Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 pTravelAlarm... το καλύτερο ξυπνητήρι. :rolleyes: Ψάξε λίγο καλύτερα στο ipmart-forum.com. Εκεί είναι όλα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να διαχειριζομαστε τα LED του HTC????Δηλαδη να ανβουν ποιο αργα η πιο γρηγορα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Το GPS Gate crashάρει συνεχώς και αναγκάζομαι να κάνω reset στο Artemis για να ξαναδουλέψει (ώστε να δουλέψει με τη σειρά του το Destinator 6. Είναι η έκδοση 2.5.0.154. Μήπως έχει βγει νεώτερη για WM6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Yparxei kai neoteri ekdosi tou GPS gate (v2.6), den tin exw doulepsei omws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 sry paidia gia ta ieroglifika. to pc pou ka8omoun 8a eftaige. elega an exete kanena programa na proteinete gia to today screen pou na deixnei omws kapoies meres tou mina opws sth pic pou sas deixnw apo to spb shell menu. euxaristw. http://www.mobilecomputermag.co.uk/20080304324/spb-mobile-shell.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ή βλέπουν και άλλοι ιερογλυφικά στο παραπάνω post; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Κι εγώ ιερογλυφικά τα βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
calvinklein Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Μήπως πουλάει κανένας το P3300 του?Αν ναι ας στειλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 εχω πουλησει εδω και καιρο το artemaki μου σε ενα γνωστο μου,και τωρα μου παραπονιεται για κολληματα και προβληματακια camera can't start και τετοια,αποτι θυμαμαι φοραει την b&b 5,υπαρχει κατι νεοτερο/καλυτερο να του περασω? ps αν θελει την official την περναω απευθειας?το τηλεφωνο ειναι ace ελληνικο αλλα φυσικα cid unlocked. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 εχω πουλησει εδω και καιρο το artemaki μου σε ενα γνωστο μου,και τωρα μου παραπονιεται για κολληματα και προβληματακια camera can't start και τετοια,αποτι θυμαμαι φοραει την b&b 5,υπαρχει κατι νεοτερο/καλυτερο να του περασω? ps αν θελει την official την περναω απευθειας?το τηλεφωνο ειναι ace ελληνικο αλλα φυσικα cid unlocked. Την επίσημη την περνάς εύκολα και με το γνωστό τρόπο αν και εγώ θα πρότεινα να του βάλεις την τελευταία του Meschle πριν αποχωρήσει από το XDA-devs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 αυτο θα κανω thanks! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 mporeis athanaso77 na steileis to link gia tin teleutaia tou maschle Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 mporeis athanaso77 na steileis to link gia tin teleutaia tou maschle Ta links exoun afairethei. Tha koitaksw ligo sta arxeia mou kai molis tin brw tha enimerwsw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω drivers και προγγραμα μεταφορας αρχειων για το P3300 γιατι δεν εχω το cd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω drivers και προγγραμα μεταφορας αρχειων για το P3300 γιατι δεν εχω το cd? Εάν έχεις στον υπολογιστή σου Windows XP... ActiveSync Εάν έχεις στον υπολογιστή σου Windows Vista... Windows Mobile Device Center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dek Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Akolouthei tutorial ... ;) Ekana oti eipes ston kinito mou alla otan to trexw mou bgazei mynima: The selected map is not registered. Would you like to register the map? kai meta mou zitaei licence key xxxxx xxxxx xxxxx xxxxx xxxxx Ti symbainei mporeis na me boithiseis mipos? Euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εάν έχεις στον υπολογιστή σου Windows XP... ActiveSync Ευχαριστω για την απαντηση τωρα κατι αλλο ,πως μπορω να περασω καποιο προγγραμα στο κινητο συγκεκριμενα θελω να ξαναπερασω το HTCHomePlugin το οποιο το εσβησα κατα λαθος και δεν μπορω οπως επισης να τρεξω το Garmin το οποιο ναι μεν το περασα αλλα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Ekana oti eipes ston kinito mou alla otan to trexw mou bgazei mynima: The selected map is not registered. Would you like to register the map? kai meta mou zitaei licence key xxxxx xxxxx xxxxx xxxxx xxxxx Ti symbainei mporeis na me boithiseis mipos? Euxaristo kata 99,9 % den einai agorasmenos o xarths... ara logiko einai na mhn sou paizei... Opws kai na exei h agoraseto h psaxoy kata ipmart forum meria... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 πως μπορω να περασω καποιο προγγραμα στο κινητο συγκεκριμενα θελω να ξαναπερασω το HTCHomePlugin το οποιο το εσβησα κατα λαθος Το βρίσκεις στο νετ (είναι free), το κατεβάζεις, το περνάς στη συσκευή σου εφόσον είσαι συνδεδεμένος με ActiveSync και το τρέχεις από εκεί. Όμως... όταν λες ότι το έσβησες... πως το έσβησες; Αυτό που λες είναι ενσωματωμένο στη ROM (εάν θυμάμαι καλά) και δεν μπορείς να το σβήσεις. Μήπως απλά το απενεργοποίησες; και δεν μπορω οπως επισης να τρεξω το Garmin το οποιο ναι μεν το περασα αλλα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω. Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ... Σε χάσαμε Mino! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Σε χάσαμε Mino! :rolleyes: Έστω και κατά λάθος, γεια σου Mino.!!! Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Σε χάσαμε Mino! :rolleyes: Που είσαι ρε Μπάμπη? Χαθήκες ρε φίλε. Sorry για το off topic. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Γεια σας παιδιά... Eπειδή δεν γράφω δεν σημαίνει οτι δεν σας παρακολουθώ Απλώς κάποια στιγμή θεώρησα οτι τo κομμάτι ppc πλέον δεν έχει κάτι το καινούριο να με τραβήξει ...άσε που ετσι και αλλιως άφησα πίσω μου άξιους αντικαταστατες... Αυτο το καινουριο που με τραβηξε πριν 5 χρονια στις GPS - PPC καταστασεις πλέον δεν υπάρχει... εχουμε πέσει σε μια looping κατασταση βλέπουμε τα ιδια και τα ιδια με υπερτιμημενες συσκευες χωρις νεα προγραμματα να τις φερουν στα ορια και μια στασιμότητα στην χωρα μας που σε κανει να ξενερωνεις... Δεν μπορει πχ να σου βγάζει η ΤΟΜ ΤΟΜ ονειρικό μηχανάκι με νεα μηχανή υπολογισμού διαδρομης και εσυ εδώ με αναμασηματα χρηστών να μου εισαι όμηρος της κλεισμενης πλεον Destinator επειδή η ΜLS βαριεται να κανει την δουλεια της. Bαρεθηκα να περιμενω το ποτε θα δουμε αξιοπιστους χαρτες σε άλλα nav progz like TOM TOM και μέχρι τότε τηρω σταση αναμονής με μονη ενασχοληση τα Dangerous Points... Mέχρι λοιπον να έρθει αυτη αγια ωρα καθομαι πισω και παρατηρώ.. όσοι θέλετε μπορειτε να με βρείτε είτε στα blog μου είτε στα εκατονταδες δορυφορικά φορουμ μιας και η νέα μου τρελλα εδω και 1 χρονο περιπου ειναι οι "ονειροκουτικές" :lol:καταστασεις..;) Εις το επανιδείν λοιπόν :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Exω κανει ρυθμιση απο το advanced configurator (αν θυμαμαι καλα)να μου δειχνει οταν ανοιγω φακελους,εφαρμογες κλπ επανω δεξια την ωρα και οχι την μπαταρια.Ενω μου εδειχνε κανονικα την ηλεκτρονικη ωρα τωρα,χωρις να αλλαξω τιποτα μου δειχνει ενα αναλογικο ρολογακι.Ξερει κανεις πως να το αλλαξω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Το βρίσκεις στο νετ (είναι free), το κατεβάζεις, το περνάς στη συσκευή σου εφόσον είσαι συνδεδεμένος με ActiveSync και το τρέχεις από εκεί. Όμως... όταν λες ότι το έσβησες... πως το έσβησες; Αυτό που λες είναι ενσωματωμένο στη ROM (εάν θυμάμαι καλά) και δεν μπορείς να το σβήσεις. Μήπως απλά το απενεργοποίησες; Του εκανα καταργηση κατα λαθος μεσα απο το acticsync,το βρηκα στο internet αλλα δεν εχει μεσα αρχειο setup και δεν ξερω πως να το τρεξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts