Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα. Θα ηθελα να μαθω εαν χρησιμοποιειτε καποιον screen protector και ποιον.

Το expansys διαθετει στα αξεσουαρ του P3300 και εναν screen protector αλλα στην Ελλαδα δεν νομιζω οτι διατιθεται. Βρηκα πχ στο 24/7 καποιον screen protector αλλα δεν ειναι ειδικα για το P3300 (φανταζομαι οτι το κοβεις για να ταιριαζει).

Και κατι τελευταιο: αναρωτιεμαι εαν η μεμβρανη αυτη χαλαει -σε καποιον βαθμο- την φωτεινοτητα και την ευκρινεια της οθονης.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω νεα!!!!ενταξει τακτοποιηθηκε το θεμα με τον χαρτη. φαινομενικα ειναι πολυ καλος ο χαρτης θα τον δοκιμασω και θα γραψω. θα γραψω και για την εξηπηρετηση για να μην πει κανεις οτι αδικω καποιον με τον λογο μου!

Γιά ποιά εγραφή λες οτι περιμένεις μέρες ? :cool:

την εγγραφη στο σαιτ για να μπορεσω να κατεβασω χαρτε κτλ:cool:

Εσεις που ισως ξερετε κατι παραπανω, ειναι λογικο να σβυνει την SD ετσι ξαφνικα; Ειναι η τριτη φορα που το κανει εδω και ενα μηνα που το εχω το Αρτεμις. Μια φορα μου το ειχε κανει και το S100. Με 2-3 softreset δεν εγινε τπτ. Φταιει η καρτα; Trasend 1gb. Tι κανω;

ΜΗΝ βαζεται οτι σκ@το προγραμμα βρισκετε στο νετ μεσα το ποκετ σας.. αυτο σιγουρα θα σας κοστισει. οπως κ εγινε. :!: εγω το δουλευω με βασικα προγραμματα και πριν να τα δοκιμασω ειχα μπακαπ..καθε προγραμμα που δεν γνωριζω κανω δοκιμαστηκη χρηση 1 εβδομαδα και αν ειναι οκ.. προστιθεται.

Θέμα: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ GPS ΣΩΣΤΑ!!

Παιδιά επιτέλους η συσκευή μας δουλεύει με το τελευταίο Destinator 6.1.1.400100 της NGI

Βγήκε κάποιο patch για το trafficsam το οποιο έκατσε μια χαρά επάνω μας

Το δοκιμάζω εδώ και μια ώρα και δουλεύει απροβλημάτιστα l

Ανέβασα tutorial ΕΔΩ !!

Please όσοι έχουν το Dest 6 by NGI και είχαν πρόβλημα ας το δοκιμάσουν και ας κάνουν ένα bug report..

Το GPS μπορεί να κλειδώνει κανονικά αλλα θα πρέπει να δούμε και το πως υπολογίζει τις διαδρομές κλπ κλπ..

ΜΗΝ βαζεται οτι σκ@το προγραμμα βρισκετε στο νετ μεσα το ποκετ σας.. αυτο σιγουρα θα σας κοστισει. οπως κ εγινε. :!: εγω το δουλευω με βασικα προγραμματα και πριν να τα δοκιμασω ειχα μπακαπ..καθε προγραμμα που δεν γνωριζω κανω δοκιμαστηκη χρηση 1 εβδομαδα και αν ειναι οκ.. προστιθεται.

Δεν βαζω οποιοδηποτε σ@το προγραμμα! Αλοστε δεν ειμαι και πολυ καινουργιος με τα PPC.Τωρα μολις ειδα και σε ξενα forum οτι υπαρχει για πολλους το ιδιο προβλημα. Το πιο πιθανον να ειναι κατασκευαστικο σφαλμα της συσκευης. Δεν κανει καλη επαφη η SD.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Paidia voithiaaaaaaaaaa.

Evala prin apo ligo to PenReader kai apo ekeini tin ora mou kollise i othoni kai den antapokrinete sto penaki( no touchscreen).

Katafera me to mouse kai rodela na apegkatastiso to PenReader kai ekana kai soft alla kai hard reset alla tipota.

Mporei kapoios na voithisei.

Paidia voithiaaaaaaaaaa.

Evala prin apo ligo to PenReader kai apo ekeini tin ora mou kollise i othoni kai den antapokrinete sto penaki( no touchscreen).

Katafera me to mouse kai rodela na apegkatastiso to PenReader kai ekana kai soft alla kai hard reset alla tipota.

Paidia voithiaaaaaaaaaa.

Signomi gia ta tria minimata alla kollise kai o explorer mou gia ligo sto PC.

An to esthses mesw activesync kai oxi m ecopy paste cab kai ektelesh apo to Artemis

Kanto apegatastash mesa apo to Pc sou kai des an tha epanelthei..

To egkatestisa apo to PC meso activesync stin karta mnimis.

Mou zitise reset gia pliri egkatastasi.Patisa OK ekane mono tou soft reset

alla meta to touchscreen tipota.Tora to ekana apegkatastasi kai apo to PDA(remove programs) kai apo to PC.Tipota!

ποια είναι η τελευταια έκδοση χαρτών της ngi?εχω την 2006.Q3.4503

επίσης απο που μπορούμε να ανανεώσουμε τους χάρτες του navimate?υπαρχει on-line site όπως της NGI?

Εγω παλι πηγα να κανω εγκατασταση το Blimkeys,που φταχνουν τα παιδια,αλλα κατι δεν πηγε καλα και εκανα hard reset.Παλι καλα που ειχα κρατησει back up!Μια ερωτηση.Γιατι δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ απο το 3300 μου?Θελει καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις?

Giati emena me HARD RESET den ftiaxnei?

Τα πατας σωστα τα κουμπια?soft reset ταυτοχρονα με τις 2 παυλες?

ποια είναι η τελευταια έκδοση χαρτών της ngi?εχω την 2006.Q3.4503

Αυτοί είναι οι τελευταίοι.

Ουπς. Τώρα είδα οτι είχε απαντηθεί. :cool:

Αυτοί είναι οι τελευταίοι

Ουπς. Τώρα είδα οτι είχε απαντηθεί. :cool:

panosha me eftiajan oi ypey8ynoi ths ngi!!! dokimasa me new xartes kai entajei einai ok!! kai oi anthrwpoi ejyphretikoi an kai arghsan ligo..mallon to systhma toy t site ftaiei.:ninja:

εφαγα πακέτο.. ενώ δοκίμαζα navimate kai destinator ,μου κόλλησε ανεπανόρθωτα.έκανα soft reset και τότε έχω χάσει τα περισσότερα προγράμματα.φαίνονται,τα εικονίδια αλλά απλά σαν exe.οχι με το icon του καθενός.

θα χρειαστώ hard reset ? αν ναι ευτύχώς σήμερα είχα κανει back up me to sprite,aαλλα πώς θα τα ξαναπεράσω?θα φορτώσω το sprite και θα το κάνω απο κεί? η κάρτα μνήμης δεν επήρεάζεται με το hard reset e?

panosha me eftiajan oi ypey8ynoi ths ngi!!! dokimasa me new xartes kai entajei einai ok!! kai oi anthrwpoi ejyphretikoi an kai arghsan ligo..mallon to systhma toy t site ftaiei.:ninja:

Γύρνα πίσω και διάβασε τι έχεις γράψει και σκέψου πόσο μ@μ@ακες θεωρούμαστε και γραφικοί όσοι γνωρίζουμε. Τωρα με δυό γραμμές καθάρισες. Σκέψου όμως αυτόν που διαβάζει όλα τα προηγούμενα τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει. Πες τα και στο άλλο το κοπέλι. :wacko: