μπαταρια πως παμε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλημερα!Περιμενω και εγω το Artemis απο μερα σε μερα,οποτε θα τα λεμε συχνα.Εφαρμογες και παιχνιδια βρισκουμε ευκολα??Με την μπαταρια πως παμε?

συγκριτικα με τιτανα και 3600.....αστα να πανε....απογοητευση...στο 3300 σε 1.30 ωρα με πλοηγηση με destinator και καποιες συντομες κλησεις ενδιαμεσα επεφτε η μπαταρια στο 60% εως και 50% .....

με τον τιτανα με πλοηγηση με το destinator περιπου 4 ωρες και με καποιες κλησεις παραλληλα ενδιαμεσα.....δεν επεφτε με τπτ κατω απο τα 80%:!:

και το 3600 στα ιδια επιπεδα πανω κατω με τον τιτανα ειναι.;)

Έχω ένα πρόβλημα. Αγόρασα το ΗΒΗ-DS970, το οποίο είναι πολύ όμορφο και πρακτικό και στην αρχή μάλιστα δεν είχα κανένα πρόβλημα με την Άρτεμις. Εξηγούμαι: στην αρχή αφού το συνέδεσα και όπως ήταν αναμενόμενο, πατώντας το πλήκτρο της κλήσης, άνοιγε το τηλ. σε φωνητική κλήση και όλα καλά. Μετά από κανα δυο μέρες αφού διακόπηκε η σύζευξη λόγω άδειας μπαταρίας του κινητού και αφού τα ξανασύνδεσα, αντί να ανοίγει τις φωνητικές εντολές, ανοίγει το dial pad του κινητού και στα ακουστικά ακούγεται ένα ελαφρό φύσημα, σαν να έχει ανοίξει η γραμμή επικοινωνίας. Τι γίνεται βρε παιδιά, καμιά ιδέα κανείς? Να αναφέρω ότι έκανα και εγκατάσταση το JetBTHFExt-1.30, πουανέφερε κάποιος φίλος παλιότερα για να βλέπω στην οθόνη του τα ονόματα των επαφών, αλλά τζίφος και το έβγαλα. Μήπως να φταίει αυτό?:( :mad:

Παιδιά βοήθεια! Μαζί με όσα σας περιέγραψα μέχρι τώρα, συμβαίνει και το εξής: όταν το ΒΤ είναι συνδεμένο με το κινητό, ενώ στην αρχή οι ήχοι κλήσης δούλευαν κανονικά, τώρα δεν ακούγονται και εάν δεν έχω τα ακουστικά στα αυτιά δεν παίρνω χαμπάρι από τις κλήσεις. Είτε το έχω ανοικτό το ηχείο ή σε δόνηση το ίδιο και το αυτό: καμιά ειδοποίηση για εισερχόμενη κλήση εκτός και έχω τα ακουστικά στα αυτιά. Υπάρχει καμιά πρόταση-λύση βρε παιδιά?:( :cry:

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.εχω το 3300 εδω και 3 εβδομαδες και ειναι ολα καλα παρατηρησα ομως κατι στο οποιο δεν φταιει το PDA αλλα το destinator.οταν πχ προχωραω στην πατησιων στο ρευμα προς πατησια μου επιτρεπει τις αριστερες στροφες που κανονικα απαγορευεται,προφανως αυτο πρεπει να ισχυει και σε αλλους μεγαλους δρομους.μπορειτε να το κοιταξετε να δουμε πως θα το αποφυγουμε αυτο?και κατι αλλο μια βαση για το αυτοκινητο που μπορουμε να βρουμε σε μαγαζι στην αθηνα γιατι δεν κανω αγορες μεσω internet

συγκριτικα με τιτανα και 3600.....αστα να πανε....απογοητευση...στο 3300 σε 1.30 ωρα με πλοηγηση με destinator και καποιες συντομες κλησεις ενδιαμεσα επεφτε η μπαταρια στο 60% εως και 50% .....

με τον τιτανα με πλοηγηση με το destinator περιπου 4 ωρες και με καποιες κλησεις παραλληλα ενδιαμεσα.....δεν επεφτε με τπτ κατω απο τα 80%:!:

και το 3600 στα ιδια επιπεδα πανω κατω με τον τιτανα ειναι.;)

Στον τιτάνα προφανώς χρησιμοποιούσες εξωτερικό GPS άρα είχε πολύ μικρότερη επιβάρυνση στην μπαταρία...άρα καμία σύγκριση

Στο Ρ3600 δούλευε το εσωτερικό ή εξωτερικό GPS?

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Στον τιτάνα προφανώς χρησιμοποιούσες εξωτερικό GPS άρα είχε πολύ μικρότερη επιβάρυνση στην μπαταρία...άρα καμία σύγκριση

Στο Ρ3600 δούλευε το εσωτερικό ή εξωτερικό GPS?

με την δικη του κεραια:)

αλλα και χωρις gps η μπαταρια του 3300 ειναι πολυ λιγη συγκριτικα με του τιτανα-3600 ;)

με το 3300 ειχα παντα την ιδεα της μπαταριας,ενω με τα αλλα 2 ουτε που ασχολουμαι καν...και να μην τα βαλω (τιτανα-3600) στο φορτιστη -ακομα και την 2η μερα και να παει και για 3η-δεν με αγχωνει,ενω στο στο 3300 δεν το σκεφτομουν ουτε για αστειο να μην το βαλω στην μπριζα το βραδυ:!::!:

με την δικη του κεραια:)

Από πότε έχει gps ο Τιτάνας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Από πότε έχει gps ο Τιτάνας?

για το 3600 ρωτησε ο φιλος :)

για αυτο ειπα :)

Mia erotisoula re pedia......

Hrisimopio Pocket Mechanic gia na kano defragment.

To provlima ine pos mou dini mono tin epilogi gia na kano defragment stin karta, ohi sti siskevi.

Ti programma na hrisimipiiso gia defragment tis siskevis?

Thanks

Παιδιά βοήθεια! Μαζί με όσα σας περιέγραψα μέχρι τώρα, συμβαίνει και το εξής: όταν το ΒΤ είναι συνδεμένο με το κινητό, ενώ στην αρχή οι ήχοι κλήσης δούλευαν κανονικά, τώρα δεν ακούγονται και εάν δεν έχω τα ακουστικά στα αυτιά δεν παίρνω χαμπάρι από τις κλήσεις. Είτε το έχω ανοικτό το ηχείο ή σε δόνηση το ίδιο και το αυτό: καμιά ειδοποίηση για εισερχόμενη κλήση εκτός και έχω τα ακουστικά στα αυτιά. Υπάρχει καμιά πρόταση-λύση βρε παιδιά?:( :cry:

Aν ανοίξεις το DS970 σε standby συνδέεται με το profile Α2DP (advanced audio distribution profile) και όλοι μα όλοι οι ήχοι ανεξαιρέτως μεταφέρονται στα ακουστικά.

Αν τα ανοίξεις όμως κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ακόμα και στην αρχή την ώρα που καλεί θα συνδεθεί σαν απλό bluetooth ακουστικό και μόνο οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις θα μεταφέρονται στα ακουστικά. Οι υπόλοιποι ήχοι (ringtones, mp3, destinator κτλ) θα αναπαράγoνται από το ηχειάκι του τηλεφώνου.

Αν κάποια στιγμή θελήσεις ν' ακούσεις mp3, πλοήγηση GPS και οτιδήποτε άλλο με το bluetooth κλείνεις και ξανανοίγεις το DS970 σε standby και ούτω καθ'εξής.;)

Ισως βέβαια στο P3300 να υπάρχει κάποια επιλογή που να επιλέγεις αν θέλεις απλό ή A2DP.

Στο Χ500 ακολουθώ τα παραπάνω βήματα και μου δουλεύει τέλεια.

Συνήθως το συνδέω σαν απλό bluetooth ώστε ν' ακούγονται οι ήχοι κλήσεων και οι ειδοποιήσεις μηνυμάτων.;)

Ελπίζω να βοήθησα.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια ξερει κανεις απο που θα κατεβασω την Rom την Ελληνικη?

Εκανα μια πατατα και δεν ανοιγει και απο την Ace μου ειπαν πως πρεπει να το παω εκει και λογικα πρεπει να τους πληρωσω για κατι που μπορω να κανω και εγω!!!

Soul_giannis!!!