Nikos_Vita Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Καλή χρονιά... Μία ερώτηση για το 3300 για όποιον γνωρίζει. Αναζητώ κάποιο λογισμικό, αν υπάρχει, που να διαχειρίζομαι τα Contacts από το PC. Κάτι δηλαδή σε Contact Manager αλλά από το PC και όχι πάνω στο PDA. Υπάρχει άραγε τέτοια δυνατότητα; Ευχαριστώ Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αν κάνεις συγχρονισμό της συσκευής σου με τον υπολογιστή θα τις περάσεις στο outlook της σουίτας Microsoft Office. Μετά θα μπορείς να τις διαχειριστείς και από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Αν κάνεις συγχρονισμό της συσκευής σου με τον υπολογιστή θα τις περάσεις στο outlook της σουίτας Microsoft Office. Μετά θα μπορείς να τις διαχειριστείς και από εκεί. Σε ευχαριστώ. Αναζητώ όμως ανεξάρτητη εφαρμογή. Δεν θέλω να μπλέξω το Outlook του προσωπικού μου υπολογιστή, με το HTC επειδή είναι επαγγελματικό κινητό και έχω βάλει μέσα ιδιαίτερα πολλές επαφές. Κανείς κάποια άλλη ιδέα; Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Υπάρχει και η επιλογή του Microsoft MyPhone για να τις έχεις online όπου χρειαστείς. Μπορείς να τις διαχειρίζεσαι από τον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ευχαριστώ αλλά επειδή το κινητό είναι επαγγελματικό "απαγορεύεται" η χρήση του ίντερνετ... Την βρήκα όμως τη λύση. Είχα ένα USB Sim Card Reader και με ένα πρόγραμμα που βρήκα στο ίντερνετ κάνω διαχείριση επαφών πάνω στη SIM... Θα περιοριστώ στις επαφές της SIM. Υποχρεωτικά μέχρι να βρω κάτι άλλο αν βρω... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Επαγγελματική χρήση και SIM δεν πάνε μαζί. Από εκεί και πέρα... όπως βολεύεται κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Το ιδανικό θα ήταν να μπορώ να διαχειριστώ τα contacts από το PC (χωρίς outlook) αλλά αφού δεν βρίσκω λύση, υποχρεώνομαι να διαχειρίζομαι την κάρτα SIM. Ωστόσο το ψάχνω μπας και βρω κάτι στο ίντερνετ. Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα την βοηθεια σας επιγοντως. Εγω το p3300 και εκει που ειναι ανοιχτο πεταει ασπρη οθονη. Δοκιμασα να αλλαξω rom αλλα και παλι το κανει. το ανοιξα καθαρισα τις επαφες και παλι το ιδιο. Του πηρα καινουργια μπαταρια και παλι το ιδιο. Αλλες φορες ανοιγει αλλες οχι. Αλλες φορες μπαινει στο bootloader αλλες οχι.. Τι να κανω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ξαφνικα αρχισαν τα προβληματα , hard reset εκανες ; Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ειχε αρχισει μηνες πριν και νομιζα πως ηταν η μπαταρια .πηρα μια καινουργια απο το ebay αλλα εξακολουθει. Μονο ενα hard reset? πολλα. Μεχρι και αλλαγες rom εχω κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Aν υπαρχει εγγυηση , βαλε την official rom και στειλτο στην ace στο service. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 δυστηχως δεν υπαρχει.. ας ελπισουμε οτι θα βοηθησουν στο xda..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Φοβάμαι ότι η συσκευή σου είναι στα τελευταία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα την βοηθεια σας επιγοντως. Εγω το p3300 και εκει που ειναι ανοιχτο πεταει ασπρη οθονη. Δοκιμασα να αλλαξω rom αλλα και παλι το κανει. το ανοιξα καθαρισα τις επαφες και παλι το ιδιο. Του πηρα καινουργια μπαταρια και παλι το ιδιο. Αλλες φορες ανοιγει αλλες οχι. Αλλες φορες μπαινει στο bootloader αλλες οχι.. Τι να κανω????? Αυτό μου το είχε παρουσιάσει όταν ήταν ακόμα στην εγγύηση. To έστειλα στην Ace Hellas και ήρθε πίσω με άλλο board. Οπότε μάλλον το πρόβλημά σου είναι αυτό. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ...αλλά δυστυχώς ο φίλος δεν έχει εγγύηση όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ...αλλά δυστυχώς ο φίλος δεν έχει εγγύηση όμως. Ακριβως.. Αν ειχε προβλημα στην μητρικη του πιστευω δεν θα ανοιγε καθολου.. Μερικες φορες ανοιγει και μπορει να κρατησει κανα δυο μερες.. Ειναι με την ορεξη του! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα η motherboard. Κάτι εκεί δεν παέι καλά και λογικά κάποια στιγμή δεν πρόκειται να επανέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris7Master Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 τι ωραια! παρηγορηθηκα! ;P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 τι ωραια! παρηγορηθηκα! ;P Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου αλλά δεν μπορούμε να μην είμαστε ρεαλιστές. Εντούτοις, μπορεί να είσαι περισσότερο τυχερός, θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιζει να ανεβασει κανεις αυτην την ρομ ; Black & Blue v4.3 (ELL) b2 Λειτουργει καλα στο Αρτεμις;;; Η θα κολλανε τα παντα; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Λειτουργεί μια χαρά. Κάποιος κάτοχος θα σε εξυπηρετήσει φαντάζομαι γιατί όλα τα link είναι ανενεργά πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Παιζει να ανεβασει κανεις αυτην την ρομ ; Black & Blue v4.3 (ELL) b2 Λειτουργει καλα στο Αρτεμις;;; Η θα κολλανε τα παντα; Ευχαριστω... https://docs.google.com/leaf?id=0B7470FOpIE0INmM5NDI5MWItYTkxMi00OTUzLTgyNjUtYWU5ZjZkZjEyYzE5&hl=en&authkey=CMqt9J4D Edited January 28, 2011 by scarface883 Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Καλησπέρα ! Εγώ θέλω να κάνω συγχρονισμό των επαφών στο outlook, με ποιο πρόγραμμα το κάνετε? (To phone explorer ενω ηταν οκ παλιά, τώρα όλο βγάζει error) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Με το activesync στα Windows XP ή το Windows Mobile Device Center στα Windows Vista/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Με το activesync στα Windows XP ή το Windows Mobile Device Center στα Windows Vista/7. Ευχαριστώ athanaso77 αλλα δεν .... :cry: Λογω ΧΡ, έβαλα και το Activesync, αλλα πάλι τζίφος.Με USB δεν μπορεί να μου αναγνωρίσει την συσκευή σε όποια θύρα και αν την βάλω, το ίδιο κάνει και με το bluetooth. Για την ακρίβεια, την θύρα που μου βγάζει οτι συνδέεται το bluetooth (Com 6, δεν μου την βγάζει στην λίστα παρα μόνο Com 1, 15 και 16. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts