Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Επειδη οπως ειχα αναφερει και παλαιοτερα το PocketCM μου βγαζει προβληματα θα το ξαναεγκατστησω.Αλλα για να γινει εγκατασταση πρεπει να διαγραφει η προηγουμενη εκδοση????Γιατι εψαξα και δεν το βρηκα πουθενα για απεγκατασταση.:confused: Ναι... καλό είναι να απεγκατασταθεί η προηγούμενη έκδοση. Εάν όλα έχουν πάει καλά, υπάρχει κανονικά στο Add/Remove Programs της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ναι... καλό είναι να απεγκατασταθεί η προηγούμενη έκδοση. Εάν όλα έχουν πάει καλά, υπάρχει κανονικά στο Add/Remove Programs της συσκευής. Δεν υπαρχει :worry: Στην αφαιρεση προγραμματων δεν εννοεις???? Η rom ειναι η touch 3.01 η ελληνικη.Το pocketCM το ειχε μεσα,εγω δεν εβαλα τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Δεν υπαρχει :worry: Στην αφαιρεση προγραμματων δεν εννοεις???? Η rom ειναι η touch 3.01 η ελληνικη.Το pocketCM το ειχε μεσα,εγω δεν εβαλα τιποτα. tote egkatestise to etsi den uparxei problima ego apo epano to egkatastisa Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Επειδή έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις, έχω στο 3300 την full Artemis Touch 3.01 ELL του Meschle. Έχει βγει καμιά νεώτερη/καλύτερη για να βάλω; Κυρίως στο θέμα της ελεύθερης μνήμης προγραμμάτων αν είναι καλύτερα τα πράγματα με ενδιαφέρει. Επίσης αν έχει βρεθεί και καμιά λύση με το θέμα των ελληνικών 160chars στα sms γιατί ούτε με το resco keyboard που είχε αρχικά η rom δούλευε οπότε το ξήλωσα και κάθομαι και γυρίζω αγγλικά/ελληνικά το πληκτρολόγιο για να στείλω 160. Touch Flo και λοιπά εφέ δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Έχουν βγει αρκετές ROMs, ρίξε μια ματιά στο XDA-devs να δεις ποια σου κάνει, ελληνική όμως καμία. Για το ελληνικό πληκτρολόγιο για sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες... ποτέ δεν μου άρεσε το Resco. Πάντα και σε όλες τις ROM και τις συσκευές μου χρησιμοποιώ το Pocket CM Keyboard και τα έχω ξεχάσει αυτά τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Το pocketCM το ειχε μεσα,εγω δεν εβαλα τιποτα. Εάν ήταν embedded στην ROM, τότε όντως δεν μπορείς να το απεγκαταστήσεις. Μπορείς όμως όπως προείπε και ο φίλος πιο πάνω να το βάλεις από πάνω. Θα πρότεινα την τελευταία έκδοση και τα ελληνικά από το link που μόλις έδωσα ακριβώς από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 λοιπον παιδες εκανα ενα check αυτη τη ρομ και ειναι κορυφη Oop Black Beta Public version επειδη ειναι ακομη beta απλα καντε disable το pin! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 O Tom einai guru pleon stis ROM tou Artemis (kai oxi mono)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_71 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 παιδιά μπαίνω με opera στο youtube και μου λέει να ενεργοποιήσω το javascript για να παίξουν τα βιντεακια,έχω κατεβάσει και tcmp player και το καινούργιο flash player.με τον explorer παίζουν μια χαρά. καμιά ιδέα? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Bale to teleftaio Core Player pou exei enswmatwmeno youtube player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Καλησπέρα και απο μενα..Πως αλλαζουμε την ωρα στο Home σε 24ωρο και όχι am-pm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Settings > System > Regional Settings > Time Πήγαινε στο Time Style και επέλεξε h:mm:ss tt. Σημαντικό είναι το μπροστινό "h" να είναι πεζό (h) και όχι κεφαλαίο (Η). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1zmo Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Settings > System > Regional Settings > Time Πήγαινε στο Time Style και επέλεξε h:mm:ss tt. Σημαντικό είναι το μπροστινό "h" να είναι πεζό (h) και όχι κεφαλαίο (Η). Να 'σαι καλα..ΗΗ θελω οκ..Thnx και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 paidia ti egine me tin teleutaia rom tou tom?????? kamia kainouria tou maschle????? Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Ο Tom έχει βγάλει ήδη την Oop Black Beta. O meschle όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Εβαλα την καινουργια εκδοση του pocketCM (0.21) αλλα εχω καποιες αποριες.Γιατι δεν μου εμφανιζει τις επαφες????(Το sim manager τις δειχνει κανινικα.).Πως θα βαλω ελληνικα.Εχω κατεβασει το αρχειο γλωσσας(της εκδοσης 0.19 πειραζει???) αλλα δεν ξερω που να το βαλω.Και τελος γιατι οταν κλεινω την εφαρμογη αυτη παραμενει ανοιχη και μου τρωει μνημη,ετσι λειτουργει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Bale tin v0.23 mazi me ta ellinika pou exw edw. Ontws i efarmogi einai ftiagmeni na min kleinei gia na fortwnei amesws opote tin xreiasteis. Egw bebaia tin kleinw mazi kai me ola ta ypoloipa exontas anathesei se ena hardware pliktro tin efarmogi CloseAll. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Ο Tom έχει βγάλει ήδη την Oop Black Beta. O meschle όχι. aksizei na tin katebaso tou tom?????? Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Bale tin v0.23 mazi me ta ellinika pou exw edw. Ontws i efarmogi einai ftiagmeni na min kleinei gia na fortwnei amesws opote tin xreiasteis. Egw bebaia tin kleinw mazi kai me ola ta ypoloipa exontas anathesei se ena hardware pliktro tin efarmogi CloseAll. Tην εβαλα μαζι με τα ελληνικα αλλα παλι υπαρχει το προβλημα των επαφων,δεν τις εμφανιζει,οταν παταω SMS μου βγαζει τις επαφες που μου εχουν στειλει μυνημα αλλα οταν παταω να τις δω ολες δεν βγαζει τιποτα,οπως ακριβως και με το pocketCM που ειχε μεσα η rom.Ρυθμισεις δεν θυμαμαι να εχω αλλαξει απο πουθενα αλλα εχω αφαιρεσει τη SIM και την εχω ξαναβαλει.Μηπως αυτο παιζει ρολο????Και αν ναι τι πρεπει να κανω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri_ts Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Παιδιά καλησπέρα, Έχω την touch 4.01 rom και όταν πάω να τρέξω το opera μου βγάζει "error no space left" και δεν ανοίγει καν. ξαναπέρασα το opera από πάνω αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 aksizei na tin katebaso tou tom?????? Σχετικό είναι αυτό. Εάν σου αρέσει να δοκιμάζεις ότι καινούργιο βγαίνει... ναι αξίζει. Εάν βαριέσαι να περνάς πάλι προγράμματα... όχι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 ok athanaso77 tha deiksei malon tha tin testaro aurio, perimenetai nea!!! Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Γειά σας, ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. 1. Μπορώ στο κινητό μου να περάσω Windows Mobile 6.0? Αν ναι πως? 2. Υπάρχει πρόγραμμα που να μετατρέπει το κινητό σε γραφίδα για τον υπολογιστή? Ξέρετε... κάτι σαν mouse! Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 1.an einai apo tin ace to katebazeis apo to forum tis HTC allios apo kapou san to http://www.ipmart-forum.com i apo alla forum, alla an se endoiaferei perisotero mporeis na psakseis gia coocked rom pou omos xaneis tin egkiisi 2. den ksero alla fisologika kati prepei na uparxei, an breis kati enimerose me Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Γειά σας, ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. 1. Μπορώ στο κινητό μου να περάσω Windows Mobile 6.0? Αν ναι πως? Official Shipped WM6 Artemis ROM. Leptomeries egkatastasis edw. PROSOXH: Ean exeis elliniki syskevi na peraseis kai ta ellinika tis ACE. Ean oxi min to dokimaseis kan. Bale ta episima agglika kai mexri ekei. 2. Υπάρχει πρόγραμμα που να μετατρέπει το κινητό σε γραφίδα για τον υπολογιστή? Ξέρετε... κάτι σαν mouse! Ευχαριστώ. Den katalaba ti zitas... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts