Guest lagoudakis Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Για Ελλαδα αυτη τη στιγμη το destinator ειναι οτι καλυτερο,κατα τη γνωμη πολλων.το ξερω αυτο αλλωστε εχω,αλλα αφου ειχε και η συσκευη μου το tomtom γιατι να μην το εχω και αυτο;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 pleonekth giannh lool Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p90176 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 εχουμε κανενα καλο site για παιχνιδια η προγραμματα free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 :lol: :p αφου το ειχε μεσα ρε θαναση να μην παιξω και με αυτο;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p90176 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 θα μου πει καποιος για τι εγω χωρις ανανεωση συμβολαιου μιας και εχω εταιρικη γραμμη το πληρωσα σε 6 δοσεις εντοκες συνολο 520 €;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSN Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Giati den pas o idios sthn NGI na to pareis apo ekei kai na sto perasoun kiolas gia na eisai sigouros oti tha paizei?;) Πολύ σωστό σε βρίσκω... Mάλλον λέω να προσπαθήσω να κρατηθώ λίγο ακόμη να το πάρω μόλις βγεί από την dynax πακέτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Υπαρχει καννενα προγραμμα για να βλεπουμε τη διαρκεια κλησεων στο p3300 γιατι απ'οτι φαινεται η μαμα εταιρια δεν προβλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Υπαρχει καννενα προγραμμα για να βλεπουμε τη διαρκεια κλησεων στο p3300 γιατι απ'οτι φαινεται η μαμα εταιρια δεν προβλεψε. Me to FunnySnake TodayPhone Pro den blepeis mono diarkeia alla kaneis reset kai tous timers gia na bleepis kai na mhdenizeis ton upoloipomeno xrono omilia sou kathe mhna :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Mετά από αναζήτηση 4 ημερών για να βρώ στο δίκτυο αλλά και στην αγορά της Θεσσαλονίκης την SanDisk microSD 1GB ULTRA II η οποία είναι σε έλλειψη και δεν την βρίσκεις κυριολεκτικά πουθένα μόλις ανακάλυψα 2 κομμάτια (απο επιστροφή) . Όποιος ενδιαφέρετε για το 2ο κομμάτι ας μου στείλει pm να του δωσω το μαγαζί να πάει να το πάρει ή να το παραγγείλει με αντικαταβολή απο τηλεφώνου ;) .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 και το battery status κανει την δουλεια που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Για κοίτα στα skins: http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/ φιλε μου δεν μιλαω για το destinator αλλα το βελακι που εχει το ΑΡΤΕΜΙΣ !!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Υπαρχει καννενα προγραμμα για να βλεπουμε τη διαρκεια κλησεων στο p3300 γιατι απ'οτι φαινεται η μαμα εταιρια δεν προβλεψε. ρυθμισεις-συστημα-πληροφοριες συσκευης-διαρκεια κλησεων το εχει... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Me to FunnySnake TodayPhone Pro den blepeis mono diarkeia alla kaneis reset kai tous timers gia na bleepis kai na mhdenizeis ton upoloipomeno xrono omilia sou kathe mhna :cool: Μπορεις να μου το στειλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μπορεις να μου το στειλεις.. exeis pm:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 exeis pm:cool: Oχι πες μου τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Oχι πες μου τι να κανω :worry: :worry: :worry: :worry: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 :worry: :worry: :worry: :worry: :!: :!: οταν λες pm τι εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 οταν λες pm τι εννοεις Personal message (koita sta eiserxomena minimata sou :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Personal message (koita sta eiserxomena minimata sou :D ) οκ..thank's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 παιδια βαση για το αυτοκινητο και φορτιστη αυτοκινήτου δίνουν μονο στη vodafone ?? εμεις που το πηραμε απο το πλαισιο εκδοση με navimate and tomtom ?????? 699 E ???? τι κανουμε ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 παιδια βαση για το αυτοκινητο και φορτιστη αυτοκινήτου δίνουν μονο στη vodafone ?? εμεις που το πηραμε απο το πλαισιο εκδοση με navimate and tomtom ?????? 699 E ???? τι κανουμε ??? To paragelneis apo exw :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 δηλαδη η προσφορά ειναι μονο της vodafone ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 δηλαδη η προσφορά ειναι μονο της vodafone ??? An den kanw lathos to paketo ths Dynax tah thn exei mesa Partous thlefwno.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ποιους το πλαισιο η της dynax ?? thl ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ποιους το πλαισιο η της dynax ?? thl ? Thn dynax 16ο χλμ Λεωφόρου Σπάτων 153.51 Παλλήνη Αττικής Τηλ: 210 6664671 Fax: 210 6669216 Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών: 801 11 801 70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts