Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Efharisto gia tin voithia me to lexiko....kamia idea gia programmata pou aksizoun na egkatastithoun sto P3300? Anyone?

Nomizw oti o anthrwpos sou legete andreoug :cool:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1678347#post1678347

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε όλοι θέλουμε ένα πρόγραμα και χάρτες να κάνουμε την δουλειά μας, εγώ έχω παντρευτεί τον καλύτερο και ναι, είμαι ταγμένος με την εταιρία που σέβεται και ανταποδίδει στον χρήστη αλλά όταν θα εμφανιστεί κάποιος ακόμα ποιό καλός θα χωρίσω και θα ξαναπαντρευτώ. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα πολλών χρηστών - και τα δικά σου - αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ οτι με εξαίρεση το 3300 οφείλονται σε ανθρώπους που είτε έχουν παλιές μηχανές, είτε σε αυτούς που δεν γνωρίζουν να σετάρουν σωστά τα μηχανάκια τους. Προσωπικά αποτρέπω φίλους και γνωστούς από την αγορά PDA αν δεν έχουν τις βάσεις και όρεξη γιά προβλήματα και ψάξιμο και προτείνω PNA και NOKIA. Τα προγράματα που κυκλοφορούν τα έχω δοκιμάσει καλά σχεδόν όλα. Οταν εμφανιστεί κάτι ενδιαφέρον (πακέτο πρόγραμα - χάρτες) θα σε ενημερώσω. :cool:

στα λογια μου ερχεσαι αυτο ειπα και εγω οτι δηλαδη εσυ το εχεις "παντρευτει" το προγραμμα και εισαι λες ταγμενος ...δικαιωμα σου

εγω ομως δεν ειμαι με κανενα και θεωρω οτι μπορω να βλεπω τα πραγματα πιο αντικειμενικα

στο θεμα μας τωρα παντα θα υπαρχουν καποιοι γνωστες και καποιοι οχι και πρεπει να ξερεις ομως οτι οσοι δεν τα ξερουν και τοσο καλα και δεν μπορουν να σεταρουν το μηχανακι τους ειναι οι ιδιοι οι οποιοι το εχουν σεταρει με το PN KAI TO DEST6 το παλιο οσο για τα παλια μηχανακια ειναι τα ιδια που παιζουν το PN KAI TO DEST6 το παλιο

.

αυτο που θελω να καταληξω ειναι ασχετο με το αν δουλευεις στην ngi ηεισαι φανατικος φιλος πρεπει να καταλαβεις οτι προκειται για μια προβληματικη εκδοση που στο μελλον μπορει να φτιαξει

και τελος εγω δεν αμφισβητω την βοηθεια των ανθρωπων της ngi που για μενα ειναι προτωγνωρη για τα Ελληνικα δεδομενα και ο zep και αλλοι

ειναι συνεχεια διαθεσιμοι να βοηθησουν.

Samsung Note II

FILE MOU THA ITHELA NA SOU KAMO MIA EROTISI EGO PIRA TO DIKO MOU HTCP3300 ENOS MINOS METAXIRISMENO ALLA DEN VRISKO PANO TON TOMTOM POU LEEI STO KOUTI OTI EINE PROEGGATESTIMENOS TI LES NA SIMVENI

απο την μικρή μου εμπειρία ,υπαρχει στην rom.μαλλον αυτός που το είχε πριν απο εσένα το είχε απεγκαταστήσει.οπότε για να το δείς θα χρειαστεις να κάνεις hard reset.περίμενε όμωσ να πάρεις και καμια γνώμη από κανένα πιο έμπειρο..

FILE MOU THA ITHELA NA SOU KAMO MIA EROTISI EGO PIRA TO DIKO MOU HTCP3300 ENOS MINOS METAXIRISMENO ALLA DEN VRISKO PANO TON TOMTOM POU LEEI STO KOUTI OTI EINE PROEGGATESTIMENOS TI LES NA SIMVENI

η πρωτη παρτιδα που βγηκε απο παραλειψη δεν ειχε εγκατεστημενο το τομ-τομ

αυτη εχω και εγω και ακομα δεν το εχω βαλει λογω οτι οι χαρτες ειναι απο το 2004 μονο για ΑΘΗΝΑ

αν θες για πολη του εξωτερικου δικαιουσα μια μπες στο site http://www.qtek.gr/ kai gine melos με το ΙΜΕΙ της συσκευης στο φορουμ και κατεβασε την τελευταια εκδοση που περιεχει το τομ-τομ

αν δεν θες να βαλεις πολη του εξωτερικου μεινε απλα με αυτο που εχεις γιατι το τομ-τομ θα σου φαει λιγη απο την πολυτιμη μνημη σου......

Samsung Note II

Πήγαινε στο forum της Qtek και κάνε register. Μετά κατέβασε την τελευταία έκδοση λογισμικού για το P3300. Όταν κάνεις αναβάθμιση θα εμφανιστεί το TomTom. Θα πρέπει τρέχοντας το την πρώτη φορά να κατεβάσεις τον δωρεάν χάρτη σου από το internet. Θα σε οδηγήσει μόνο του.

Προσοχή. Κάνοντας αναβάθμιση θα χάσεις όλες τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα. Θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις.

Καλή επιτυχία.

Κωνσταντίνος

πολυ φασαρια για το τπτ..εγω δν εχω τπτ εναντιον του ντεστ.. οταν οι ανθρωποι απο την ngi με εγγραψουν στο σαιτ και αν μ πορεσω να κατεβασω αναβαθμισμενο χαρτη θα πω και παλι την αποψη μου...πορει και ισωσ ολα να φτιαξουν με μια αναβαθμιση..οσο χοντρα λαθη πολλα.. σε βασικους μονοδρομους μεσα στα χανια πχ Ελ. βενιζελου αλλα και ολοι οι παροδοι της Κυδωνιας κ Αποκορωνου ειναι ολα ΤΕραστια βασικα λαθη ασε που μπορει να σκωτοθει και κανενας ξενος γιατι εμεις τα ξερουμε

τωρα οσο για το μηχανακι???? τι να πει κανεις?? η νισσαν φταιει??? ποιος οφειλει να το δωσει στον πελατη και οταν το δωσει να ειναι αψογοι οι χαρτες?δεν ξερω. μην πλακωνεστε παιδια ολοι μαζι να υποστηριζεται ενα προιον λες και το παραγει ο πατερας σας.. εχουμε δικαιωμα να λεμε την αποψη μας εστω και αν δεν υποστηριζει αυτο που σασ αρεσει.

βεβαια και οι πωλησεις θα δειξουν ποσο καλο ειναι αλλα αφου η μιση ελλαδα ειναι αθηνα και αφου την αθηνα την υποστηριζει τελεια το ντεστ δεν θα παει τελεια σε πωλησεις?

οσο για το φορουμ της ngi τι μου προτεινεται να δωσω δημοσια το ονομα μου και τα στοιχεια μου μπας και με ακουσουν 6 μερεσ το πρωτο μειλ και 2 το 2ο.. μονο με μειλ γινεται η ενεργοποιηση του λογαριασμου.ολοι το εχουν το προβλημα..

στα λογια μου ερχεσαι αυτο ειπα και εγω οτι δηλαδη εσυ το εχεις "παντρευτει" το προγραμμα και εισαι λες ταγμενος ...δικαιωμα σου

εγω ομως δεν ειμαι με κανενα και θεωρω οτι μπορω να βλεπω τα πραγματα πιο αντικειμενικα

στο θεμα μας τωρα παντα θα υπαρχουν καποιοι γνωστες και καποιοι οχι και πρεπει να ξερεις ομως οτι οσοι δεν τα ξερουν και τοσο καλα και δεν μπορουν να σεταρουν το μηχανακι τους ειναι οι ιδιοι οι οποιοι το εχουν σεταρει με το PN KAI TO DEST6 το παλιο οσο για τα παλια μηχανακια ειναι τα ιδια που παιζουν το PN KAI TO DEST6 το παλιο

.

αυτο που θελω να καταληξω ειναι ασχετο με το αν δουλευεις στην ngi ηεισαι φανατικος φιλος πρεπει να καταλαβεις οτι προκειται για μια προβληματικη εκδοση που στο μελλον μπορει να φτιαξει

και τελος εγω δεν αμφισβητω την βοηθεια των ανθρωπων της ngi που για μενα ειναι προτωγνωρη για τα Ελληνικα δεδομενα και ο zep και αλλοι

ειναι συνεχεια διαθεσιμοι να βοηθησουν.

Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και δεν είμαι υπάλληλος της NGI ούτε έχω και κανένα συμφέρον να υποστηρίζω τα προϊόντα της. Αν ρίξεις μιά ματιά εδώ http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/pda/destinator_6/compatibility.html θα διαπιστώσεις οτι η συσκευή σου δεν περιλαμβάνεται στις συμβατές με το πρόγραμα συσκευές. Σε αυτήν την περίπτωση και αν δεν αγόρασες τη συσκευή σου πακέτο με το Destinator 6 -προτεινόμενο δηλαδή γιά χρήση στη συσκευή σου από τον εδώ αντιπρόσωπο - δεν δικαιούσαι να μιλάς γιά προβληματική έκδοση. Παρ' όλα αυτά όπως λες οι άνθρωποι της NGI προσπαθούν να βρουν λύση και να βοηθήσουν όλους εμάς σε κάθε περίπτωση. :rolleyes:

Φίλε όλοι θέλουμε ένα πρόγραμα και χάρτες να κάνουμε την δουλειά μας, εγώ έχω παντρευτεί τον καλύτερο και ναι, είμαι ταγμένος με την εταιρία που σέβεται και ανταποδίδει στον χρήστη αλλά όταν θα εμφανιστεί κάποιος ακόμα ποιό καλός θα χωρίσω και θα ξαναπαντρευτώ. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα πολλών χρηστών - και τα δικά σου - αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ οτι με εξαίρεση το 3300 οφείλονται σε ανθρώπους που είτε έχουν παλιές μηχανές, είτε σε αυτούς που δεν γνωρίζουν να σετάρουν σωστά τα μηχανάκια τους. Προσωπικά αποτρέπω φίλους και γνωστούς από την αγορά PDA αν δεν έχουν τις βάσεις και όρεξη γιά προβλήματα και ψάξιμο και προτείνω PNA και NOKIA. Τα προγράματα που κυκλοφορούν τα έχω δοκιμάσει καλά σχεδόν όλα. Οταν εμφανιστεί κάτι ενδιαφέρον (πακέτο πρόγραμα - χάρτες) θα σε ενημερώσω. :cool:

το ειδαμε φιλε μου και το πνα της ngi nissan ποσο τελειο και ετοιμο σεταρισμενο ηταν .. ωσ και τις θυρες εγω τις σεταρα.. και πες οτι ημουν τελειως ασχετος ποιος θα μου εκανε την αναβαθμιση του χαρτη για να δουλευει???εσυ η ο φιλος μας συνφορουμητης μαξιμ?? ειναι λοιπον θεμα σεαταρισματος?δεν νομιζω

εγω λοιπον που σπαταλησα 600+ ευρωπουλα για να εχω πλοηγηση στο αμαξι αλλα δεν εχω...μου πως λεγομαι?? μ@.. μηπως??

το αρτεμακι μπορει να το πληρωσα ομως κανει την δουλεια του..

εγω λοιπον που σπαταλησα 600+ ευρωπουλα για να εχω πλοηγηση στο αμαξι αλλα δεν εχω...μου πως λεγομαι?? μ@.. μηπως??

το αρτεμακι μπορει να το πληρωσα ομως κανει την δουλεια του..

φιλε μου με το εργαλειο που βλεπω οτι διαθετεις (το diesel εννοω) μονο μ@.. δεν θα λεγα οτι εισαι......

το ειδαμε φιλε μου και το πνα της ngi nissan ποσο τελειο και ετοιμο σεταρισμενο ηταν .. ωσ και τις θυρες εγω τις σεταρα.. και πες οτι ημουν τελειως ασχετος ποιος θα μου εκανε την αναβαθμιση του χαρτη για να δουλευει???εσυ η ο φιλος μας συνφορουμητης μαξιμ?? ειναι λοιπον θεμα σεαταρισματος?δεν νομιζω

Αρκετά πόστ πίσω σε ρώτησα ποιά έκδοση χαρτών έχεις, ποιά έκδοση προγράματος, ποιά συσκευή και γιατί δεν έρχεσαι στο NGI forum γιά υποστήριξη, αλλά απαντήσεις δεν παίρνω παρά μόνο μας λες οτι δεν σου δουλεύει καλά το πρόγραμα και οι χάρτες. Αν συνεχίσεις να μην θέλεις υποστήριξη καλώς, συνέχισε να παραπονιέσαι, θα έχεις το σκοπό σου.:rolleyes:

Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και δεν είμαι υπάλληλος της NGI ούτε έχω και κανένα συμφέρον να υποστηρίζω τα προϊόντα της. Αν ρίξεις μιά ματιά εδώ http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/pda/destinator_6/compatibility.html θα διαπιστώσεις οτι η συσκευή σου δεν περιλαμβάνεται στις συμβατές με το πρόγραμα συσκευές. Σε αυτήν την περίπτωση και αν δεν αγόρασες τη συσκευή σου πακέτο με το Destinator 6 -προτεινόμενο δηλαδή γιά χρήση στη συσκευή σου από τον εδώ αντιπρόσωπο - δεν δικαιούσαι να μιλάς γιά προβληματική έκδοση. Παρ' όλα αυτά όπως λες οι άνθρωποι της NGI προσπαθούν να βρουν λύση και να βοηθήσουν όλους εμάς σε κάθε περίπτωση. :rolleyes:

πρωτα απο ολα για να μη ξεγιελιεσαι αντικειμενικος δεν εισαι.

το δικο σου μηχανακι ειναι προτεινομενο?

με την κρακαρισμενη εκδοση destinator6.0 γιατι δουλευει?

αν ειναι να γραφουμε για τις εντυπωσεις καλυτερα να μην γραφουμε

το qtec 2020i που εχει και ενας φιλος και γραφει στο φορουμ της ngi δουλευει

χωρις το αλλαγμενο .gpslib.dll? γιατι ετσι δουλευει και το 3300

το 2020 το εχουν στις προτεινομενες?

το Siemens PocketLOOX 610 και 520 ειναι?

καλυτερα μη με προκαλεις γιατι και χρονο εχω και βλακας δεν ειμαι

αγορασμενο το εχω και εγω οπως και εσυ

δεν υπαρχει λογος να αρχισω να μεταφερω τα ποστ που λενε οτι δεν παιζει ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΣΩΣΤΑ και οχι αλλες, ουτε τα pm που εχω λαβει

αλλωστε και εσυ διαβαζεις και πιο πολυ απο μενα το φορουμ της ngi

επαναλαμβανω για να μην αφηνουμε κανενα υπονοουμενο

δεν εχω κανενα προβλημα με την ngi την οποια και θεωρω αξιολογη εταιρια

για αυτο και αγορασα το dest6 αν και κυκλοφορει παντου σπα***

(δεν το αγορασα πρωτα και μετα εμαθα οτι υπαρχει και σπασ*** οπως κανουν μαλλον οι περισσοτεροι εχει μεγαλη διαφορα)

αλλα μην προσπαθειτε να μας τρελανεται λεγοντας οτι ολα τα αλλα εχουν προβλημα εκτος απο το δικο μας προιον

Samsung Note II

@mastelos

Το δικό μου δεν είναι στα προτεινόμενα αλλά δεν παραπονιέμαι. Γιατί να μην δουλεύει με την κρακαρισμένη ? Που σε προκάλεσα ? Δεν γράφω για τις εντυπώσεις αλλά προσπαθώ να λύσω προβλήματα. Εσύ γιατί γράφεις ? Που να ξέρω εγώ τι κάνει ο φίλος σου ? Χαίρομαι γιά την απόφαση σου να αγοράσεις το πρόγραμα. Δεν προσπαθώ να σε τρελάνω την αλήθεια σου λέω. Εχω χρόνο και εγώ. Αλλά ας μην συνεχίσουμε αυτή την ατέρμονη ανταλαγή απόψεων, εγώ προτιμώ να αφιερώσω το χρόνο μου στη λύση προβλημάτων. :blink:

Αρκετά πόστ πίσω σε ρώτησα ποιά έκδοση χαρτών έχεις, ποιά έκδοση προγράματος, ποιά συσκευή και γιατί δεν έρχεσαι στο NGI forum γιά υποστήριξη, αλλά απαντήσεις δεν παίρνω παρά μόνο μας λες οτι δεν σου δουλεύει καλά το πρόγραμα και οι χάρτες. Αν συνεχίσεις να μην θέλεις υποστήριξη καλώς, συνέχισε να παραπονιέσαι, θα έχεις το σκοπό σου.:rolleyes:

file panosha.. den exw skopo na paraponieme gia poly .. sygnwmh poy den s apanthsa alla an den exw katholoy xrono.. syn toy oti den exw kai kalh syndesh k prospernw tis selides epigramatika..fysika apo opiodhpwte foroum kai eidika to FOVERO FOROYM TOY MY PHONE!! 8a mporoysa na to exw lysei me thn voithia olwn sas.. alla den exw xrono.. ofeiloun na me e3ypiretusoyn..swsta???

oso gia tis apanthseis pou zhtas exw syskeyh Dmedia g100 mls ngi dest nd me palious xartes opws diapistwsa.. perimenw na me grapsoun na parw tous xartes new kai na pw thn gnwmh moy pali! eyxaristw gia to endeiaferon pantws!!

φιλε μου με το εργαλειο που βλεπω οτι διαθετεις (το diesel εννοω) μονο μ@.. δεν θα λεγα οτι εισαι......

thanks!!!:D

file panosha.. den exw skopo na paraponieme gia poly .. sygnwmh poy den s apanthsa alla an den exw katholoy xrono.. syn toy oti den exw kai kalh syndesh k prospernw tis selides epigramatika..

Φίλε κι εμένα τον Φλεβάρη πήγαν να μου σπρώξουν από την Skoda, όπου αγόρασα μιά μεγάλη Octavia μιά 7άρα οθόνη με κόστος 2.500 euro η οποία εκτός των άλλων υποτίθεται οτι έκανε και πλοήγηση. Αυτή ήταν και η αφορμή να αρχίσω να ασχολούμε με τα συστήματα πλοήγησης. Ψάχνοντας λοιπόν ανακάλυψα οτι αφ' ενός το σύστημα πλοήγησης περιελάμβανε ένα DVD με χάρτες Ευρώπης αλλά από Ελλάδα τζίφος, αφ' εταίρου οτι μπορούσα να φέρω το ίδιο από Γερμανία μέσω e-bay γνήσιο με 1.000 euro. Αν δεν είχα κάνει μιά έρευνα αγοράς πριν θα ήμουν πιθανώς παραπονούμενος γιατί κάποιοι θα με είχαν κοροϊδέψει και θα προσπαθούσα να βρώ λύση όπου και όπως μπορούσα. Αλλά αν απευθυνόμουνα και τα έβαζα με την εταιρία που βγάζει το συγκεκριμένο σύστημα πλοήγησης που φοράνε τα Skoda-Audi-Wolkswagen και όχι σε αυτόν που μου πούλησε το αυτοκίνητο, στη Skοda Hellas δηλαδή, θα ήμουν άδικος. :cool:

Μπήκα στον πειρασμό και ζήτησα υπολογισμό διαδρομής στο Destinator 6 και στο site του Driveme. Παραθέτω τα αποτελέσματα. Ούτε Ρέθυμνο είδα στην διαδρομή ούτε καν κύκλους μέσω Εθνικής Οδού. Το καλοκαίρι έκανα 1500 χιλιόμετρα στην Κρήτη με μηχανή (διακοπές) Χανιά – Παλιόχωρα – Ρέθυμνο – Σφακιά - Ηράκλειο – Χερσόνησο – Οροπέδιο Λασιθίου και παρεμπιπτόντως δοκίμαζα τους καινούργιους χάρτες πριν κυκλοφορήσουν. Απορώ με όσα γράφονται. Αναρωτιέμαι τελικά ποιος πίνει περισσότερη ρακή :rolleyes:

ΥΓ Ενδεικτικά η διαδρομή είναι από Πετρώφ 44 μέσα από τα Χανιά - Φουρνες

αφηστε παιδες η κοπέλια την ρακι που δεν λεγεται ρακι μα τσικουδιά στα μπουκαλια της.. και ριχτε κανενα ποστ με βοηθεια.. η βαλτε κανενα μεσο μπας και γινει η εγγραφη σημερα.:shifty:

Φίλε κι εμένα τον Φλεβάρη πήγαν να μου σπρώξουν από την Skoda, όπου αγόρασα μιά μεγάλη Octavia μιά 7άρα οθόνη με κόστος 2.500 euro η οποία εκτός των άλλων υποτίθεται οτι έκανε και πλοήγηση. Αυτή ήταν και η αφορμή να αρχίσω να ασχολούμε με τα συστήματα πλοήγησης. Ψάχνοντας λοιπόν ανακάλυψα οτι αφ' ενός το σύστημα πλοήγησης περιελάμβανε ένα DVD με χάρτες Ευρώπης αλλά από Ελλάδα τζίφος, αφ' εταίρου οτι μπορούσα να φέρω το ίδιο από Γερμανία μέσω e-bay γνήσιο με 1.000 euro. Αν δεν είχα κάνει μιά έρευνα αγοράς πριν θα ήμουν πιθανώς παραπονούμενος γιατί κάποιοι θα με είχαν κοροϊδέψει και θα προσπαθούσα να βρώ λύση όπου και όπως μπορούσα. Αλλά αν απευθυνόμουνα και τα έβαζα με την εταιρία που βγάζει το συγκεκριμένο σύστημα πλοήγησης που φοράνε τα Skoda-Audi-Wolkswagen και όχι σε αυτόν που μου πούλησε το αυτοκίνητο, στη Skοda Hellas δηλαδή, θα ήμουν άδικος. :cool:

εγω δεν εχω προβλημα.. 600ευρω αυτο το συστημα

πλοηγησησ συν ενα καλο γερμανικο μπλου καρκιτ συν εγγατασταση μαζι δωρο! δεν μου την εκατσαν.. ολα καλα και απο ποιοτητα κτλ..μονο με τουσ χαρτεσ προσ το παρων μου την εχει δωσει! θα λυθει που θα παει..:cool:

Εσεις που ισως ξερετε κατι παραπανω, ειναι λογικο να σβυνει την SD ετσι ξαφνικα; Ειναι η τριτη φορα που το κανει εδω και ενα μηνα που το εχω το Αρτεμις. Μια φορα μου το ειχε κανει και το S100. Με 2-3 softreset δεν εγινε τπτ. Φταιει η καρτα; Trasend 1gb. Tι κανω;

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

na rotiso kati edo kai 2 meres eno prospatho na sindetho sto internet apo t kinito ayto einai adynato. exo anoiksei to internet sto laptop to activesync lei connected alla otn kano update sto weather panel mou lei oti den einai syndedemeno sto internet kamia voithia?