jimbrav Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 H Hλικια δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑΝ ρόλο εδω 45χρονοι και φέρονται σαν 10χρονα.. :cool: :ninja: μου φτανει αυτο....:blink: :blink::wacko: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_pan Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Αν θελεις γνησιο τοτε πληρωσε το, εγω παντως με το παραγνησιο δεν εχω κανενα προβλημα οπως και πολλοι αλλοι...;) συμφωνώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Axxxx............... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Tα τεστ του αργού (πιού ???)ΟΜΑP συνεχίζονται.. Today plugins Vol 2.0 ;) (κλικ στην εικονα για μεγέθυνση) http://i17.tinypic.com/2z6gv1y.png Έχουμε και λέμε από πάνω προς τα κάτω.. Wisbar Advance 2.7.0.1 Phonealarm 1.57 Weatherpanel 2.5 Resco Explorer 2005 v5.41 ΗtcHomeplug AEK THEME vol3_nO lineS :lol: Oλα τρέχουν χωρις να καθυστερούν τον OMAP και δεν έχουν conflicts. Καλησπέρα, έχω αγοράσει πρόσφατα ένα Ρ3300 και ψάχνω διάφορα για να το οργανώσω. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις ένα χέρι βοηθείας; Δημήτρης 6944553748 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Καλησπέρα, έχω αγοράσει πρόσφατα ένα Ρ3300 και ψάχνω διάφορα για να το οργανώσω. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις ένα χέρι βοηθείας; Δημήτρης 6944553748 exeis pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Συγχώρησε για αυτά που λες γιατί δεν ξέρεις και δεν γνωρίζεις .. Kαλο είναι όμως να σεβόμαστε λίγο τα παλαιότερα μέλη και προτού γραφουμε κατι να κοιταμε και λιγο το profil τους .. Δεν στην πέφτω απλώς αυτό που έγραψες για τον "johner" για τους γνωρίζοντες προκαλεί γέλια και σε εκθέτει μιας και ειναι ενας απο τους moderators του μεγαλυτερου war3z forum για mobile & ppc devices (και οχι μόνο).. Επίσης το να μην πληρώνεις δεν είναι μαγκια και ειδικά για ένα προϊόν το οποιο έχει γινει από μια εταιρια (ΝGI) που σέβεται 1000% τους πελάτες της και υποστηρίζει ακομα και αυτους που το εχουν σπασμενο... :cool: Εγω δεν ειπα οτι ειναι μαγκια να μην πληρωνεις οπως επισης δεν ειναι μαγκια και να πληρωνεις, εγω δεν τα εχω και για αυτο δεν τα δινω. Οσο για την υποστηριξη της NGI ειναι μετρια και το ξερεις. Εγω τις αποψεις μου εγραψα δεν προσβαλα κανενα και αν καθε φορα πρεπει να κοιταω το προφιλ του καθενος για να απαντησω τοτε αστο καλυτερα.... Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_pan Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Steise to ergaleio pou exei dwsei h HTC gia afto ton skopo.. :cool: το Link δε δουλεύει. Μήπως μπορώ να το βρω αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Γειά χαρά σε όλους τους χρήστες! Εχω αγοράσει πρόσφατα το Ρ3300 και προσπαθώ να το οργανώσω με διάφορα προγράμματα. Παρακαλώ όποιος διαβάσει το μήνυμα μου και έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Σας ευχαριστώ, Δημήτρης 6944553748. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 το Link δε δουλεύει. Μήπως μπορώ να το βρω αλλού? Gia psaxe 5 selides pisw kapoios to exei anevasei ,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 dchronis@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Γειά χαρά σε όλους τους χρήστες! Εχω αγοράσει πρόσφατα το Ρ3300 και προσπαθώ να το οργανώσω με διάφορα προγράμματα. Παρακαλώ όποιος διαβάσει το μήνυμα μου και έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Σας ευχαριστώ, Δημήτρης 6944553748. Νομιζω οτι ειναι λαθος να δινεις το κινητο σου σε κοινη θεα ,.,.. :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 φιλε μου ριξε πρωτα μια ματια στο θεμα εφαρμογες,βασικα πες μας τι σε ενδιαφερει να κανεις και να εχεις στο ppc σου,και μια φιλικη συμβουλη,μην δινεις το κινητο σου φορα παρτιδα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Νομιζω οτι ειναι λαθος να δινεις το κινητο σου σε κοινη θεα ,.,.. :confused: :confused: Μπορεί να χει κάνα πρόγραμμα τύπου smartfilter που κόβει τα απόρρητα τηλεφωνήματα :lol: . Αλήθεια, τα htc το χουν ακόμα; Στο s100 το είχα αλλά κ κει δεν θυμάμαι αν είχε αυτή τη λεπτομέρεια. Αυτό της eten δεν έχει τέτοια επιλογή. Ξέρεις κάνα αντίστοιχο που να κάνει αυτή τη δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μπορεί να χει κάνα πρόγραμμα τύπου smartfilter που κόβει τα απόρρητα τηλεφωνήματα :lol: . Αλήθεια, τα htc το χουν ακόμα; Στο s100 το είχα αλλά κ κει δεν θυμάμαι αν είχε αυτή τη λεπτομέρεια. Αυτό της eten δεν έχει τέτοια επιλογή. Ξέρεις κάνα αντίστοιχο που να κάνει αυτή τη δουλειά; Oxi den to exoun alla ena poli kalo pou xrhsimopoiw einai to WMApps Cal SMS Blocker exeis pm.. :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 να ρωτησω κατι ρε παιδια,το wheather panel,πως δουλευει.είναι υπηρεσία που πληρώνεις με τον μήνα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 να ρωτησω κατι ρε παιδια,το wheather panel,πως δουλευει.είναι υπηρεσία που πληρώνεις με τον μήνα?? Όχι, το πρόγραμμα κάνει update της πρόβλεψης καιρού μέσω της σύνδεσης του υπολογιστή σου με το internet. Aν βέβαια επιλέξεις να κάνεις update μέσω GPRS θα χρεωθείς για όσο θα είσαι συνδεδεμένος. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 καταλαβα.. και η σύνδεση στο νετ,γινετε μονο μεσω WI-FI ή μεσω usb κανω share συνδεση στην Αρτεμης απο το πσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μέσω USB, μέσω Wi-Fi, μέσω Bluetooth, διαλέγεις και παίρνεις. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 ευχαριστω πολυ παιδια,εχω συλλεξει αρκετες πληροφορίες.τωρα το μονο που μένει είναι να το πάρω στα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 ευχαριστω πολυ παιδια,εχω συλλεξει αρκετες πληροφορίες.τωρα το μονο που μένει είναι να το πάρω στα χέρια μου U have pm :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Minotavrs thanks για την βοήθεια. 3G υποστηρίζει? Γιατί είδα αρκετά smartphones δέν υποστηρίζουν 3G σύνδεση. (απαιτεί η δουλειά remote connection μέσω κινητού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Minotavrs thanks για την βοήθεια. 3G υποστηρίζει? Γιατί είδα αρκετά smartphones δέν υποστηρίζουν 3G σύνδεση. (απαιτεί η δουλειά remote connection μέσω κινητού) To 3300 0oxi to 3600 nai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmak Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 ΠΑΙΔΕΣ χαιρετω καθοτι new member.;) Σχετικα με το HTC P3300 καποια μαγαζια το εχουν με το destinator PN και ελληνικο, και καποια οχι. 1 ερωτ: το destinator δεν ειναι ολοκληρο? ειναι demo? 2 ερωτ: οι τιμες που εχω δει παιζουν απο 580 μεχρι 700:wacko: -γιατι τοση μεγαλη αποκληση εαν δεν ειναι ολοκληρο το destinator? (η ειναι?):confused: 3 ερωτ: τι αξιζει κατα την γνωμη σας,να το παρεις φτηνα για αρχη και μετα αγοραζεις η "βρισκεις" το ΡΝ :D η το παιρνεις απο την αρχη και σε τσεκουρωνουν?:( 4 ερωτ: ποιο ειναι το ποιο φτηνο μαγαζι που εχετε βρει για την αγορα του? ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 πως πήρες image απο το Αρτεμις ?? επίσης τα προγραματα τα εβαλες στην main memory or srorage ???? To 3300 0oxi to 3600 nai.. Δεν έχει GPS όμως :( Ποιο smartphone έχει GPS και υποστηρίζει 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 ΠΑΙΔΕΣ χαιρετω καθοτι new member.;) Σχετικα με το HTC P3300 καποια μαγαζια το εχουν με το destinator PN και ελληνικο, και καποια οχι. 1 ερωτ: το destinator δεν ειναι ολοκληρο? ειναι demo? 2 ερωτ: οι τιμες που εχω δει παιζουν απο 580 μεχρι 700:wacko: -γιατι τοση μεγαλη αποκληση εαν δεν ειναι ολοκληρο το destinator? (η ειναι?):confused: 3 ερωτ: τι αξιζει κατα την γνωμη σας,να το παρεις φτηνα για αρχη και μετα αγοραζεις η "βρισκεις" το ΡΝ :D η το παιρνεις απο την αρχη και σε τσεκουρωνουν?:( 4 ερωτ: ποιο ειναι το ποιο φτηνο μαγαζι που εχετε βρει για την αγορα του? ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ:X 1) ΟΛΟΚΛΗΡΟ 3) ΦΤΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ 4) Αυτο : http://www.image.gr/products/?Sid=5&Cid=39&Pid=861 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts